601 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#113 Παρ Απρ 26, 2013 3:10 am
poppaki
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακια μου σας αφηνω να φαω και να ετοιμαστω για τα μθμ μου. καλο απογευμα σε ολες!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Alexandra23 έγραψε:ζουζουνιτσες μου καλησπεραααααα τι κανετε?αργησαμε να μπουμε σημερα γιατι πηγαμε να παρουμε το πτυχιακι μας επειδη τα καταφεραμε στις εξετασεις μας!!!! κ τωρα μολις εσβησα το φαγητο,μαφειρεψα μακαρονια κ σαλτσα με γαριδες!!!ειπα να νυστεψω κοριτσια 3 μερες κ να παω να μεταλαβω.ειμαι κ εγκυουλα καλο θα μου κανει..ποιες ειστε εδω?δεν σας διαβασα τωρα θα παω!
Alexandra23 έγραψε:σε ευχαριστω πολυ βασουλα μου!εσυ τι κανεις?οσο για αυτο που ειπες δεν ξερω,δεν μου εχει συμβει..τι μπορει να ειναι?πριν σου ερθει περιοδος εχεις τετοια καφε?
Alexandra23 έγραψε:κ να σου ερθει δεν πειραζει βασουλα μου,μην αγχωνεσαι,το διαστημα που προσπαθεις για νινακι ειναι μια χαρα!δεν υπαρχει λογος ανησυχιας.κ παλι μεχρι να ερθει η να μην ερθει δεν μπορεις να ξερεις!!
Alexandra23 έγραψε:εχεις υπεροχο αντρα βασουλα μου να μη στεναχωριεσαι για τιποτα!!!!ερχεται το νινακι σας μην ανησυχεις!!!
Σοφία83 έγραψε:Καλησπέρα Αλεξάνδρα μου και συγχαρητήρια για το πτυχίο σας !!!!Ξεμπέρδεψες και μ'αυτό , μια χαρά!!!Μπράβο που θέλεις να νηστέψεις!Είναι πολύ καλό, 3 μερούλες δεν θα πάθεις τίποτα!!Καλά κάνεις αφού το θέλεις κοριτσάκι μου!!!
Βασούλα μου ψυχραιμία!!!Αν και καταλαβαίνω απόλυτα πώς νιώθεις!!!Μπράβο στον αντρούλη σου που κανόνισε ταξιδάκι!!!!Σίγουρα θα σου κάνει πολύ καλό!!!!
vasoula1 έγραψε:Alexandra23 έγραψε:εχεις υπεροχο αντρα βασουλα μου να μη στεναχωριεσαι για τιποτα!!!!ερχεται το νινακι σας μην ανησυχεις!!!
Τι να πω το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είμαι πολύ τυχερή που τον γνώρισα!!!Ας έρθει όποτε θέλει το παιδάκι θα το περιμένω με ανοιχτές αγκάλες!!
Alexandra23 έγραψε:vasoula1 έγραψε:Alexandra23 έγραψε:εχεις υπεροχο αντρα βασουλα μου να μη στεναχωριεσαι για τιποτα!!!!ερχεται το νινακι σας μην ανησυχεις!!!
Τι να πω το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είμαι πολύ τυχερή που τον γνώρισα!!!Ας έρθει όποτε θέλει το παιδάκι θα το περιμένω με ανοιχτές αγκάλες!!
ετσι ακριβως κοριτσακι μου,ολα θα γινουν θα δεις κ που λετε να πατε με το καλο?πολλες μερουλες?
vasoula1 έγραψε:Alexandra23 έγραψε:vasoula1 έγραψε:Alexandra23 έγραψε:εχεις υπεροχο αντρα βασουλα μου να μη στεναχωριεσαι για τιποτα!!!!ερχεται το νινακι σας μην ανησυχεις!!!
ετσι ακριβως κοριτσακι μου,ολα θα γινουν θα δεις κ που λετε να πατε με το καλο?πολλες μερουλες?
Από μισόλογα κατάλαβα Ρώμη για 4 μέρες μέσα στον μάιο μου είπε..πετάω από την χαρά μου θέλω σαν τρελλή να πάω!!αλλά πάλι σκέφτομαι το γιατί να αδιαθετήσω πάλι...
Σοφία83 έγραψε:vasoula1 έγραψε:Alexandra23 έγραψε:vasoula1 έγραψε:Alexandra23 έγραψε:εχεις υπεροχο αντρα βασουλα μου να μη στεναχωριεσαι για τιποτα!!!!ερχεται το νινακι σας μην ανησυχεις!!!
Από μισόλογα κατάλαβα Ρώμη για 4 μέρες μέσα στον μάιο μου είπε..πετάω από την χαρά μου θέλω σαν τρελλή να πάω!!αλλά πάλι σκέφτομαι το γιατί να αδιαθετήσω πάλι...
Ααααα Βασούλα μου για τέτοια απλό και ποταπό ταξιδάκι μιλάμε...........!!!!!!!!!!!Τι λες τώρααααααα;;;;;!!!Τέλεια !!!!!!!
Alexandra23 έγραψε:σκεψου το απλα!κ να αδιαθετησεις τωρα τον μαιο θα ειστε ενα ρομαντικο 4ημερο στην υπεροχη ρωμη κ θα κανετε εκει τρελιτσες για τα καλαααα λοιπον κοριτσια μου μολις φαγαμε κ θελω να ξαπλωσω γλαρωσα αμεσως...θα μπω λιγο αργοτερα..σοφακι μου καλο σαβ.κο να εχεις!να ξεκουραστεις κ να χαλαρωσεις!κ αν εχεις παλι δουλειες σπιτιου,με το μαλακο!!!!φιλακια
Σοφία83 έγραψε:Αυτό είναι το σημαντικότερο Βασούλα μου ότι έχεις έναν άντρα που τον λατρεύεις και σε λατρεύει!!!!!!!!Όλα τα άλλα γίνονται!!!Αργά ή γρήγορα θα γίνουμε και εμείς μανούλες!!!!!!!Κι εγώ πάντως κορίτσια από τον άντρα μου παίρνω κουράγιο!!!Είναι πολύ σημαντικό αυτό!!!!!!!!
Το ξέρω πόσο το θέλεις Βασούλα μου, όσο το θέλω κι εγώ!!!!!!!!Θα έρθει αρκεί να έχουμε υπομονή!!!!
Αλεξάνδρα μου καλά είμαι κι εγώ!Ναι Παρασκευή σήμερα !!!!Βέβαια αύριο έχω πάλι ένα σωρό δουλειές να κάνω !!!Αλλά την Κυριακή θα πάμε στη βαφτισιμιά !!!!Της πήρα κάτι τέλεια πραγματάκια!!!!!!!
Σοφία83 έγραψε:Μπράβο στον αντρούλη σου και πάλι μπράβο !!!!!
Κοριτσάκι είναι κι εσένα το βαφτιστήρι;;Πόσο είναι;;
Το δικό μας είναι 22 μηνών!!!!Ακριβώς όπως το λες, έρωτας!!!!!!!!
vasoula1 έγραψε:Σοφία83 έγραψε:Μπράβο στον αντρούλη σου και πάλι μπράβο !!!!!
Κοριτσάκι είναι κι εσένα το βαφτιστήρι;;Πόσο είναι;;
Το δικό μας είναι 22 μηνών!!!!Ακριβώς όπως το λες, έρωτας!!!!!!!!
Αγοράκι είναι 32 μηνών είναι....μιλάμε με παίρνει και τηλέφωνο..
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#113
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης