826 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#113 Τρι Απρ 30, 2013 12:12 am
viki1988
Πρωταγωνιστής!!
μπραβο καλλια μου...να τα εκατοστησει η φιλεναδουλα σου!!!ποσο χαιρομαι που σε ακουω τοσο χαρουμενη...παντα ετσι να εισαι κοριτσακι μου!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
καλημερα ποπακι μου...πολυ λυπαμαι για τον αντρουλη σου...μα καλα μετα απο 12 χρονια δουλειας απολυουν;;;δεν σεβονται τιποτα οι αχαριστοι...μονο να κανουν τη δουλεια τους θελουν οσο σε χρειαζονται και μετα σε πετανε....τι να πεις;;;;μην στενοχωριεσαι ομως καθε εμποδιο ειναι για καλο...θα δεις θα βρει δουλιτσα ο αντρουλης σου!!!!poppaki έγραψε:Καλημερα κοριτσακια μου!!!
Ελλειψα μερικες μερουλες αλλα δυστυχως δεν ηταν για καλο.
Την παρασκευη το μεσημερι απολυσαν τον αντρα μου. Ηταν στην εταιρεια 12 χρονια και δυστυχως επειδη ηταν ημερομισθιος πηρε παρα πολυ μικρη αποζημιωση. Οπως καταλαβαινεται η ψυχολογια μας επεσε κατακορυφα και ειδικα του αντρουλη μου. Πανω που μπηκαμε σε μια σειρα και ειπαμε αντε να ερθει και το μωρακι μας, αντε παλι αγωνιες και αγχη!!
Το μονο καλο ειναι πως ο αντρας μου εχει πολυ καλες επαγγελματικες γνωριμιες οποτε πιστευωπως θα βρει κατι συντομα. Οπως και να χει παντως δεν μπορεις να μην αγχωνεσαι ειδικα οταν εχεις απο πισω δανεια και πιστωτικες καρτες!!
Αυτα τα νεα μου κοριτσια μου. Τωρα απο τα υπολοιπα, εχω εναν περιοδικο πονο στην κοιλια, αλλα μπορει να ειναι ολα απο αγχος, εξαλλου ειναι πολυ νωρις για συμπτωματα....
θα περασει καλλια μου....ειναι ο αναμενωμενος μηνιαιος πονος... δεν παιρνεις καποιο χαπι οταν σε ποναει τοσο πολυ;;;;kallia24 έγραψε:ΝΑΙ ΒΙΚΥ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΠΛΩΘΕΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ....
kallia24 έγραψε:ΠΟΠΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!
σας καταλαβαινω ποπακι μου απολυτα...δεν ειναι ανθρωποι μην το ψαχνεις...εχουν βρει την κριση και κοπανανε..ετσι οπως μας καταντησαν με τουσ νομους τους...σιγουρα θα βρει δουλεια ομως...μην αγχωνεσαι....poppaki έγραψε:Καλημερα βικακι μου!Ναι ηταν μεγαλο σοκ και για εμας και ειδικα και για τον αντρα μου. Σε αυτη την δουλεια ειχε περασει την μιση εργασιακη του ζωη και του κακοφανηκε πολυ που τον "αδειασε" ετσι!!!Το συζηταει καθημερινα και συνεχεια, τον εχει παρει απο κατω. Θελω να πιστευω πως οσο περνανε οι μερες θα καταλαγιασει λιγακι. Και βεβαια ελπιζω να μας βοηθησει ο θεος και να βρει κατι αλλο γρηγορα γιατι αλλιως την βαψαμε. Με ενα στεγαστικο και 4 πιστωτικες δεν εχεις πολλα περιθωρια καθυστερησης!!
φιλακια πολλα καλλια μου...καλες δουλειες!!!!!kallia24 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ Κ ΔΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΝΑ ΔΕΝΟΥΜΕ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΦΟΥΛ ΜΕΡΑ Κ ΔΝ ΕΧΩ ΑΞΙΩΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ,,,, ΠΟΠΑΚΙ ΜΟΥ ΥΠΟΜΟΝΗ Κ ΟΛΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ!ΒΙΚΑΚΙ ΜΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΜΕΣΟΥΛΙΝΤ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!
καλημερα αλεξανδρα μου...τι κανετε μαμακα και κορουλα;;;;;;Alexandra23 έγραψε:καλημερα κοριτσια μου!!!τι κανετε?ποππακη μου λυπαμαι τοσο πολυ για τον αντρουλη σου αφου αρχισαν κ απολυουν μετα απο 12 χρονια δουλειας τα πραγματα δεν μπορει να ειναι χειροτερα πια...ευχομαι να βρει συντομα μια δουλιτσα..!οσο για τον πονο στην κοιλιτσα,εχουν περασει οι γονιμες μερες σου?
Alexandra23 έγραψε:καλημερα κοριτσια μου!!!τι κανετε?ποππακη μου λυπαμαι τοσο πολυ για τον αντρουλη σου αφου αρχισαν κ απολυουν μετα απο 12 χρονια δουλειας τα πραγματα δεν μπορει να ειναι χειροτερα πια...ευχομαι να βρει συντομα μια δουλιτσα..!οσο για τον πονο στην κοιλιτσα,εχουν περασει οι γονιμες μερες σου?
Alexandra23 έγραψε:ευχομαι αυτα τα πονακια να ειναι πονακια εγκυμοσυνης
καλημερα αφρουλα αν και δεν εχουμε ξαναμιλησει σου στελνω και εγω τα φιλια μου και την ευχη μου να κρατησεις σε λιγους μηνες το μωρακι σου στην αγκαλιτσα σου!!!!αφρουλα έγραψε:ΜΠΗΚΑ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!
σε ευχαριστω πολυ γλυκια μου να εισαι παντα καλα!!!!αφρουλα έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΒΙΚΗ! Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ! ΝΑ' ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#113
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης