801 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#113 Δευ Απρ 29, 2013 7:29 am
Alexandra23
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα βικυ μου!!!μμμ κουλουρακια ε?τελεια!!!!καλα εισαι?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
μια χαρα ειμαι αλεξανδρα μου...ναι κουλουρακια αλλα δεν μπορεσα να δοκιμασω γιατι νυστευω..εκανα ενα διαλλειμα να διαβασω τα νεα σας και μετα θα καθαρισω την κουζινα γιατι γεμισε...κατι τα γεμιστα το πρωι τα κουλουρια μετα εγινε χαλια...εσυ τι κανεις κοριτσακι;;;;η μπουμπου σου;;;Alexandra23 έγραψε:καλησπερα βικυ μου!!!μμμ κουλουρακια ε?τελεια!!!!καλα εισαι?
καλα εκανες αλεξανδρα μου.....μπραβο στην ομορφη μπουμπου σου...ναι αλεξανδρα μου δεν ειναι καθολου δυσκολα...δοκιμασε να φτιαξεις...εχεις φτιαξει αλλα και αλλα πιο δυσκολα και δεν θα πετυχεις τα γεμιστα;;;;Alexandra23 έγραψε:βικυ μου ειχα βγει να κανω μπανακι νωριτερα!καλα ειμαι κ εγω κ η μπουμπου μου,μια κουνιεται μια ησυχαζει μμμ εκανες κ γεμιστα ε?θελω να δοκιμασω να φτιαξω αυτες τις μερες για πρωτη φορα!
Viki 1988 σου έστειλα p.m.viki1988 έγραψε:καλημερα κοριτσαρες μου....που ειστε;;;;
αντε ελατε σας περιμενω να τα πουμε και να πιουμε παρειτσα!!!!!
καλημερα καλλια μου τι κανεις κοριτσακι μου;;;;;kallia24 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ!!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ???ΑΝΤΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΑΤΕ ΓΙΑ !!!!
καλημερα fotitsa μου και καλως ηρθες στην παρεα μας...σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες ναεισαι καλα...σου ευχομαι συντομα εγκυουλα!Fotitsa έγραψε:Viki 1988 σου έστειλα p.m.viki1988 έγραψε:καλημερα κοριτσαρες μου....που ειστε;;;;
Ευχαριστώ kallia μου .Και σε όλα τα κορίτσια που περιμένουν με αγωνία -να έχουν ένα και δύο σπορακια στην κοιλίτσα. Ήπια καφεδάκι μου. Τώρα πάω να κάνω δουλειές στο σπίτι.kallia24 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ Κ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΝΑ ΣΠΟΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ!!!
Ευχαριστώ viki.!!!viki1988 έγραψε:καλημερα fotitsa μου και καλως ηρθες στην παρεα μας...σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες ναεισαι καλα...σου ευχομαι συντομα εγκυουλα!Fotitsa έγραψε:Viki 1988 σου έστειλα p.m.viki1988 έγραψε:καλημερα κοριτσαρες μου....που ειστε;;;;
γιατι πονας κοριτσακι μου;;;;αδιαθετησες;;;;kallia24 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΒΙΚΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΝΑΩ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ!ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?
ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ!!Fotitsa έγραψε:Ευχαριστώ kallia μου .Και σε όλα τα κορίτσια που περιμένουν με αγωνία -να έχουν ένα και δύο σπορακια στην κοιλίτσα. Ήπια καφεδάκι μου. Τώρα πάω να κάνω δουλειές στο σπίτι.kallia24 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ Κ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΝΑ ΣΠΟΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ!!!
ΝΑΙ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΘΕΡΙΣΕΙ ΠΑΛΙ Η ΑΤΙΜΗ...ΔΝ ΠΟΝΟΥΣΑ ΤΟΣΟ ΧΘΕς ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ Κ ΠΟΝΑΩ ΣΗΜΕΡΑ...ΕΛΕΟΣ... ΗΤΑΝ Ν ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΑΝ ΑΝΟΙΓΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΑΝ ΟΧΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ!!ΕΧΩ Κ ΓΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ Κ ΤΑ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΑ Κ ΔΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΟΡΕΞΗΗΗΗ....viki1988 έγραψε:γιατι πονας κοριτσακι μου;;;;αδιαθετησες;;;;kallia24 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΒΙΚΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΝΑΩ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ!ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?
μια χαρα ειμαι καλλια μου εδω χαζευω ,πινω το καφεδακι μου και σε λιγο θα μαγειρεψω φασολακια....εσυ τι αλλα;;;αυτη την εβδομαδα ειπες οτι ξεκινας δουλιτσα;;;;
πωπω με την σιχαμενη πια...μονο εμεις οι γυναικες μπορουμε να καταλαβουμε η μια την αλλη σε αυτο το θεμα...kallia24 έγραψε:ΝΑΙ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΘΕΡΙΣΕΙ ΠΑΛΙ Η ΑΤΙΜΗ...ΔΝ ΠΟΝΟΥΣΑ ΤΟΣΟ ΧΘΕς ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ Κ ΠΟΝΑΩ ΣΗΜΕΡΑ...ΕΛΕΟΣ... ΗΤΑΝ Ν ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΑΝ ΑΝΟΙΓΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΑΝ ΟΧΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ!!ΕΧΩ Κ ΓΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ Κ ΤΑ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΑ Κ ΔΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΟΡΕΞΗΗΗΗ....viki1988 έγραψε:γιατι πονας κοριτσακι μου;;;;αδιαθετησες;;;;kallia24 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΒΙΚΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΝΑΩ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ!ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?
μια χαρα ειμαι καλλια μου εδω χαζευω ,πινω το καφεδακι μου και σε λιγο θα μαγειρεψω φασολακια....εσυ τι αλλα;;;αυτη την εβδομαδα ειπες οτι ξεκινας δουλιτσα;;;;
ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΒΙΚΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ Μ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΧΘΕΣ ΗΜΟΥΝ ΟΛΑ ΜΕΡΑ ΕΞΩ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΛΛΗΤΕΣ ΜΟΥ ΓΤ ΧΘΕΣ Η ΜΙΑ ΕΙΧΕ ΓΕΝΕΘΛΙΑ Κ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΒΟΛΤΟΥΛΕΣ!!!ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΑ ΛΕΜΕ!!!viki1988 έγραψε:πωπω με την σιχαμενη πια...μονο εμεις οι γυναικες μπορουμε να καταλαβουμε η μια την αλλη σε αυτο το θεμα...kallia24 έγραψε:ΝΑΙ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΘΕΡΙΣΕΙ ΠΑΛΙ Η ΑΤΙΜΗ...ΔΝ ΠΟΝΟΥΣΑ ΤΟΣΟ ΧΘΕς ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ Κ ΠΟΝΑΩ ΣΗΜΕΡΑ...ΕΛΕΟΣ... ΗΤΑΝ Ν ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΑΝ ΑΝΟΙΓΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΑΝ ΟΧΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ!!ΕΧΩ Κ ΓΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ Κ ΤΑ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΑ Κ ΔΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΟΡΕΞΗΗΗΗ....viki1988 έγραψε:γιατι πονας κοριτσακι μου;;;;αδιαθετησες;;;;kallia24 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΒΙΚΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΝΑΩ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ!ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?
σε καταλαβαινω καλλια μου...ειναι μανικι αυτο με τα ρουχα...ανεβασμα-κατεβασμα...αρχισαν οι ζεστες ομως και αυτο ειναι ωραιο...βολτιτσες,καφεδακι εξω...τελεια τελεια τελεια...
εδω εμεις που δεν ειμαστε και στα πιο ζεστα μερη και δεν αντεχεται το μακρυμανικο....
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#113
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης