926 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#113 Τετ Μάης 01, 2013 4:43 am
Alexandra23
Πρωταγωνιστής!!
η γκρινια ειναι στο dna μας κοριτσια.ολες οι γυναικες την εχουν.ετσι ειμαστε φτιαγμενες!!κ οι αντρες ειναι φτιαγμενοι να την αντεχουν...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
μπραβο και στα δυο τα κοριτσακια μας.....ναι η σκασμενη δεν μου αφηνει καν το περιθωριο να προλαβω να αγχωθω!!!Alexandra23 έγραψε:ειναι πολυ τυπικη στο ραντεβου της βικυ μου η ατιμη!κοριτσια υπομονη θελει το χρονο του το σπορακι για να ερθει...αχ..δεν τα εκανε πιο ευκολα ο θεος...τι να κανουμε...
βικυ μου καλα ειμαι κ εγω κ η μπεμπα μου,φαγαμε σκασαμε κ τωρα ειμαστε σαν τα κοτοπουλα στον καναπε γλαρωμενες...
γιατι ρε κοριτσακι μου αγχωνεσαι ετσι..να μου πεις τι σου λεω ιδια ειμαι και εγω....αχ γιατι ολες ειμαστε τοσο ιδιες σε αυτο το θεμα...τρεξε σοφακι στην τουλετα και ελα να μας πεις....αντεεεεεε.....Σοφία83 έγραψε:
Κι εγώ φοράω σερβιέτα εννοείται από χθες το βράδυ γιατί την νιώθω την άτιμη!!!!!!Και τώρα κοριτσάκια μου είμαι σίγουρη ότι ήρθε και προσπαθώ να το πάρω απόφαση να πάω τουαλέτα!!!!!Μα τι έχω πάθει σήμερα;;;;;;Είμαι νομίζω χειρότερα από τις προηγούμενες φορές!!!
πολλη σωστη αλεξανδρα μου η απαντηση σου!!!!!Alexandra23 έγραψε:η γκρινια ειναι στο dna μας κοριτσια.ολες οι γυναικες την εχουν.ετσι ειμαστε φτιαγμενες!!κ οι αντρες ειναι φτιαγμενοι να την αντεχουν...
Alexandra23 έγραψε:σοφακι μου ειναι λογικο,εχεις αγανακτησει γιαυτο σου βγαινει ετσι αυτη τη φορα..μακαρι μακαρι να μπορουσα να σε κανω να νιωσεις καλυτερα κ να παρεις δυναμη κ υπομονη...
αντε σοφακι σε περιμενουμε....Σοφία83 έγραψε:
Αχ κοριτσάκι μου πίστεψε με μου δίνεις δύναμη κι εσύ και όλες !!!!!Σκέψου να μην ήσασταν κι εσείς σε τι κατάσταση παραφροσύνης θα ήμουνα δηλαδή!!!!!!Λοιπόν πάω τουαλέτα και επιστρέφω να σας πω ότι ήρθε και να κλάψουμε παρέα....!
Alexandra23 έγραψε:λοιπον λιγο η απιστευτη γκρινια σου η σημερινη,λιγο το οτι νιωθεις πως πλημμυριζεις αλλα περιοδος πουθενα εμενα με υποπτευει παντως!!!!!!!
καλα κανεις σοφακι και κρατας πισινη για να μην στενοχωρηθεις πες οτι 1.000.000 ερθει...αλλα αφου δεν εχεις πλημμυρισει εχουμε ελπιδες...ειναι και η εννοια ρε σοφακι που τη νιωθεις...μην τρεχεις ετσι...θα προσευχηθω για σενα σοφακι μου να ξερεις...ποσο θελω καποια απο ολες μας να μεινει...Σοφία83 έγραψε:Αχ κοριτσάκια μου δεν ήρθε........ουφφφφφφ!Αλλά δεν χαίρομαι γιατί την νιώθω σας λέω!Από το πρωί όμως νιώθω πραγματικά ότι έχω πλημμυρίσει!!!Θα έρθει πρέπει να το πάρω απόφαση γιατί μετά ποιος με μαζεύει!!
και εσυ εισαι υπεροχη σοφακι μου!!!!!!Σοφία83 έγραψε:Αχ κοριτσάκια μου γλυκά με συγκινείτε και οι 2 πραγματικά!!!!!!!!! !!!!!!!!Είστε υπέροχες!!!!!!
γεια σου βασουλα μου...τι κανεις;;;;τσουρεκακια ε;;;;τελεια...εγω φετος δεν εφτιαξα τσουρεκια μονο κουλουρια...ναι παμε πακετο βασουλα μου....vasoula1 έγραψε:Καλησπέρα πουλάκια μου!!Σήμερα άργησα να μπω πήγα για ψώνια έκανα και τσουρεκάκια νιαμ νιαμ!!Βικούλα εμείς είπαμε πάμε πακέτο και γω 22 δεν περιμένω,πάμε γερά!!Αλεξάνδρα ποππάκι μου ελπίζω να είστε καλά!!Σοφάκι μου γλυκό λέμε δεν θα έρθει κάτι μέσα μου μου λέει ότι είσαι!!
Alexandra23 έγραψε:βασουλα μου να ερθω μια βολτα απο το σπιτι σου γιατι λυμπιστηκα τα τσουρεκακια σου?
viki1988 έγραψε:γεια σου βασουλα μου...τι κανεις;;;;τσουρεκακια ε;;;;τελεια...εγω φετος δεν εφτιαξα τσουρεκια μονο κουλουρια...ναι παμε πακετο βασουλα μου....vasoula1 έγραψε:Καλησπέρα πουλάκια μου!!Σήμερα άργησα να μπω πήγα για ψώνια έκανα και τσουρεκάκια νιαμ νιαμ!!Βικούλα εμείς είπαμε πάμε πακέτο και γω 22 δεν περιμένω,πάμε γερά!!Αλεξάνδρα ποππάκι μου ελπίζω να είστε καλά!!Σοφάκι μου γλυκό λέμε δεν θα έρθει κάτι μέσα μου μου λέει ότι είσαι!!
vasoula1 έγραψε:viki1988 έγραψε:γεια σου βασουλα μου...τι κανεις;;;;τσουρεκακια ε;;;;τελεια...εγω φετος δεν εφτιαξα τσουρεκια μονο κουλουρια...ναι παμε πακετο βασουλα μου....vasoula1 έγραψε:Καλησπέρα πουλάκια μου!!Σήμερα άργησα να μπω πήγα για ψώνια έκανα και τσουρεκάκια νιαμ νιαμ!!Βικούλα εμείς είπαμε πάμε πακέτο και γω 22 δεν περιμένω,πάμε γερά!!Αλεξάνδρα ποππάκι μου ελπίζω να είστε καλά!!Σοφάκι μου γλυκό λέμε δεν θα έρθει κάτι μέσα μου μου λέει ότι είσαι!!
Μαζί θετικά πάμε γερά αυτό το μήνα!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#113
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης