901 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#113 Τετ Μάης 01, 2013 4:09 am
poppaki
Πρωταγωνιστής!!
Σοφακι μου το ξερω οτι ψυχοβγαλτικο, ομως προσπαθησε να το απωθησεις (ποιος μιλαει τωρα!!)γιατι κανουμε κακο στον εαυτο μας ετσι!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Alexandra23 έγραψε:εγω εφαγα σπανακορυζο!παει το σπανακι με τον αρακα?τονια μου καλα ειμαστε!εσυ τι κανεις?τα παιδακια σου?η μπουμπουκα σου?
σοφακι καλα εισαι?σε θυμαμαι!
sofakiz έγραψε:Alexandra23 έγραψε:εγω εφαγα σπανακορυζο!παει το σπανακι με τον αρακα?τονια μου καλα ειμαστε!εσυ τι κανεις?τα παιδακια σου?η μπουμπουκα σου?
ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΟΥ...ΟΣΟ ΚΑΛΑ ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ..!!!ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ....ΑΧ....ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ..ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΨΥΧΟΦΘΟΡΟ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΕΡΧΕΤΕ Η ΑΚΟΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ..!!!!
Alexandra23 έγραψε:sofakiz έγραψε:Alexandra23 έγραψε:εγω εφαγα σπανακορυζο!παει το σπανακι με τον αρακα?τονια μου καλα ειμαστε!εσυ τι κανεις?τα παιδακια σου?η μπουμπουκα σου?
ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΟΥ...ΟΣΟ ΚΑΛΑ ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ..!!!ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ....ΑΧ....ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ..ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΨΥΧΟΦΘΟΡΟ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΕΡΧΕΤΕ Η ΑΚΟΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ..!!!!
ναι σοφακι μου ειναι!!δεν μπορεις να κανεις τιποτα ομως εκτος απο υπομονη!
Σοφία83 έγραψε:Ποπάκι καλό καφεδάκι !!
Βικούλα μου τι κάνεις;;;Εγώ σήμερα είμαι κάπως έτσι !!!!!Καταλαβαίνεις..!!!Σήμερα είναι η μέρα που γκρινιάζωωωωωω!!Σας το λέω να το ξέρετε!!!!!!!!!!!
Alexandra23 έγραψε:Σοφία83 έγραψε:Ποπάκι καλό καφεδάκι !!
Βικούλα μου τι κάνεις;;;Εγώ σήμερα είμαι κάπως έτσι !!!!!Καταλαβαίνεις..!!!Σήμερα είναι η μέρα που γκρινιάζωωωωωω!!Σας το λέω να το ξέρετε!!!!!!!!!!!
και γκρινιαρα σαγαπω!!!!
καλα ειμαι σοφακι μου...γκρινιαξε σοφακι μου δεν πειραζει αντεχουμε εμεις!!!! ολες καπως ετσι ειμαστε απο την αγωνια οταν πλησιαζουν οι μερες...απο οτι διαβασα πριν δεν εχει ερθει η ακατανομαστη...τελεια σοφακι μου...μακαρι να εχουμε καλα νεα...Σοφία83 έγραψε:Ποπάκι καλό καφεδάκι !!
viki1988 έγραψε:καλα ειμαι σοφακι μου...γκρινιαξε σοφακι μου δεν πειραζει αντεχουμε εμεις!!!! ολες καπως ετσι ειμαστε απο την αγωνια οταν πλησιαζουν οι μερες...απο οτι διαβασα πριν δεν εχει ερθει η ακατανομαστη...τελεια σοφακι μου...μακαρι να εχουμε καλα νεα...Σοφία83 έγραψε:Ποπάκι καλό καφεδάκι !!
Alexandra23 έγραψε:για ρωτα τους αντρες μας σοφακι μου!!!αυτοι εχουν πραγματικα φωτοστεφανο!!!
ναι αλεξανδρα μου...σημερα τελειωνω καθαριζω απο δαυτην...δεν την αντεχω αλλο...αν ειναι να μην μεινω ας μην ξαναερθει πια...σαν τους λογαρισμους και αυτη δεν προλαβαινει να ερθει τσουπ περναει ο καιρος και ξαναερχεται!!!!Alexandra23 έγραψε:καλα να περασεις ποππακη μου!!φιλακια!!
ολα καλα βικακυ μου?ηρθε η ακατανομαστη ε?αντε βουρ παλι για τον αλλο μηνα!!!
ποτε δεν ξερεις σοφακι...εγω την προηγουμενη φορα που ημουν εγκυος οπως λες ενιωθα..να φανταστεις στη δουλεια φορουσα σερβιετα γιατι νομιζα οτι θα ερχοταν και πηγαινα συνεχεια τουαλετα...οσο δεν τη βλεπεις τη σιχαμενη να ελπιζεις!!!Σοφία83 έγραψε:viki1988 έγραψε:καλα ειμαι σοφακι μου...γκρινιαξε σοφακι μου δεν πειραζει αντεχουμε εμεις!!!! ολες καπως ετσι ειμαστε απο την αγωνια οταν πλησιαζουν οι μερες...απο οτι διαβασα πριν δεν εχει ερθει η ακατανομαστη...τελεια σοφακι μου...μακαρι να εχουμε καλα νεα...Σοφία83 έγραψε:Ποπάκι καλό καφεδάκι !!
Έτσι όπως νιώθω είναι θέμα ωρών για να μην πω λεπτών να έρθει.... !Από το πρωί τρέχω με τρόμο στην τουαλέτα γιατί νιώθω σαν να μου έχει έρθει..Ουφφφφφφφφφφ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΑΛΙ, Δ Ε Ν Θ Ε Λ Ω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Alexandra23 έγραψε:αληθεια βρε κοριτσια πως μας αντεχουν οι αντρες μας???εγω προσωπικα ειμαι πολυ γκρινιαρα γενικα,μπορει να κατσω να γκρινιαξω ανα πασα στιγμη για το οτιδηποτε!!κ αυτος ο καημενος ακουει κ δεν λεει τιποτα...ενταξει μερικες φορες τα ακουω κ δικαιως αυτο ειναι αγαπη!!!
viki1988 έγραψε:ποτε δεν ξερεις σοφακι...εγω την προηγουμενη φορα που ημουν εγκυος οπως λες ενιωθα..να φανταστεις στη δουλεια φορουσα σερβιετα γιατι νομιζα οτι θα ερχοταν και πηγαινα συνεχεια τουαλετα...οσο δεν τη βλεπεις τη σιχαμενη να ελπιζεις!!!Σοφία83 έγραψε:viki1988 έγραψε:καλα ειμαι σοφακι μου...γκρινιαξε σοφακι μου δεν πειραζει αντεχουμε εμεις!!!! ολες καπως ετσι ειμαστε απο την αγωνια οταν πλησιαζουν οι μερες...απο οτι διαβασα πριν δεν εχει ερθει η ακατανομαστη...τελεια σοφακι μου...μακαρι να εχουμε καλα νεα...Σοφία83 έγραψε:Ποπάκι καλό καφεδάκι !!
Έτσι όπως νιώθω είναι θέμα ωρών για να μην πω λεπτών να έρθει.... !Από το πρωί τρέχω με τρόμο στην τουαλέτα γιατί νιώθω σαν να μου έχει έρθει..Ουφφφφφφφφφφ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΑΛΙ, Δ Ε Ν Θ Ε Λ Ω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
και εγω ετσι ακριβως ειμαι αλεξανδρα μου...νευρα νευρα νευρα....αφου οταν μετα καθομαι και σκεφτομαι τι του εχω πει λεω αφου δεν με πεταει απο το μπαλκονι παλι καλα...και ο καημενουλης δεν μιλαει καθολου...γιατι ομως μας συμβαινει αυτο ρε κοριτσια;;;;;Alexandra23 έγραψε:αληθεια βρε κοριτσια πως μας αντεχουν οι αντρες μας???εγω προσωπικα ειμαι πολυ γκρινιαρα γενικα,μπορει να κατσω να γκρινιαξω ανα πασα στιγμη για το οτιδηποτε!!κ αυτος ο καημενος ακουει κ δεν λεει τιποτα...ενταξει μερικες φορες τα ακουω κ δικαιως αυτο ειναι αγαπη!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#113
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης