851 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#113 Τρι Απρ 30, 2013 2:24 am
viki1988
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα αλεξανδρουκο μου...τι κανετε μανουλα και κορουλα;;;;;Alexandra23 έγραψε:καλησπερα βικυ κ αφρουλα μου
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
καλησπερα αλεξανδρουκο μου...τι κανετε μανουλα και κορουλα;;;;;Alexandra23 έγραψε:καλησπερα βικυ κ αφρουλα μου
αφρουλα έγραψε:ΑΧ ΠΟΠΗ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΑΠΕΛΥΣΑΝ ΤΟ ΣΥΖΥΓΟ ΣΟΥ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ! ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!
αφρουλα έγραψε:ΠΟΠΗ ΜΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ! ΑΛΗΘΕΙΑ! ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ! ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ?!
ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ! ΠΕΦΤΕΙ ΠΟΛΥ ΣΠΡΩΞΙΜΟ, ΚΛΩΤΣΙΔΙ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΟΛΟΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ! ΑΠΟΡΩ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ!
αφρουλα έγραψε: ΜΑΚΑΡΙ ΠΟΠΗ ΜΟΥ!!! ΑΛΛΑ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΡΙΧΝΩ ΠΟΛΥ ΤΡΕΞΙΜΟΟΟΟΟ!!!
μπραβο σας κοριτσακια μου....Alexandra23 έγραψε:βικακι μου καλα ειμαστε η αποστολια μου ξυπνησε μαζι μου το πρωι οπως παντα,καναμε τα χαδακια μας κ τωρα κοιμομαστε εσυ?
poppaki έγραψε:Καλημερα κοριτσακια μου!!!
Ελλειψα μερικες μερουλες αλλα δυστυχως δεν ηταν για καλο.
Την παρασκευη το μεσημερι απολυσαν τον αντρα μου. Ηταν στην εταιρεια 12 χρονια και δυστυχως επειδη ηταν ημερομισθιος πηρε παρα πολυ μικρη αποζημιωση. Οπως καταλαβαινεται η ψυχολογια μας επεσε κατακορυφα και ειδικα του αντρουλη μου. Πανω που μπηκαμε σε μια σειρα και ειπαμε αντε να ερθει και το μωρακι μας, αντε παλι αγωνιες και αγχη!!
Το μονο καλο ειναι πως ο αντρας μου εχει πολυ καλες επαγγελματικες γνωριμιες οποτε πιστευωπως θα βρει κατι συντομα. Οπως και να χει παντως δεν μπορεις να μην αγχωνεσαι ειδικα οταν εχεις απο πισω δανεια και πιστωτικες καρτες!!
Αυτα τα νεα μου κοριτσια μου. Τωρα απο τα υπολοιπα, εχω εναν περιοδικο πονο στην κοιλια, αλλα μπορει να ειναι ολα απο αγχος, εξαλλου ειναι πολυ νωρις για συμπτωματα....
kallia24 έγραψε:καλησπερα κ παλι ομορφα κοριτσακια μου!!!τι κανετε?
kallia24 έγραψε:γεια σου βασουλα μου!!τι κανεις?
kallia24 έγραψε:ααα μια χαρα βασουλα μου,εγω σημερα δν εχω φαει... ξεχαστηκα..αλλα δν πειραζει μια κ καλη το βραδυ!!
αλεξανδρα μου πηγα να βγω κ ειδα οτι ειχες δημοσιευσει..εχετε δικιο κοριτσακια μου αλλα σημερα εκανα πολλες δουλιτσες κατεβασα κ τα καλοκαιρινα κ μεχρι να τα τακτοποιησω περασαν οι ωρες νερο κ δν πηρα χαμπαρι κ τωρα πρεπει να φυγω...αλεξανδρα μου δν σ προλαβα γα... εαν γυρισω νωρις θα ξαναμπω αλλιως αυριο!!! φιλακια!!!Alexandra23 έγραψε:τι κανετε κοριτσια μου?εγω μολις εφαγα κ τωρα θελω κατι γλυκο πες της τα βασουλα μου,ολο τη λεω αλλα δεν ακουει!
kallia24 έγραψε:αληθεια ξεχαστηκα τωρα πρεπει να φυγω να παω κ στην ξαδερφη μου να δενουμε μπομπονιερες κ δν προλαβαινω οποτε το βραδακυ!!!καλο απογευμα βασουλα θα τα ξαναπουμε!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#113
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης