Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
641 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 641 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 41]

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα αγαπημενες μου...Χρονια πολλα..!! Να περασετε οσο πιο ομορφα γινεται...!!

Ευχομαι τπυ χρονου να ειμαστε ολες παλι εδω και να ανταλασσουμε ευχες μετα μωρακια μας στην αγκαλια..!!Δεν θελω να λειπει καμια...Σας αγαπω πολυ..!!

marinaglcd

marinaglcd
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kalimera koritsakia mou! xronia polla! Xristos Anesti!
me to kalo na kratisoume oles ta morakia mas gera kai omorfa stis agkalies mas !

maro28

maro28
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα σασ κ χρηστοσ κ αληθωσ ανεστη...χρονια πολλα κ του χρονου οπωσ ειπατε με τα γλυκα μασ δωρακια-νινακια να μαστε μεσ την τρελη χαρα...σασ αγαπω πολυ κ ευχομαι να περασετε τελεια σημερα... Very Happy

http://<div><a target=_blank href=http://www.pregnology

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Very Happy Very Happy Very Happy ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΓΥΡΙΣΑΜΕ!!!!ΑΠΟ ΤΙΣ 8 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΨΗΝΑΝ Κ ΤΣΙΜΠΑΓΑΜΕ Smile Smile Smile ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΥΠΝΟ...... Sleep Sleep Sleep Η ΜΠΥΡΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ!!! Κ ΓΙΑ ΜΑΣ!!ΑΜΕ ΑΜΕ!!!! Ο ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΕΥΧΑΑΡΙΣΤΗΘΗΚΕ cheers cheers cheers cheers cheers cheers ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΦΑΓΑΜΕ ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΥΡΩΔΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΒΛΑΣ ΧΟΡΤΑΙΝΑΜΕ!!!! ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Κ ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!! drunken drunken

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Very Happy Very Happy Very Happy ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΓΥΡΙΣΑΜΕ!!!!ΑΠΟ ΤΙΣ 8 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΨΗΝΑΝ Κ ΤΣΙΜΠΑΓΑΜΕ Smile Smile Smile ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΥΠΝΟ...... Sleep Sleep Sleep Η ΜΠΥΡΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ!!! Κ ΓΙΑ ΜΑΣ!!ΑΜΕ ΑΜΕ!!!! Ο ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΕΥΧΑΑΡΙΣΤΗΘΗΚΕ cheers cheers cheers cheers cheers cheers ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΦΑΓΑΜΕ ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΥΡΩΔΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΒΛΑΣ ΧΟΡΤΑΙΝΑΜΕ!!!! ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Κ ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!! drunken drunken

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα,κορίτσια μου όμορφα! Τι κάνετε; Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά σε όλες! Εύχομαι υγεία και ευτυχία σε εσάς και τις οικογένειές σας! Και του χρόνου να έχουμε όλες στην αγκαλιά μας τα μωράκια μας! Τα έβλεπα χθες στην Ανάσταση και σκεφτόμουν ότι του χρόνου θα είμαστε έτσι και εμείς!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.8 - Σελίδα 32 654316
Εμείς κάναμε χθες Ανάσταση στους γονείς του άντρα μου, φάγαμε τη μαγειρίτσα μας και σήμερα πήγαμε τους πήραμε και πήγαμε στους γονείς μου να φάμε! Είχε και τέλεια μέρα, κάτσαμε στην βεράντα, ήταν τέλεια! Έχω και τη γιορτή μου σήμερα και το απόλαυσα πιο πολύ από κάθε χρονιά γιατί ήμουν τόσο ευτυχισμένη!! Βέβαια δεν έφαγα πολύ, πρώτη χρονιά, περίμενα να συμβεί το αντίθετο Razz
Και τώρα σπίτι και χαλάρωση! Εσείς πώς τα περάσατε;

miapetite

miapetite
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Χρόνια πολλά Νατάσα μου για την γιορτή σου!Εμείς ψήσαμε,περάσαμε πάρα πολύ ωραία σήμερα.Μόνο που κουράστηκα λίγο,είχε και πολύ ζέστη.Ηπια κι εγώ τις μπυρίτσες μου κι έφαγα πολύ για τα δεδομένα μου. Cool

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χρόνια πολλά, Μία μου! Σ'ευχαριστώ πολύ! Καλά κάνατε, αυτές οι μέρες είναι για να περνάμε ωραία με τις οικογένειές μας! Και τώρα ξεκούραση Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.8 - Σελίδα 32 850933

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια μου καλησπερα!!χρονια πολλα,χριστος ανεστη κ παλι!!!ευχομαι σε ολες μας υγεια,ευτυχια κ με το καλο να παρουμε τα μωρακια μας αγκαλια!!!μολις μαζευτηκαμε σπιτι!ημασταν σε ελληνικο γλεντι με ψησιματα κ ολα τα σχετικα,ο καιρος τελειος,κοσμος παρα πολλης,ητανε τελεια!!!χαρηκα το μακρυ μου αερινο φουστανακι με τις παντοφλιτσες μου κ την κοιλουμπιτσα μου!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.8 - Σελίδα 32 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.8 - Σελίδα 32 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.8 - Σελίδα 32 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.8 - Σελίδα 32 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.8 - Σελίδα 32 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.8 - Σελίδα 32 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.8 - Σελίδα 32 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.8 - Σελίδα 32 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.8 - Σελίδα 32 215994 κ χθες ητανε υπεροχα στην ανασταση!εσεις πως τα περασατε?ειμαι σιγουρη τελεια!!!!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
natasathess έγραψε:Χρόνια πολλά, Μία μου! Σ'ευχαριστώ πολύ! Καλά κάνατε, αυτές οι μέρες είναι για να περνάμε ωραία με τις οικογένειές μας! Και τώρα ξεκούραση Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.8 - Σελίδα 32 850933

χρονια σου πολλα νατασσα μου!!!πολυχρονη με υγεια κ με το καλο το μωρακι σου!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.8 - Σελίδα 32 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.8 - Σελίδα 32 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.8 - Σελίδα 32 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.8 - Σελίδα 32 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.8 - Σελίδα 32 215994

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χρονια πολλα σε ολες κ παλι κοριτσια!! Και ιδιαιτερα στις Νατασες μας! Να χαιρεστε τη γιορτη σας και παντα χαρες!!!
Με το καλο τα μωρακια σας..!!!!
Εμεις φαγαμε χτες βραδυ ως αργα, κ σημερα σουβλισαμε κοκορετσι κ γενικα ειχαμε ολα αυτα τα πασχαλιατικα κ ηταν πολυ ωραια!! Του χρονου με το μπεμπη να μαστε καλα θα ναι ακομα καλυτερα!!!!
Κοριτσια εδω κ τρεις-τεσσερις μερες ειμαι πρησμενη. Το παρατηρησα στο προσωπο μου λιγακι και στους αστραγαλους στην αρχη αλλα λεω ιδεα μου θα ναι.. Μετα ειδα οτι δεν εχε φυγει την επομενη μερα κ κεω θα κουραστηκα..
Τωρα τα χω συνεχεια ψηλα τα ποδια μου κ δεν φευγει με την καμια. Εχουν γινει σαν λουκανικακια, το κοκαλο απο μεσα στον αστραγαλο δεν φαινεται καθολου..

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ ΒΛΕΠΩ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.8 - Σελίδα 32 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.8 - Σελίδα 32 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.8 - Σελίδα 32 215994 :pillowfightΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΙΠΟΝ Κ ΠΑΛΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ Κ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ Κ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ!!!! ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΑΣ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΗ ΜΕ ΥΓΕΙΑ Κ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟ ΜΠΕΜΠΟΥΚΑΚΙ ΣΑΣ!! Smile Smile Κ ΓΩ ΣΗΕΡΑ ΠΟΛΥ ΜΠΥΡΑ ΗΠΙΑ!!! ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ!!!!!!! ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΧΟΡΟΠΗΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ-ΑΝΑ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ!!!ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΑ ΝΟΙΩΘΟΥΛΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΟΛΟ Κ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ Κ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ ΤΡΕΛΛΑ!!! ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ Κ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΤΟ ΣΟΥΒΛΙΣΜΑ ΣΤΟ ΚΟΚΟΡΕΤΣΙ.ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΙΣΑ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΛΙΙΙΙΙΙΙΙΓΟ .....Κ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΟΟΟΛΟΥ ΑΛΛΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ(ΕΝΤΟΣΘΙΑ)!!!Κ Ο ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ ΜΟΥ Κ Ο ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΝ Κ ΕΣΤΗΝΑΝ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΙΝΙ ΜΑΛΛΟΝ ΝΤΡΕΠΟΤΑΝ,ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΠΟΛΥ ΟΙΚΕΙΟΙ ΑΚΟΜΑ!!! Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed ΚΑΘΕ ΠΑΣΧΑ ΕΤΣΙ Κ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΕΠΕΣΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΤΟ ΚΡΕΑΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕ Κ ΠΟΛΥ ΑΝ Κ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΚΡΕΑΤΙΚΩΝ,ΕΠΕΛΕΞΑ ΜΑΡΟΥΛΑΚΙ ΜΕ ΠΑΤΑΤΟΥΛΕΣ Κ ΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙΑ!!!! flower flower

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ ΒΛΕΠΩ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.8 - Σελίδα 32 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.8 - Σελίδα 32 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.8 - Σελίδα 32 215994 :pillowfightΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΙΠΟΝ Κ ΠΑΛΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ Κ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ Κ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ!!!! ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΑΣ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΗ ΜΕ ΥΓΕΙΑ Κ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟ ΜΠΕΜΠΟΥΚΑΚΙ ΣΑΣ!! Smile Smile Κ ΓΩ ΣΗΕΡΑ ΠΟΛΥ ΜΠΥΡΑ ΗΠΙΑ!!! ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ!!!!!!! ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΧΟΡΟΠΗΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ-ΑΝΑ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ!!!ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΑ ΝΟΙΩΘΟΥΛΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΟΛΟ Κ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ Κ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ ΤΡΕΛΛΑ!!! ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ Κ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΤΟ ΣΟΥΒΛΙΣΜΑ ΣΤΟ ΚΟΚΟΡΕΤΣΙ.ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΙΣΑ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΛΙΙΙΙΙΙΙΙΓΟ .....Κ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΟΟΟΛΟΥ ΑΛΛΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ(ΕΝΤΟΣΘΙΑ)!!!Κ Ο ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ ΜΟΥ Κ Ο ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΝ Κ ΕΣΤΗΝΑΝ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΙΝΙ ΜΑΛΛΟΝ ΝΤΡΕΠΟΤΑΝ,ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΠΟΛΥ ΟΙΚΕΙΟΙ ΑΚΟΜΑ!!! Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed ΚΑΘΕ ΠΑΣΧΑ ΕΤΣΙ Κ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΕΠΕΣΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΤΟ ΚΡΕΑΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕ Κ ΠΟΛΥ ΑΝ Κ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΚΡΕΑΤΙΚΩΝ,ΕΠΕΛΕΞΑ ΜΑΡΟΥΛΑΚΙ ΜΕ ΠΑΤΑΤΟΥΛΕΣ Κ ΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙΑ!!!! flower flower

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
υπεροχα κοριτσαρες μου!!!χαιρομαι που περασαμε οοοοολες υπεροχα Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.8 - Σελίδα 32 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.8 - Σελίδα 32 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.8 - Σελίδα 32 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.8 - Σελίδα 32 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.8 - Σελίδα 32 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.8 - Σελίδα 32 215994 το ευχαριστηθηκα παντως ως εγκυουλα,ολοι με προσεχαν κ με ειχανε στα ωπα ωπα!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ελισα μου μηπως γεμιζουν υγρα τα ποδια σου?παντα με ρωταει η γιατρος.να της το πεις.

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΛΙΖΑΚΙ ΜΟΥ Κ ΓΩ ΞΥΠΝΑΩ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΗΣΜΕΝΗ,ΝΟΜΙΖΩ ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΤΑΝ ΑΛΛΑ ΖΩ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ Κ ΒΑΖΕΙΣ ΨΗΛΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ Κ ΤΟ ΑΙΜΑ.ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ.ΑΝ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΦΥΣΙΚΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΛΙΓΟ ΛΑΔΑΚΙ ΜΕ ΑΠΑΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΠΡΙΝ ΠΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΝΟ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΠΑΝΤΩΣ,Κ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΓΚΥΟΣ ΤΗΣ ΕΙΧΑΝ ΠΡΗΣΤΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΟΓΔΟΟ ΑΠ'ΟΤΙ ΘΥΑΜΑΜΑΙ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΠΟΛΥΠΕΡΠΑΤΑΕΙ.ΠΕΣ ΤΟ ΠΑΝΤΩΣ Κ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ Rolling Eyes Rolling Eyes

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα κοριτσακια μου...Τι κανουν τα μωρακια σας...?? Το γλεντησαμε ολες χθες ε??

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα, κοριτσάκια μου! Τι κάνετε; Πολύ χαίρομαι που περάσατε όλες όμορφα!! Σας ευχαριστώ για τις όμορφες ευχές! Χρόνια πολλά και στη Νατάσα και την Αναστασία μας, αν γιόρταζαν χθες! Εμένα σήμερα γιορτάζει και ο αντρούλης μου, οπότε το γλέντι συνεχίζεται!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.8 - Σελίδα 32 654316
Ελίζα μου, νομίζω είναι φυσιολογικό να αρχίζουν να πρήζονται τα πόδια.. Πάντως πες το καλού κακού στο γιατρό σου. Εμένα δεν έχουν πρηστεί, αλλά τις τελευταίες μέρες τα νιώθω να πονάνε όταν ξυπνάω και πατάω το πέλμα κάτω! Φαντάζομαι επειδή δεν κυκλοφορεί καλά το αίμα όλο το βράδυ, γιατί μόλις περπατάω λίγο, περνάει..

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα Νατασσα μου, χρονια σου πολλα για χθες και χρονια πολλα και στον αντρουλη σου..!! Να ειστε παντα αγαπημενοι και με το καλο να παρετε το μωρακι σας στην αγκαλιτσα σας..!!!

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σ'ευχαριστώ πολύ, Γιούλη μου! Και σε σας εύχομαι κάθε ευτυχία, να έρθει και το μπεμπίνι να την ολοκληρώσει!!
Πώς τα περάσατε εσείς χθες;

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πολυ ωραια...Μεσημερι-βραδυ καλεσμενοι...Σκασαμε στο φαι...!!Αλλα ηταν ωραια..!!

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χαχα! Καλά κάνατε! Τέτοιες μέρες επιβάλλεται! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.8 - Σελίδα 32 982137

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σημερα σκεφτομαι φαι και δεν αντεχω με τιποτα..χαχαχαχα...!!!

Εχετε τραπεζι σημερα για τον αντρουλη σου Νατασσα μου?

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Θα πάμε στους γονείς μου και σήμερα γιατί έχει μείνει πολύ κρέας από χθες! Τώρα για το βράδυ, θα δούμε! Μπορεί να βγούμε έξω! Very Happy

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλα να περασετε οτι κι αν κανετε κοριτσακι μου...!!!

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σ'ευχαριστώ, κοριτσάκι μου! Και εσείς! Σ'αφήνω εγώ, πάω να ξυπνήσω σιγά σιγά τον καλό μου, γιατί κλασσικά τον σκέπασε το πάπλωμα, για να ετοιμαστούμε κιόλας μετά! Θα τα πούμε μετά! Πολλά φιλιά!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις