Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
657 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 657 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 41]

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ε,λογικό είναι, τώρα που ανοίγει ο καιρός!
Νομίζω, απ'ότι διάβασα, από εδώ και πέρα είναι φυσιολογικό να έχουμε κάποιες ανώδυνες συσπάσεις, αραιά και που..Εγώ δεν έχω νιώσει κάτι, εκτός και αν δεν το έχω καταλάβει Razz

matina01/09

matina01/09
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Την πέμπτη έχω β επιπέδου,δεν έβρισκα νωρίτερα ραντεβού,αλλά είμαι μέσα στο περιθώριο του γιατρού.

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελιζάκι, καλημέρα! Σ'ευχαριστώ για τις ευχές! Ωραία περάσατε δηλαδή!
Να προσέχεις, κοριτσάκι μου με την πίεση! Απλά περιόρισε λίγο το αλάτι και δε θα έχεις πρόβλημα! Καλό είναι όμως να την ελέγχεις!
Τι ωραία που θα αρχίσετε τις ετοιμασίες! Και εμείς λέμε από το Σάββατο να ξεχυθούμε σιγά σιγά στα μαγαζιά για έρευνα αγοράς! Βάλαμε και στο ταβάνι στο παιδικό αστεράκια και φεγγαράκια που λάμπουν στο σκοτάδι! Είναι τέλεια!!
Αλεξάνδρα μου, ξέχασα να σου πω! Με γεια τα ψώνια σας!! Τι ωραία πραγματάκια που της πήρατε!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.8 - Σελίδα 36 328109

maro28

maro28
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα λιζα μου τελεια τα νεα σου...κ με το καλο να αρχισεισ τισ προετοιμασιεσ για το νινακι σου να ζησεισ την καθε στιγμη Very Happy κ βεβαια να προσεξεισ πολυ την πιεση γιατι υπαρχει η παλιοπροεκλαμψια ξουτ ξουτ μακρυα μασ Mad

http://<div><a target=_blank href=http://www.pregnology

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Άντε, Ματινάκι, με το καλό! Θα περιμένουμε νέα!! Very Happy

maro28

maro28
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ματινα μου ολα καλα θα πανε κ θα χαρεισ κ το νινακι σου αρκετη ωρα φανταζομαι

matina01/09

matina01/09
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Η αλήθεια είναι πως μέχρι τώρα δεν είχα άγχος αλλά όσο κοντεύει η μέρα έχω τρελαθεί,μετράω τις μέρες πλέον.

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ματινα μου χρονια πολλα!!! Με το καλο να κανετε κ τη β'επιπεδου!!!! I love you I love you I love you I love you
Νατασα μου κ εγω ετσι ξερω, οτι μερικες συσπασεις ειναι φυσιολογικο να τις εχουμε.. Παντως εγω το λεω καθε φορα στη γιατρο μου γιανα ειναι ενημερη..!!!
Χτες που ετοιμαζομουν για το παρτυ προσπαθουσα να ντυθω ομορφα, εβαλα κ τις πλατφορμιτσες μου που ειναι σταθερες κ χαμηλες, και κοιταζομουν στον καθρεφτη και στριφογυριζα να δω πως πεφτουν τα ρουχα, τα μαλλια κτλ, οπως εκανα κ παλια.. και μεσα μου γκρηνιαζα, γιατι το μπρατσο ετσι, γιατι ο ποπος ετσι, γιατι το μπουτακι ετσι κοκ.. και εκεινη την ωρα νιωθω κατι απαλες μπουνιτσες και θυμηθηκα οτι δεν ειμαι μονη μου σε αυτο το σωμα I love you I love you I love you I love you
Και αμεσως ενιωσα πιο ομορφη και ενιωσα αυτο που λεμε το πεπρωμενο μας σε αυτον τον κοσμο?! I love you I love you I love you Το νιωθετε κ εσεις? Νιωθετε οτι το σωμα μας αυτον τον καιρο πληρει το σκοπο του? Σαν ενστικτο μου βγαινει, οτι γιαυτο εχουμε φτιαχτει, οτι υπηρετω εναν σκοπο τοσο ομορφο και γεμιζω αγαπη και ηρεμω μεσα μου.. οτι αυτο που συμβαινει ειναι πολυ ανωτερο απο καθε παρτυ και καθε φουστα που πεφτει "λαθος" στα καινουρια μου ψωμακια..!!! I love you I love you I love you I love you I love you
Μαρω και Νατασα μου σας ευχαριστω!!!! Κ εγω προεκλαμψια φοβηθηκα (ξουτ ξουτ ξουτ) και γιαυτο αποφασισα να συνετιστω.. Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.8 - Σελίδα 36 215994

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σε καταλαβαίνω, Ματίνα μου! Και εγώ έτσι ένιωθα πριν πάω..!
Ελιζάκι, έτσι πρέπει να σκεφτόμαστε και όχι να κοιτάμε το σώμα μας που έχει αλλάξει! Είναι απολύτως φυσιολογικό!
Όσο για την προεκλαμψία, μην αγχώνεσαι τόσο! Αφού η πίεση πέφτει με διατροφή, δεν υπάρχει φόβος! Αλλιώς θα παρέμενε υψηλή.

matina01/09

matina01/09
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ελίζα μου εγώ που ήμουν στο χωριό ντρεπόμουν πιο πολύ για το σώμα μου και για τα κουτσομπολιά που θα έλεγαν,αλλά μετά μου έφυγε και ήμουν πολύ υπερήφανη για την κοιλία μου!!!

maro28

maro28
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ματινακι σε καταλαβαινω τα ιδια κανω κ σκεφτομαι κ γω κ καθε μερα λεω αντε ποτε θα με παρει ποτε θα μου πει ελπιζω σημερα να μαθω...λιζακι εγω οταν ντυνομαι εστιαζω μονο στην κοιλιτσα μου ειναι το μονο που θελω να φαινεται τελειο πανω μου...κ οταν φαινεται στρογγυλουλα κ φουσκωτουλα χαμογελαω σαν χαζουλι....ολα τ αλλα θα τα προσεξουμε μετα με διατροφη κ λιγη γυμναστικουλα ασε που τα μωρακια θα μασ αδυνατισουν σιγουρα οποτε... Very Happy

matina01/09

matina01/09
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Το μόνο που θέλω να σκέφτομαι είναι πως η αυχενική ήταν τέλεια.

Κορίτσια η μπέμπα παίζει μπάλα,είναι πλέον σίγουρο!!!Αλλά η μπάλα είναι η ουροδόχος κύστη μου!!!

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ, άσε, αυτή η κύστη είναι θέμα! Πολύ τουαλέτα!

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα κοριτσαρες μου...!!!

Μαρω μου εισαι καλυτερα σημερα ε??Κανε και καμια βολτουλα να νιωσεις ακομα πιο ομορφα..!!!

Νατασσα μου κι εγω χθες ολη μερα στη γυρα ημουν αλλα κουραστηκα πολυ δεν νομιζω οτι θα το ξανακανω...!!!

Ματινα μου καλα αποτελεσματα να εχεις στην Βεπιπεδου σου..Να χαρεις το μωαρακι σου..!!

Ελιζακι μου...μην μου αγχωνεσαι με τιποτα...Μια κουκλα εισαι..Και παντα οι εγκυουλες οσα κιλα και να εχουν ειναι ξεχωριστες και ομορφες..!!!

Χθες ειχα παει και στο μοναστηρι στον Αγιο Εφραιμ στην Νεα Μακρη και εβλεπα παντου γυρω μου εγκυουλες...Χαμος γινοταν απο κοιλουμπιτσες..!!Σε καμια δεν παρατηρησα τα κιλα που προφανως εχουν παρει..Μονο τις κοιλιτσες τους κοιταζα και τις εφτυνα...!!!

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ετσι ειναι κοριτσια ναι!!! Η αληθεια ειναι οτι βλεπω τις αλλαγες στο σωμα μου αλλα δεν με νοιαζει τοσο, την κοιλιτσα μου την τεραστια την υπεραγαπω!!!!!!! Οι αλλοι με αγχωνουν..!!!! Μου λενε, μια χαρα εισαι!!Εγω στο γιο μου πηρα μονο 4 κιλα..
Εκει σκεφτομαι "αη παρατα μας"
Ματινακι κ εγω ειχα αγχος, αλλα δεν πρεπει!! Ολα καλα θα ειναι κ θα απολαυσεις τη μπεμπα σας!!!!!
Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.8 - Σελίδα 36 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.8 - Σελίδα 36 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.8 - Σελίδα 36 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.8 - Σελίδα 36 654316

maro28

maro28
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μα παρα πολυ τουαλετα....ειδικα το βραδυ ειναι βασανο ξυπνασ κ αντε να ξανακοιμηθεισ

matina01/09

matina01/09
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Το βράδυ θα βάλω και εγώ καινούρια φωτογραφία από την κοιλιά μου,γιατί έχει μεγαλώσει πολύ.

Ευχαριστώ κορίτσια για τις ευχές...Άντε να έρθει η ώρα να χαρώ την μπουμπού μου!!!

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα, Γιούλη μου! Ξεκούραση σήμερα,ε;
Ελιζάκι, μη δίνεις σημασία! Ο καθένας ας κάνει ό,τι νομίζει! Δε θα δώσουμε λογαριασμό και για τα κιλά μας!
Κορίτσια μου, σας αφήνω! Θα βγούμε για βόλτα και φαγητό! Θα τα πούμε το απόγευμα! Φιλάκια πολλά!

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλα να περασετε Νατασσα μου...!!!

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ματινα μου οσο ελειπες ανταλλαξαμε με τα κοριτσια Facebook k Skype...Εχεις εσυ να σου στειλω πμ???

matina01/09

matina01/09
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγώ δυστυχώς δεν εχω facebook αλλά δεν έχω και κάμερα για το skype.Πρέπει να πάρω μια καμερούλα,αλλά μέχρι τώρα δε χρειάστηκε.

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κριμα...και ειναι ωραιο που βρεθηκαμε στο fb...!!!

matina01/09

matina01/09
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ειδικά facebook δεν το θέλω καθόλου,δεν μου αρέσει ως ιδέα.Έγινε και καμιά συνάντηση όσο έλειπα;

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Οχι...σε περιμεναμε να εισαι και εσυ...!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.8 - Σελίδα 36 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.8 - Σελίδα 36 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.8 - Σελίδα 36 215994 ....Πρεπει να κανονισουμε ομως!!!!

matina01/09

matina01/09
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Να κανονίσουμε τώρα νωρίς πριν πιάσουν οι πολλές ζέστες,γιατί θα υποφέρουμε.

Ευχαριστώ που με περιμένατε!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις