Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
642 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 642 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 41]

miapetite

miapetite
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ναι το μωράκι σου το γλυκο.Γιατι τι εννοείς?

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μα δεν ειναι γλυκαςςςςςςςςςς δεν χορτενω να τον βλεπω βρε κοριτσια τον λατρεβω
λοιπον στα γεννητικα οργανα πιανουμε ενα κοκαλοπανω απο αυτο το κοκαλο ερχετε με την εγκυμοσηνη και κουμπονει για να στηριζει το μωρακι εκει μου κουμπονει αναμεσα κανει ενα καινο αυτο το καινο γεμιζει με υγρο...και εμεις το αποβαλουμε οταν λιπον αρχηζουμε και ανοιγουμε για να μπορεσουμε να γεννησουμε στο τελος........αυτο το κοκαλο ξεκουμπονη και εμεις ποναμε.....και ποναμε αρκετα αλλα δεν ειναι τιποτα...απλα θα νοιωθουμε και αρκετη κουραση απο αυτον τον πονο

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακια μου καλησπερα τι κανετε? Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.8 - Σελίδα 35 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.8 - Σελίδα 35 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.8 - Σελίδα 35 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.8 - Σελίδα 35 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.8 - Σελίδα 35 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.8 - Σελίδα 35 215994 μια μου τελεια η κοιλιτσα σου μεγαλωσεεεεε I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you κοριτσια ειμαι πολυ χαρουμενη,πηραμε ρουχακια,μπανιερα,παπλωματακι,πιπιλες,σκουφακια,σαλιαρες,αξεσουαρ,βοηθητικο στρωματακι για θηλασμο,στρωματακι που θα την βαζω επανω κ θα την αλλαζω,τα παντα!!!!!βρηκαμε κ καροτσι το οποιο αυριο μεθαυριο θα παμε να το παρουμε,δεν χωρουσε σημερα στο αμαξι!!!τα ρουχακια που πηραμε ειναι προς το παρον μεχρι 3 μηνων!!τωρα τα συμμαζευω αχ κοριτσια λιωνω....μολις ερθουν τα επιπλα θα τα πλυνω θα τα συμμαζεψω στην ντουλαπα της...ειμαι πολυ συγκινημενη... I love you I love you I love you I love you I love you I love you

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
περιμενω κ το δεμα των γονιων μου αυτες τις μερες,αλλη συγκινηση κ απο εκει!κοριτσια γεμισε το σπιτι με πραγματακια της Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.8 - Σελίδα 35 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.8 - Σελίδα 35 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.8 - Σελίδα 35 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.8 - Σελίδα 35 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.8 - Σελίδα 35 215994 το σαββατο θα βαψουμε κ το δωματιο!!!να πανε ολα καλα παναγια μου σε ολες μας να υποδεχτουμε κ τα μωρακια μας σπιτι....

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας κοριτσακια μου..ολα καλα?? Μολις γυρισα...2 μερες στην γυρα κουραστηκα πολυ..!!! Δεν ειμαι τελικα για πολλα πολλα...Κουραζομαι πολυ ευκολα..!!!Εχω ενα πονοκεφαλο τωρα απιστευτο..!!!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι κανεις γιουλα μου?ναι οντως ξεσπαθωσαμε πια δυο μερες!!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy αραξε τωρα κ θα περασει το κεφαλι σου!

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πως εισαι Αλεξ μου??Πετας στα συννεφα με τα πραγματακια της μικρης ε?? Καλοριζικα να ειναι κοριτσακι μου..!!!

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αλεξανδρα μου με γεια τα ρουχαλακια πολυ χερομαι μπραβο σε παρσκαλω κοπελα μου γραψε μου πως λργετε υο μσξιλαρακι θυλασμου στα γερμανικα αν σου ειναι ευκολο

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι γιωτα μου λεγεται Lagerungs und Stillkissen.

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χιλια ευχαριστω αλεξαμδρα μου ο θεος να σε εχει καλα και εσενα και την μικρη σου να την δεις οπως θελεις

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι γλυκια που εισαι σε ευχαριστω πολυ!!!!κ εσυ μεσα απο την καρδια μου να σαι παντα καλα κ με το καλο να υποδεχτεις τον παιδαρο σου!!!!κ ο,τι αλλο θελεις ρωτα με!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
JuliaG έγραψε:Πως εισαι Αλεξ μου??Πετας στα συννεφα με τα πραγματακια της μικρης ε?? Καλοριζικα να ειναι κοριτσακι μου..!!!

τζουλια μου ναι πεταω απο την χαρα μου Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.8 - Σελίδα 35 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.8 - Σελίδα 35 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.8 - Σελίδα 35 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.8 - Σελίδα 35 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.8 - Σελίδα 35 654316 τα συμμαζευω τωρα κ συγχρονως τα αγκαλιαζω τα φιλαω τα χαζευω!!!!ανυπομονω να βαψουμε κ το δωματιο!!!ο ιωσηφ μας τι κανει?

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλα...σημερα τον εχω νιωσει αρκετα...!!!Του αρεσε μαλλον η βολτα...χαχαχαχα...!!!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μωρε χαιρονται κ αυτα μαζι μας κ με την χαρα μας!!!ολα τα νιωθουν οι ψυχουλιτσες μου!!!!

NikolZizzou

NikolZizzou
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Natasa Xronia polla!!!!

Xristos anesti se oles! Ante k tou xronou me ta kouklia agkalia!!! Panta eutuxia!!!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αληθως ανεστη νικολ μου!!!χρονια πολλα με υγεια κ ευτυχια κ με το καλο το μπεμπινι σου!!!πως τα περασες?

matina01/09

matina01/09
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα μανούλες...... flower

Χριστός Ανέστη....Χρόνια Πολλά....
Πως τα περάσατε;

Δεν διάβασα τα προηγούμενα,αλλά θα το κάνω σιγά σιγά.

Εμείς περάσαμε πολύ ωραία,η μπέμπα κάνει πάρτι στην κοιλία μου κάθε μέρα όλες τις ώρες,εξελίχθηκε σε ζωηρή.
Έφαγα αρκετά αλλά πήρα μόνο ένα κιλό,αλλά δεν στερήθηκα τίποτα.Είχε πολύ ζέστη και υπέφερα λίγο,ήθελα να κάνω μπάνιο στην θάλασσα,αλλά ήταν πολύ κρύα.

Αυτά τα νέα μας,τώρα περιμένω με αγωνία την β επιπέδου.

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα Ματινα μου..Χρονια πολλα...!! Ζωηρουλα η μικρουλα ε?? Αχ...τι υπεροχο συναισθημα..!!!

maro28

maro28
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα σασ Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.8 - Σελίδα 35 215994 μολισ ξυπνησαμε κ μεισ...κ το δικο μου το μπεμπακι ολη νυχτα ηταν πολυ ζωηρο τον ενιωθα συνεχεια Very Happy

http://<div><a target=_blank href=http://www.pregnology

maro28

maro28
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ματινακι ακομα να την κανεισ την β επιπ?κ γω ανυπομονω περιμενω να με ειδοποιησει ο γιατροσ που θα την κανουμε ελπιζω ωσ την παρασκευη να ξεμπερδεψω

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα,κορίτσια μου! Σας ευχαριστώ για τις όμορφες ευχές! Τι κάνετε; δεν πρόλαβα να μπω άλλο χθες γιατί ήμασταν όλη μέρα στη γύρα! Πήγαμε στους γονείς μας και το βράδυ βγήκαμε για ένα ποτάκι μετά από πολύ καιρό! Ήμασταν και δίπλα στη θάλασσα, ήταν πολύ όμορφα! Βέβαια, εγώ ήπια μπύρα χωρίς αλκοόλ, αλλά δεν κατάλαβα διαφορά!
Γιούλη μου, τι ωραία που το νιώθεις πλέον πιο συχνά το μπεμπίνι σου! Είναι υπέροχο συναίσθημα!
Γιώτα μου, τέλεια η φωτό με τον κούκλο σας!!
Μάρω μου και Μία μου, ελπίζω να νιώθετε καλύτερα σήμερα! Μία, καλή επιτυχία στη β' επιπέδου! Περιμένουμε νέα! Νομίζω και η Κατερίνα έχει σήμερα β' επιπέδου, αν δεν κάνω λάθος!
Ματινάκι, καλώς μας ήρθες πίσω! Δεν πειράζει, βρε, έχεις όλο το καλοκαίρι για να κάνεις τα μπανάκια σου! Πότε έχεις β' επιπέδου εσύ;

maro28

maro28
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου νατασσουλα ειστε καλα εσυ κ το μικρουλι σου?ελπιζω κ γω να παω καμια βολτιτσα...

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι, Μάρω μου, μια χαρά είμαστε! Ξυπνήσαμε και οι δύο! Smile
Εσείς τι κάνετε; πώς είσαι σήμερα;

maro28

maro28
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλυτερα ευτυχωσ αν κ χτεσ το βραδυ νομιζω οτι ειχα την πρωτη αισθητη συσπαση με πιασε ξαφνικα η μεση κ σκληρυνε η κοιλια μου κ ο μπεμπησ μεσα χτυπαγε ταυτοχρονα πολυ εντονα ετσι υπεθεσα οτι ειναι συσπαση...αχ ηρθε το καλοκαιρακι κ το μυαλο μου ταξιδευει στισ παραλιεσ Very Happy

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα κοριτσια!!!! sunny sunny sunny sunny sunny
Νατασα μου να χαιρεσαι τον αντρα σου!!!!!!!!
Μαρω μου δεν θυμαμαι ακριβως τι ρωτησες απο συπτωματα αν τα εχουμε, αλλα οπως τα διαβαζα θυμαμαι οτι ειχα ολα οσα λες πως εχεις.. και νομιζω ειναι φυσιολογικα ολα.. τα αμνιακα υγρα νομιζω τα νιωθεις σαν νερο, οχι σαν τα συνηθισμενα υγρα.. Ολα καλα θα πανε ομως, και εμεις θα εχουμε ολες τελειομηνες κυησεις χωρις τετοια θεματα!!!
Γιωτα μου ΤΙ ΚΟΥΚΛΙ ειναι αυτο το παιδι!!!!!!!! Να τον χαιρεσαι Γιωτα μου, με το καλο γερος και τυχερος στην αγκαλια σας!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.8 - Σελίδα 35 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.8 - Σελίδα 35 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.8 - Σελίδα 35 654316 Σιβαν ειπες αν θυμαμια καλα? Να σου πω μαρεσει περισσοτερο απο το Αρης.. αν κ τα δυο ειναι πολυ ωραια ονοματα!!
Τζουλια χορευει εε?!!! Αχ θα μας τρελανουν αυτα τα μωρακια, θα το χασουμε τελειως!!!
Αλεξανδρα μου διαβαζα για τα πραγματακια της Αποστολιας και συγκινηθηκα!!!!!! I love you I love you I love you I love you Καλοριζικα να ειναι και να την κρατησετε με το καλο στην αγκαλια σας γερη και να νιωθεις παντα και εσυ και ο μπαμπας σας και ολες μας αυτον τον ενθουσιασμο και την αγαπη!!!! Και εγω λεω αυτη τη βδομαδα να... ξεχυθω στα μαγαζια!!!!
Ποιο καροτσι πηρατε Αλεξ?!! Συγγνωμη που ρωταω, αλλα εχω ενα θεματακι με τα καροτσια οπως θα θυμασαι χιχιχι
Κ εμεις χτες ειχαμε ενα παρτυ (ειχα ΑΙΩΝΕΣ να παω σε παρτυ) και περασαμε πολυ πολυ ωραια, και το μεσημερι περασαμε επισκεψη απο το σπιτι της φιλης μου που θα βαφτισει το παιδι, και ολοι με ειχαν αυτες τις εμρες στα ωπα ωπα και απο τη μια μου λεγανε μη τρως γλυκα απο την αλλη με ταιζανε σαν χυνα και τσουπ το 8ο κιλακι....!!!!! alien alien alien Εκεινη τη μερα που ειχαν πρηστει τα ποδαρακια μου ειχα πιεση 15/7 και τρομαξα και γιαυτο απο σημερα που τελειωσαν οι γιορτες ξεκιναω διατροφη και θα κοψω κ τα πολλα αλμυρα και την επομενη εβδομαδα θα ενημερωσω κ τη γιατρο μου..
Υποτιθεται πως καθε βδομαδα ξεκιναω διατροφη. Αλλα αυτη τη φορα το εννοω γιατι τρομαξα εκεινο το βραδυ.. την επομενη μερα βεβαια πηγαμε σε ενα φαρμακειο κ ειχα 12/7, αλλα ? λιγη προσοχη δεν βλαπτει..
Κ εμενα χτες βραδυ που ειμαστε στο παρτυ κοριτσια ειχε κουλουριαστει κατω κατω χαμηλα και το τι κλωτσια εφαγα δεν παιζεται... συνεχεια ετρεχα στο μπανιο, αλλα ποσο?? Θα νομιζαν οτι με πειραξε το φαι.. νομιζω ηταν ενοχλημενος που η μαμα μιλουσε με αλλο κοσμο, ενω συνηθως εκεινη την ωρα ξαπλωνουμε στο κρεβατι και χαιδευουμε την κοιλια μας και το παιδι κανει γυμναστικη!!! I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you
Εμεις σε δυο εβδομαδες θα παμε στα ΙΚΕΑ να παρουμε την αλλαξιερα/συρταριερα και μια πολυθρονα για το δωματιο, και σε 3 εβδομαδες θα βαψουμε το δωματιο του!! Ο αντρας μου ειπε πως ξερει ενα μαγαζι με χρωματα που σου δειχνει σε υπολογιστη αν διαλεξεις διχρωμιες κτλ και ανυπομονω!!!!
Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.8 - Σελίδα 35 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.8 - Σελίδα 35 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.8 - Σελίδα 35 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.8 - Σελίδα 35 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.8 - Σελίδα 35 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.8 - Σελίδα 35 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.8 - Σελίδα 35 654316

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις