751 Απ: ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ 2013 v2 Σαβ Μάης 18, 2013 6:28 am
Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Στον έβδομο μια χαρα προλαβαίνουμε!υπομονη!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Πω-πω, τι πρέπει να σκαρφιστείς με 2 μπεμπάκιααα!!!Maimou2009 έγραψε:Εγω θα πάρω αυτο το μαξιλάρι θηλασμου
http://www.mytwins.gr/gr/news/moda-protaseis-agoras/65.html#article
Φοβερό gadgetακι;;
ioazon έγραψε:Πω-πω, τι πρέπει να σκαρφιστείς με 2 μπεμπάκιααα!!!Maimou2009 έγραψε:Εγω θα πάρω αυτο το μαξιλάρι θηλασμου
http://www.mytwins.gr/gr/news/moda-protaseis-agoras/65.html#article
Φοβερό gadgetακι;;
Κι εγώ τώρα που έκανα την αυχενική έχω αρχίσει και χαζεύω πολύ τα μωρουδιακά....
Μαξιλάρι θηλασμού σου δίνουν τσάμπα και στο mother-baby
http://www.motherbaby.gr/present.php?lang=1
Maimou2009 έγραψε:Καλημέρα κοριτσουλια!sophia μου το έχω διαβάσει για τον ξαπλωτο θηλασμο αλλα δυστυχώς θα πρεπει να τα θηλασω ξεχωριστά σε αυτη τη στάση που σημαίνει οτι τον πρωτο καιρο ενα 24ωρο δεν μου φτάνει,αλλα βλέποντας κ κάνοντας .εδω χθες το απόγευμα είχε 35 βαθμούς!ευτυχως στο Σπιτι έχουμε ακομα δροσιά!
klaramaria έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!! Πω πω τρελη ζέστη ρε κορίτσια σημερα!! Δε ξέρω αλλα νομίζω ότι ζεσταινομαι πολυ περισσότερο απο όλους τους άλλους!! Πως θα την παλέψω δε ξέρω!!! Αν σκεφτώ τι ζέστη έχει να κάνει τον Αύγουστο.. :
ioazon έγραψε:Maimou2009 έγραψε:Καλημέρα κοριτσουλια!sophia μου το έχω διαβάσει για τον ξαπλωτο θηλασμο αλλα δυστυχώς θα πρεπει να τα θηλασω ξεχωριστά σε αυτη τη στάση που σημαίνει οτι τον πρωτο καιρο ενα 24ωρο δεν μου φτάνει,αλλα βλέποντας κ κάνοντας .εδω χθες το απόγευμα είχε 35 βαθμούς!ευτυχως στο Σπιτι έχουμε ακομα δροσιά!
Πού είσαι και έχει τόση ζέστη;
klaramaria έγραψε:Κοιτα κι εγώ το βράδυ πάπλωμα βάζω αλλα αρχίζω και σκάω σιγα σιγα! Με έχει πιάσει ρε γαμωτο μια άτονια σημερα και δε μπορω να κάνω τίποτα!!
Πω πω! Είναι η πόλη των ακραίων θερμοκρασιών!Maimou2009 έγραψε:ioazon έγραψε:Maimou2009 έγραψε:Καλημέρα κοριτσουλια!sophia μου το έχω διαβάσει για τον ξαπλωτο θηλασμο αλλα δυστυχώς θα πρεπει να τα θηλασω ξεχωριστά σε αυτη τη στάση που σημαίνει οτι τον πρωτο καιρο ενα 24ωρο δεν μου φτάνει,αλλα βλέποντας κ κάνοντας .εδω χθες το απόγευμα είχε 35 βαθμούς!ευτυχως στο Σπιτι έχουμε ακομα δροσιά!
Λάρισα!
Δυστυχώς ειναι κι οχι τίποτε αλλο εγω ήμουν θαλασσινή κ δεν το αντέχω το καλοκαίρι εδω!ioazon έγραψε:Πω πω! Είναι η πόλη των ακραίων θερμοκρασιών!Maimou2009 έγραψε:ioazon έγραψε:Maimou2009 έγραψε:Καλημέρα κοριτσουλια!sophia μου το έχω διαβάσει για τον ξαπλωτο θηλασμο αλλα δυστυχώς θα πρεπει να τα θηλασω ξεχωριστά σε αυτη τη στάση που σημαίνει οτι τον πρωτο καιρο ενα 24ωρο δεν μου φτάνει,αλλα βλέποντας κ κάνοντας .εδω χθες το απόγευμα είχε 35 βαθμούς!ευτυχως στο Σπιτι έχουμε ακομα δροσιά!
Λάρισα!
ioazon έγραψε:Πω πω! Είναι η πόλη των ακραίων θερμοκρασιών!Maimou2009 έγραψε:ioazon έγραψε:Maimou2009 έγραψε:Καλημέρα κοριτσουλια!sophia μου το έχω διαβάσει για τον ξαπλωτο θηλασμο αλλα δυστυχώς θα πρεπει να τα θηλασω ξεχωριστά σε αυτη τη στάση που σημαίνει οτι τον πρωτο καιρο ενα 24ωρο δεν μου φτάνει,αλλα βλέποντας κ κάνοντας .εδω χθες το απόγευμα είχε 35 βαθμούς!ευτυχως στο Σπιτι έχουμε ακομα δροσιά!
Λάρισα!
Κορίτσια,
είμαι ζαβλακωμένη απίστευτα. (βλέπω και Παρλιάρο και θυμάμαι τότε που με ένοιαζαν τα γλυκά...)
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης