1 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 4 Δευ Ιουν 03, 2013 5:37 am
tsiritri
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλορίζικο και το 4ο!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 20 ... 40
klaramaria έγραψε:Αχχαχαχαχ ! Εγω αντιθτα πιο πολυ κάτω τον νιώθω.. Σημερα ήτανε σα να κολυμπουσε. Πρωτη φορα τον ένιωθα έτσι. Σε ολη την κοιλια κι όχι ενα τακ τακ
Maimou2009 έγραψε:Επανηλθα!λοιπον αυτη την απορία την είχαμε κ εμεις!ρωτησα κ μου είπε οτι το εβρυο που θεωρητικά θα έβγαινε πρωτο δεν αλλάζει θέση ειναι παντα κοντα στον τραχηλο.επισης τωρα πια δεν μετακινούνται στο πολυ ώστε να αλλάξουν θέση.
Τα νεότερα τωρα απο την πρώτη τελειώσαμε ολα κομπλε!απο την δευτερη τα είδαμε ολα εκτός απο τα πόδια της που τα είχε μαζεμένα,οπότε αυριο ξαναπαμε γα το τυπικό!κ στην δευτερη ολα κομπλε!
Για τον τραχηλο σας έγραψα,οι πλακουντες καλοί ηταν αλλα θα ανέβουν κι αλλο
Τωρα το απογευμα πήγαμε σε ενα με βρεφικα κ πήραμε μια ιδέα για κρεβατακια,καλαθουνες,καθίσματακια,κ καροτσι.
Βινι ελπιζω το δικό σου να ειναι καλοβολο!κ να πανε οκ τέλεια!
Maimou2009 έγραψε:Εγραψα στο προηγούμενο μας topic για να μη μας ψάχνουν κ τα υπόλοιπα κορίτσια.
ioazon έγραψε:Maimou2009 έγραψε:Εγραψα στο προηγούμενο μας topic για να μη μας ψάχνουν κ τα υπόλοιπα κορίτσια.
Τι οικοδέσπω!!!!
ioazon έγραψε:Μπορεί να προετοιμάζεται ψυχολογικώς!
Μπορεί να έχει έρθει ο άντρας της για να πάνε μαζί και να περνάνε λίγο χρόνο πιτσουνίζοντας!
Maimou2009 έγραψε:Επανηλθα!λοιπον αυτη την απορία την είχαμε κ εμεις!ρωτησα κ μου είπε οτι το εβρυο που θεωρητικά θα έβγαινε πρωτο δεν αλλάζει θέση ειναι παντα κοντα στον τραχηλο.επισης τωρα πια δεν μετακινούνται στο πολυ ώστε να αλλάξουν θέση.
Τα νεότερα τωρα απο την πρώτη τελειώσαμε ολα κομπλε!απο την δευτερη τα είδαμε ολα εκτός απο τα πόδια της που τα είχε μαζεμένα,οπότε αυριο ξαναπαμε γα το τυπικό!κ στην δευτερη ολα κομπλε!
Για τον τραχηλο σας έγραψα,οι πλακουντες καλοί ηταν αλλα θα ανέβουν κι αλλο
Τωρα το απογευμα πήγαμε σε ενα με βρεφικα κ πήραμε μια ιδέα για κρεβατακια,καλαθουνες,καθίσματακια,κ καροτσι.
Βινι ελπιζω το δικό σου να ειναι καλοβολο!κ να πανε οκ τέλεια!
bini έγραψε:εδω ειμαι!η ιοαζον εχει δικιο ηρθε ο αντρουλης μου και με πηγε βολτα με το αμαξι μιας και αυριο θα βγω κανονικα αν πανε ολα οκ.
σας ευχαριστω για τις ευχες 12 εχω ραντεβου αλλα σιγουρα θα αργησω μεχρι να γυρισω θα παω και βολτα αν παν ολα καλα. λογικα απογευμα θα σας πω νεα
μαιμου τελεια νεα!φιλακια στην κοιλιτσα σου!
καληνυχτα σε ολες!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης