Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
623 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 623 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 40]

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τι λες τώρα!
Κοιμήθηκα 11.30 το βράδυ με 9.30 το πρωί σήμερα
και τώρα έριξα ένα 3ωρο στο καναπέ, έτσι για το καλό....

toniabillia

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
σε ζηλευω εγω πεφτω κατα τις 11 το βραδυ και στις 2 το ματι γαριδα και μετα με τα χιλια ζορια να τα ξανακλεισω και 7.30 στο ποδι για δουλεια

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πάντα έτσι ήταν ο ύπνος σου;

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω συνήθως ξαπλωσω κατα τις 12 κ 9ξυπναω αλλα θέλω να κοιμηθώ κι αλλο.ξυπναω να πάρω ενα χάπι κ μετα μπουκωνει η μύτη μου κ δεν μπορω να ξανακοιμηθω.το μεσημέρι συνήθως δεν κοιμάμαι.
Μήπως έχεις χαμηλο αιματοκριτη;

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Στις εξετάσεις που είχα κάνει δεν είχα.
Δεν έχω ζαλάδες ή κομμάρες ή κάτι άλλο.
Απλά είμαι νανούμπα

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπέρα κορίτσια!!
Ιωάννα μου εμένα μου έχει περάσει η υπερβολική υπνηλία...άσε που αν κάνω το λάθος και κοιμηθώ ενδιάμεσα το βράδυ δεν κλείνω μάτι!Δεν κουράζομαι αρκετά κ αν αράξω το μεσημέρι το βράδυ όλο κάτι μου φταίει...δεν βολεύομαι θέλω πιπί μου κτλ...

Μαϊμού μου και μένα βουλώνει η μύτη μου τακτικά τελευταία!!!

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμένα πάλι όχι.
Την Τετάρτη που θα πάω γιατρό θα της το πω.
Είμαι ένα ψοφίμι.....

maraki_iraklio

maraki_iraklio
ioazon έγραψε:Εμένα πάλι όχι.
Την Τετάρτη που θα πάω γιατρό θα της το πω.
Είμαι ένα ψοφίμι.....

Ναι πες της το ίσως όντως έχει πέσει ο αιματοκρίτης σου.Νομίζω είχες πει πως έχεις κάνει μία φορά εξετάσεις ε?Εγώ κάνω κάθε μήνα και παρόλο που τρώω σωστά έπεφτε συνεχώς!

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νομίζω πως ήταν ούτως ή άλλως η ώρα μου για εξετάσεις Smile

bini

το μπουκωμα και γενικα συμπτωματα αλλεργιας ειναι συμπτωμα της εγκυμοσυνης και εγω εχω πολλες φορες μπουκωμενη μυτη

tsiritri

tsiritri
Καλησπέρα κοριτσάκια!

Παραμυθένια μου γλυκιά όλα θα πάνε καλά κοριτσάκι μου με τη μπεμπούλα σου.
Θα κάνετε την άμνιο όπως έκανε και το Εβινάκι και θα πάνε ΟΛΑ καλά!!!
Δεν πιστεύω ότι ο γιατρός θα σας έλεγε ότι πιστεύει ότι είναι υγιέστατη αν δεν το πίστευε πραγματικά μόνο και μόνο για να σας δώσει κουράγιο.
Είμαι σίγουρη ότι έχεις τη θετική σκέψη και ευχή όλων μας!!!
Μην απέχεις κοριτσάκι μου, δεν είμαστε εδώ μόνο για τα ευχάριστα αλλά και για τις δυσκολίες (που πιστεύω και ελπίζω ότι θα είναι παροδικές και θα πάνε όλα καλά!)!

Περιμένουμε με αγωνία τα νέα σας!
Καλά σου είπε και το Βινάκι, κάνε ένα τάμα, κακό δεν θα κάνει!

Κατά τα άλλα κοριτσάκια να σας πω για τη δουλειά ότι δυστυχώς δεν μπορώ να διεκδικήσω τίποτα περισσότερο.
Άντε βαριά βαριά να κάτσω ένα τρίμηνο μετά αντί για δίμηνο και ΑΝ!
Το μεγάλο μου πρόβλημα θα είναι φαντάζομαι τον πρώτο μήνα που θα είναι πολύ μικρό το μωρό, θα προσπαθούμε να προσαρμοστούμε και εγώ ταυτόχρονα θα πρέπει να βγάζω όλη τη δουλειά μου έστω και από το σπίτι....
Και οκ, μπορεί δηλώσεις να μην έχει τότε, αλλά επειδή εγώ ασχολούμαι κυρίως με Γ κατηγορίας βιβλία, αυτό συνεπάγεται ΦΠΑ κάθε μήνα για όλες τις εταιρείες που παρακολουθώ...
Ζόρικα τα πράγματα Crying or Very sad

Τέσπα....τι να κάνουμε...θα το αντιμετωπίσω, όλα να πάνε καλά και θα τη βρω τη λύση θέλω να πιστεύω....

Αααα επίσης μπήκα σήμερα στα prenatal τυχαία επειδή πήγα σε ένα mall κοντά μου για κάτι άσχετο και έπαθα πλάκα....
Ρε κορίτσια τι ωραία που είναι τα μωρουδιακά!!!
Αχ αυτά τα μικροσκοπικά ρουχαλάκια!
Ξετρελάθηκα!!!!
Ευτυχώς που ακόμα δεν είμαστε σίγουρη για τη μπέμπα που ξεκίνησε από μπέμπης και δεν ξέρω τι θα είναι τελικά, αλλιώς δε θα είχα κρατηθεί!!!

Μπουμπουδίλα η καλύτερη μυρωδιά του κόσμου??!!!!

bini

πραγματικα τσιριτρακι και ξερεις εγω τι εχω παθει?δεν μου κανει αισθηση να ψωνισω τιποτα για μενα που ψωνιζα σαν τρελη κοιταω και σκεφτομαι πραγματα μονο για το μωρο!αυτη η μυρωδια ειναι τελεια!ακομα και κρεμουλες να μην βαζουν στα μωρα μοσχοβολανε!

α! εγω σκεφτομαι να χρησιμοποιω κηραλοιφη στο μωρο που την φτιαχνω εγω και ειναι και αγνη πολυ

τωρα για τη δουλεια τι να σου πω πλεον δεν μπορουμε να ζηταμε και πολλα...ελπιζω να εχεις βοηθεια γιατι θα σε ξενυχταει και το μωρακι οποτε βλεποντας και κανοντας

tsiritri

tsiritri
Πω πω Βίνι μου έχεις απόλυτο δίκιο!!!

Να πάνε όλα καλά σε όλες μας και να φέρουμε στον κόσμο υγιέστατα μπεμπάκια να χαρούμε μυρωδιές και μπουμπουδίλες!!!

Ευτυχώς εγώ έχω τη μαμά μου κοντά, καλά να είναι η γυναικά αλλιώς κλάφτα Χαράλαμπε!

Είναι εύκολο να φτιάξεις μόνη σου κηραλοιφή?

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα κούκλες!ειχα παει για ενα καφεδάκι.
Τσιριτρι δεν ήξερα οτι τα Γ κατηγορίας εχουν ΦΠΑ καθε μηνα,τι βλακεία μεχρι να στείλεις του ενός μηνα ξεκινάει ο άλλος.εγω εδω που έχω Β κ δεν καταλαβαίνω ποτε περνάει το τρίμηνο !αφου έχεις κ τη μαμα σου θα τα καταφέρεις!
Σημερα μου είπαν οτι το prenatal βάζει καμία φορα 50% έκπτωση κ μια γνωστή πήρε καθισμα αυτοκίνητου απο 500 στα 250 ευρώ.θα το παρακολουθώ κ θα σας ενημερώσω όσες εχετε κοντα να πάτε!

bini

καλημερα κοριτσακια μου!χτες βραδυ παλι δεν ειχα ιντερνετ γιαυτο βγηκα λιγο αποτομα. η κεραλοιφη ειναι πανευκολη αμα θελετε σας λεω πως την κανετε. εγω βαζω και στην κοιλια ή στα ποδια οταν ξηραινονται.μια γνωστη μου ειπε οτι ο μπεμπης της απο μικρος ειχε τρομερο προβλημα με το συγκαμα καμια κρεμα δεν το γιατρευε και εκανε κεραλοιφη και αμεσως το παιδι σταματησε να υποφερει απο τοτε μονο αυτη χρησιμοποιει.

μαιμουδακι σε ολα τα πραγματα βαζουν 50%

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα!ναι bini μου βάζουν σε ολα,τωρα εχουν 30% στα ρουχαλακια αλλα θεωρώ ειναι λίγο νωρις για μένα,που θα παει θα ξανά βάλουν!

bini

ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ 50% ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ 30. ΑΜΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΧΤΟΥΜΕ. ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΑ?

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερούδια!
Χθες πήγαμε σε ένα γάμο συναδέλφου μας και ήταν πολύ ωραία. Ρίξαμε πολύ γέλιο με τους συναδέλφους (κάνουμε και παρέα ούτως ή άλλως).
Ξενύχτησα μετά από δεν ξέρω πόσο καιρό!!!!!

toniabillia

καλη σου μερα ιαζον και εγω χθες περασα ομορφα ειχα τραπεζι στο σπιτι και ριξαμε πολυ γελιο χθες με ρωτησες αν ηταν ετσι ο υπνος μου παντα στην εγκυμοσυνη μου ναι δεν κοιμαμαι καθολου καλα μπορει να σηκωθω και δυο και τρεις φορες κατα τη διαρκεια της νυχτας

bini

μπραβο κοριτσια πολυ χαρηκα που ειχατε ωραιο σαββατοβραδο!καλα ιοαζον το θεωρω το πιο απιθανο να εχουμε καλες σχεσεις στη δουλεια μπραβο ρε θηριο εμενα μονο στην πρωτη μου δουλεια εγινε αυτο και με τη μια κοπελα κιολας ειμαστε πιο πολυ και απο αδερφες γιναμε και κουμπαρες!
και εγω το βραδυ ξυπναω 4-5 φορες για τουαλετα μαλιστα σε σημειο να μην κρατιεμαι να ποναει η κυστη μου (σορρυ) αφου λεω καμια μερα θα μου φυγουν!
σημερα και εγω βγηκα πηγα εκκλησια μετα απο 1 μηνα να κοινωνησω. μια φορα το μηνα παω οπωσδηποτε

bini

ioazon έγραψε:Καλημερούδια!
Χθες πήγαμε σε ένα γάμο συναδέλφου μας και ήταν πολύ ωραία. Ρίξαμε πολύ γέλιο με τους συναδέλφους (κάνουμε και παρέα ούτως ή άλλως).
Ξενύχτησα μετά από δεν ξέρω πόσο καιρό!!!!!

χορεψες δεν μας ειπες?το ταρακουνησες το μωρο?

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κ στις υπόλοιπες!
Bini δεν έχω ιδέα απο ποιότητα αλλα μεσα στον μηνα θα κάνω επίσκεψη κ θα σας πω.παντος απο καθίσματακια κ καρότσια στον κατάλογο τα εχουν αυτα που θέλω ,κρεβατακια προεβιφικα δεν εχουν,αλλα εχουν πολλές κουνιες της pali .

bini

Maimou2009 έγραψε:Καλημέρα κ στις υπόλοιπες!
Bini δεν έχω ιδέα απο ποιότητα αλλα μεσα στον μηνα θα κάνω επίσκεψη κ θα σας πω.παντος απο καθίσματακια κ καρότσια στον κατάλογο τα εχουν αυτα που θέλω ,κρεβατακια προεβιφικα δεν εχουν,αλλα εχουν πολλές κουνιες της pali .

Α ΩΡΑΙΑ ΤΟΤΕ ΑΞΙΖΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑΥΤΑ ΚΑΝΕ ΒΟΛΤΑ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΔΕΣ ΠΟΙΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΘΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΟΛΙΣ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΧΤΥΠΑ ΤΑ!

evini7

evini7
kalimera ki apo mena! ti fantastikos kairos??? sunny
ki ego xthes ksenixtisa...eixe genethlia mia fili mou. evala foremataki, psila takounia, xtenisa mallaki, mia xara! Epitelous anthropos!
Tsimpisa more ligi pizza k ligo tourta... pig apo simera pali prosoxi...
ti proi to perasa sto aerodromio, piga na do kapoious poly kalous synergates apo to exoteriko. Ax eida valitses, aeroplana,taxidiotes kai anatharrise i kardia mou. Pos the kleisto se ena spiti? Akomi den to exo skeftei....
oso gia ta prenatal pou legate, nomizo exoun kali poiotita kai oraia sxedia. Opote akousete gia t0 50% sfirixte!
Binaki an den sou kanei kopo den mas les pos ginetai i kiralifi? panta protimo ta fysika proionta!
Gia ton ypno episis na po pos oute ego koimamai poly. oute kan to proto trimino. Panta 6-7 ores tin imera...kai poly leo!
Paramythenia an mas diavazeis tin kalimera mas! efxomai na ksipnises me kali psychologia! Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 4 - Σελίδα 20 417472

tsiritri

tsiritri
Καλημέρα ομορφούλες μου!

Βινάκι μου βοήθεια σου!

Μαιμουδάκι όχι απλά κάθε μήνα, αλλά πλέον άλλαξαν και τις ημερομηνίες, βγήκε μια απόφαση που έκανε το 26 του μήνα, 20 για την προθεσμία του φπα και αυτό ισχύει και για τα Β . Τρεχάτε ποδαράααακια μου!!!

Anyway...τι να κάνουμε!

Μια φίλη μου, μένει κοντά στο στοκ της prenatal οπότε όταν αρχίσουν τα ψώνια στάνταρ θα πάμε και εκεί.
Αααα και επίσης νομίζω ξέρω όταν έρθει η ώρα τι καροτσάκι θα πάρω....maclaren απλό και ωραίο. Δεν είμαι πολύ των πολύπλοκων και αυτά μου άρεσαν πολύ από το λίγο που τα είδα.
Με προβλημάτισε κάτι, είδα ότι κάποια ήταν από 0-36μηνών ενώ άλλα από 6 μηνών και πάνω.
Τι πέρνουμε από 0???

Βινάκι είναι όντως εύκολη η κηραλοιφή?
Αν είναι εννοείται θέλουμε πληροφορίες!

Ετοιμάζομαι για καφεδάκι κοριτσάκια, θα τον πιω στην υγειά σας!!!
Φιλάκια πολλά πολλά!!! Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 4 - Σελίδα 20 417472

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις