Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
655 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 655 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Sofia2012

Sofia2012
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Και μετάααα απο πολλές απογοητεύσεις , πολλά κλάμματα , πολλά προβλήματα υγείας μετά και την αποβολή τον φεβρουάριο, και σε μια στιγμή που είπα ότι τα αφήνω όλα στον Θεό και δεν προσπαθώ....έγινε και για μας το θαύμα και αυτή την φορά γεμίσαμε δάκρυα χαράς....Και ναι περιμένουμε το πολυπόθητο πλασματάκι που έχει ήδη φέρει χαρά στο σπιτικό μας!! Κατά τον γιατρό 10 και 2 σήμερα κατά το φόρουμ 11και 1... και αν όλα πάνε καλά 28 Μαρτίου το αργότερο θα είναι στην αγκαλιά μας....Κοριτσάκια μου μην χάνεται την πίστη σας όσες δοκιμασίες και αν ερθουν αλλά ούτε και την ελπίδα σας σαςτο λέει μια πολυπαθούσα ....χιχι ! Σας φιλώ όλες και περιμένω νεάκια σας σύντομα!!!I love you 

ntina_kostas

ntina_kostas
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Sofia2012 έγραψε:Και μετάααα απο πολλές απογοητεύσεις , πολλά κλάμματα , πολλά προβλήματα υγείας μετά και την αποβολή τον φεβρουάριο, και σε μια στιγμή που είπα ότι τα αφήνω όλα στον Θεό και δεν προσπαθώ....έγινε και για μας το θαύμα και αυτή την φορά γεμίσαμε δάκρυα χαράς....Και ναι περιμένουμε το πολυπόθητο πλασματάκι που έχει ήδη φέρει χαρά στο σπιτικό μας!! Κατά τον γιατρό 10 και 2 σήμερα κατά το φόρουμ 11και 1... και αν όλα πάνε καλά 28 Μαρτίου το αργότερο θα είναι στην αγκαλιά μας....Κοριτσάκια μου μην χάνεται την πίστη σας όσες δοκιμασίες και αν ερθουν αλλά ούτε και την ελπίδα σας σαςτο λέει μια πολυπαθούσα ....χιχι ! Σας φιλώ όλες και περιμένω νεάκια σας σύντομα!!!I love you 
Kαλησπέρα σας και απο μένα!!!!Νέα στην παρέα σας! - Σελίδα 2 50580 Kαλησπέρα σας και απο μένα!!!!Νέα στην παρέα σας! - Σελίδα 2 50580 Kαλησπέρα σας και απο μένα!!!!Νέα στην παρέα σας! - Σελίδα 2 50580 Kαλησπέρα σας και απο μένα!!!!Νέα στην παρέα σας! - Σελίδα 2 50580 Kαλησπέρα σας και απο μένα!!!!Νέα στην παρέα σας! - Σελίδα 2 50580 Kαλησπέρα σας και απο μένα!!!!Νέα στην παρέα σας! - Σελίδα 2 50580 Kαλησπέρα σας και απο μένα!!!!Νέα στην παρέα σας! - Σελίδα 2 50580 Kαλησπέρα σας και απο μένα!!!!Νέα στην παρέα σας! - Σελίδα 2 50580 Να έχεις μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!Διάβασα όλη την ιστορία σου κ πέρα από το ότι συγκινήθηκα,χάρηκα με πολύ με τη σημερινή εξέλιξη !

Sofia2012

Sofia2012
Ntina_kostas σε ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου....τώρα αρχίζω να το συνειδητοποιώ είμαστε ξετρελαμένοι ...για καιρό δεν άντεχα να μπω στο φόρουμ , όποτε έμπαινα στενοχωριόμουν και δεν ήθελα να θυμάμαι....τώρα που ηρεμήσαμε σίγουρα θα είμαι πιο ενεργή! Σου εύχομαι με την σειρά μου να ζήσετε μιας και είστε νιόπαντροι και με το καλό στους εννιά γλυκιά μου!!! Ότι καλύτερο!! Εν τω μεταξύ το χάπατο δεν μπορώ να βάλω τικερ εγκυμοσύνης λες και το κάνω πρώτη φορά χαχαχαχαχ πάω να το παλέψω!Και πάλι ευχαριστώ για την ανιοδιοτελή ενσυναίσθηση!! πολλά φιλιά!I love you 

ntina_kostas

ntina_kostas
Λογικά θα πρέπει να κλείσεις ραντεβου για την αυχενική διαφάνεια ε;Ευχαριστούμε κ εμείς για τις ευχές σου.Και εσείς να έχετε ό,τι καλύτερο.Να σε βοηθήσω με το τικερ;

Sofia2012

Sofia2012
εχω κάνει ήδη αιμοληψία για το PApp-a και 24 του μηνός έχουμε την αυχενική μας....εύχομαι όλα να είναι καλά!!!!

Sofia2012

Sofia2012
το τικεράκι το εφτιαξα τώρα θέλω να το προσθέσω, λογικά πάω εδώ που λεει υπογραφή όπως σε άλλα φόρουμ;;; κάπου θα το λέει δεν μπορεί χαχαχα!

ntina_kostas

ntina_kostas
Πήγαινε στο προφίλ και μετά εκεί που λέει ΥΠΟΓΡΑΦΗ.Κάνεις επικόλληση και κάνε κ μια προεπισκόπηση κ μετά υποβολή

Sofia2012

Sofia2012
για να δούμε μπήκε;;;Kαλησπέρα σας και απο μένα!!!!Νέα στην παρέα σας! - Σελίδα 2 911307 

Sofia2012

Sofia2012
Το καταφέραμε και αυτό!!! Σε ευχαριστώ πολύυυυυυυυυυ!

ntina_kostas

ntina_kostas
Wink  Τίποτα... Εσύ το έκανες μόνη σου Razz 

Sofia2012

Sofia2012
Περιμένεις και κοριτσάκι, είσαι και απο την Μυτιλήνη που έκανα πανέμορφες διακοπές!!! Αντε να δούμε κι εμείς θα μας κάνει την χάρη στην αυχενική ή μπα;;;; έχω ακούσει ότι δίνουν κάποια πρόβλεψη είναι αλήθεια αυτό;;;

ntina_kostas

ntina_kostas
Κοίτα,κ εγώ έτσι έχω ακούσει..Αλλά είχα πεί στο γιατρό να μην αναφέρει τίποτα.Το μόνο που με ενδιέφερε ήταν να είναι καλά.Αλλά νομίζω ότι φαίνεται καλύτερα στην Β επιπέδου.Εγώ μόνη μου το είδα.Όπως μας εξέταζε ο γιατρός η μικρή σήκωσε τα ποδαράκια της και με "το έδειξε" φάτσα φόρα.Χαχαχααχαχαχα...Αλλιώς ακόμα δε θα ξέραμε τί είναι.Από συμπτώματα πώς πας;Αισθάνεσαι καλά;

Sofia2012

Sofia2012
Το βασικότερο να είναι καλά δεν το συζητώ ....απλά απο περιέργεια και μόνο χαχα!
Είχα πολλούς εμετούς πάααααρα πολλούς και πολύ ναυτία , και όπως καταλαβαίνεις σε άθλια κατάσταση βρισκόμουν , εδώ και 3 μερες υποχώρησαν όλα και είμαι πολύ καλά!!!Αφού σήμερα μετά απο τόοοσο καιρό βγήκα έξω και περπάτησα στο κέντρο για ψώνια...κουράστηκα βεβαια αλλά μια χαρά!

ntina_kostas

ntina_kostas
Να μην κουράζεσαι.Καταλαβαίνω ότι σε είχε φάει η κλεισούρα Smile Όμως είναι τέλειο όλο αυτό που συμβαίνει. Εγώ όπως είπα κ σε άλλο θεματάκι,δεν είχα τίποτα από συμπτώματα και απέκτησα μετά τη 18η εβδομάδα.Ζαλάδες κυρίως.Αλλά δεν είναι τίποτα.. Smile

Sofia2012

Sofia2012
Είναι κάτι παραπάνω απο υπέροχο!!! αλήθεια το λες;; είσαι τυχερη, και η κουμπάρα μου δεν είχε τίποτα μα τίποτα απο συμπτώματα...εγώ στην αρχή δεν στο κρύβω δεν μπορούσα να το χαρώ ήμουν σαν άρρωστη εχασα 4μιση κιλά σε ενα μήνα απο τους εμετούς και τον περισσότερο χρόνο μου χωρίς πλάκα το πέρασα στην τουαλέτα.αλλά τώρα που ήρεμώ και ειδικά σήμερα δεν ξέρω αλλά νιώθω υπέροχα και πολύ χαρούμενη!!!!

Sofia2012

Sofia2012
Kαλησπέρα σας και απο μένα!!!!Νέα στην παρέα σας! - Σελίδα 2 328109 Kαλησπέρα σας και απο μένα!!!!Νέα στην παρέα σας! - Σελίδα 2 328109 Kαλησπέρα σας και απο μένα!!!!Νέα στην παρέα σας! - Σελίδα 2 328109 Και ναι μια αυχενική σούπερ, με το μωρό να δίνει ρεσιτάλ να κουνάει χεράκια ποδάκια και να βάζει το δάχτυλο στο στόμα ξετρελαθήκαμε κάναμε σαν μικρά παιδιά ...ακόμα και ο γιατρός γελούσε ,με το μωρό! Αφού στο τέλος μας λέει έχετε ενα ωραίο και αστείο μωράκι!!! χαχαχα εύχομαι την χαρά μας να την νιώσετε σύντομα όλες!!! και είπαμε μην το βάζετε κάτω ότι και να γίνει!!!Καλό ξημέρωμα σε όλες!

mamamia12

mamamia12
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΣΟΦΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΜΑς ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΑΚΙ ΣΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ!!!Very Happy ΚΙ ΕΓΩ ΕΓΚΥΟΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ 3 ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΤΗΝ22ΕΒΔΟΜΑΔΑKαλησπέρα σας και απο μένα!!!!Νέα στην παρέα σας! - Σελίδα 2 328109 

Sofia2012

Sofia2012
Σε ευχαριστώ κούκλα μου, εύχομαι με την σειρά μου ότι καλύτερο μια όμορφη εγκυμοσύνη και ενα σούπερ μπεμπάκι στην αγκαλιά σου να κάνει παρεούλα στα δυο σου αγγελούδια!Kαλησπέρα σας και απο μένα!!!!Νέα στην παρέα σας! - Σελίδα 2 50580 

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sofia2012 έγραψε:Σε ευχαριστώ κούκλα μου, εύχομαι με την σειρά μου ότι καλύτερο μια όμορφη εγκυμοσύνη και ενα σούπερ μπεμπάκι στην αγκαλιά σου να κάνει παρεούλα στα δυο σου αγγελούδια!Kαλησπέρα σας και απο μένα!!!!Νέα στην παρέα σας! - Σελίδα 2 50580 
γεια σου σοφακι μου.....πως εισαι κοριτσι μου;;;;;ελπιζω ολα να κυλανε μια χαρα....Smile Smile Smile Smile Smile 

Sofia2012

Sofia2012
Βικάκι μια χαρά όλα μέχρι ώρας αν και ο φόβος και το άγχος θα υπάρχει....εύχομαι ότι καλύτερο για σένα και το μωράκι σου!

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sofia2012 έγραψε:Βικάκι μια χαρά όλα μέχρι ώρας αν και ο φόβος και το άγχος θα υπάρχει....εύχομαι ότι καλύτερο για σένα και το μωράκι σου!
γεια σου σοφακι μου πολυ χαιρομαι που ολα κυλανε μια χαρα......το πρωτο τριμηνο που ειναι και το πιο αγχωτικο περασε.....μπραβο κοπελα μου.....ωστοσο σε ολη τη διαρκεια θελει προσοχη και να μην υπερεκτιμουμε τις δυναμεις μας.....ολα θα πανε μια χαρα.....φιλακια πολλα κοπελα!!!!!!Kαλησπέρα σας και απο μένα!!!!Νέα στην παρέα σας! - Σελίδα 2 417472 Kαλησπέρα σας και απο μένα!!!!Νέα στην παρέα σας! - Σελίδα 2 417472 Kαλησπέρα σας και απο μένα!!!!Νέα στην παρέα σας! - Σελίδα 2 417472 Kαλησπέρα σας και απο μένα!!!!Νέα στην παρέα σας! - Σελίδα 2 417472 Kαλησπέρα σας και απο μένα!!!!Νέα στην παρέα σας! - Σελίδα 2 417472 

Sofia2012

Sofia2012
Και ναι....γεννήσαμε!!!!! Kαλησπέρα σας και απο μένα!!!!Νέα στην παρέα σας! - Σελίδα 2 654316 

Μια υπέροχη μπεμπούλα που μας γέμισε γλυκά ξενύχτια....

Με το καλό σε όλες τις εγκυούλες!!!! I love you I love you 

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις