176 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #115 Δευ Μάης 13, 2013 2:09 am
Alexandra23
Πρωταγωνιστής!!
σοφακι μου τι κανεις ζουζουνα μου?σε πεθυμησα πολυ κ εσενα κ ολα τα κοριτσακια!!τρεχεις κ δεν φτανεις με την δουλεια?ολα καλα?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Alexandra23 έγραψε:ποππακη μου σε απελησαν κ εσενα??????????
Alexandra23 έγραψε:το εχω καταλαβει οτι δεν εχεις διαθεση σοφακι μου
poppaki έγραψε:Κοριτσακια μου ηρθε ο αντρουλης μου για να φαμε. θα τα πουμε αυριο παλι.
φιλια και καλο απογευμα σε ολες!
Alexandra23 έγραψε:καλο μεσημερι ποππακη μου κ καλη σας ορεξη!!! ευχομαι να αλλαξει η διαθεση σου σοφακι μου..δεν πρεπει ποτε να παραιτουμαστε!!!
καλα ειναι η αποστολια μας,μεγαλωνει κ την νιωθω μεσα μου παρα πολυ!!αυριο εχω ραντεβου να κανω την καμπυλη σακχαρου!υπερηχο δεν ξερω ποτε θα ξανα κανουμε!
ναι ωραιο ειναι....και εμενα μου αρεσουν τα φαγητα του φουρνου!!!!!!αχ τι τελεια και αλλα ψωνια για την μπουμπου;;;;θα τα εχει ολα η μικρη σου πριγκιπησα μολις γεννηθει...δεν πιστευω να υπαρχουν πιο ομορφα ψωνια απο αυτα για τα μωρακια!!!!Alexandra23 έγραψε:μμμμ τελειο βικυ μου!εμεις χθες φαγαμε πατατες με μπιφτεκια στον φουρνο κ ητανε μουρλια!!!αγαπω φαγητα φουρνου!!!εγω εχω λιγη δουλιτσα να κανω τωρα στο σπιτι κ μετα θα παμε για ψωνια κ βολτουλα.
viki1988 έγραψε:γεια σου βασουλα μου μια χαρα πηγαν τα σεμιναρια.....η ψυχολογια μου χαλια ομως....τρεχω και δεν φτανω για τον γαμο και τσουπ ολο και καποιο προβλημα ξετρυπωνει...εχουν σπασει τα νευρα μου!!!!!!εσυ κοριτσακι μου τι κανεις;;;;;
εγω βασουλα μου και να θελω να το σκεφτω δεν προλαβαινω με ολα αυτα που συμβαινουν με το γαμο....γιατι τοσες αναποδιες ρε γαμωτο;;;;απο χθες με εχει πιασει το στομαχι μου και δεν μπορω να συνελθω...με παιρνει χθες ο κλαριντζης και μου λεει "η ταγουδιστρια που ειχαμε κλεισει για το γαμο απο τον Αυγουστο δεν το σημειωσε υποτιθεται και εχει κλεισει κατι αλλο"...κοντεψε να με βαρεσει εγκεφαλικο....ευτυχως ειχαμε κλεισει και τραγουδιστη και μου ειπε οτι στη θεση της θα βαλουμε καποιον αλλο....αλλα τα κανουν τετοια πραγματα;;;;θα τρελαθω στο τελος!!!!vasoula1 έγραψε:
Είναι οι πιο όμορφες ετοιμασίες αυτές του γάμου αλλά και οι πιο αγχωτικές!Και πάντα βγαίνει κάτι που δεν το είχες υπολογίσει!Καλά είμαι έσβησα το φαγάκι μου και χαλαρώνω..Προσπαθώ να μην σκέφτομαι τον καιρό μέχρι τις 22!!
viki1988 έγραψε:εγω βασουλα μου και να θελω να το σκεφτω δεν προλαβαινω με ολα αυτα που συμβαινουν με το γαμο....γιατι τοσες αναποδιες ρε γαμωτο;;;;απο χθες με εχει πιασει το στομαχι μου και δεν μπορω να συνελθω...με παιρνει χθες ο κλαριντζης και μου λεει "η ταγουδιστρια που ειχαμε κλεισει για το γαμο απο τον Αυγουστο δεν το σημειωσε υποτιθεται και εχει κλεισει κατι αλλο"...κοντεψε να με βαρεσει εγκεφαλικο....ευτυχως ειχαμε κλεισει και τραγουδιστη και μου ειπε οτι στη θεση της θα βαλουμε καποιον αλλο....αλλα τα κανουν τετοια πραγματα;;;;θα τρελαθω στο τελος!!!!vasoula1 έγραψε:
Είναι οι πιο όμορφες ετοιμασίες αυτές του γάμου αλλά και οι πιο αγχωτικές!Και πάντα βγαίνει κάτι που δεν το είχες υπολογίσει!Καλά είμαι έσβησα το φαγάκι μου και χαλαρώνω..Προσπαθώ να μην σκέφτομαι τον καιρό μέχρι τις 22!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #115
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης