401 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #115 Τετ Μάης 15, 2013 9:22 am
Alexandra23
Πρωταγωνιστής!!
δεν θυμαμαι καθολου...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
δ ειχατε ελευθερες επαφες?Dendy έγραψε:Δικιο εχεις Irene τωρα ημουν στις γονιμες,απλα εμεις ειμαστε σε φαση θεραπειας του συζυγου και γι'αυτο δεν περιμενω πολλα πραγματα
viki1988 έγραψε:κοριτσια μου επανηλθα.....
καλως ηρθες στην παρεα μας dendy....
πω αισθανομαι πολυ κουρασμενη....και η ακατανομαστη θα ερθει νωριτερα το βλεπω εγω....
καλημερα dendy μου...εννοειται κοριτσακι μου οτι θα καταφερετε......μην αγχωνεσαι και ολα θα γινουν....σου ευχομαι συντομα εγκυουλα!!!!!!Dendy έγραψε:Εδω και 2 χρονια εχουμε ελευθερες επαφες αλλα εδω και 6 μηνες ανακαλυψαμε οτι η κινητικοτητα του συζυγου δεν ειναι και τοσο καλη,ειναι λιγο τεμπελικη Θα καθυστερισουμε αλλα που θα παει θα τα καταφερουμε... ετσι δεν ειναι βρε κοριτσια; Ο γυναικολογος μου μου ειχε πει οτι οτι θα γινει,το ποτε δεν ξερουμε.
Dendy έγραψε:Καλημερα κοριτσια
Ευχαριστω πολυ viki1988 για την ευχη σου,απο το στομα σου και στου Θεου το αυτι
πρωτη φορα..οταν ερχετε ξεκιναει κατευθειαν με κατακοκκινο χρωμα..Alexandra23 έγραψε:καλησπερα κοριτσι μου!πριν σου ερθει η περιοδος εχεις τετοια καφε η ειναι η πρωτη φορα?
ευχαριστω πολυ αλεξανδρα μου..Alexandra23 έγραψε:χμμμ..μαλιστα..για να δουμε!ευχομαι να συνεχιστει η καθυστερηση κ να εισαι εγκυουλα
irene-_- έγραψε:ευχαριστω πολυ αλεξανδρα μου..Alexandra23 έγραψε:χμμμ..μαλιστα..για να δουμε!ευχομαι να συνεχιστει η καθυστερηση κ να εισαι εγκυουλα
νεα θα εχει την δευτερα γιατι φευγω το απογευμα..μακαρι η φραση μου να ειναι εχω καθυστερηση!!!Alexandra23 έγραψε:irene-_- έγραψε:ευχαριστω πολυ αλεξανδρα μου..Alexandra23 έγραψε:χμμμ..μαλιστα..για να δουμε!ευχομαι να συνεχιστει η καθυστερηση κ να εισαι εγκυουλα
να σαι καλα κοριτσι μου!!!αναμενουμε νεα!!
καλησπερα κ απο μενα..τι ειναι αυτα τα φυματα κ το αλλο που λες?πρωτη φορα το ακουωViGe13 έγραψε:Καλησπέρα και από εμένα σε όλες τις υποψήφιες μανούλες και μη.
Έχω γραφτεί εδώ και λίγο καιρό στο forum, αλλά σας διαβάζω πολύ περισσότερο.
Είμαι κι εγώ, όπως κι εσείς, στις προσπάθειες (στον πρώτο μήνα βέβαια) και πέρασα να σας πω ένα γεια, αφού είμαι λίγο χαλαρή στη δουλειά σήμερα
Επίσης μπαίνω στον πειρασμό να πω στην irene-_- να κάνει μια αναζήτηση για τα φυμάτια ή εξογκώματα του Montgomery...κάτι καλό μου μυρίζει...τα είχαν και οι δύο κολλητές μου...κι ελπίζω να μη σε ξεσηκώνω άδικα
Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες μας...και πριν προλάβει να μπει το καλοκαίρι να έχουμε πολλά-πολλά ευχάριστα νέα
irene-_- έγραψε:καλησπερα κ απο μενα..τι ειναι αυτα τα φυματα κ το αλλο που λες?πρωτη φορα το ακουωViGe13 έγραψε:Καλησπέρα και από εμένα σε όλες τις υποψήφιες μανούλες και μη.
Έχω γραφτεί εδώ και λίγο καιρό στο forum, αλλά σας διαβάζω πολύ περισσότερο.
Είμαι κι εγώ, όπως κι εσείς, στις προσπάθειες (στον πρώτο μήνα βέβαια) και πέρασα να σας πω ένα γεια, αφού είμαι λίγο χαλαρή στη δουλειά σήμερα
Επίσης μπαίνω στον πειρασμό να πω στην irene-_- να κάνει μια αναζήτηση για τα φυμάτια ή εξογκώματα του Montgomery...κάτι καλό μου μυρίζει...τα είχαν και οι δύο κολλητές μου...κι ελπίζω να μη σε ξεσηκώνω άδικα
Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες μας...και πριν προλάβει να μπει το καλοκαίρι να έχουμε πολλά-πολλά ευχάριστα νέα
viki1988 έγραψε:κοριτσαρες μου καλημερα!!!!!!
βασουλα μου που δεν σου απαντησα χθες αλλα επεσα ξερη....νυσταζα τοσο πολυ......
αντε ξυπνηστε κοριτσακια μου!!!!!
Alexandra23 έγραψε:καλημερα κοριτσια μου!!!ειστε ολες καλα?
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #115
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης