451 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #115 Πεμ Μάης 16, 2013 5:24 am
Alexandra23
Πρωταγωνιστής!!
σειρα σας κοριτσια μου!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
καλησπερα κοριτσακι μου και καλως ηρθες στην παρεα μας.....σου ευχομαι συντομα εγκυουλα!!!!!!ViGe13 έγραψε:Καλησπέρα και από εμένα σε όλες τις υποψήφιες μανούλες και μη.
Έχω γραφτεί εδώ και λίγο καιρό στο forum, αλλά σας διαβάζω πολύ περισσότερο.
Είμαι κι εγώ, όπως κι εσείς, στις προσπάθειες (στον πρώτο μήνα βέβαια) και πέρασα να σας πω ένα γεια, αφού είμαι λίγο χαλαρή στη δουλειά σήμερα
Επίσης μπαίνω στον πειρασμό να πω στην irene-_- να κάνει μια αναζήτηση για τα φυμάτια ή εξογκώματα του Montgomery...κάτι καλό μου μυρίζει...τα είχαν και οι δύο κολλητές μου...κι ελπίζω να μη σε ξεσηκώνω άδικα
Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες μας...και πριν προλάβει να μπει το καλοκαίρι να έχουμε πολλά-πολλά ευχάριστα νέα
καλησπερα σε μανουλα και κορουλα;;;;τι κανουν τα κοριτσια μας;;;;;Alexandra23 έγραψε:σειρα σας κοριτσια μου!!!
μπραβο κοριτσακια μου!!!!!!!Alexandra23 έγραψε:βικακυ μου γλυκο!!!καλα ειμαι κ εγω κ η μικρη μου!φαγαμε τον αρακα μας κ μετα το παγωτακι μας κ τωρα νυσταζουμε γιατι ξενυχτησαμε το βραδυ με τον μπαμπακα μας!!ηθελα να σου πω ενα γεια κ να σου στειλω ενα φιλακι πριν κανω νανακια
viki1988 έγραψε:βασουλα μου......
τι κανεις κοριτσακι μου;;;;;πω ωραιο φαγακι εχεις σημερα....για οτι εχει σχεση με μελιτζανες απλα τρελαινομαι!!!!!!εγω σημερα ειχα κοτοσουπα!!!!!
viki1988 έγραψε:καλησπερα κοριτσακι μου και καλως ηρθες στην παρεα μας.....σου ευχομαι συντομα εγκυουλα!!!!!!ViGe13 έγραψε:Καλησπέρα και από εμένα σε όλες τις υποψήφιες μανούλες και μη.
Έχω γραφτεί εδώ και λίγο καιρό στο forum, αλλά σας διαβάζω πολύ περισσότερο.
Είμαι κι εγώ, όπως κι εσείς, στις προσπάθειες (στον πρώτο μήνα βέβαια) και πέρασα να σας πω ένα γεια, αφού είμαι λίγο χαλαρή στη δουλειά σήμερα
Επίσης μπαίνω στον πειρασμό να πω στην irene-_- να κάνει μια αναζήτηση για τα φυμάτια ή εξογκώματα του Montgomery...κάτι καλό μου μυρίζει...τα είχαν και οι δύο κολλητές μου...κι ελπίζω να μη σε ξεσηκώνω άδικα
Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες μας...και πριν προλάβει να μπει το καλοκαίρι να έχουμε πολλά-πολλά ευχάριστα νέα
γεια σου βασουλα μου....πιστευω να σε προλαβα....τι κανεις;;;και παλι που αργησα να σου απαντησω αλλα τρεχω με τις μπομπονιερες.....vasoula1 έγραψε:
Kαλησπέρα Βικούλα μου!!Καλά είμαι κούκλα μου ετοιμάζομαι να κάνω καφεδάκι να πιω..Και γω τρελλαίνομαι για μελιτζάνες!Μμμ ωραία και η κοτόσουπα όμως!!Πως πάμε?
χαχαχαχα......ελα ρε darsel το παρακανες και εσυ...το 2056 κιολας!!!!!darsel έγραψε:Μπουμπουκες καλησπερα!!!!!!
τι κανετε? κανενα νεακι που να μας συγκλονισει?? viki νομιζω ειναι η σειρα σου να ανοιξεις το # 116. Εγω για να ξερετε εχω καπαρωσει το #2056.
viki1988 έγραψε:γεια σου βασουλα μου....πιστευω να σε προλαβα....τι κανεις;;;και παλι που αργησα να σου απαντησω αλλα τρεχω με τις μπομπονιερες.....vasoula1 έγραψε:
Kαλησπέρα Βικούλα μου!!Καλά είμαι κούκλα μου ετοιμάζομαι να κάνω καφεδάκι να πιω..Και γω τρελλαίνομαι για μελιτζάνες!Μμμ ωραία και η κοτόσουπα όμως!!Πως πάμε?
viki1988 έγραψε:καλημερα βασουλα μου!!!!!!
καλημερα και στα υπολοιπα κοριτσια μου....τι κανετε ολες;;;;;;
ποπακι μου,σοφακι μου που ειστε εσεις;;;;;;;
γεια σου κουκλι μια χαρα ειμαι...περιμενω τη κουνιαδα μου με τον αντρα της να πιουμε καφεδακι!!!!!!εσυ τι κανεις;;;;;;;vasoula1 έγραψε:viki1988 έγραψε:καλημερα βασουλα μου!!!!!!
Τι κάνει η νυφούλα μας?
viki1988 έγραψε:γεια σου κουκλι μια χαρα ειμαι...περιμενω τη κουνιαδα μου με τον αντρα της να πιουμε καφεδακι!!!!!!εσυ τι κανεις;;;;;;;vasoula1 έγραψε:viki1988 έγραψε:καλημερα βασουλα μου!!!!!!
Τι κάνει η νυφούλα μας?
viki1988 έγραψε:μια χαρα βασουλα μου.....
μα καλα που ειναι τα υπολοιπα κοριτσια;;;;;;
γεια σου κοριτσακι μου...τι κανετε μανουλα και κορουλα;;;;ωραιο το φρουτακι!!!!!!Alexandra23 έγραψε:ΤΣΑ!!!!!να μαι κ εγω τι κανετε κοριτσια μου?εγω χαλαρωνω τωρα!φαγαμε κ τα φρουτακια μας κ τωρα καναπε!
καλα κανατε κοριτσακι μου....φαινεται το κοριτσακι σου πειναει πολυ...καλα ειμαι και εγω αλεξανδρα μου...τωρα πριν απο λιγο εφυγε η κουνιαδα μου με τον αντρα της και μπηκα να δω τι κανουν τα κοριτσια μου....Alexandra23 έγραψε:καλα ειμαστε βικακυ μου!ασε σκασαμε να τρωμε σημερα με επιασε τρελα εσυ τι κανεις?
εννοειται αλεξανδρα μου το κοριτσακι σου ειναι αυτο που θα στολισει το δωματιο...κοντευεις αλεξανδρα μου...με το καλο κοριτσακι μου....το πιο ομορφο συναισθημα ζεις αλεξανδρα μου αλλα οταν θα την κρατησεις στην αγκαλιτσα σου θα ειναι ακομα πιο ομορφοο!!!!Alexandra23 έγραψε:μωρε δεν ειναι οτι πειναει το κοριτσακι μου η μαμα της ειναι φαγανη κ λαιμαργηηηηηηηη!!!!!! ναι τελειωσαμε,ειναι βαμμενο καθαρισμενο κ περιμενει την κουρτινα κ τα επιπλακια του για να ολοκληρωθει!!αλλα πιο πολυ περιμενει την πριγκηπησσα μας
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #115
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης