Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
588 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 588 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 40]

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasoula1 έγραψε:
Και γω δεν έχω ξαναπάρει αλλά αν δεν είμαι θα πάρω τι έχουμε να χάσουμε?
για κατσε να δουμε τι θα δουμε και αν ειναι παραγγελνουμε δεν εχουμε να χασουμε τιποτα.... Smile Smile Smile Smile το μονο που σκεφτομαι ειναι μην αγχωνομαστε χειροτερα......
τι στο καλο γιατι μας παιδευει τοσο ο Θεουλης;;;;; confused confused confused confused confused

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ζουζουνες τι κανετε?καταρχην στελνω τα φιλια κ την αγαπη μου στο ποππακη,στο σοφακι κ στην αφρουλα!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #115 - Σελίδα 30 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #115 - Σελίδα 30 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #115 - Σελίδα 30 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #115 - Σελίδα 30 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #115 - Σελίδα 30 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #115 - Σελίδα 30 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #115 - Σελίδα 30 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #115 - Σελίδα 30 40746 μαζευτηκατε νωρις το πρωι κ τα ειπατε κοριτσακια μου κ εγω κοιμομουν του καλου καιρου Sleep Sleep Sleep Sleep
ιρενε μου καλως ηρθες απο το ταξιδακι σου,χαιρομαι που περασες τελεια!δεν πειραζει που ηρθε η χαζοαλεκα καποια στιγμη θα κανει να φανει 9 μηνες!!!!
βασουλα μου μακαρι ολα αυτα να ειναι συμπτωματα εγκυμοσυνης γλυκουλα μου!!!κ εσυ βικακυ μακαρι να μην ερθει η χαζο αλεκα....αντε κοριτσακια μου καντε κατι να κανουμε παρτυ εδω μεσα που εχει πεσει ψυχολογικα το θεματακι...

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasoula1 έγραψε:
Καλά και γω μην νομίζεις τρέμω στην ιδέα ότι θα μου έρθει αλλά όντως τόσο καιρό δεν βγήκε τίποτα που κλαίγαμε..
και εγω μια απο τα ιδια βασουλα μου.....δεν μπορω αλλο εχω χασει τα μισα μου χρονια.....αυτη η τελευταια βδομαδα της αναμονης μας πεθαινει..... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
πρεπει κατι να κανουμε να ξεκολλησουμε..... Smile Smile Smile Smile Smile

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Alexandra23 έγραψε:ζουζουνες τι κανετε?καταρχην στελνω τα φιλια κ την αγαπη μου στο ποππακη,στο σοφακι κ στην αφρουλα!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #115 - Σελίδα 30 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #115 - Σελίδα 30 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #115 - Σελίδα 30 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #115 - Σελίδα 30 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #115 - Σελίδα 30 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #115 - Σελίδα 30 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #115 - Σελίδα 30 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #115 - Σελίδα 30 40746 μαζευτηκατε νωρις το πρωι κ τα ειπατε κοριτσακια μου κ εγω κοιμομουν του καλου καιρου Sleep Sleep Sleep Sleep
ιρενε μου καλως ηρθες απο το ταξιδακι σου,χαιρομαι που περασες τελεια!δεν πειραζει που ηρθε η χαζοαλεκα καποια στιγμη θα κανει να φανει 9 μηνες!!!!
βασουλα μου μακαρι ολα αυτα να ειναι συμπτωματα εγκυμοσυνης γλυκουλα μου!!!κ εσυ βικακυ μακαρι να μην ερθει η χαζο αλεκα....αντε κοριτσακια μου καντε κατι να κανουμε παρτυ εδω μεσα που εχει πεσει ψυχολογικα το θεματακι...
καλησπερα αλεξανδρα μου και σε σενα και στην μικρη αποστολια σου.....τι κανετε τα δυο κοριτσακια μας;;;;; Smile Smile Smile Smile Smile
ναι ρε αλεξανδρα μου αυτο συζηταμε οτι κατι πρεπει να γινει....να ακουσουμε τη φραση "ειμαι εγκυος" εδω μεσα!!!!!δεν παλευεται αλλο η κατασταση..... Smile Smile Smile Smile Smile

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
viki1988 έγραψε:
vasoula1 έγραψε:
Και γω δεν έχω ξαναπάρει αλλά αν δεν είμαι θα πάρω τι έχουμε να χάσουμε?
για κατσε να δουμε τι θα δουμε και αν ειναι παραγγελνουμε δεν εχουμε να χασουμε τιποτα.... Smile Smile Smile Smile το μονο που σκεφτομαι ειναι μην αγχωνομαστε χειροτερα......
τι στο καλο γιατι μας παιδευει τοσο ο Θεουλης;;;;; confused confused confused confused confused

Μωρέ ο θεούλης δεν μας παιδεύει εμείς είμαστε τρελλές που αγχωνόμαστε!!

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Alexandra23 έγραψε:ζουζουνες τι κανετε?καταρχην στελνω τα φιλια κ την αγαπη μου στο ποππακη,στο σοφακι κ στην αφρουλα!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #115 - Σελίδα 30 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #115 - Σελίδα 30 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #115 - Σελίδα 30 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #115 - Σελίδα 30 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #115 - Σελίδα 30 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #115 - Σελίδα 30 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #115 - Σελίδα 30 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #115 - Σελίδα 30 40746 μαζευτηκατε νωρις το πρωι κ τα ειπατε κοριτσακια μου κ εγω κοιμομουν του καλου καιρου Sleep Sleep Sleep Sleep

Γεια σου κουκλίτσα μου!!Την καλύτερη δουλειά έκανες και κοιμήθηκες!Ναι πιστεύω ότι βαλτώσαμε κάποια πρέπει να κάνει την αρχή!!

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
viki1988 έγραψε:
καλησπερα αλεξανδρα μου και σε σενα και στην μικρη αποστολια σου.....τι κανετε τα δυο κοριτσακια μας;;;;; Smile Smile Smile Smile Smile
ναι ρε αλεξανδρα μου αυτο συζηταμε οτι κατι πρεπει να γινει....να ακουσουμε τη φραση "ειμαι εγκυος" εδω μεσα!!!!!δεν παλευεται αλλο η κατασταση..... Smile Smile Smile Smile Smile

Και θα την ακούσουμε πουλάκι μου και θα την πούμε υπομονή τα δύσκολα πέρασαν..

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasoula1 έγραψε:
Μωρέ ο θεούλης δεν μας παιδεύει εμείς είμαστε τρελλές που αγχωνόμαστε!!
το ξερω ρε βασουλα μου...αλλα τι να κανουμε δεν γινεται και να θελουμε να μην το σκεφτομαστε!!!!! Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα ειμαστε βικουλα μου σε λιγο θα φαμε γιατι πεινασαμε!βρε στριμωχνετε καλα τους αντρες σας?? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing πλακα κανω!!!ειχα μια συζητηση στο τηλ με μια φιλη μου η οποια παντρευεται το σεπτεμβριο κ μετα θα βαλουν μπρος για παιδακι κ αυτη αγχωνεται απο τωρα κ τη ρωτησα αν εχει σκοπο να βλεπει γονιμες μερες κτλ κ μου ειπε πως οχι δεν προκειται να δει γονιμες μερες κ ουτε να κανει σεξ επειδη θελινα κανει παιδι,προτιμαει να κανει οποτε θελει κ οταν ειναι να ερθει να ερθει.κοριτσια συμφωνω με αυτο.νομιζω πως μεχρι να περασουν πολλοι μηνες χωριςεγκυοσυνη ετσι ειναι καλυτερο να γινεται.να κανει το ζευγαρι οποτε θελει χωρις να κοιταει γονιμες μερες το οποιο ειναι απιστευτα αγχωτικο...κατι ειπε το ποππακι νωριτερα,οταν ειναι να ερθει θα ερθει ακομη κ με 2 επαφες το μηνα!αν τωρα κανεις ετσι χαλαρα κ περασει ενας χρονος κ δεν μενεις τοτε να το ψαξεις.αλλα απο την αρχη γονιμες μερες κ αγχος τρελο κ να γινεται η πραξη καθαρα για παιδι τοτε νομιζω κατι γινεται κ παει κοντρα...

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Alexandra23 έγραψε:καλα ειμαστε βικουλα μου σε λιγο θα φαμε γιατι πεινασαμε!βρε στριμωχνετε καλα τους αντρες σας?? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing πλακα κανω!!!ειχα μια συζητηση στο τηλ με μια φιλη μου η οποια παντρευεται το σεπτεμβριο κ μετα θα βαλουν μπρος για παιδακι κ αυτη αγχωνεται απο τωρα κ τη ρωτησα αν εχει σκοπο να βλεπει γονιμες μερες κτλ κ μου ειπε πως οχι δεν προκειται να δει γονιμες μερες κ ουτε να κανει σεξ επειδη θελινα κανει παιδι,προτιμαει να κανει οποτε θελει κ οταν ειναι να ερθει να ερθει.κοριτσια συμφωνω με αυτο.νομιζω πως μεχρι να περασουν πολλοι μηνες χωριςεγκυοσυνη ετσι ειναι καλυτερο να γινεται.να κανει το ζευγαρι οποτε θελει χωρις να κοιταει γονιμες μερες το οποιο ειναι απιστευτα αγχωτικο...κατι ειπε το ποππακι νωριτερα,οταν ειναι να ερθει θα ερθει ακομη κ με 2 επαφες το μηνα!αν τωρα κανεις ετσι χαλαρα κ περασει ενας χρονος κ δεν μενεις τοτε να το ψαξεις.αλλα απο την αρχη γονιμες μερες κ αγχος τρελο κ να γινεται η πραξη καθαρα για παιδι τοτε νομιζω κατι γινεται κ παει κοντρα...

Δυστυχώς έτσι ακριβώς είναι!

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Alexandra23 έγραψε:καλα ειμαστε βικουλα μου σε λιγο θα φαμε γιατι πεινασαμε!βρε στριμωχνετε καλα τους αντρες σας?? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing πλακα κανω!!!ειχα μια συζητηση στο τηλ με μια φιλη μου η οποια παντρευεται το σεπτεμβριο κ μετα θα βαλουν μπρος για παιδακι κ αυτη αγχωνεται απο τωρα κ τη ρωτησα αν εχει σκοπο να βλεπει γονιμες μερες κτλ κ μου ειπε πως οχι δεν προκειται να δει γονιμες μερες κ ουτε να κανει σεξ επειδη θελινα κανει παιδι,προτιμαει να κανει οποτε θελει κ οταν ειναι να ερθει να ερθει.κοριτσια συμφωνω με αυτο.νομιζω πως μεχρι να περασουν πολλοι μηνες χωριςεγκυοσυνη ετσι ειναι καλυτερο να γινεται.να κανει το ζευγαρι οποτε θελει χωρις να κοιταει γονιμες μερες το οποιο ειναι απιστευτα αγχωτικο...κατι ειπε το ποππακι νωριτερα,οταν ειναι να ερθει θα ερθει ακομη κ με 2 επαφες το μηνα!αν τωρα κανεις ετσι χαλαρα κ περασει ενας χρονος κ δεν μενεις τοτε να το ψαξεις.αλλα απο την αρχη γονιμες μερες κ αγχος τρελο κ να γινεται η πραξη καθαρα για παιδι τοτε νομιζω κατι γινεται κ παει κοντρα...
εχεις απολυτο δικιο αλεξανδρουκο μου....πρεπει να ηρεμησουμε λιγο......δεν γινεται απο τη στιγμη που εμεινα την πρωτη φορα με 3 επαφες εσωτερικα ολες και ολες να μην μπορω τωρα.....τοτε δεν το σκεφτομουν καθολου...εχω κανει πολυ κακο στον εαυτο μου πιστευω...απο τη μια το ψυχολογικο απο αυτο που επαθα απο την αλλη το οτι αγχωνομαι για να μεινω καθε μηνα...αστα τα εχω κανει σαλατα......πρεπει να βαλω μυαλο...τελοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!! Smile Smile Smile Smile Smile Smile

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα κοριτσακια...
τινκανετε?εμειςλ καλα ειμαστε μεγαλωνουμε..γινομαστε 2μηνων την τεταρτη κ εχουμε εμβολιο!!!
ξεκιναω κ αυριο δουλεια κανω ιδιαιτερα κ μου φαινεται περιεργο

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μονο τους στριγμωχνουμε αλεξανδρα μου...ρε τους ζουμπακιαζουμε κατω θελουν δεν θελουν....χαχαχαχα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #115 - Σελίδα 30 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #115 - Σελίδα 30 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #115 - Σελίδα 30 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #115 - Σελίδα 30 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #115 - Σελίδα 30 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #115 - Σελίδα 30 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #115 - Σελίδα 30 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #115 - Σελίδα 30 215994

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:καλησπερα κοριτσακια...
τινκανετε?εμειςλ καλα ειμαστε μεγαλωνουμε..γινομαστε 2μηνων την τεταρτη κ εχουμε εμβολιο!!!

Καλησπέρα Τόνια!!

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:καλησπερα κοριτσακια...
γεια σου τονια μου.....αχουτο μωρε το μικρουλη σου το κοριτσακι να σου ζησει η μπουμπουκα!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #115 - Σελίδα 30 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #115 - Σελίδα 30 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #115 - Σελίδα 30 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #115 - Σελίδα 30 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #115 - Σελίδα 30 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #115 - Σελίδα 30 379767
λογικο ειναι κοριτσακι εδω σκ καθομαστε και επιστρεφουμε και μας φαινεται καπως..... Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βικυ μου ειμαστε ανθρωποι με συναισθηματα αγωνιες κ αγχη.δεν ειμαστε ρομποτακια.ειναι απολυτως φυσιολογια αυτα που σας συμβαινουν.απλως απο καποια στιγμη κ μετα το βλεπουμε αλλιως μπας κ πιασει!ειδαμε το αγχος κανει κακο κ μας παει κοντρα το ρημαδι.ωραια αλλαζουμε τροπο αντιμετωπισης στο θεμα.οπως ειπε η ποππη θα κανω σεξ οποτε γουσταρω κ οποτε θελει ας ερθει!!!ειναι απιστευτη παγιδα η ψυχολογια η ρημαδα.οταν μπεις στο παιχνιδι της σε κανει ο,τι θελει!δεν ειναι ευκολο αλλα πρεπει απο καποια στιγμη κ μετα να το παρουμε αλλιως.δεν θα μας τρελανει αυτο εμεις θα το τρελανουμε!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα βικυ βασουλα κ αλεξανδρα!!!
κοριτσακια το θεμα μωρο δεν θελει αγχος...εγω κ στα 3 παιδακια μου ημουν στον κοσμο μου...ημουν χαλαρη οσο μπορουσα κ απολαμβανα..στην μπεμπα την πιασαμε σε μηνα που δεν ειχα ορεξη στην ωορρηξια κοντα να κανουμε Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #115 - Σελίδα 30 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #115 - Σελίδα 30 215994 κ τσουπ ηρθε!!!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα τονακι μου!!!αχ ποσο γρηγορα περναει ο καιρος?2 μηνων ε?δηλαδη κ εγω που θελω δυο μηνες πες για να φτασω στο τελος τοσο γρηγορα θα περασουν?με το καλο να αρχισεις αυριο τα ιδιαιτερα σου!ειναι περιεργο μετα απο τοσο καιρο αλλα θα ξανα μπεις στους ρυθμους σου!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Alexandra23 έγραψε:καλησπερα τονακι μου!!!αχ ποσο γρηγορα περναει ο καιρος?2 μηνων ε?δηλαδη κ εγω που θελω δυο μηνες πες για να φτασω στο τελος τοσο γρηγορα θα περασουν?με το καλο να αρχισεις αυριο τα ιδιαιτερα σου!ειναι περιεργο μετα απο τοσο καιρο αλλα θα ξανα μπεις στους ρυθμους σου!

αλεξανδρα μου περναει γρηγορα ο καιρος..εμενα εγινε ολοκληρη κοπελα φοραμε ρουχα για 6-9 μηνων ειναι μεγαλο μωρο κ φαγανο!!!

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Alexandra23 έγραψε:βικυ μου ειμαστε ανθρωποι με συναισθηματα αγωνιες κ αγχη.δεν ειμαστε ρομποτακια.ειναι απολυτως φυσιολογια αυτα που σας συμβαινουν.απλως απο καποια στιγμη κ μετα το βλεπουμε αλλιως μπας κ πιασει!ειδαμε το αγχος κανει κακο κ μας παει κοντρα το ρημαδι.ωραια αλλαζουμε τροπο αντιμετωπισης στο θεμα.οπως ειπε η ποππη θα κανω σεξ οποτε γουσταρω κ οποτε θελει ας ερθει!!!ειναι απιστευτη παγιδα η ψυχολογια η ρημαδα.οταν μπεις στο παιχνιδι της σε κανει ο,τι θελει!δεν ειναι ευκολο αλλα πρεπει απο καποια στιγμη κ μετα να το παρουμε αλλιως.δεν θα μας τρελανει αυτο εμεις θα το τρελανουμε!
εχεις απολυτο δικιο κοριτσι μου.....δεν ξερω πρεπει να αλλαξω τακτικη και θα αλλαξω...ολα μεσα στο μυαλο ειναι....εχω και την πεθερα μου εχει σπασει τα νευρα "μετα το γαμο τι να περιμενετε βαλτε μπρος για παιδι κλπ κλπ"..δεν ειχαμε πει τπτ για το προηγουμενο ισως γιατι ειχε χασει και η μανα μου και πιστευα οτι θα το χασω και εγω και ετσι εγινε τελικα...εγω ο αντρας μου και οι γονεις μου το ξεραμε....που να της ελεγα οτι εχασα παιδι θα μας ειχε τρελανει....

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:καλησπερα βικυ βασουλα κ αλεξανδρα!!!
κοριτσακια το θεμα μωρο δεν θελει αγχος...εγω κ στα 3 παιδακια μου ημουν στον κοσμο μου...ημουν χαλαρη οσο μπορουσα κ απολαμβανα..στην μπεμπα την πιασαμε σε μηνα που δεν ειχα ορεξη στην ωορρηξια κοντα να κανουμε Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #115 - Σελίδα 30 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #115 - Σελίδα 30 215994 κ τσουπ ηρθε!!!
το ξερω τονια μου και σε ευχαριστουμε για τα ομορφα λογια που μας λες....εισαι υπεροχη!!!!!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:
Alexandra23 έγραψε:καλησπερα τονακι μου!!!αχ ποσο γρηγορα περναει ο καιρος?2 μηνων ε?δηλαδη κ εγω που θελω δυο μηνες πες για να φτασω στο τελος τοσο γρηγορα θα περασουν?με το καλο να αρχισεις αυριο τα ιδιαιτερα σου!ειναι περιεργο μετα απο τοσο καιρο αλλα θα ξανα μπεις στους ρυθμους σου!

αλεξανδρα μου περναει γρηγορα ο καιρος..εμενα εγινε ολοκληρη κοπελα φοραμε ρουχα για 6-9 μηνων ειναι μεγαλο μωρο κ φαγανο!!!

δηλαδη κοντευω?????????? Shocked Shocked Shocked Shocked

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
viki1988 έγραψε:
Alexandra23 έγραψε:βικυ μου ειμαστε ανθρωποι με συναισθηματα αγωνιες κ αγχη.δεν ειμαστε ρομποτακια.ειναι απολυτως φυσιολογια αυτα που σας συμβαινουν.απλως απο καποια στιγμη κ μετα το βλεπουμε αλλιως μπας κ πιασει!ειδαμε το αγχος κανει κακο κ μας παει κοντρα το ρημαδι.ωραια αλλαζουμε τροπο αντιμετωπισης στο θεμα.οπως ειπε η ποππη θα κανω σεξ οποτε γουσταρω κ οποτε θελει ας ερθει!!!ειναι απιστευτη παγιδα η ψυχολογια η ρημαδα.οταν μπεις στο παιχνιδι της σε κανει ο,τι θελει!δεν ειναι ευκολο αλλα πρεπει απο καποια στιγμη κ μετα να το παρουμε αλλιως.δεν θα μας τρελανει αυτο εμεις θα το τρελανουμε!
εχεις απολυτο δικιο κοριτσι μου.....δεν ξερω πρεπει να αλλαξω τακτικη και θα αλλαξω...ολα μεσα στο μυαλο ειναι....εχω και την πεθερα μου εχει σπασει τα νευρα "μετα το γαμο τι να περιμενετε βαλτε μπρος για παιδι κλπ κλπ"..δεν ειχαμε πει τπτ για το προηγουμενο ισως γιατι ειχε χασει και η μανα μου και πιστευα οτι θα το χασω και εγω και ετσι εγινε τελικα...εγω ο αντρας μου και οι γονεις μου το ξεραμε....που να της ελεγα οτι εχασα παιδι θα μας ειχε τρελανει....

Καλά τέτοιες βλακείες θα ακούσεις ένα σωρό!Και η δική μου πεθερά το λέει στην μαμά μου στην συνυφάδα μου ευτυχώς για εκείνη δεν το συζητάει σε μένα!!Μην σκας χέστην!

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:καλησπερα βικυ βασουλα κ αλεξανδρα!!!

Τι καλά!!Να ναι γερά και τα τρία!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βικυ μου την αληθεια λεω..οσο ψαχνεις γονιμες κτλ χανεις το παιχνιδι κ το νοημα!!!

αλεξανδρα μου απολαυσε τους 2μηνες γιατι τετοιες ωραιες στιμγε ειναι μαγικες!!
εγω πλεον δεν θα τις ξαναζησω κ με στεναχωρει αλλα δοξα το θεο εχω 3πλασματακια

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις