Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
609 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 609 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

iouliana

iouliana
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
annamaria_i έγραψε:
trilly έγραψε:
annamaria_i έγραψε:να σου πω την αληθεια εγω αυτα τα καλλυντικα που κρατανε παρα ππολυ ωρα δεν τα πολυεμπιστευομαι!! και ας ειναι και το πιο επωνυμο!! εδω ουτε αδιαβροχη μαρσκαρα δεν χρησιμοποιω γιατι θεωρω οτι επιβαρυνει τις βλεφαριδες..

καλα αυτο με την αδιαβροχη μασκαρα....μια φορα πηρα καταλαθος κι οταν πηγα να ξεβαφτω νομιζα θα μου φυγει μαζι με την βλεφαριδα κι ολο το ματι!

και εμενα μια φορα που χρησιμοποιησα οταν ξεβαφτικαν μου εμειναν οι βλεφαριδες στο βαμβακι (οχι ολες!! αλλα παρα πολλες σε σχεση με την απλη μασκαρα!)

νομιζω οτι το εχουμε παθει ολες μας!!

annamaria_i

annamaria_i
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γενικα αποφευγω στην καθημερινη μου ζωη να βαφομαι πολυ. το χειμωνα βαζω μονο ελαχιστο κονσιλερ σε κυκλους και σε καποιο σπιρακι (γιατι περναω μια ατελειωτη εφηβεια!!) πουδρα ρουζ μασκαρα και μολυβι φρυδιων. Την ημερα αυτα, το βραδυ μπορει να βαλω κατι παραπανω, αλλα λιγα πραγματα αλλιως νιωθω οτι με τραβαει το δερμα μου.
Το καλοκαιρι παλι σχεδον τιποτα, και ειδικα σε διακοπες το βραδυ αντε να βαλω ενα ρουζακι και λιγη μασκαρα και εξω απο την πορτα!

kleopatra1981

kleopatra1981
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τα αδιάβροχα δε τα μπορώ πάνω μου με τίποτα...και εγώ όταν ξεβάφτηκα οι μισές μου έμειναν στο βαμβάκι..
Ρουζ,σκιές και κραγιόν τα κρατάω γιατί δεν τελειώνουν εύκολα..Μέχρι στιγμής δεν έχω πάθει κάτι..

annamaria_i

annamaria_i
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγω τα ρουζ τα πεταω αμα περασει το διαστημα που λεει πανω η συσκευασια. Εχω πολυ ευαισθητο δερμα και αυτο το ψιλοψοβαμαι. αλλα σκιες και κραγιον οπως ειπα παραπανω τα κραταω, και δεν εχω παθει κατι!

trilly

trilly
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
annamaria_i έγραψε:γενικα αποφευγω στην καθημερινη μου ζωη να βαφομαι πολυ. το χειμωνα βαζω μονο ελαχιστο κονσιλερ σε κυκλους και σε καποιο σπιρακι (γιατι περναω μια ατελειωτη εφηβεια!!) πουδρα ρουζ μασκαρα και μολυβι φρυδιων. Την ημερα αυτα, το βραδυ μπορει να βαλω κατι παραπανω, αλλα λιγα πραγματα αλλιως νιωθω οτι με τραβαει το δερμα μου.
Το καλοκαιρι παλι σχεδον τιποτα, και ειδικα σε διακοπες το βραδυ αντε να βαλω ενα ρουζακι και λιγη μασκαρα και εξω απο την πορτα!

καλα κανεις κι εγω του ιδιου στυλ ειμαι. γιατι ομως βαζεις πουδρα? δεν σκληραινει-ξεραινει το δερμα?

annamaria_i

annamaria_i
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
trilly έγραψε:
annamaria_i έγραψε:γενικα αποφευγω στην καθημερινη μου ζωη να βαφομαι πολυ. το χειμωνα βαζω μονο ελαχιστο κονσιλερ σε κυκλους και σε καποιο σπιρακι (γιατι περναω μια ατελειωτη εφηβεια!!) πουδρα ρουζ μασκαρα και μολυβι φρυδιων. Την ημερα αυτα, το βραδυ μπορει να βαλω κατι παραπανω, αλλα λιγα πραγματα αλλιως νιωθω οτι με τραβαει το δερμα μου.

καλα κανεις κι εγω του ιδιου στυλ ειμαι. γιατι ομως βαζεις πουδρα? δεν σκληραινει-ξεραινει το δερμα?

εχω πολυ λιπαρο δερμα και γυαλιζει αρκετα, επησεις βαζω για πιο ομοιομορφο αποτελεσμα επειδη καλυπτω με κονσιλερ καποια σπυρακια που εχω. Απο την αλλη μην νομιζεις πως παστονωμαι κιολας! δεν βαζω με το σφουγγαρακι, αλλα με τα πινελα για πουδρα οποτε και απλωνεται ομοιομορφα και δεν μενει πανω στο δερμα πολυ ποσοτητα.

trilly

trilly
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
annamaria_i έγραψε:
trilly έγραψε:

εχω πολυ λιπαρο δερμα και γυαλιζει αρκετα, επησεις βαζω για πιο ομοιομορφο αποτελεσμα επειδη καλυπτω με κονσιλερ καποια σπυρακια που εχω. Απο την αλλη μην νομιζεις πως παστονωμαι κιολας! δεν βαζω με το σφουγγαρακι, αλλα με τα πινελα για πουδρα οποτε και απλωνεται ομοιομορφα και δεν μενει πανω στο δερμα πολυ ποσοτητα.

σωστα. και το καλοκαιρι γινεται ακομα πιο λιπαρο το δερμα. εγω παντως αμα παρω χαμπαρι οτι εληξαν, τα πεταω. μια φορα ειχα δει μια φιλη μετα απο καιρο η οποια ειχε γεμισει ξαφνικα σπυρια και μου ειπε οτι το επαθε απο αυτο.

annamaria_i

annamaria_i
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
trilly έγραψε:
annamaria_i έγραψε:
trilly έγραψε:

σωστα. και το καλοκαιρι γινεται ακομα πιο λιπαρο το δερμα. εγω παντως αμα παρω χαμπαρι οτι εληξαν, τα πεταω. μια φορα ειχα δει μια φιλη μετα απο καιρο η οποια ειχε γεμισει ξαφνικα σπυρια και μου ειπε οτι το επαθε απο αυτο.

για την λιπαροτητα χρησιμοποιω και τα ειδικα χαρτακια κατα τη διαρκεια της ημερας για να μην βαζω και συνεχεια πουδρα.

toxotina

toxotina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγω παλι δν πεταω απολυτως τιποτα μεχρι να αδειασει η συσκευασια οσο χρονο κι αν παρει κ δν εχω παθει κατι.καθαρη τυχη;ποιος ξερει;ουτε τ αντηλιακα πεταω.μονο π σ αυτα επειδη φοβαμαι μηπως δν ισχυει η δραση τους,τα χρησιμοποιω ως κρεμα

iouliana

iouliana
και εγω στο ιδιο στιλ ειμαι , λιγο βαψιμο και για να μην επιβαρυνω την επιδερμιδα μου και γενικα γιατι δεν μα αρεσει το εντονο βαψιμο 9καθημερινα)

η πουδρα που λετε κοριτσια εινα αυτη που φραζει λιγοτερο τους πορους , το υγρο μεικ απ ειναι οτι χειροτερο για λιπαρα δερματα

εχω και εγω παρα πολυ λιπαρο δερμα και γι αυτο κανω μασκες με αργιλο μια φορα την εβδομαδα και παιρνω εναλλαξ βιταμινουλες που ρυθμιζουν την λιπαροτητα και δινουν λαμψη στο δερμα πχ ελαιο απο νυχτολουλουδο

kleopatra1981

kleopatra1981
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τι εννοείς ως κρέμα; σώματος; και δεν αφήνουν λιπαρότητα;
Τα αντιλιακά πάντως τα πετάω..δεν τα κρατάω δεύτερη σαιζόν εκτός κ αν πχ. έχουν αγοραστεί τέλος Αυγούστου και δεν έχουν εκτεθεί αρκετές φορές στον ήλιο..

iouliana

iouliana
toxotina έγραψε:Εγω παλι δν πεταω απολυτως τιποτα μεχρι να αδειασει η συσκευασια οσο χρονο κι αν παρει κ δν εχω παθει κατι.καθαρη τυχη;ποιος ξερει;ουτε τ αντηλιακα πεταω.μονο π σ αυτα επειδη φοβαμαι μηπως δν ισχυει η δραση τους,τα χρησιμοποιω ως κρεμα

δεν ειναι απαραιτητο οτι θα παθεις κατι υπαρχει η πιθανοτητα να παθεις μολυνση και οι εταιριες πρεπει να καλυπτονται νομικα
τωρα για το αντηλιακο καλα κανεις αν ληξουν μειωνεται η προστασια που προσφερουν

annamaria_i

annamaria_i
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γι αυτο και εγω υγρο μεικ απ χρησιμοποιω μονο τοπικα σε καποια ατελεια. αμα ειναι για πολυ καλο μακιγιαζ τοτε το αναμυγνυω με την κρεμα του προσωπου μου. Φυσικα ολα τα προιντα που χρησιμοποιω ειναι oil free.
κανω και εγω μασκα μια φορα την εβδομαδα οχι με αργυλο ομως. ειναι της εταιριας που περνω και τις υπολοιπες κρεμες μου που μου την εχει συστησει η αισθητικος μου και ειμαι απολυτα ευχαριστημενη.

iouliana

iouliana
πολυ ενοχλητικη η λιπαροτητα !το μονο καλο ειναι οτι δε σπαει το δερμα ευκολα

annamaria_i

annamaria_i
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
iouliana έγραψε:πολυ ενοχλητικη η λιπαροτητα !το μονο καλο ειναι οτι δε σπαει το δερμα ευκολα

ναι αυτο!! εμενα μου εχει πει η αισθητικος μου οτι το καλο ειναι πως δεν θα εχω πολλες ρυτιδες! και ειναι και αληθεια γιατι βλεπω και τη μητερα μου που εχουμε τον ιδιο τυπο δερματως. απλα θελει πολυ φροντιδα..

iouliana

iouliana
annamaria_i έγραψε:
iouliana έγραψε:πολυ ενοχλητικη η λιπαροτητα !το μονο καλο ειναι οτι δε σπαει το δερμα ευκολα

ναι αυτο!! εμενα μου εχει πει η αισθητικος μου οτι το καλο ειναι πως δεν θα εχω πολλες ρυτιδες! και ειναι και αληθεια γιατι βλεπω και τη μητερα μου που εχουμε τον ιδιο τυπο δερματως. απλα θελει πολυ φροντιδα..
και η δερματολογος μου τα ιδια λεει!και εμενα η μητερα μου εινα 65 και πολυ ταλαιπωρημενη σωματικά και δεν της φαινεται καθολου!ε, καπως πρεπει να ανταμοιφθούμε για αυτην την ταλαιπωρί πια!

annamaria_i

annamaria_i
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
iouliana έγραψε:
annamaria_i έγραψε:

και η δερματολογος μου τα ιδια λεει!και εμενα η μητερα μου εινα 65 και πολυ ταλαιπωρημενη σωματικά και δεν της φαινεται καθολου!ε, καπως πρεπει να ανταμοιφθούμε για αυτην την ταλαιπωρί πια!

ε ναι!! εγω ειδικα επειδη ειμαι κατασπρη δεν καθομαι και σχεδον καθολου στον ηλιο και παντα φοραω αντηλιακο με υψηλο δεικτη οποτε με βλεπω μπεμπα και σε μεγαλη ηλικια!!! αν φυγουν και τα σπυρακια εντελως καλα θα ειναι!!

toxotina

toxotina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τα λιπαρα δερματα εχουν τασεις ακμης λογω φραγμενων πορων.εχεις συμβουλευτει δερματολογο αννα μαρια για τα σπυρακια;γτ εγω χρονια ταλαιπωριομουν με δερματολογους.ειχα παρει οτι κρεμα κυκλοφορουσε μεχρι κ αντιβιωση σε καψουλα γτ παθαινα μολυνσεις.ολοι οι δερματολογοι ηταν βλακες γτ τ προβλημα μ ηταν γυναικολογικο κ παραλιγο μια δερματολογος να μ δημιουργουσε κ σοβαρο προβλημα γτ μ εδωσε κατι πολυ δυνατα χαπια(εκανα εξετασεις αιματος καθε μηνα κ ηταν τερατογονα κιολας γι αυτο απαγορευοταν η εγκυμοσυνη)τα οποια ηταν αχρηστα γ μενα!ευτυχως τωρα εχω πεντακαθαρο προσωπο ομως

annamaria_i

annamaria_i
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
toxotina έγραψε:Τα λιπαρα δερματα εχουν τασεις ακμης λογω φραγμενων πορων.εχεις συμβουλευτει δερματολογο αννα μαρια για τα σπυρακια;γτ εγω χρονια ταλαιπωριομουν με δερματολογους.ειχα παρει οτι κρεμα κυκλοφορουσε μεχρι κ αντιβιωση σε καψουλα γτ παθαινα μολυνσεις.ολοι οι δερματολογοι ηταν βλακες γτ τ προβλημα μ ηταν γυναικολογικο κ παραλιγο μια δερματολογος να μ δημιουργουσε κ σοβαρο προβλημα γτ μ εδωσε κατι πολυ δυνατα χαπια(εκανα εξετασεις αιματος καθε μηνα κ ηταν τερατογονα κιολας γι αυτο απαγορευοταν η εγκυμοσυνη)τα οποια ηταν αχρηστα γ μενα!ευτυχως τωρα εχω πεντακαθαρο προσωπο ομως

ναι καλε εχω συμβουλευτει δερματολογο! δερματολογους για την ακριβεια!! εμενα το θεμα μου ειναι οτι παραγω παρα πολυ σμιγμα, οποτε οσο και επιμελης να ειμαι με σωστους καθαρισμους και φροντφα παντα κατι μου ξεφευγει. με την εγκυμοσυνη μου ομως και ετα αφου γεννησα η κατασταση βελτιωθηκε αρκετα. εγω επειδη δεν ηθελα να παρω κανενα χαπι, και εφοσον ειχα αποκλειση την πιθανοτητα γυναικολογικου προβληματως το μονο που με εσωσε ειναι η τακτικη επισκεψη μου στην αισθητικο μου. κανω καθαρισμο καθε μηνα και χρησιμοποιω ειδικες κρεμες και καθαριστικα ενος αμερικανου δερματολογου. εχω πραγματικα δει τρομερη βελτιωση που δεν την ειχα δει με τα σκευασματα που μου εδιναν οι δερματολογοι, γιατι γι αυτους συνδυαζοταν παντα και με καποιο χαπι που εγω δεν ηθελα να επιβαρυνω τον οργανισμο μου. δεν ειχα και ποτε σοβαρο προβλημα, απλα υπερβολικη εκριση σμιγματως που σε περιοδους αγχουν αυξανεται. τωρα κανω τους καθαρισμους μου και ειμαι μια χαρα! και μακαρι να μπορουσα να τους κανω παντα στην Αθηνα στην αισθιτικο μου την αγαπημενη, αλλα εχω βρει και εδω να πηγαινω σε συγκεκριμενο μερος που κανουν την ιδια θεραπεια με τα ιδια προιοντα.

mhtsaina

mhtsaina
Και νόμιζα πως μόνο εμένα ταλαιπωρούσαν ακόμη τα σπυράκια λες κι είμαι έφηβη! Εντάξει, δεν είναι τραγική η κατάσταση βέβαια, ένα εδώ κι ένα εκεί, αλλά μου τη δίνουνννν! Όντως ρυτίδες τα λιπαρά δέρματα δεν κάνουν εύκολα, ομολογουμένως στα 37 μου είμαι πολύ λιγότερο "σπασμένη" από το μέσο όρο των συνομίληκων φιλενάδων μου (έχω μόνο μερικές ανεπαίσθητες ρυτιδούλες στο πλάι των ματιών και τίποτα άλλο). Όμως η φροντίδα του λιπαρού δέρματος ειδικά το καλοκαίρι, είναι δύσκολη υπόθεση. Τελευταία έχω βολευτεί πολύ έναν αφρό καθαρισμού της Garnier σε πορτοκαλί συσκευασία, κρατάει το δέρμα μου "στεγνό" για πολλές ώρες

iouliana

iouliana
οπως ειπα και παραπανω και εγω εχω πολυ λιπαρο δερμα χωρις όμως σπυρακια,
εγω βαζω λοσιον και κρεμα απο τη δερματολογο με βαση καποια συστατικα για απαλη συνεχη απολεπιση και πλενομαι με σαπουνι για λιπαρα δερματα δυο φορες την ημερα (αυτο το φτιαχνω μονη μου)το οποιο με διατηρει σχετικα στεγνη.Αλλα κατα τη διαρκεια της ημερας μπορει να σταζω...

αυτα χαπια που λετε ειναι πολυ μεγαλη δοση βιταμινης Α που οντως εχουν πολλες παρενεργειες αλλα η αληθεια ειναι οτι λειτουργουν στις πολυ βαριες περιπτωσεις ακμης

kleopatra1981

kleopatra1981
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αυτά τα χάπια τα έχω πάρει και εγώ και μάλιστα 3 φορές στη ζωή μου!!! Το αποτέλεσμα να καθαρίζω από έξι μήνες έως ένα χρόνο και μετά πάλι τα ίδια!! Έχω κάνει πλούσιους τους δερματολόγους και τελικά το πρόβλημα μου ήταν ορμονικό-γυναικολογικό! Τώρα που γέννησα έχει στρώσει αρκετά μπορώ να πω..Α, και κάτι άλλο, η λιπαρότητα στο δέμα μου δεν έφευγε με καμία κρέμα, κανένα καθαριστικό..παρά μόνο για όσο καιρό έπαιρνα αντισυλληπτικά χάπια!

iouliana

iouliana
ναι δε φευγει !απλα την ελεγχεις καπως

iouliana

iouliana
kleopatra1981 έγραψε:Αυτά τα χάπια τα έχω πάρει και εγώ και μάλιστα 3 φορές στη ζωή μου!!! Το αποτέλεσμα να καθαρίζω από έξι μήνες έως ένα χρόνο και μετά πάλι τα ίδια!! Έχω κάνει πλούσιους τους δερματολόγους και τελικά το πρόβλημα μου ήταν ορμονικό-γυναικολογικό! Τώρα που γέννησα έχει στρώσει αρκετά μπορώ να πω..Α, και κάτι άλλο, η λιπαρότητα στο δέμα μου δεν έφευγε με καμία κρέμα, κανένα καθαριστικό..παρά μόνο για όσο καιρό έπαιρνα αντισυλληπτικά χάπια!
πανω σε αυτο που ανεφερες για τους δερματολογους, πριν μερικα χρονια ειχα υποφερει παρα πολυ απο λαθος διαγνωση δερματολογου (απο το λαιμο και κατω ημουν μια ανοιχτη πληγη) και οταν τελικα πηγα στο αφροδισειο (εισαι απο αθηνα βλεπω ειναι το δερματολογικο νοσοκομειο της θεσ.) μου εξηγησαν οτι η δερματολογια ειναι πολυ δυσκολη ειδικότητα με την εννοια οτι ένα σπυρακι μπορει να οφειλεται σε 100 αιτιες και γι αυτο πριν την οποιαδηποτε αγωγη απαιτούνται πολλες πολλές εξετασεις

annamaria_i

annamaria_i
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τι να πω, μεγαλη ταλαιπωρια!!! εγω παντως αυτα τα χαπια δεν ηθελα με τιποτα να τα παρω, και ο πατερας μου (ειναι γιατρος) δεν με αφησε με τιποτα. θεωρει οτι ειναι πολυ δυνατα οποτε χρειζονται μονο ε βαριες και σοβαρες περιπτωσεις.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις