176 Απ: Αυτό δεν ξεχνιέται με τίποτα.. Πεμ Μάης 16, 2013 7:19 am
Tzeni84
Πανταχού παρούσα!
Φυσικα και φταινε πολλοι και ειναι πολλες οι αιτιες. Αλλα να βλεπεις εναν ανθρωπο να πεθαινει και να φωναζεις: "καψτε το ζωο..." Το ζωο ποιος ειναι;;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Tzeni84 έγραψε:Φυσικα και φταινε πολλοι και ειναι πολλες οι αιτιες. Αλλα να βλεπεις εναν ανθρωπο να πεθαινει και να φωναζεις: "καψτε το ζωο..." Το ζωο ποιος ειναι;;
Tι ναβγεί? κακώς πήγαν. 2.000.000 λαμόγια έβριζαν 300 λαμόγια. Γελοίο.Nina87 έγραψε:maria maroui έγραψε:η αλήθεια είναι οτί τότε νόμιζα οτι όλο αυτό θα βγάλει κάπου αλλά τελικά ήταν χάσιμο χρόνου και απλά κάτι για να περνάει η ώρα...ede έγραψε:Αυτό το έχω στο μυαλό μου ως μια κόμα ηλίθια κίνηση της ελληνικής κοινωνίας.maria maroui έγραψε:ωραίο θεματάκι!!!
κι εγώ τα θυμάμαι σχεδόν όλα όσα έχετε γράψει.. η αλήθεια είναι οτι το σεισμό του 81 δεν τον θυμάμαι!!
εμένα μου έχει μείνει έντονα ο θάνατος του Μανώλη για μια κάμερα που το έχει αναφέρει και κάποια κοπέλα καθώς επίσης και η ατελείωτες ώρες μπροστά στη Βουλή με τους αγανακτησμένους!!
Κ εγω νομιζα οτι κατι θα βγει στο τελος απο ολο αυτο αλλα τελικα τιποτα..
Δεν το επελεξαν ακριβως. Αναγκαστηκαν να βρισκονται στην δουλεια τους για να μην την χασουν. Οι κυριοι υπευθυνοι ειναι οι ΄΄ιδιοκτητηες΄΄ της τραπεζας που ενω ηξεραν για φασαριες αφησαν τους υπαλληλους τους να σκοτωθουν.Nina87 έγραψε:Tzeni84 έγραψε:Αυτο που μου ερχεται τωρα στο μυαλο ειναι η επιθεση στην marfin bank. Φυσικα και συγκλονιστηκα απο το θανατο 3 ανθρωπων εκ των οποιων η μια εγκυος. Αλλα αυτο που δεν δεχομαι με τιποτα ειναι οτι τους εκαψαν επειδη επελεξαν (σε μια δημοκρατικη χωρα υποτιθεται) να μην απεργησουν και να δουλεψουν!! Ελεος! Δικαιωμα τους! ποιος ξερει ποσο αναγκη ειχαν αυτη τη δουλεια και τα χρηματα. Αλλά αυτο που δεν αντεχεται ειναι (θυμαμαι την εικονα) η τραπεζα να καιγεται, ανθρωποι να καιγονται η να σκανε απο τις αναθυμιασεις και απο εξω Ελληνες συμπατριωτες να φωναζουν "Καψτε τα τα ζωα, σκοτωστε τα!"...
Χαθηκαν αδικα 4 ψυχες επειδη καποιοι αμυαλοι αποφασισαν να καψουν την τραπεζα..
Παντως οπως ειπαν αργοτερα οι υπαλληλοι δεν υπηρχαν ουτε εξοδοι κινδυνου,ουτε ειχε γινει καποια εκπαιδευση σε περιπτωση φωτιας..
Φταινε παρα πολλοι σε αυτη την υποθεση..
Τοτε ειδικα στην Αθηνα ειχαν καθε μερα επεισοδια κ πορειες κατεστρεφαν οτι εβρισκαν μπροστα τους..
dorto99 έγραψε:Βρε κοριτσια που τα θυμηθηκατε ολα αυτα.Μολις ειδα και το ντοκιμαντερ στο youtube για το Σοριν Ματει-πιαστηκε η καρδια μου εγκυος γυναικα!!!!
Δεν θυμαμαι ποια κοπελα ειπε για αεροπλανο αλλα μου θυμησε την περιπτωση στα Ασπρα Σπιτια στη Βοιωτια το 2000 που ενα αεροπλανο επεσε σε ενα σπιτι και σκοτωθηκαν δυο μαθητριες.Ηταν περιπου καπου κοντα στις πανελληνιες που εδινα τοτε και μου εχει μεινει χαραγμενο στη μνημη το περιστατικο αυτο
dorto99 έγραψε:Βρε κοριτσια που τα θυμηθηκατε ολα αυτα.Μολις ειδα και το ντοκιμαντερ στο youtube για το Σοριν Ματει-πιαστηκε η καρδια μου εγκυος γυναικα!!!!
Δεν θυμαμαι ποια κοπελα ειπε για αεροπλανο αλλα μου θυμησε την περιπτωση στα Ασπρα Σπιτια στη Βοιωτια το 2000 που ενα αεροπλανο επεσε σε ενα σπιτι και σκοτωθηκαν δυο μαθητριες.Ηταν περιπου καπου κοντα στις πανελληνιες που εδινα τοτε και μου εχει μεινει χαραγμενο στη μνημη το περιστατικο αυτο
ede έγραψε:Δεν το επελεξαν ακριβως. Αναγκαστηκαν να βρισκονται στην δουλεια τους για να μην την χασουν. Οι κυριοι υπευθυνοι ειναι οι ΄΄ιδιοκτητηες΄΄ της τραπεζας που ενω ηξεραν για φασαριες αφησαν τους υπαλληλους τους να σκοτωθουν.Nina87 έγραψε:Tzeni84 έγραψε:Αυτο που μου ερχεται τωρα στο μυαλο ειναι η επιθεση στην marfin bank. Φυσικα και συγκλονιστηκα απο το θανατο 3 ανθρωπων εκ των οποιων η μια εγκυος. Αλλα αυτο που δεν δεχομαι με τιποτα ειναι οτι τους εκαψαν επειδη επελεξαν (σε μια δημοκρατικη χωρα υποτιθεται) να μην απεργησουν και να δουλεψουν!! Ελεος! Δικαιωμα τους! ποιος ξερει ποσο αναγκη ειχαν αυτη τη δουλεια και τα χρηματα. Αλλά αυτο που δεν αντεχεται ειναι (θυμαμαι την εικονα) η τραπεζα να καιγεται, ανθρωποι να καιγονται η να σκανε απο τις αναθυμιασεις και απο εξω Ελληνες συμπατριωτες να φωναζουν "Καψτε τα τα ζωα, σκοτωστε τα!"...
Παντως οπως ειπαν αργοτερα οι υπαλληλοι δεν υπηρχαν ουτε εξοδοι κινδυνου,ουτε ειχε γινει καποια εκπαιδευση σε περιπτωση φωτιας..
Τοτε ειδικα στην Αθηνα ειχαν καθε μερα επεισοδια κ πορειες κατεστρεφαν οτι εβρισκαν μπροστα τους..
Αν ξαναρωτησει καμια κατω των 30 αν τα θυμoμαστε θα την βρισω. Ναι ήταν νομίζω που ζήτησε και ένα ποδήλατο και του πήρε όλη η ελλάδα. Απο τον πυροσβέστη που τονέσωσε μέχρι τον Παπαδάκη.JELLYFISH έγραψε:ede έγραψε:Δεν το επελεξαν ακριβως. Αναγκαστηκαν να βρισκονται στην δουλεια τους για να μην την χασουν. Οι κυριοι υπευθυνοι ειναι οι ΄΄ιδιοκτητηες΄΄ της τραπεζας που ενω ηξεραν για φασαριες αφησαν τους υπαλληλους τους να σκοτωθουν.Nina87 έγραψε:Tzeni84 έγραψε:Αυτο που μου ερχεται τωρα στο μυαλο ειναι η επιθεση στην marfin bank. Φυσικα και συγκλονιστηκα απο το θανατο 3 ανθρωπων εκ των οποιων η μια εγκυος. Αλλα αυτο που δεν δεχομαι με τιποτα ειναι οτι τους εκαψαν επειδη επελεξαν (σε μια δημοκρατικη χωρα υποτιθεται) να μην απεργησουν και να δουλεψουν!! Ελεος! Δικαιωμα τους! ποιος ξερει ποσο αναγκη ειχαν αυτη τη δουλεια και τα χρηματα. Αλλά αυτο που δεν αντεχεται ειναι (θυμαμαι την εικονα) η τραπεζα να καιγεται, ανθρωποι να καιγονται η να σκανε απο τις αναθυμιασεις και απο εξω Ελληνες συμπατριωτες να φωναζουν "Καψτε τα τα ζωα, σκοτωστε τα!"...
Πολύ σωστή.....
Εμένα μου χει μείνει παιδιά από τα παιδικά μου χρόνια μία εικόνα στην τηλεόραση πολύ έντονα. Ήταν τότε με το σεισμό στο Αίγιο/Κόρινθο, καπου εκεί τελοσπάντων, και ήταν οι πυροσβεστες στα χαλάσματα μιας πολυκατοικίας που είχε πέσει, και προσπαθούσανε να βγάλουν ένα αγοράκι. Όλο αυτό το έβλεπα εγώ με τους γονείς μου στην τηλεόραση, στην εκπομπή του Παπαδάκη συγκεκριμένα. Μόλις λοιπόν έβγαλαν το αγοράκι, αυτό χαιρέτισε τον κόσμο η ψυχή μου , και θυμάμαι ρε παιδιά που έκλαιγαν όλοι στο σπίτι, έκλαιγε και ο Παπαδάκης στην τηλεόραση, χαμός.......Μου χει μείνει...
Το θυμάται κανείς?
mania_a έγραψε:το αεροπλάνο που έπεσε στα τεμπη το θυμάστε? συγλονιστικες εικονες ειδαμε τοτε
μα ΄τωρα πήγα να το γράψω.Μαρίζα έγραψε:Ede και ο Μιχάλης Ασλάνης και τα "σουσέλ" :-)
ede έγραψε:Επίσης ( ένα ένα μου έρχεται) το 2004 στους Ολυμπιακούς της Αθήνας έιχαμε πάει στο στάδιο να παρακολουθήσουμε αγώνες που όμως δεν συμμετείχε αν δεν κάνω λάθος κάποιο ελληνικό μεγάλο όνομα. και απο το πουθενα τρμάτισε η τσουμελεκα που έγινε και χαμός ¨ηταν απίστευτη στιγμή ειδικά το τελευταίο 15λεπτο που το μουρμούρίζαν . ..........Ωραίο θέμα. Το έβαλα και τώρα στο youtube και συγκινήθηκα.
καλε ευτυχως να λες που δεν υπαρχουν αυτες οι εκπομπες πια!Μαρίζα έγραψε:Χαχαχα τέλειο αυτό με τον Γαλάτη! Που είναι αυτές οι ωραίες trash εκπομπές ρε παιδια...
Τι τρεχατε παρέα? Εγώ ήμουν ήδη πολύ ώρα και ήμουν μέσα στην γκρίνια ήθελα να φύγω, με έιχε κουρκουτιάσει και ο ήλιος Αυγουστιατικά...........annamaria_i έγραψε:ede έγραψε:Επίσης ( ένα ένα μου έρχεται) το 2004 στους Ολυμπιακούς της Αθήνας έιχαμε πάει στο στάδιο να παρακολουθήσουμε αγώνες που όμως δεν συμμετείχε αν δεν κάνω λάθος κάποιο ελληνικό μεγάλο όνομα. και απο το πουθενα τρμάτισε η τσουμελεκα που έγινε και χαμός ¨ηταν απίστευτη στιγμή ειδικά το τελευταίο 15λεπτο που το μουρμούρίζαν . ..........Ωραίο θέμα. Το έβαλα και τώρα στο youtube και συγκινήθηκα.
Ede ημουν και εγω μεσα οταν τερματισει η Τσουμελεκα! Συγκεκριμενα οταν εκεινη εμπενε στο σταδιο να τερματισει εμπενα και εγω!!! Ημουν και στις τελετες εναρξης/και ληξης.. τρομερη συγκινηση πραγματικα!
Τι λες καλέ??????????? Δεν υπήρχαν αυτές οι εκπομπές. Καθόσουν 10 λεπτά και ήταν σαν να είχες κάνει 70 κοιλιακούς απο τα γέλια. ¨οχι δες τουρκικα και νικελοντεον. Σκατα το είχα γ΄ραψει.annamaria_i έγραψε:καλε ευτυχως να λες που δεν υπαρχουν αυτες οι εκπομπες πια!Μαρίζα έγραψε:Χαχαχα τέλειο αυτό με τον Γαλάτη! Που είναι αυτές οι ωραίες trash εκπομπές ρε παιδια...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ede στις Πεμ Μάης 16, 2013 12:01 pm, 1 φορά
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης