276 Απ: Αυτό δεν ξεχνιέται με τίποτα.. Παρ Μάης 17, 2013 9:46 am
ede
Πρωταγωνιστής!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ede έγραψε:μμμμμμμμμμμμμμμ κρυάδες.Ευάκι έγραψε:ede έγραψε:αααααααααααααααα αυτός . Ναι! Παναγία μου σε λίγο θα γνωρίζω και προσωπικά τον Βαραβά.Catty έγραψε:Οταν ήμασταν παιδιά στον β' παγκόσμιο υπήρχε στην ερτ-2 μια παιδική εκπομπή που λεγόταν ουράνιο τόξο (μετά την σαρανταποδαρουσα) και είχε μια κούκλα μετεωρολογο, τον φόντα λαδοπρακοπουλο που ελεγε τον καιρο. Πατά google
με τον βαραβα καλα θα ειναι!ετσι οπως το παμε σημερα θα μας βγαλουν συμμαθητες με τον αβρααμ!οχι τον λινκον!!!εκεινον ντε που ειχε τη σαρρα γυναικα!!!!ede έγραψε:Ασε μας ρε κοπελια. Εδω θυμόμαστε την Αννα Δρουζα στο ουράνιο τόξο τι τσόκαρα μας τσαμπουνας?Nina87 έγραψε:εγω θα συμπληρωσω ακομα τα μπλουζακια με τυπωμενα πανω μωρα..
ηταν τρελη μοδα..
ολοι ειχαν απο ενα μπλουζακι τετοιο..
Επισης τα τσοκαρα που φορουσαμε το καλοκαιρι..
εχω φαει απιστευτες τουμπες επειδη ελιωνε το πλαστικο κατω απο τα τσοκαρα κ γλιστρουσε το ξυλο!!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ε μα ναι πια!!!
ποδιες πετυχατε??
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ευάκι στις Σαβ Αυγ 10, 2013 6:47 am, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ευάκι στις Σαβ Αυγ 10, 2013 6:47 am, 1 φορά
Ευάκι έγραψε:τα "φοφικο" και τα "τι και τι" τα θυμαστε???????
(τρελες λιγουρες νυχτιατικα.........)
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ευάκι στις Σαβ Αυγ 10, 2013 6:45 am, 1 φορά
Ποια βερμαχτ και γκετο και μαρτινς? Εδω μιλάμε για πεταλάκια στα παπούτσια απο κάτω.Ευάκι έγραψε:εκεινη την μποτα την βερμαχτ με το τζακετ το στυλ αεροπορου το θυμαστε??????που κυκλοφορουσαν ολοι σα διδυμα????????
μου αρεσε τοτε κι ενας γοης-τρομαρα-να-του-ρθει-κι εμενα-μαζι-του!!!!!!!!!και τον συναντησα μετα απο καμια 10αρια χρονια τον ειχα στρατιωτη!!!!!!!!ελεος!!!!!!!!ευτυχως δεν ειχα βγαλει γκομενο λεω τωρα!!!!!!!!!χαλια μαυρα!!!!χαχαχαχαχα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ευάκι στις Σαβ Αυγ 10, 2013 6:46 am, 1 φορά
Ενείνα που ηταν σαν σκονη μεσα σε σακουλάκι και το ριχναμε στο στομα και εσκαγε...? Τα θυμαται καμια...? νομιζω για λιγο κυκλοφορησε...μετα το απαγορευσανε...Ευάκι έγραψε:vicky75 έγραψε:Ευάκι έγραψε:τα "φοφικο" και τα "τι και τι" τα θυμαστε???????
Ξεχνιούνται τα φοφίκο....????
πες τα φιλη μου γιατι ειχα μια διαφωνια με τον αντρα μου!!!!ε μα να ξεχασει τα φοφικο????τι βλαχακι...!!!χαχαχαχαχαχα
Εγώ θυμάμαι τα πάντα καλή μου . Ακόμα και τι χρώμα βρακί φόραγα στην Αλλωση της Πόληςvicky75 έγραψε:Ενείνα που ηταν σαν σκονη μεσα σε σακουλάκι και το ριχναμε στο στομα και εσκαγε...? Τα θυμαται καμια...? νομιζω για λιγο κυκλοφορησε...μετα το απαγορευσανε...Ευάκι έγραψε:vicky75 έγραψε:Ευάκι έγραψε:τα "φοφικο" και τα "τι και τι" τα θυμαστε???????
πες τα φιλη μου γιατι ειχα μια διαφωνια με τον αντρα μου!!!!ε μα να ξεχασει τα φοφικο????τι βλαχακι...!!!χαχαχαχαχαχα
ede έγραψε:Tώρα αυτό που θα πω είναι πολύ κατά μου ποιά θυμάται καλίρη στην γιοροβίζιον με μαλλί ανταυγεια? Μην το τρέξετε στο γιουτιουμπι τώρα που γυρνάει απαντήστε.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ευάκι στις Σαβ Αυγ 10, 2013 6:44 am, 1 φορά
ede έγραψε:Εγώ θυμάμαι τα πάντα καλή μου . Ακόμα και τι χρώμα βρακί φόραγα στην Αλλωση της Πόληςvicky75 έγραψε:Ενείνα που ηταν σαν σκονη μεσα σε σακουλάκι και το ριχναμε στο στομα και εσκαγε...? Τα θυμαται καμια...? νομιζω για λιγο κυκλοφορησε...μετα το απαγορευσανε...Ευάκι έγραψε:vicky75 έγραψε:Ευάκι έγραψε:τα "φοφικο" και τα "τι και τι" τα θυμαστε???????
Catty έγραψε:Ναι έσκαγαν στο στομα και ήταν ανυπόφορα εντυπωσιακό.Το γλυκο kiss με φράουλα; κουκουρουκου και το γλυφιτζουρι-φλογέρα που είχε και νότες;
Κάτι με στρακαστρούκα είχε σχέση. Κάτσε μου ρχεται.....vicky75 έγραψε:ede έγραψε:Εγώ θυμάμαι τα πάντα καλή μου . Ακόμα και τι χρώμα βρακί φόραγα στην Αλλωση της Πόληςvicky75 έγραψε:Ενείνα που ηταν σαν σκονη μεσα σε σακουλάκι και το ριχναμε στο στομα και εσκαγε...? Τα θυμαται καμια...? νομιζω για λιγο κυκλοφορησε...μετα το απαγορευσανε...Ευάκι έγραψε:vicky75 έγραψε:Ευάκι έγραψε:τα "φοφικο" και τα "τι και τι" τα θυμαστε???????
πως τα λεγανε αυτα τα ατιμα που σκάγανε στη γλώσσα ? θυμασαι...? Να υποκλιθω για αλλη μια φορά
Μα έιπα και ε΄γω γιατί χάρηκε ΄έτσι ο πατέρας ?Απατος πήγε.Ευάκι έγραψε:Ευάκι έγραψε:ede έγραψε:Tώρα αυτό που θα πω είναι πολύ κατά μου ποιά θυμάται καλίρη στην γιοροβίζιον με μαλλί ανταυγεια? Μην το τρέξετε στο γιουτιουμπι τώρα που γυρνάει απαντήστε.
το θυμαμαι αλλα μπορει να το ειχα δει σε δευτερο χρονο!!!!
το 87 ομως το θυμαμαι ζωντανα!κι ας ημουν 4,5 χρονων!θυμαμαι τον μπαμπα να χοροπηδαει και να ριχνει σιδερο σιδερωστρα!σηκωσε τη μανα μου αγκαλια,κοντεψε να με τσαλαπατησει!!!ωραιες στιγμες!!!χαχαχαχαχα
για το μπασκετ λεω εδω...Catty έγραψε:Ναι έσκαγαν στο στομα και ήταν ανυπόφορα εντυπωσιακό.Το γλυκο kiss με φράουλα; κουκουρουκου και το γλυφιτζουρι-φλογέρα που είχε και νότες;
ναι αυτες τις στρακες τις θυμαμαι κι εγω!ολα τα αλλα υπαρχουν ακομη!η κουκουρουκου λιγο αλλαγμενη βεβαια!
Ε συγνώμη πες του που δεν στείλαμε τον Ζαμπέτα.Ευάκι έγραψε:ede έγραψε:Μα έιπα και ε΄γω γιατί χάρηκε ΄έτσι ο πατέρας ?Απατος πήγε.Ευάκι έγραψε:Ευάκι έγραψε:ede έγραψε:Tώρα αυτό που θα πω είναι πολύ κατά μου ποιά θυμάται καλίρη στην γιοροβίζιον με μαλλί ανταυγεια? Μην το τρέξετε στο γιουτιουμπι τώρα που γυρνάει απαντήστε.
το θυμαμαι αλλα μπορει να το ειχα δει σε δευτερο χρονο!!!!
το 87 ομως το θυμαμαι ζωντανα!κι ας ημουν 4,5 χρονων!θυμαμαι τον μπαμπα να χοροπηδαει και να ριχνει σιδερο σιδερωστρα!σηκωσε τη μανα μου αγκαλια,κοντεψε να με τσαλαπατησει!!!ωραιες στιγμες!!!χαχαχαχαχα
για το μπασκετ λεω εδω...Catty έγραψε:Ναι έσκαγαν στο στομα και ήταν ανυπόφορα εντυπωσιακό.Το γλυκο kiss με φράουλα; κουκουρουκου και το γλυφιτζουρι-φλογέρα που είχε και νότες;
ναι αυτες τις στρακες τις θυμαμαι κι εγω!ολα τα αλλα υπαρχουν ακομη!η κουκουρουκου λιγο αλλαγμενη βεβαια!
αμφιβαλλω αν ο πατερας μου ξερει τον καλλιρη! δεν ειναι του στυλ του!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης