276 Απ: Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.12 Πεμ Μάης 23, 2013 3:23 am
freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
κοπελα καλαμι η θειαφη με ενα καλαμη να το χτυπησουν στο κεφαλι το ξερω γιατι ακι εμεις στην αρτα εχουμε ενα σορο η να ριξουν θειαφι
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΑΛΕΞ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟΝΟ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΦΑΜΕ,ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΤΡΟΦΗ ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΣΕ ΚΟΝΣΕΡΒΑ!!!ΦΡΕΣΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΑΣ ΣΥΝΙΣΤΟΝΤΑΙ!!!ΣΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ!!Alexandra23 έγραψε:φιδι ελισα μου τα σιχαινομαιιιιιιιιι κ τα φοβαμαιιιιι!!!!γκρρρρρρρρρ!!!!καλη ορεξη sunset μου!κοριτσια να σας ρωτησω,τονο κανει να φαμε απο οτι ξερω ε?τις αλλες κονσερβες χταποδακι ας πουμε κανει?η σαρδελιτσα?ξερετε?
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ KALLI ΜΟΥ!!!ΟΟΟΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!!!ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ Κ ΝΑ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ!!!ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΣΟΥ Κ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΗΡΕΜΗ!!!!!kalli f έγραψε:κοριτσουλια μου τι κανετε...???????εγω σχολασα εφαγα κ τα γεμιστουλια μου κ ειμαι ετοιμη σε κανα μισαωρο φευγω για πατρα...φυγαμε για την β επιπεδου...
το τι αγχος κ χαρα μαζι εχω...??????
δεν περιγραφεται....!!!!!!!!!!θα αργησουμε να γυρισουμε λογικα γτ εχουμε 8 ραντεβου μεχρι να ρθουμε κ πισω...αφηστε που ελεγα να παμε κ κανενα cinema μετα...ευκαιρια ειναι....
κλαρα μαρια καλη επιτυχια....!!!!
με την πρωτη ευκαιρια θα μπω να σας πω τα νεα μας!!!!!!!!φιλακια..!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης