751 Απ: Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.12 Σαβ Μάης 25, 2013 6:48 am
φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
ΕΛΙΖΑΚΙ ΜΟΥ ΟΛΕΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ Κ ΝΑ ΘΗΛΑΣΟΥΜΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ!!Κ ΓΩ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΠΟ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΨΑΧΝΟΜΑΙ ΜΕΤΑ !!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΚΑΛΗ ΒΟΛΤΟΥΛΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΑ Κ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!!!!!!!!marinaglcd έγραψε:pame parko emeis !!
filakia koritsares mouuuu!!!!
ΝΑΙ ΑΛΕΞ,ΜΩΡΕ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΜΑΣ!!!ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ,ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ,ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.ΔΛΔ "ΜΑΣ ΕΙΠΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΕΝΗΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΙΣ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ!!!!ΟΥΥΟΥΟΥΟΥΥΥΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙΡΟ!!!"Alexandra23 έγραψε:καλα θυμασαι ελισακι μου τα ρουχα τουλαχιστον τα ειχε πλυνει!αλλα σημερα που μιλησαμε μου εκανε παραπονα γιατι δεν εχουν καν κουνια!κ διαφορα αλλα.κ ολα αυτα επειδη ο αντρας της ελεγε νωρις ειναι κ νωρις ειναι..ελισα μου σε καθε ρουχο λεει την θερομοκρασια,εγω εχω κ στους 40 κ στους 60 κ στους 30!
φρουφρού έγραψε:ΝΑΙ ΑΛΕΞ,ΜΩΡΕ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΜΑΣ!!!ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ,ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ,ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.ΔΛΔ "ΜΑΣ ΕΙΠΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΕΝΗΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΙΣ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ!!!!ΟΥΥΟΥΟΥΟΥΥΥΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙΡΟ!!!"Alexandra23 έγραψε:καλα θυμασαι ελισακι μου τα ρουχα τουλαχιστον τα ειχε πλυνει!αλλα σημερα που μιλησαμε μου εκανε παραπονα γιατι δεν εχουν καν κουνια!κ διαφορα αλλα.κ ολα αυτα επειδη ο αντρας της ελεγε νωρις ειναι κ νωρις ειναι..ελισα μου σε καθε ρουχο λεει την θερομοκρασια,εγω εχω κ στους 40 κ στους 60 κ στους 30!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης