426 Απ: ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ 2013 v3 Δευ Μάης 27, 2013 3:04 am
Paramythenia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Με καθρεφτάκι...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
evini7 έγραψε:Κι εγώ παντού ξυράφι! Γενικα, ευτυχώς δεν είμαι τριχωτή! Προς το παρόν τα καταφέρνω, μετά θα δείξει, ίσως λέω στο αδερφάκι μου! Εγώ ρε κορίτσια δεν μπορώ ακόμη να βάλω φορέματα και σανδάλια, βλέπω τα στρουμπουλά άσπρα πόδια μου και αγανακτώ! Θέλω γυαλιστερό μαυρισμένο δέρμα για να βάλω φορεματάκια χρωματιστά. Προς το παρόν βολεύομαι με παντελόνια, αλλά ως πότε....
evini7 έγραψε:Αχ με αυτή τη τούρτα βρε Iazon, με βάζεις σε πειρασμό...
Κορίτσια αγχώθηκα τώρα! Μόλις κλείσαμε και την Β Επιπέδου! 11/06 στις 13.00!
Σε δυο βδομαδούλες!
Μετά από αυτή έχουμε κι άλλη εξέταση?
Κι άλλη αγωνία?? Αχ, πείτε μου όχι!
ioazon έγραψε:Μετά που θα τα γεννήσουμε να δείτε αγωνίες που θα έχουμε......
Ξέρετε τι εύχη μου έγραψε μία φίλη μου στο facebook που έχει και 2 παιδιά;
"Απόλαυσέ το όσο ξέρεις ακόμη πού είναι και τι τρώει!"
χε χε
sophia έγραψε:Κορίτσια εγω 40 κ 1 πριν ξεκινήσω για το μαιευτήριο ξυριστηκα κανονικά κ με επιτυχία χαχαχα
ioazon έγραψε:sophia έγραψε:Κορίτσια εγω 40 κ 1 πριν ξεκινήσω για το μαιευτήριο ξυριστηκα κανονικά κ με επιτυχία χαχαχα
Αν μπορώ ακόμα να κάθομαι σε βαθύ κάθισμα, μια χαρά θα ξυριστώ και χωρίς να βλέπω κιόλας (κάτι κάνανε τα 21 χρόνια μπαλέτου)
sophia έγραψε:ioazon έγραψε:sophia έγραψε:Κορίτσια εγω 40 κ 1 πριν ξεκινήσω για το μαιευτήριο ξυριστηκα κανονικά κ με επιτυχία χαχαχα
Αν μπορώ ακόμα να κάθομαι σε βαθύ κάθισμα, μια χαρά θα ξυριστώ και χωρίς να βλέπω κιόλας (κάτι κάνανε τα 21 χρόνια μπαλέτου)
Άντε κ έκατσες σε βαθύ κάθισμα πως θα σηκωθείς μπαλαρίνα με την κοιλουμπα ??? Χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Νομίζω όρθια θα το κανείς:-P
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης