1 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 13/14 Πεμ Σεπ 12, 2013 1:51 pm
ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Κάνουμε το διπλοθεματάκι μας!
Φροντίστε να το φάμε κι αυτό σύντομα!
Καλά μας γεννητούρια!
Φροντίστε να το φάμε κι αυτό σύντομα!
Καλά μας γεννητούρια!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 41
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ioazon στις Δευ Σεπ 16, 2013 10:59 pm, 1 φορά
Δεν πωλείται χωριστά, μου είπαν σε κάποιο κατάστημα (δεν θυμάμαι σε ποιο)....sophia έγραψε:Σβουρα είμαι σχεδόν σίγουρη πως υπάρχει πορτ μπέμπε για το καρότσι σου.
Κουμπάκια LOLsophia έγραψε:Καλημέρα κορίτσια μου, ταισα το παιδάκι μου, ήπια τα πρωινα μου κουμπακια , καθάρισα το σκυλάκι μου να μαι!
Βάλε φωτογραφία να δούμε άμα τρωςasteraki1989 έγραψε:ρε κοριτσια μην λετε για φαγητα ολο τρωω δεν μπορω να σταματησω
τα 16 εχω φτασει θες κατι αλλο να πω?θα μπει καινουργια φωτο το απογευμαioazon έγραψε:Κουμπάκια LOLsophia έγραψε:Καλημέρα κορίτσια μου, ταισα το παιδάκι μου, ήπια τα πρωινα μου κουμπακια , καθάρισα το σκυλάκι μου να μαι!Βάλε φωτογραφία να δούμε άμα τρωςasteraki1989 έγραψε:ρε κοριτσια μην λετε για φαγητα ολο τρωω δεν μπορω να σταματησω
Paramythenia,
να σε χαίρεσαι! Με το καλό και το μπεμπέεεε!
Όταν φοράς νούμερο 42 και βρίσκεις γυναικεία σαγιονάρα στο νούμερό σου ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τη φοράς ΠΑΝΤΟΥ.evini7 έγραψε:Ιωάννα μη μου πεις ότι θα φορέσεις την Ipanema στο ντους που πέφτουν τα αίματα?
evini7 έγραψε:
Παραμυθένια μου, γλυκό μου παρθενάκι, χρόνια πολλά!!!
Χρόνια καλά, όμορφα, τυχερά, χαμογελαστά, ευτυχισμένα και με μπόλικη μωρουδόσκονη σκορπισμένη παντού!
Άντε και του χρόνου όλες θα σβήνουμε κεράκια με τα μπεμπάκια αγκαλίτσα!
Καλορίζικο και το θεματάκι...Παρασκευή και 13 σήμερα το ξέρετε ε? Αμερικανιά βέβαια, αφού εμείς έχουμε το Τρίτη και 13. Όλες προληπτικές είστε? εγώ δεν είχα θέμα να γεννήσω στο 13 πάντως...
Πόπη όποτε έρθει ο μπεμπούλης δώρο για όλους θα είναι, μην το σκέφτεσαι! τελικά για την επισκληρίδιο κατέληξες?
Εγώ θα την έκανα! Αρκετά δεν υπέφερες με την μικρούλα?
ε κάνε κι έναν χαλαρό τοκετό...
Μαράκι πως πάνε οι καούρες? ηρέμησες? εγώ πότε έτσι, πότε αλλιώς... ήρθαν τα αυτοκόλλητα?
Αστεράκι, κοντεύουμε, ό,τι κάναμε κάναμε από διατροφή...
Φάε τώρα που μπορείς και μετά όλες σε πρόγραμμα!
Γιούλη πως περάσατε χθες?
Μαιμού, πως μου αρέσουν τα ζαργανονέα! με τα ονόματα κατέληξες?
Σοφάκι, ήθελες δεν ήθελες, το μαζεύεις το κουταβάκι! Μπράβο, εγώ μαζί σου, ψυχούλα έχει κι αυτό!
Ιωάννα μη μου πεις ότι θα φορέσεις την Ipanema στο ντους που πέφτουν τα αίματα?
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 41
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης