Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
378 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 378 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 20]

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Είναι δύο αυγά σε ένα τηγάνι.
Λέει το ένα: "Ουφ ζέστη εδω μέσα"
και το άλλο: affraidΑΑΑΑΑΑΑ affraid affraid affraid ΕΝΑ ΑΒΓΟ ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ!!!!

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tziz έγραψε:
stefy έγραψε:
Είναι μια γάτα και ένα γατί μέσα σε ένα κλουβί. Ξαφνικά η γάτα φεύγει.
- Γιατίίίίίίίίίίί΄??????

- Γιατί κλάνει το γατί!!!!!!!!!!!

Ο σπασίκλας:
(έτσι για να σου χαλάσω το ανέκδοτο)
ΠΏΣ έφυγε η γάτα αφού ήταν στον κλουβί? Κι αφού χώρεσε η γάτα να φύγει, δε χωρούσε και το γατί?????
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ... - Σελίδα 7 654316 ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ... - Σελίδα 7 654316

Ναιαιαιαιαι με ακούτε ???? Ο σπαζοκλαμπάνιας είμαι..... εεεε δεν ξέρω αν με ακούτεεεεεεεεε.... ΧΑΧΑΧΑΧ
Καλέ μην φαντάζεσαι ένα τυπικό κλουβί κλειστό.... σκεψου το ανοιχτό... να είναι και οι 2 οι γάτες ξαπλωμένες και η μία να κλάνει... οπως καταλαβαίνεις η άλλη την παράτησε κι έφυγε....

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Athin@ έγραψε:Είναι δύο αυγά σε ένα τηγάνι.
Λέει το ένα: "Ουφ ζέστη εδω μέσα"
και το άλλο: affraidΑΑΑΑΑΑΑ affraid affraid affraid ΕΝΑ ΑΒΓΟ ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ!!!!

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ... - Σελίδα 7 585182 ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ... - Σελίδα 7 585182 ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ... - Σελίδα 7 585182 ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ... - Σελίδα 7 585182 ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ... - Σελίδα 7 585182 ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ... - Σελίδα 7 585182 ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ... - Σελίδα 7 585182 ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ... - Σελίδα 7 585182 ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ... - Σελίδα 7 585182

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stefy έγραψε:Ναιαιαιαιαι με ακούτε ???? Ο σπαζοκλαμπάνιας είμαι..... εεεε δεν ξέρω αν με ακούτεεεεεεεεε.... ΧΑΧΑΧΑΧ
Καλέ μην φαντάζεσαι ένα τυπικό κλουβί κλειστό.... σκεψου το ανοιχτό... να είναι και οι 2 οι γάτες ξαπλωμένες και η μία να κλάνει... οπως καταλαβαίνεις η άλλη την παράτησε κι έφυγε....

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ... - Σελίδα 7 215994

Δε χρειάζεται να μου εξηγήσεις! Για να σας τη σπάσω το έκανα! χιχιιχιχιχι!
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ... - Σελίδα 7 215994

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αντέχετε άλλοοοοο έναααα???

Μια κοπέλα ντυμένη με όσα λιγότερα μπορεί (κοινώς τα έχει πετάξει όλα απ'έξω) πλησιάζει μια γυναίκα σε ένα εστιατόριο και την ρωτάει "η τουαλέτα που είναι;" Κι αυτή απαντάει:

- Ευθεία μπροστά θα βρεις μια πόρτα με μια ταμπέλα που θα γράφει ΚΥΡΙΕΣ. Μην δώσεις σημασία, μπες.

Rolling Eyes king rendeer jocolor ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ... - Σελίδα 7 536304 ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ... - Σελίδα 7 536304 ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ... - Σελίδα 7 536304 ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ... - Σελίδα 7 587529 ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ... - Σελίδα 7 604962 Respect ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ... - Σελίδα 7 35468

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ένας τροχονόμος τύφλα στο μεθύσι σταματά ΕΝΑ μοτοσικλετιστή που
είναι τύφλα και αυτός.
- Τροχονόμος: Δεν ξέρεις ότι απαγορεύονται τρία άτομα πάνω σε
μηχανή;
- Μοτοσικλετιστής: Καλά και ήταν ανάγκη να με περικυκλώσετε;

afro

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stefy έγραψε:αντέχετε άλλοοοοο έναααα???

Μια κοπέλα ντυμένη με όσα λιγότερα μπορεί (κοινώς τα έχει πετάξει όλα απ'έξω) πλησιάζει μια γυναίκα σε ένα εστιατόριο και την ρωτάει "η τουαλέτα που είναι;" Κι αυτή απαντάει:

- Ευθεία μπροστά θα βρεις μια πόρτα με μια ταμπέλα που θα γράφει ΚΥΡΙΕΣ. Μην δώσεις σημασία, μπες.

Rolling Eyes king rendeer jocolor ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ... - Σελίδα 7 536304 ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ... - Σελίδα 7 536304 ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ... - Σελίδα 7 536304 ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ... - Σελίδα 7 587529 ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ... - Σελίδα 7 604962 Respect ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ... - Σελίδα 7 35468

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!! Respect Respect Respect

GEODATOU

GEODATOU
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Τι κάνουν ένας πόντιος, ένας εβραίος και ένας ρώσος έξω απο έναν οίκο ανοχής?
-Ο πόντιος να ανάψει το πράσινο φωτάκι
-Ο εβραίος να πέσουν οι τιμές και
-Ο ρώσος να σχολάσει η γυναίκα του!!

GEODATOU

GEODATOU
Λέει στο Τοτό η μητέρα του:
- "Τοτό, έλα μέσα βρέχει!"
Και ο Τοτός απαντάει:
- "Γιατί έξω τι κάνει;"

faye

faye
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΣΤΑΣΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ, ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ! ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΤΑΦΘΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΥΦΛΟΣ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΥΣ ΜΠΑΙΝΕΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΕΞΩ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΥΦΛΟΣ. ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΙ. ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΚΙ-ΤΙΚΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΣΤΟΥΝΑΚΙ ΤΟ ΤΥΦΛΟΥ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ: ΡΕ ΣΥ, ΜΕΓΑΛΕ, ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΛΑΣΤΙΧΑΚΙ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΥΤΣΙ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΣΠΑΣ Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙΚΙ-ΤΙΚΙ? ΚΑΙ Ο ΤΥΦΛΟΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ: ΝΑΙ, ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΒΑΛΕΙ ΕΣΥ ΕΝΑ ΛΑΣΤΙΧΑΚΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΑΡΚΟΥΤΣΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΕ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ!

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
- Ποιό πουλί πετάει πιο ψηλά;

- Το πουλι του αστροναύτη!!!!! ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ... - Σελίδα 7 262737 ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ... - Σελίδα 7 262737 ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ... - Σελίδα 7 262737 ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ... - Σελίδα 7 262737 ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ... - Σελίδα 7 262737 ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ... - Σελίδα 7 966307

GEODATOU

GEODATOU
faye έγραψε:ΣΤΑΣΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ, ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ! ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΤΑΦΘΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΥΦΛΟΣ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΥΣ ΜΠΑΙΝΕΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΕΞΩ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΥΦΛΟΣ. ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΙ. ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΚΙ-ΤΙΚΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΣΤΟΥΝΑΚΙ ΤΟ ΤΥΦΛΟΥ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ: ΡΕ ΣΥ, ΜΕΓΑΛΕ, ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΛΑΣΤΙΧΑΚΙ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΥΤΣΙ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΣΠΑΣ Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙΚΙ-ΤΙΚΙ? ΚΑΙ Ο ΤΥΦΛΟΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ: ΝΑΙ, ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΒΑΛΕΙ ΕΣΥ ΕΝΑ ΛΑΣΤΙΧΑΚΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΑΡΚΟΥΤΣΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΕ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ!

stefy έγραψε:- Ποιό πουλί πετάει πιο ψηλά;

- Το πουλι του αστροναύτη!!!!! ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ... - Σελίδα 7 262737 ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ... - Σελίδα 7 262737 ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ... - Σελίδα 7 262737 ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ... - Σελίδα 7 262737 ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ... - Σελίδα 7 262737 ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ... - Σελίδα 7 966307
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Ήταν ένας τυφλός και μπήκε κατά λάθος σε ένα bar για γυναίκες. Κάθεται και νομίζοντας ότι μιλάει στο barman λέει:
- Φίλε, να σου πω το τελευταίο ανέκδοτο για ξανθιές;
Τον ακούει μια γυναίκα που καθόταν πιο δίπλα και του λέει:
- Φίλε, πριν πεις το ανέκδοτο πρέπει να σου πω 5 πράγματα:
1) η barwoman είναι ξανθιά,
2) η σερβιτόρα είναι ξανθιά,
3) η κοπέλα που κάθεται αριστερά σου είναι 1.90, ξανθιά και έχει μαύρη ζώνη στο καράτε,
4) η κοπέλα που κάθεται δεξιά σου είναι ξανθιά και μόλις προχθές αποφυλακίστηκε για φόνο και...
5) ...κι εγώ είμαι ξανθιά...
Λοιπόν, θέλεις να πεις ακόμη το ανέκδοτό σου;
Και τότε της απαντάει ο τυφλός:
- Ε, άστο...άμα είναι να το εξηγώ 5 φορές...

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ... - Σελίδα 7 688264 ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ... - Σελίδα 7 688264 ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ... - Σελίδα 7 688264 ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ... - Σελίδα 7 688264 ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ... - Σελίδα 7 688264 ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ... - Σελίδα 7 688264 ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ... - Σελίδα 7 688264

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Υποψιάζεται κάποιος πως η γυναίκα του τον απατά. Τη στήνει ένα πρωί έξω απ' το σπίτι, βλέπει τον τύπο να μπαίνει μέσα. "Κάτσε να περάσει κανά μισάωρο" σκέφτεται, "και μπαίνω να τους πιάσω στα πράσα". Το σπίτι δίπατο.

Το μισάωρο περνάει, μπουκάρει ουρλιάζοντας. Η γυναίκα του στοκρεβάτι με τον τύπο, του λέει:

- Εξαφανίσου, είναι τρελός, θα μας σφάξει το εννοεί.
- Έτσι γυμνός πού να πάω; ρωτάει ο τύπος
- Κάν'τηνα απ'το τζαμάκι του φωταγωγού στο μπάνιο, του λέει αυτή.

Ο άλλος εν τω μεταξύ ανεβαίνει (είναι μεγάλη η σκάλα κι αργεί). Πάει να την κάνει απ' το τζαμάκι, φρακάρει. Από τη μέση κι απάνω στο φωταγωγό, από τη μέση και κάτω στο μπάνιο.

Μπαίνει ο σύζυγος, βλέπει την κυρία στο κρεβάτι γυμνή, λέει "πούντονα μωρή να τον φάω", μπαίνει στο μπάνιο, τον βλέπει.
- Ρε πούστη, θα πληρώσεις με το ίδιο νόμισμα, του λέει. Θα σε γαμήσω! Κάτσε να φέρω το σκαμπό να σε φτάσω.
Φέρνει το σκαμπό, δεν ήταν αρκετά ψηλό.

- Κάτσε να φέρω και δεύτερο, του λέει
Φέρνει και δεύτερο, πάλι δεν έφτανε.

- Περίμενε και φέρνω τη σκάλα!
Φέρνει τη σκάλα, ήταν γωνιακό το τζαμάκι και δεν βόλευε.

- Ρε πούστη, θα φέρω το μαχαίρι από την κουζίνα να σου κόψω τα αρχίδια!

- ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΚΟΜΑ!! ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ... - Σελίδα 7 4872 ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ... - Σελίδα 7 4872 ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ... - Σελίδα 7 4872 ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ... - Σελίδα 7 4872 ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ... - Σελίδα 7 4872 ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ... - Σελίδα 7 4872 ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ... - Σελίδα 7 4872 ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ... - Σελίδα 7 4872 ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ... - Σελίδα 7 4872 ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ... - Σελίδα 7 4872 ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ... - Σελίδα 7 4872

GEODATOU

GEODATOU
ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΕΛΑΩ!!!![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

faye

faye
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ήταν ένα ζευγάρι που ήταν παντρεμένο επί 20 χρόνια. Κάθε φορά που έκαναν έρωτα, ο σύζυγος πάντα επέμενε να κλείνουν τα φώτα. Μετά από 20 χρόνια γάμου, η γυναίκα αισθανόταν ότι αυτό ήταν γελοίο! Καθώς έπρεπε να βρει έναν τρόπο να του ξεκόψει αυτή τη συνήθεια, ένα βράδυ και κατά τη διάρκεια μιας ξέφρενης και ρομαντικής συνεύρεσης, άναψε τα φώτα. Κοίταξε προς τα κάτω.... και είδε ότι ο άντρας της κρατούσε μία συσκευή ηδονής... ένα δονητή!!! Εκείνη τη στιγμή τρελάθηκε: * "Βρε ανίκανε, άχρηστε", του φώναξε, "Πως μπορούσες να μου λες ψέμματα τόσα χρόνια; Εχεις να δώσεις πολλές εξηγήσεις!" Ο σύζυγος την κοίταξε στα μάτια και με ψυχραιμία απάντησε: * "Εγώ να σου εξηγήσω για το δονητή.... Εσύ θα μου εξηγήσεις για τα παιδιά;".

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
faye έγραψε:Ήταν ένα ζευγάρι που ήταν παντρεμένο επί 20 χρόνια. Κάθε φορά που έκαναν έρωτα, ο σύζυγος πάντα επέμενε να κλείνουν τα φώτα. Μετά από 20 χρόνια γάμου, η γυναίκα αισθανόταν ότι αυτό ήταν γελοίο! Καθώς έπρεπε να βρει έναν τρόπο να του ξεκόψει αυτή τη συνήθεια, ένα βράδυ και κατά τη διάρκεια μιας ξέφρενης και ρομαντικής συνεύρεσης, άναψε τα φώτα. Κοίταξε προς τα κάτω.... και είδε ότι ο άντρας της κρατούσε μία συσκευή ηδονής... ένα δονητή!!! Εκείνη τη στιγμή τρελάθηκε: * "Βρε ανίκανε, άχρηστε", του φώναξε, "Πως μπορούσες να μου λες ψέμματα τόσα χρόνια; Εχεις να δώσεις πολλές εξηγήσεις!" Ο σύζυγος την κοίταξε στα μάτια και με ψυχραιμία απάντησε: * "Εγώ να σου εξηγήσω για το δονητή.... Εσύ θα μου εξηγήσεις για τα παιδιά;".

ΟΥΠΣ!!!
ΑΥτο έχει συμβει στην πραγματικότητα....
Ήταν ένα ζευγάρι με 3 παιδιά!!! Και η γυναίκα ζήλευε πολύ τον άντρα γιατι ήταν γιατρός και είχε προσλάβει μια νέα γραμματέα. Σε καποια φάση η γραμματέας έμεινε έγκυος και η γυναίκα ήταν 100% σίγουρη οτι ήταν του άντρα της το παιδί και τους έβαλε με το ζόρι να κάνουν εξετάσεις για να αποδείξει την ενοχή τους!! ΟΙ εξετάσεις ξέρετε τι έδειξαν. Οτι ο άντρας της και "πατέρας" 3 παιδιών ήταν ανίκανος εκ γεννετής!!!!! affraid affraid affraid affraid affraid

μανουλα

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stefy έγραψε:
faye έγραψε:Ήταν ένα ζευγάρι που ήταν παντρεμένο επί 20 χρόνια. Κάθε φορά που έκαναν έρωτα, ο σύζυγος πάντα επέμενε να κλείνουν τα φώτα. Μετά από 20 χρόνια γάμου, η γυναίκα αισθανόταν ότι αυτό ήταν γελοίο! Καθώς έπρεπε να βρει έναν τρόπο να του ξεκόψει αυτή τη συνήθεια, ένα βράδυ και κατά τη διάρκεια μιας ξέφρενης και ρομαντικής συνεύρεσης, άναψε τα φώτα. Κοίταξε προς τα κάτω.... και είδε ότι ο άντρας της κρατούσε μία συσκευή ηδονής... ένα δονητή!!! Εκείνη τη στιγμή τρελάθηκε: * "Βρε ανίκανε, άχρηστε", του φώναξε, "Πως μπορούσες να μου λες ψέμματα τόσα χρόνια; Εχεις να δώσεις πολλές εξηγήσεις!" Ο σύζυγος την κοίταξε στα μάτια και με ψυχραιμία απάντησε: * "Εγώ να σου εξηγήσω για το δονητή.... Εσύ θα μου εξηγήσεις για τα παιδιά;".

ΟΥΠΣ!!!
Ήταν ένα ζευγάρι με 3 παιδιά!!! Και η γυναίκα ζήλευε πολύ τον άντρα γιατι ήταν γιατρός και είχε προσλάβει μια νέα γραμματέα. Σε καποια φάση η γραμματέας έμεινε έγκυος και η γυναίκα ήταν 100% σίγουρη οτι ήταν του άντρα της το παιδί και τους έβαλε με το ζόρι να κάνουν εξετάσεις για να αποδείξει την ενοχή τους!! ΟΙ εξετάσεις ξέρετε τι έδειξαν. Οτι ο άντρας της και "πατέρας" 3 παιδιών ήταν ανίκανος εκ γεννετής!!!!! affraid affraid affraid affraid affraid
το εχω ακουσει κ εγω ,αλλα αν ο αντρας ηταν γιατρος δεν γνωριζε οτι ηταν ανικανος; αρα το δεχοταν το κερατο Laughing Laughing

faye

faye
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μανουλα έγραψε:
stefy έγραψε:

ΟΥΠΣ!!!
Ήταν ένα ζευγάρι με 3 παιδιά!!! Και η γυναίκα ζήλευε πολύ τον άντρα γιατι ήταν γιατρός και είχε προσλάβει μια νέα γραμματέα. Σε καποια φάση η γραμματέας έμεινε έγκυος και η γυναίκα ήταν 100% σίγουρη οτι ήταν του άντρα της το παιδί και τους έβαλε με το ζόρι να κάνουν εξετάσεις για να αποδείξει την ενοχή τους!! ΟΙ εξετάσεις ξέρετε τι έδειξαν. Οτι ο άντρας της και "πατέρας" 3 παιδιών ήταν ανίκανος εκ γεννετής!!!!! affraid affraid affraid affraid affraidελα ρε συ δεν το ηξερα αυτο
το εχω ακουσει κ εγω ,αλλα αν ο αντρας ηταν γιατρος δεν γνωριζε οτι ηταν ανικανος; αρα το δεχοταν το κερατο Laughing Laughing
μαλλον θα το δεχοταν εκτος αν δεν το ειχα ψιλιαστει ποτε και δεν ειχε κανει εξετασεις.

marizakismom

marizakismom
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
παει ενας τυπος σε ενα ορεινο χωριο για κυνηγι..βρισκει ενα μερος εξω απο μια σπηλια και ξαφνικα βλεπει μια αρκουδα..σηκωνει την καραμπινα,σημαδευει την αρκουδα και πυροβολει..η αρκουδα αταραχη τιναζει το τριχωμα της,στρωνει τη γουνα της και ηρεμα του λεει..'λοιπον,φιλε μου εχεις 2 επιλογες,η θα σε σκοτωσω η θα σε γ@%$&^%&.."..τρομαγμενος,το σκεφτεται λιγο κι αποφασιζει να ενδωσει στην αρκουδα αλλα να την εκδικηθει αργοτερα..υστερα απο λιγες μερες επιστρεφει με ενα μπαζουκα στην πλατη,τη στηνει εξω απο την σπηλια κ περιμενει..οταν επιτελους εμφανιζεται η αρκουδα της ριχνει με το μπαζουκα αλλα εκεινη δεν παθαινει τιποτα και γι αλλη μια φορα του δινει τις ιδιες επιλογες..κι ο κυνηγος της ξανακαθεται..λιγες μερες αργοτερα σκαει παλι στη σπηλια αυτη τη φορα με οπλοπολυβολα,τανκς ελικοπτερα κ φανταρους..περιμενει μεχρι που εμφανιζεται παλι η αρκουδα και τοτε δινει το συνθημα και της ανοιγει πολεμο...μολις σταματανε ολα τον πλησιαζει ξανα η αρκουδα και βαριεστημενα του λεει.."ε,λοιπον εσυ δεν πρεπει να σαι κυνηγος..για τον π*&%^#$ο ερχεσαι..."

marizakismom

marizakismom
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
πιανει ο Θεος χωμα και νερο και πλαθει πρωτα τον Αδαμ..του βαζει κεφαλι,χερακια,ποδαρακια τον κοιταει εξεταστικα του κοτσαρει και το πουλακι.του κανει φου φου κ τον ζωντανευει..πιανει μετα ξανα χωμα κ νερο κι αρχιζει να πλαθει την Ευα..φτιαχνει χερακια,ποδαρακια,στηθος της φτιαχνει και τα γεννητικα οργανα αναμεσα στα ποδια, κανει φου φου και της δινει ζωη..κοιταει η Ευα το σωμα της,κοιταει και του Αδαμ και λεει στον Θεο δειχνοντας το πουλακι του Αδαμ "θελω κι εγω ενα τετοιο!" και της λεει ο Θεος γελωντας.."μη στεναχωριεσαι κοριτσι μου,δικο σου ειναι..απλως το εδωσα σε αυτον τον μακακα να το κουβαλαει.."

marizakismom

marizakismom
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ποτε γιορταζουν τα βαμπιρ?
του Αι Λαιτ

marizakismom

marizakismom
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
δυο βλαχοι πανε στην αμερικη.πεινανε και μπαινουν μεσα σε ενα φαστ φουντ..ανοιγουν τον καταλογο και βλεπουν στο μενου "hot dog"..
"τι ειν τουτο?"
"δεν ξερω,στα ελληνικα παει να πει ζεστος σκυλος"
"ας το παρουμε να δουμε τι ειναι.."
αφου τους τα φερνουν,ανοιγουν τ ψωμακια ψαχνοντς για τον σκυλο
ο ενας ανοιγει το ψωμακι,βλεπει το λουκανικο και σοκαρισμενος ρωταει τον αλλο..
"εσενα ποιο κομματι σου λαχε?"

marizakismom

marizakismom
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
πως θα πει ενας καρδιτσιωτης(σορυ,δεν εχω τιποτα με την καρδιτσα)στον μηχανικο του συνεργειου αυτοκινητων την εξης φραση.."ανα τακτα χρονικα διαστηματα σπο το κστω μερος ακουγεται ενας θορυβος'??
.................................................................................
καπ καπ απκατ κατ καν γκαπ γκαπ

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τρεις Μπογιατζήδες - ένας Αλβανός, ένας Γερμανός και ένας Έλληνας- πέθαναν και πάνε στον Παράδεισο. Ο Αγιος Πέτρος τους άνοιξε την Πόρτα.
- Καλώς τα Παιδιά επιτέλους ήρθαν και τρεις χρήσιμοι άνθρωποι. Ρε παιδιά θέλω να βάψω την Πόρτα του Παράδεισου.
- Για πες μου λέει του Αλβανού πόσα θέλεις για να την βάψεις;
- 600 ευρω λέει ο Αλβανός
- 600; πως τα λογάριασες;
- Nα: 200 για μένα, 200 για τους φόρους και 200 τα υλικά.
- Εσύ λέει του Γερμανού πόσα θέλεις ;
- 900 ευρω: 300 για μένα, 300 στην εφορία και 300 τα υλικά.
- Και εσύ λέει του Έλληνα ποσά θέλεις ;
- 3.000 ευρω Αγιε Πέτρο
- 3.000; Τρελός είσαι; Πως τα λογάριασες;
- Αγιε Πέτρο, έλα πιο κοντά να μην μας ακούν.
Ο Αγιος Πέτρος πήγε κοντά του και ο έλληνας του ψιθυρίζει: Ακουσε να δεις:
- 1.000 για σένα, 1.000 για μένα, 400 στον Γερμανό για να το βουλώσει και
600 θα δώσουμε στον Αλβανό για να βάψει την Πόρτα.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 20]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις