976 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #116 Παρ Μάης 31, 2013 5:13 am
kallia24
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου λιλιμπελ τι κανεις?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
καλησπερα κοπελα μου..ολες αγωνιουμε εδω!!!την περιμενουμε πως κ πωςLillybell έγραψε:Γεια σας γλυκα μου κοριτσια!
Περιμενουμε ολες την Χρυσοβαλαντω ετσι;;
εσυ Βικυ μου ποτε με το καλο θα μας πεις νεοτερα;;
μια χαρα ειμαι κουκλι μου....αισθανομαι υπεροχα....φυσικα περιμενω να παω και στο γιατρο να δω οτι ολα κυλανε καλα!!!!!!εσυ αγαπη πες μου τα νεα σου....εχετε ζεστη;;;;;;εμεις εδω σκασαμε....kallia24 έγραψε:γεια σου βικακυ μου κ ειρηνη τι κανετε?εγω ειμαι καλα...μικακυ μου πως εισαι εσυ?πως αισθνεσαι ουσα εγκυουλα πλεον???
viki1988 έγραψε:οπως τα λες αλεξανδρα μου δεν το κουναμε απο αυτο το θεμα αν δεν γκαστρωθουν ολες!!!!!!!!!!!!!!!!τελοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς......Alexandra23 έγραψε:ειχα πεταχτει στο σουπερ μαρκετ κοριτσακια μου να παρω κιμα για αυριο να κανω τα μπιφτεκακια που μου εδωσε ιδεα το βικακυ μας! ακομη να μπει η χρυσοβαλαντω?αχ θα σκασω!!ξερω οτι ολα ειναι καλα αλλα κ παλι θελω να δω μηνυμα της!!!μην με ευχαριστεις σοφακι μου καθολου!ειμαστε μια σουπερ ενωμενη κ αγαπη μενη ομαδουλα,λιγο αναμεικτη βεβαια γιατι χαμος γινεται εδω μεσα γκαστρωμενες κ αγκαστρωτες λλα σκοπος μας ειναι να γκαστρωθουν ολεςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!! λεω να παω μια βολτουλα λιγο στο μαγαζι μας να πιω εναν καφεδακο να πω κ καμια κουβεντα με τους γερμανους κ να ξανα ερθω!θα το αφησω ανοιχτο κ μολις ερθω θα τρεξω να δω τα νεα της χρυσοβαλαντως μας!!!
καλα ειμαι καλλια μου..μολις εφαγα τα γεμιστα μου κ ψιλοχαζευω κ τηλεοραση..kallia24 έγραψε:γεια σου βικακυ μου κ ειρηνη τι κανετε?εγω ειμαι καλα...μικακυ μου πως εισαι εσυ?πως αισθνεσαι ουσα εγκυουλα πλεον???
kallia24 έγραψε:γεια σου λιλιμπελ τι κανεις?
γεια σου γλυκια μου lillybell τι κανεις;;;;ναι περιμενουμε τη χρυσοβαλαντω μας να μας πει τα νεα της.....εγω τη Δευτερα θα εχω νεοτερα που θα παω στο γιατρο....Lillybell έγραψε:Γεια σας γλυκα μου κοριτσια!
Σοφία83 έγραψε:Ααααχ Βικάκι μου γλυκό μακάρι να έρθουμε σιγά σιγά όλες στα πάνω διαμερίσματα !!!Φταρνίστηκες και άρα αλήθεια λες!!!!!
Κάλλια μου τι κάνεις κουκλίτσα;;;Όλα καλά με τη δουλειά;;
Lillybel καλησπέρα!!
μπραβο κοριτσακι μου καλα εκανες....φανταζομαι οτι θα ηταν πεντανοστιμα....irene-_- έγραψε:βικι μου τα εξαφανισα κιολας!!!!χαχα..απο χθες το μεσημερακι ειχα να φαω..τελεια ηταν...viki1988 έγραψε:irene-_- έγραψε:εγω παρηγγειλα απο εξω να φαω..απο ενα μαγαζακι που εχει μαγειρευτα..γεμιστα με κιμα....μιαμ μιαμ μιαμ
viki1988 έγραψε:γεια σου γλυκια μου lillybell τι κανεις;;;;ναι περιμενουμε τη χρυσοβαλαντω μας να μας πει τα νεα της.....εγω τη Δευτερα θα εχω νεοτερα που θα παω στο γιατρο....Lillybell έγραψε:Γεια σας γλυκα μου κοριτσια!
θα ρθειτε θα ρθειτε και θα ανοιξω την αγκαλια μου να σας πιανω μια μια...... κοριτσακια μου εσεις......Σοφία83 έγραψε:Ααααχ Βικάκι μου γλυκό μακάρι να έρθουμε σιγά σιγά όλες στα πάνω διαμερίσματα !!!Φταρνίστηκες και άρα αλήθεια λες!!!!!
Κάλλια μου τι κάνεις κουκλίτσα;;;Όλα καλά με τη δουλειά;;
Lillybel καλησπέρα!!
χαααααααααααλια κοκο ρυζιου δεν αφησα..χαχαχα εσεις φαγατε?viki1988 έγραψε:μπραβο κοριτσακι μου καλα εκανες....φανταζομαι οτι θα ηταν πεντανοστιμα....irene-_- έγραψε:βικι μου τα εξαφανισα κιολας!!!!χαχα..απο χθες το μεσημερακι ειχα να φαω..τελεια ηταν...viki1988 έγραψε:irene-_- έγραψε:εγω παρηγγειλα απο εξω να φαω..απο ενα μαγαζακι που εχει μαγειρευτα..γεμιστα με κιμα....μιαμ μιαμ μιαμ
ναι γλυκια μου εννοειται οτι απορια εχουμε θα ρωταμε....σιγουρα θα μπορειτε να μας βοηθησετε σε πολλα πραγματα!!!!!!Lillybell έγραψε:
Αντε κοπελα μου να μας δινετε χαρα οι εγκυουλες με τα ομορφα νεα σας!
και οποια απορια εχετε, οσες ειμαστε ηδη μανουλες να μας τις λετε μηπως και μπορουμε να σας βοηθησουμε
χαααααααααααλια κοκο ρυζιου δεν αφησα..χαχαχα εσεις φαγατε?[/quote]irene-_- έγραψε:
χαααααααααααλια κοκο ρυζιου δεν αφησα..χαχαχα εσεις φαγατε?[/quote]irene-_- έγραψε:
μπραβο κοριτσακι μου καλα εκανες....φανταζομαι οτι θα ηταν πεντανοστιμα....
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #116
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης