26 Απ: ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ !! Τρι Μάης 28, 2013 12:32 am
theanw
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα και απο μενα κοριτσια!!!!!!!!Ευχομαι μια ομορφη και ηρεμη μερα σε ολες σας με πολλα χαμογελα απο τα μωρακια σας!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 10 ... 18
ΝΑΙ ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΠΡΙΝ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΒΡΟΧΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΚΟΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΧΑΛΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΡΟΥΧΑ ΕΞΩtrilly έγραψε:λασποβροχη???
mariloy έγραψε:ΝΑΙ ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΠΡΙΝ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΒΡΟΧΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΚΟΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΧΑΛΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΡΟΥΧΑ ΕΞΩtrilly έγραψε:λασποβροχη???
ΜΠΡΑΒΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΝΕΑ !!bourboulithra έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!!!!!
ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ!! ΕΠΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ!!!!
ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΟ ΦΛΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΙΑ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΜΙΑ ΟΛΑ ΕΞΩ (ΣΥΓΝΩΜΗ)
ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΜΕ Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ......
mariloy έγραψε:ΜΠΡΑΒΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΝΕΑ !!bourboulithra έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!!!!!
ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ!! ΕΠΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ!!!!
ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΟ ΦΛΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΙΑ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΜΙΑ ΟΛΑ ΕΞΩ (ΣΥΓΝΩΜΗ)
ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΜΕ Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ......
bourboulithra έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!
ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΧΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ,
Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΑΓΧΩΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΕΙΓΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΣΟ Η ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΤΑΝ..... ..ΞΕΡΕΤΕ ΕΑΝ ΕΠΗΡΡΕΑΣΤΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ?
EBENOS έγραψε:bourboulithra έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!
ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΧΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ,
Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΑΓΧΩΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΕΙΓΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΣΟ Η ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΤΑΝ..... ..ΞΕΡΕΤΕ ΕΑΝ ΕΠΗΡΡΕΑΣΤΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ?
Αν τον βοηθήσεις και εσύ ,η ποσότητα θα είναι περισσότερη .Πρέπει να κάνετε και μια σχετική αποχή ολίγων ημερών,όχι 10 μέρες αλλά 4-5 μέρες είναι το ιδανικό και επίσης να πιεί ΗΕΜΟ το πρωί και να φάει μαντζουράνα και σαλάτα την προηγούμενη μέρα ενώ να μην πλένετε ειδικά στην περιοχή των γεννετικών οργάνων του με καυτό ή ζεστό νερό αλλά με χλιαρό εώς κρύο,το ίδιο και όταν λούζεται.
Μην έχει άγχος και πριν πάει ας δει μια τσοντούλα στην tv εκτός από το κέντρο που σίγουρα θα έχει περιοδικά και dvd με τσόντα στο "δωματιάκι"
Επίσης πες του να σε σκέφτεται γυμνή ....όλα αυτά βοηθούν ......φαντάζομαι εκτός και αν κάνω λάθος !
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 10 ... 18
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης