1 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! Τρι Οκτ 05, 2010 2:06 am
sonia1994
Πανταχού παρούσα!
Καλησπερα κοριτσια.Τι κανετε; Εμεις σημερα δεν ειχαμε σχολειο διοτι απο χθες αρχισαμε καταληψη.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 20 ... 39
Εγω θα παρω πτυχιο ειδικοτητας ανευ διδασκαλου.Μαρία έγραψε:καλημέρα Μιλού και Σόνια!
ε ναι σχετικά νωρίς αρχίσατε! καλέ γιατί χαλάτε το πρωτόκολο? πώς θα φτάσετε μέχρι τις γιορτές δεν βγαίνει είναι πολύ καιρός!
λεπτομέρειες τώρα! άκου να θέλετε και βιβλία! τι να τα κάνετε καλέ? σχολείο πάτε και θέλετε βιβλία?
Ε ΚΑΛΑ AYTO DEN TO SYZHTAME KAN!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαMamma El έγραψε:Καλησπερούδια στις έμορφες. Γιατί είμαστε πως να το κάνουμε!!!
Καλως την Vivian.Tι κανει η μπεμπα;Vivian έγραψε:Καλημέραααααα!!!! ποσες μέρες εχω να γράψω............ μου λειψατε!!!! Επιτέλους χτές πηρα την μικρούλα μας στο σπίτι!!
Vivian έγραψε:Καλημέραααααα!!!! ποσες μέρες εχω να γράψω............ μου λειψατε!!!! Επιτέλους χτές πηρα την μικρούλα μας στο σπίτι!!
Μαρία έγραψε:Vivian έγραψε:Καλημέραααααα!!!! ποσες μέρες εχω να γράψω............ μου λειψατε!!!! Επιτέλους χτές πηρα την μικρούλα μας στο σπίτι!!
καλησπέραααααααα! πώς είναι η όμορφη μπουμπού? είναι ήσυχη?
GEODATOU έγραψε:ΦΙΛΑΚΙΑ ΡΟΥΦΗΧΤΑ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ!!!!
Καλο ειναι αυτο πιστευω.Vivian έγραψε:Μαρία έγραψε:Vivian έγραψε:Καλημέραααααα!!!! ποσες μέρες εχω να γράψω............ μου λειψατε!!!! Επιτέλους χτές πηρα την μικρούλα μας στο σπίτι!!
καλησπέραααααααα! πώς είναι η όμορφη μπουμπού? είναι ήσυχη?
Ειναι πολύ ησυχη Μαράκι μου!!!!! Ούτε που καταλαβαίνουμε ότι έχουμε νινάκι στο σπίτι... Αφου να φανταστείς εγω την ξυπνάω για να φάει χιχιχι!
sonia1994 έγραψε:Καλως την Vivian.Tι κανει η μπεμπα;Vivian έγραψε:Καλημέραααααα!!!! ποσες μέρες εχω να γράψω............ μου λειψατε!!!! Επιτέλους χτές πηρα την μικρούλα μας στο σπίτι!!
Μαρία έγραψε:τέλεια Βιβιανάκι φτου φτου μην το ματιάσουμε το παιδί! ο πανέμορφος νεαρός αδερφός της πώς αντιδρά?
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 20 ... 39
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης