26 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! Τρι Οκτ 05, 2010 2:57 am
manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Μιλουπακι έγραψε:ελεος ρε μανουλα ποσο κομπλεξικια
α καλα κ να ηταν μονο αυτο,τι να πεις αστα.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 20 ... 39
Μιλουπακι έγραψε:ελεος ρε μανουλα ποσο κομπλεξικια
Vivian έγραψε:Μαρία έγραψε:τέλεια Βιβιανάκι φτου φτου μην το ματιάσουμε το παιδί! ο πανέμορφος νεαρός αδερφός της πώς αντιδρά?
Ε εντάξει.... εκει που την φιλάμε εκει βαζουμε και κατι κλάμματα αστα να πάνε!!! Ευτυχως όμως καμμία βίαιη κίνηση όμως... Σημερα μέχρι στιγμής πάντως ειναι καλύτερα απο χτές!
Kalliopi έγραψε:ΚΑΛΩΣ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ!!!!ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΟΠΕΛΙΑ ΜΟΥ;ΣΥΝΗΛΘΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΝΑ;;;ΚΑΛΑ Η ΜΙΚΡΗ ΘΕΑ!!!!!!ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΣΤΟ FB!NA ΤΗΣ ΔΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΦΙΛΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΑ ΣΤΑ ΜΑΓΟΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ!
Vivian έγραψε:Kalliopi έγραψε:!
Καλλιόπη μου γλθκιά καλά ειμαι μιά χαρα.... Απο την γέννα συνηλθα αν και πονάω λίγο ακόμα γιατι η τομη ηταν λίγο μεγάλη... η μικρη μου είναι μια γλυκα... θα δωσω φιλάκια και στουσ δύο μολις ξυπνησουν γιατι τώρα κανουν νάνι!
καλημερα γεωργια!GEODATOU έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ!!!!ΣΟΦΙΑ,ΣΕ ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΟΥΧΟΥΛΙΑΣΜΑ!!!!
καλημερα αθηνα μου με τις τρομερες ιδεες σου!athina24 έγραψε:καλημερα σας...τι κανετε?σοφακι,τι εγινε ο μικρος το βραδυ?ξυπνησε παλι?
BΡΕ ΣΟΦΑΚΙ,ΣΥΓΝΩΜΗ!!!ΣΚΕΨΟΥ Η ΝΥΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΟΟΟΣΟΟΟΟΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΓΡΑΦΕΤΕ!!!!ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ.ΚΑΘΩΣ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΣΤΟΥΚΑΡΩ ΜΕ ΕΝΑΝ.ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΕΓΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ.ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ Ο ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ.ΦΡΕΝΑΡΕΙ Ο ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ , ΦΡΕΝΑΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 5 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΗΡΘΑΜΕ ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΝΑ ΦΙΛΗΘΟΥΜΕ!!!ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ ΑΤΑΡΑΧΟΣ ΜΑΖΕΥΕ ΤΗΝ ΚΟΝΣΕΡΒΑ!!!!ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙΣ Ή ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙΣ???ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΡΕΧΑΜΕ ΠΡΩΪ - ΠΡΩΪ!!!sktv έγραψε:καλημερα γεωργια!GEODATOU έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ!!!!ΣΟΦΙΑ,ΣΕ ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΟΥΧΟΥΛΙΑΣΜΑ!!!!
εμ κ γω ζηλευω οποια ειναι στο σπιτι της κ το κανει
GEODATOU έγραψε:ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ!!!!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 20 ... 39
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης