501 Απ: Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #2 Κυρ Ιουν 02, 2013 12:17 pm
POPIKALYMN
Η ψυχή της παρέας!
μετα τις γεννες μας θα φτιαξουμε θεμα μανουλες ιουλιουη αυγουστου και θα τα λεμε απο εκει ε?θα εχουμε πολλα να πουμεεεεεεεεεεεε
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Alexandra23 έγραψε:mom boys έγραψε:Έχω να μπω πολλές μέρες και εκεί που είπα να διαβάσω να δω τα νέα σας βλέπω καινούργιο θέμα, πρέπει να ρίξω πολύ διάβασμα για να μάθω νέα σας αλλά αύριο που θα είμαι στην δουλεία καλύτερα.
Ελπίζω όλες να είστε καλά.
γεια σου αγορομανα καλα εισαι?πωπω εσυ εισαι πιο προχωρημενη απο ολες μας βλεπω στο τικερακι σου!!πως εισαι ολα καλα?
POPIKALYMN έγραψε:mom boys έγραψε:Έχω να μπω πολλές μέρες και εκεί που είπα να διαβάσω να δω τα νέα σας βλέπω καινούργιο θέμα, πρέπει να ρίξω πολύ διάβασμα για να μάθω νέα σας αλλά αύριο που θα είμαι στην δουλεία καλύτερα.
Ελπίζω όλες να είστε καλά.
καλησπέρα ειμαι η ποπη δεν ετυχε να ξαναμιλησουμε!δουλευεις ακόμα?με το καλό το μωράκι σου.τι θα κανεις?
elenamagio έγραψε:Πόπη μου επίτηδες δεν σας έχω γράψει γιατί δεν είμαι καλά και δεν θέλω να σας ψυχοπλακώσω κι εσάς... Η κατάσταση συνεχίζει να είναι η ίδια...έχω συσπασεις παρόλο που περνώ yutopar το μωρό είναι χαμηλά... Μπαίνω στην 36η εβδομαδα... Καλό θα ήταν λέει ο γιατρός να μην γεννήσω αυτή την εβδομαδα αλλά δεν μπορεί και να μου το εγγυηθεί κιόλας ότι δεν θα γίνει! Ο άντρας μου έχει προγραμματίσει ένα επαγγελματικό ταξίδι την Παρασκευή εώς Δευτέρα πρωί... Φαντάζεστε να γίνει τίποτα αυτό το τριήμερο; Δεν θέλω με τίποτα το μωρό να μπει θερμοκοιτίδα και έχω στεναχωρηθεί πολύ... Τεσπα... Κάθομαι σε ένα καναπέ από το μεσημέρι...και το μυαλό μου είναι συνέχεια στις συσπασεις... Βέβαια όπως μου ειπε ο γιατρός αυτή η κατάσταση μπορεί και να μείνει στάσιμη εώς και τις 24 που έχουμε προγραμματίσει να γεννήσω! Γενικά όπως μου είπαν στον δεύτερο τοκετό όλα είναι απρόβλεπτα! Το χειρότερο όμως όλων είναι ότι δεν μπορώ να ηρεμήσω! Αν σας πω τι κάνω αυτή τη στιγμή... Έχω βάλει να πιω βότκα μπας και χαλαρωσω!!!
elenamagio έγραψε:Ο καρδιοτοκογράφος έδειξε 3 μεγάλες και 3-4 μικρές μέσα σε μια ώρα! Αφού βέβαια είχα πάρει και το yutopar!
elenamagio έγραψε:Πόσο καιρό τις είχες μέχρι να πας με πρόκληση; Μου το ειπε κι αυτό ο γιατρός! Ότι μπορεί να κρατήσουν και 20 μέρες όπως το είχαμε προγραμματίσει εξαρχής! ( υποτίθεται ότι θα πάω με πρόκληση στις 24 Ιουνίου!)
POPIKALYMN έγραψε:καλημέρα ελινάκι!!!!θα σου πει ο καρδιολογος αν θα κανεις καισαρικη ή οχι?πρεπει και εγω να παω σε οφθαλμιατρο.οταν γυρισεις πες μας νεα.και εγω ξυπνισα κατα τις 6 δεν εχω υπνο αυτες τις μερες.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης