Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
458 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 458 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 40]

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ελινάκι μπορει όντως η φαγούρα να είναι και απο το στρεςς τι να πω?εσεις δεν εχετε καθόλου φαγούρα?παρατηρω επισης οτι δεν μπρολαβαινω να ξυρισω τα ποδια μου και πάλι ειναι αξυριστα και αυτο μου εντεινει την φαγουρα .ισως ειναι το σιδηρο.ισως οι ορμονες.πριν δεν ξυριζομουν τοσο συχνα οσο τωρα. Mad Mad Mad Mad Mad Mad

LindakiS

LindakiS
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Η διαιτολόγος μου που έχει κι αυτή ένα παιδάκι μου είχε πει.... στην εγκυμοσύνη όλα θα σε βρουν! τα πιο περίεργα κι αυτά που δε φαντάζεσαι... Νομίζω ειναι παθολογική η φαγούρα, από το ζάχαρο σε συνδυασμό με τα φάρμακα, απλά εντείνεται όταν στρεσαρεσαι. κάνε υπομονη κουκλίτσα μου κ σκεψου ότι Γ το μωρό σου τα περνάς όλα.. θα φύγουν όλα μετά κ θα τα ξεχάσεις..

http://www.sailormoon82@blogspot.com

mary 30

mary 30
καλημερα κοριτσια τι κανετε

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εννοειτε οτι για το μωρο μου ειμαι διατεθιμενη να τα περασω όλα.αυτο ειναι δωρο θεου,οποτε ολα ευπροσδεκτα.τετοια λεω στην οικογενεια του αντρα μου και με πειραζουν.η πεθερα μου λεει οτι αυτο το μωρο θα βγει χαμογελαστο γιατι εχει μαμα ευτυχισμενη Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #2 - Σελίδα 30 328109 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #2 - Σελίδα 30 328109 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #2 - Σελίδα 30 328109 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #2 - Σελίδα 30 328109 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #2 - Σελίδα 30 328109 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #2 - Σελίδα 30 328109 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #2 - Σελίδα 30 328109 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #2 - Σελίδα 30 328109 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #2 - Σελίδα 30 328109

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερααααα!!!!!!!!!πως εισαι?

mary 30

mary 30
καλα σχετικα αν και σημερα νιωθω μεγαλη ατονια λες και καποιος με ξεφορτισε Very Happy

elenamagio

elenamagio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Πόπη μου καλή επιτυχία και σε σένα και σε μένα στον υπέρηχο!!! Φαγούρα έχω κάποιες φορές μονο στην κοιλιά αλλά φαντάζομαι ότι είναι επειδή μεγαλώνει! Και τους πρώτους μήνες το είχα πιο έντονο... Ελίνα μου όταν λέω ότι είναι ήσυχος δεν εννοώ ότι δεν κουνιέται καθόλου! Εννοω ότι τον νιώθω 3-4 φορές την ημέρα εδώ και 4-5 μέρες ενώ πριν έκανε πάρτι όλη μέρα! Αφού απορουσαποτε κοιμόταν! Μπορεί βέβαια να μην έχει και χώρο και να ηρεμήσε αναγκαστικά! Και ο πρώτος μου γιος έτσι έκανε στον τελευταίο μήνα είναι η αλήθεια! Καλημέρα και στα υπόλοιπα κορίτσια!

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλή επιτυχία έλενα!!!!!θα περιμένω νεα σου!!!!!!!!ελπιζω να μπρολαβω τον υπερηχο βεβαια γιατι εχω και μπογιαζη και ειμαι μονη στο σπιτι.εχω περιεργεια να δω το βαρος του γιατι εγω ολο και χανω!!

elenamagio

elenamagio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
LindakiS έγραψε:Καλημέρα Ελενακι κ Ποπακι κ καλή επιτυχία με τους υπέρηχους σας σήμερα!!! Ποπακι μην αγχώνεσαι ίσως το στρες εντείνει τη φαγούρα σου...
Ελενακι το doppler ειναι όπως η Β επιπέδου μόνο που στο doppler κοιτάνε κυρίως αν αιματωνεται σωστά το μωρό κ αν έχει καλό αμνιακό υγρό γύρω του! όλα καλά θα πάνε. έχει καιρό που τον νιώθεις ήσυχο;;;

εγώ ξύπνησα με εφιάλτη έβλεπα ότι γέννησα τωρα.. μέσα στον Ιούνιο .. το υπόλοιπο δεν το περιγράφω δεν είναι Γ εγκυουλες! Smile

καλή ημέρα να έχουμε όλες με τις κοιλιτσες μας

Οι εφιάλτες είναι πολύ συχνοί στην εγκυμοσύνη και προκαλούνται από το άγχος που έχουμε για το ´´άγνωστό´´ μέχρι τώρα μωρό μας! Και ειδικά όσο πλησιάζουμε στην τελική ευθεία!!! Μην ανησυχείς! Τίποτα από αυτά που βλέπεις δεν θα συμβεί!!!!

elenamagio

elenamagio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
POPIKALYMN έγραψε:καλή επιτυχία έλενα!!!!!θα περιμένω νεα σου!!!!!!!!ελπιζω να μπρολαβω τον υπερηχο βεβαια γιατι εχω και μπογιαζη και ειμαι μονη στο σπιτι.εχω περιεργεια να δω το βαρος του γιατι εγω ολο και χανω!!
Άσε τον μπογιατζή και πήγαινε για τον υπέρηχο!!! Δεν θα αφήσουμε την Μπέμπα να πάμε για πουρνάρια!!! Smile

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
χαχαχα ελενα.μεχρι της 12 θα εχει τελειωσει το βαψιμο και ο γιατρος αρχιζει ιατρειο 11:30 οποτε μια χαρα μπρολαβαινω Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #2 - Σελίδα 30 215994 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #2 - Σελίδα 30 215994 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #2 - Σελίδα 30 215994 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #2 - Σελίδα 30 215994 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #2 - Σελίδα 30 215994 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #2 - Σελίδα 30 215994
εννοειτε δεν τον χανω τον υπερηχο!!!!!!!!!!!!!!δεν ειναι βεβαια και το υπερηχο του νοσοκομειου τοσο σπεσιαλ,καμια σχεση με τον εξωτερικο γιατρο που πληρωνω αλλα μια εικονα την εχεις!!!!!! Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #2 - Σελίδα 30 215994 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #2 - Σελίδα 30 215994 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #2 - Σελίδα 30 215994 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #2 - Σελίδα 30 215994

xara_84

xara_84
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Κορίτσια καλημέρα κι από μένα!!!

Πωπωπω...εσείς ξενυχτάτε το βράδυ και σηκώνεστε απ'τα χαράματα...μπράβο σας! Εγώ το πολύ μέχρι τις 11 έχω κοιμηθεί και δεν σηκώνομαι πριν τις 8...

Ολίνα, δεν πειράζει για το όνομα βρε, σιγά το πράγμα. Για το δημόσιο νοσοκομείο όπως είπες και εσύ και η Πόπη, γνωρίζω κι εγώ πως είναι πολύ καλύτερα λόγω εξοπλισμού κυρίως. Εμένα το θέμα μου είναι ο γιατρός που θα με ξεγεννήσει...το να είναι ο εφημερεύων και όχι η γιατρός που με παρακολουθεί τόσους μήνες. Και άντε, πες πως το ξεπερνάω αυτό...αν με την παραμικρή δυσκολία με πάνε για καισαρική (κάτι που η γιατρός μου δεν θα έκανε)???? Την ρώτησα την γιατρό μου αλλά δεν ξεγεννάει σε δημόσια νοσοκομεία διότι για να το κάνεις αυτό πρέπει να δουλεύεις εκεί, και η ίδια επέλεξε να μην είναι σε νοσοκομείο λόγω των εκτρώσεων που θα ήταν υποχρεωμένη να κάνει. Αν ωστόσο θέλεις το τηλ της πες μου να στο δώσω.

Σπυριδούλα σ'ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες για τις τιμές. Το κρεβατάκι σας έγινε σούπερ!!! Με το καλό να απολαύσει ο λεβέντης σας!!!

Έλενα και Πόπη, με το καλό οι υπέρηχοι σήμερα! Χαιρετίσματα στα μπεμπάκια σας!!!

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα χαρά!!!!!!αφου μπορεις και κοιμασαι καλά κανεις γιατι μετα φανταζομαι θα εχει ξενυχτη θες δεν θες.εσυ θα τα ξερεις καλητερα απο εμενα αφου εχεις ειδη ενα. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσαρες μου καλημερα!!!
Ελενα κ Ποπη καλη επιτυχια στους ηπεροχους ηπερηχους που εχετε να κανετε!!!
Ολινα κ Χαρα σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια!!!
αν κ ξυπνησα "φορτισμενη" απο χτες, διαβασα λιγο αυτα που γραφετε κ ενιωσα καλυτερα...
Ολινακι τους εφιαλτες τους εχουν οοοοοολες οι εγκυες!! ειναι αυτο που σου ειπε η Ελενα....το αγχος για το μωρο,την μερα του τοκετου....γενικα το αγνωστο!!!
εγω παλι χες δεν ειδα ουτε οτι γενναω,ουτε οτι σπανε τα νερα(που συνηθως αυτο βλεπω)....αλλα οτι συνεχιζω τον καυγα με τα χτεσινα ατομα...κ αν παραμιλουσα Shocked δεν θα εχει "κεφια" σημερα ο αντρασ μου!!!

xara_84

xara_84
Ναι Πόπη, προσπαθώ να κοιμάμαι όσο γίνεται περισσότερο, και "ευτυχώς" ο χαμηλός αιματοκρίτης μου με βοηθάει πολύ σ'αυτό. Πρέπει να μαζέψω δυνάμεις για μετά διότι μόλις σαραντήσω (ίσως και νωρίτερα) επιστρέφω στη δουλειά.

Σπυριδούλα, προσπάθησε να μένεις όσο μπορείς αδιάφορη με αυτά που ακούς από τους άλλους, γιατί όταν με το καλό γεννήσεις δεν θα δέχεσαι μύγα στο σπαθί σου για το μωρό σου. Εκεί θα είναι που θα πέσουν όλοι πάνω σου να σε "φωτήσουν" με τις γνώσεις τους και εσύ, αν δεν θέλεις να χαλάσεις τις σχέσεις σου με τους πάντες, θα πρέπει απλά να κουνάς το κεφάλι "ναι, ναι, θα το κάνω κι αυτό, θα το δοκιμάσω κι εκείνο, α αλήθεια?? Πόσα πολλά ξέρεις..." και από μέσα σου στην καλύτερη περίπτωση θα φαντάζεσαι να την στραγγαλίζεις...
μιλάω από προσωπική πείρα.
Βέβαια θα υπάρξουν και καλοπροαίρετες συμβουλές και γνώμες όπου εκεί αλλάζει βέβαια το σκηνικό.

Κορίτσια εγώ από εφιάλτες βλέπω συνήθως πως με απατάει ο άντρας μου Sad

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
xara_84 έγραψε:Ναι Πόπη, προσπαθώ να κοιμάμαι όσο γίνεται περισσότερο, και "ευτυχώς" ο χαμηλός αιματοκρίτης μου με βοηθάει πολύ σ'αυτό. Πρέπει να μαζέψω δυνάμεις για μετά διότι μόλις σαραντήσω (ίσως και νωρίτερα) επιστρέφω στη δουλειά.

Σπυριδούλα, προσπάθησε να μένεις όσο μπορείς αδιάφορη με αυτά που ακούς από τους άλλους, γιατί όταν με το καλό γεννήσεις δεν θα δέχεσαι μύγα στο σπαθί σου για το μωρό σου. Εκεί θα είναι που θα πέσουν όλοι πάνω σου να σε "φωτήσουν" με τις γνώσεις τους και εσύ, αν δεν θέλεις να χαλάσεις τις σχέσεις σου με τους πάντες, θα πρέπει απλά να κουνάς το κεφάλι "ναι, ναι, θα το κάνω κι αυτό, θα το δοκιμάσω κι εκείνο, α αλήθεια?? Πόσα πολλά ξέρεις..." και από μέσα σου στην καλύτερη περίπτωση θα φαντάζεσαι να την στραγγαλίζεις...
μιλάω από προσωπική πείρα.
Βέβαια θα υπάρξουν και καλοπροαίρετες συμβουλές και γνώμες όπου εκεί αλλάζει βέβαια το σκηνικό.

Κορίτσια εγώ από εφιάλτες βλέπω συνήθως πως με απατάει ο άντρας μου Sad

χαχαχαχαχαχαχ το εβλεπα κ εγω οταν σταματησαμε να εχουμε ερωτικες επαφες....ξεκολλα δεν ειναι τπτ!!! μην φτιαχνεις σεναρια τετοιου ειδους,καηκες!!!
Χαρα μου καλα λες κ εσυ κ τα υπολοιπα κοριτσια αλλα ειναι ατομα που επιρεαζουν τον αντρα μου....κ αν εκεινοι πουν κατι κ εγω δεν το κανω...μετα θα μου λεει κ δεν ακουσε τι ειπε??αυτο ειναι καλυτερο,αυτο χειροτερο μπλα μπλα μπλα μπλα.....εκεινη ξερει καλυτερα...μεγαλωσε παιδια...
κ οταν σε βοηθανε κ οικονομικα σε μια δυσκολη,στο επομενο θεμα θελουν να περασει το δικο τους "γιατι εμεις βοηθαμε"......
το στομαχι μου ολο αυτο το διαστημα της εγκυμοσυνης παει να σπασει!! λιγες ειναι οι στιγμες που εχω απολαυσει πραγματικα!!

MAMA LOCA

MAMA LOCA
Καλημέρα κορίτσια ,
Με λένε Εφη και έχω ΠΗΤ 08/07/13, θα γεννήσω στο ΡΕΑ.
Κάνα άλλο κορίτσι με κοντινή ΠΗΤ στο ΡΕΑ υπάρχει?
Με το καλό να δεχτούμε τα μωράκια μας!!!

xara_84

xara_84
Βρε Σπυριδούλα μου, γιατί σταματήσατε να έχετε επαφές με τον καλό σου? Σας το είπε ο γιατρός? Εμένα ο δικός μου σαν να μην τρέχει τίποτα...όπως πριν έτσι και τώρα. Βέβαια είναι δοκιμασμένη μέθοδος γιατί και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη μέχρι και την τελευταία Εβδομάδα δεν περιορίσαμε καθόλου και μια χαρά ήμουν. Λένε πως κάνει και καλό. Μόνο το πρώτο 3μηνο τις περιορίσαμε λιγάκι γιατί έτσι μας σύστησε η γιατρός μας.
Τώρα όσο για τους άλλους ναι, έχεις δίκιο, όταν μπλέκουν και τον άντρα σου και μετά δημιουργείται θέμα μεταξύ σας είναι αλλιώς τα πράγματα. Όμως ο άντρας σου πρέπει να καταλάβει πως κανένας δεν ξέρει καλύτερα από την ίδια την μάνα ακόμα και αν αυτή δεν έχει καθόλου εμπειρία. Για το οικονομικό, δεν νομίζω πως όποιος σας βοηθάει οικονομικά έχει και δικαιώματα πάνω σας. Μιλάμε τώρα για πεθερικά ή φίλους? Αν θες λες φυσικά, απλά επειδή είναι εντελώς διαφορετικό το θέμα αν πρόκειται για πεθερικά...

Όσο για τους εφιάλτες δεν τους παίρνω σοβαρά απλά επειδή του τα λέω κιόλας πλέον στην ερώτηση "πω πω ξέρεις τι εφιάλτη είδα σήμερα?" η απάντηση είναι "ναι, πάλι σε απάτησα"...χαχαχαχα...πιο πολύ γελάω αλλά κατά τη διάρκεια του εφιάλτη στον ύπνο μου έχω ρίξει κάτι κλάματα.......

Καλημέρα Έφη!!! Με το καλό το μωράκι σου!!!!!

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εφη καλωσηρθες στο παρεακι μας!!! με το καλο να παρεις στην αγκαλια σου το νινι!!!!αγορακι η κοριτσακι εχεις??

Χαρα μου σταματησαμε γιατι ο αντρας μου φοβαται μην κανει κακο στο παιδι.....τι να του πω??οτι το μοριο του καθε αντρα δεν φτανει μεχρι εκει...θα τον πληγωσω κ δεν θελω!!!οποτε..υπομονη!!! ειχαμε επαφες μεχρι τον τριτο κ επαφες οπως πριν δεν καταλαβαιναμε τπτ!! μετα στοπ. κ ο γιατρος μας το επιτρεπει κανονικα!!! να τον δω στον 9ο...που μας ειπε οτι πρεπει να βοηθησουμε την κατασταση....αλλα εχω ακομη 3 βδομαδες μεχρι να μπω στο μηνα μου!!!
το θεμα ειναι η πεθερα μου κ η αδερφη της (που παραλληλα ειναι κ κουμπαρα μασ)...δεν εχω παραπονο κανουν πολλα για εμας!! τρεχουν για ολα..αλλα εχουν κ πολλες "απαιτησεις" μετα!!!!
οτι συζηταω με τον αντρα μου μπροστα στους "κουμπαρους" μετα απο λιγες μερες το πεταει η πεθερα μου "με τροπο"...π.χ. τα κλειδια του σπιτιου μου που δεν θελω να δωσω σε κανεναν...κ πολλα αλλα που με εχουν πληγωσει πολυ!!!!
οπως "γιατι να γεννησεις 8μηνιτικο η να εχεις στον 8ο καποια επιπλοκη???μονο αν εχει γινει καμια λαδια.." ακουσον ακουσον!!!(λογια της κουμπαρας αυτα) φφφφφφφφφφφφφφφφφ δεν παλευεται!!!!
χτες πιαστηκαμε για τον βρεφοζυγο..αν ειναι δυνατον!!!
ωρες ωρες θελω να τα μαζεψω κ να παω στην μανα μου στην Αρτα!!!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσια μου κ απο εμενα!!ποππη κ ελενα με το καλο να δειτε τα μωρακια σας!περιμενουμε νεα!εφιαλτες βλεπετε ε?λογικο μη δινετε σημασια!ο,τι μας απασχολει στο ξυπνιο μας το βλεπουμε στον υπνο μας!θεωρω λαθος ειπειδη ειστε εγκυες να βλεπετε εφιαλτες οτι σας απαταει ο αντρας σας γιατι αυτο σημαινει οτι αυτο φοβαστε κ αρα δεν του εχετε εμπιστοσυνη κ ειναι κριμα.....οσο για το σεξ εγω προσωπικα ειδικα ετσι οπως εχω γινει δεν νιωθω καθολου σεξουαλικη...το σεξ θα ειναι συνεχεια στη ζωη μας,τωρα ειμαστε εγκυουλες κ νομιζω αλλα πραγματα πρεπει να μας απασχολουν για την ωρα!κ ειπαμε η αγαπη ειναι το σημαντικοτερο ολων κ η τρυφεροτητα,η επικοινωνια!αν τα εχεις αυτα εχεις τα παντα..

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MAMA LOCA έγραψε:Καλημέρα κορίτσια ,
Με λένε Εφη και έχω ΠΗΤ 08/07/13, θα γεννήσω στο ΡΕΑ.
Κάνα άλλο κορίτσι με κοντινή ΠΗΤ στο ΡΕΑ υπάρχει?
Με το καλό να δεχτούμε τα μωράκια μας!!!

καλως ηρθες στην παρεα μας!!με το καλο να παρεις το μωρακι σου αγκαλια!!αγορακι η κοριτσακι? Very Happy

xara_84

xara_84
Πωπω Σπυριδούλα μου, δεν μπορώ να πω τίποτα. Ο συνδυασμός είναι θανατηφόρος "ΠΕΘΕΡΑ-ΑΔΕΡΦΗ ΠΕΘΕΡΑΣ//ΚΟΥΜΠΑΡΑ". Σκούρα τα πράγματα, ειδικά αν δεν έχεις 100% τον άντρα σου με το μέρος σου (πράγμα λίγο δύσκολο γιατί για την μητέρα του πρόκειται).
ΟΜΩΣ, επιμένω πως επειδή τρέχουν για σας και σας βοηθάνε, μην σκεφτείς ούτε στιγμή πως έχεις υποχρέωση απέναντί τους. Ό,τι και να κάνουν για σένα είναι απειροελάχιστο μπροστά σε αυτό που ετοιμάζεσαι να κάνεις εσύ. Εγγόνι θα τους δώσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κι εκείνες ό,τι κάνουν πιστεύω με χαρά το κάνουν για το εγγόνι/ανήψι τους. Τώρα αν έχουν απαιτήσεις, όσο νωρίτερα τους κοπεί τόσο το καλύτερο. Όμως δεν ξέρω πως μπορεί να γίνει αυτό...όντως είναι δύσκολη η κατάσταση. ΑΝ μπορεις....ΑΝ...προσπάθησε να δείχνεις πως πας με τα νερά τους αλλά στο τέλος κάνε το δικό σου.

Καλημέρα Αλεξάνδρα, τα σεξουαλικά όνειρα λένε είναι κυρίως σύμπτωμα εγκυμοσύνης. Έχω δει αρκετά και όχι μόνο να με απατά ο άντρας μου αλλά να τον απατάω κι εγώ. Δεν έχουν να κάνουν με το υποσυνείδητο διότι δόξα το Θεό τέτοια θέματα δεν έχουμε μεταξύ μας. Κι εγώ δεν νιώθω ιδιαίτερα σεξουαλική όπως λες κι εσύ, αλλά δεν μπορώ να τον σταματήσω βρε παιδί μου...μόνο στο άκουσμα 9 μήνες (+1 μετά) χωρίς επαφή παθαίνει ο άνθρωπος...χαχα...

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ειναι στον ανθρωπο χαρα μου!αλλοι αντρες φοβουνται για το παιδι κ αλλοι οχι!ειναι αναλογως το χαρακτηρα!

xara_84

xara_84
Να σου πω Αλεξάνδρα μου, στην 1η μου εγκυμοσύνη και ο δικός μου φοβόταν πολύ. Μήπως πληγώσει το παιδί, μήπως το χτυπήσει, μήπως...μήπως...μήπως...όμως βλέποντας στην πορεία πως όλα καλά, και ειδικά όταν μας είπε η γιατρός πως μπορούμε κανονικά και πως τους τελευταίους μήνες κάνει και καλό το σπέρμα...εκεί να δεις...σου λέει θα βοηθήσω κιόλας...χεχεχεχε...

Παρεπιπτόντως έχεις πολύ ωραίο όνομα...Αλεξάνδρα θα πούμε την μικρή μας (της πεθεράς μου). Σε ποια πόλη της Γερμανίας μένεις?

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα Αλεξανδρα μου!!!!
Χαρα εγω δεν νιωθω οτι ειμαι υποχρεωμενη σε κανεναν!! ο αντρας μου το νιωθει αυτο...
κ χτες που μου πεταξαν κατι για την μανα μου (που δεν επιτρεπω σε κανεναν να μιλησει για εκεινη) ο αντρας μου το πηρε οτι κ καλα σαν παραδειγμα το ειπαν...κ δεν υπηρχε κατι "κακο" πισω απο τα λεγονεμα τους....
τεσ/πα ας το κλεισουμε αυτο το θεμα γιατι εδω γραφουμε για τα αγγελουδια μας που ειναι η μεγιστη χαρα για ολες μας!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις