51 Απ: ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΜΕ!!! Παρ Αυγ 27, 2010 2:39 pm
markellajohny
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
εαν ειναι τοσο ωραια οσο φαινονται θα γινω τακτικη πελατισσα!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Με το καλο ο γαμος σου.Απο που εισαι; Το ονομα σου;skountouflou έγραψε:Το κείμενο είναι πολύ πρωτότυπο!Προσωπικά δεν εχω δει σε προσκλητήριο βάπτισης κάτι αντίστοιχο.
Με το καλό να βαπτίσετε το αγοράκι σας!
Όσο για το νυφικό,κάτι τέτοιο σκέφτομαι κ εγώ για του χρόνου όταν με το καλό κάνω κ εγώ τον θρησκευτικό μου γάμο.Είναι απλό,πέφτει τέλεια κ πιστεύω πως στην περίπτωση σου με την βάπτιση μαζί θα σε βολεψει σίγουρα κ δεν θα σε κουράσει!
Η ώρα η καλή!!!
Αυτο ειναι πολυ καλο για το μυστηριο.Το αλλο οπως λες να το βαλεις μετα στο τραπεζι.markellajohny έγραψε:ειμαι σε διλημμα για το νυφικο ειναι η αληθεια...ειδα κι ενα αλλο που μ'αρεσει πολυ αλλα ειναι νυφικο, νυφικο, και λεω αφου μια φορα θα κανω γαμο, μηπως να το εβαζα?στο κατω κατω μετα για φαι θα παμε, μπορω να παρω το αλλο σαν δευτερο...για πειτε μου τη γνωμη σας...
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Uploaded with ImageShack.us
florentiab έγραψε:αφού καταβάθος έχεις αποφασίσει το δεύτερο γιατί μας παιδεύεις? χιχιχιχι Το δεύτερο να βάλεις. Εχεις δίκιο. Μια φορά θα ντυθείς νυφούλα. Βέβαια και το πρώτο είναι πολύ ωραίο και λιτό για νυφικό. Με το καλό!!!
Μπραβο,καλη επιλογη.Η ωρα η καλη κ ολα να γινουν οπως τα ονειρευεσαιmarkellajohny έγραψε:εχω αποφασισει να βαλω το δευτερο!!!την παρασταση μαλλον ο ιωαννης θα την κλεψει!!!
χριστινακι μου πολυ ωραια επιλογη . Με το καλο ευχομαι και περιμενουμε εννοειτε να δουμε και φωτο. Πολλα φιλια σε ολους σας .markellajohny έγραψε:ευχαριστω παρα πολυ!!!αλλωστε υπαρχει ολος ο χρονος να τα οργανωσω οπως φανταζομαι!!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης