26 Απ: Μαμα, Συζυγος, Νοικοκυρα.. Τρι Μάης 28, 2013 11:48 pm
georgia78
Πανταχού παρούσα!
και εγω την πεθερα εχω κοντα και δεννν και εμενα η μαμμα μου ειναι μακρια δουλευει στην πολη μου και ερχετε καθημερινα αλλα στο σπιτι μου για βοηθεια αν τα καταφερει ερχετε καμια φορα τον μηνα.ο μπαμπας μου ειναι πιο ευκολο γιατι ειναι συνεχως με αυτοκινιτο και εχει πιο πολλη χρονο αλλα τη να μου κανει και αυτος.αυτο με την υποχρεωση και μενα καμια φορα μου το κτυπαει ακομα και η μαμα μου, δεν βγαζεις ακρη αλλα τη να κανω εχει μερες που νομιζω οτι δεν θα καταφερω να σηκωθω απο το κρεβατι το πρωι.υπομονη ομως θα μεγαλοσουν τα μωρακια μας και θα ηρεμισουμε λιγο...theanw έγραψε:georgia78 έγραψε:αχ θεανω μου αυτο που καταλαβα ειναι οτι πρεπει να μην τα θελουμε ολα τελεια γιατι θα τρελλαθουμε στο τελος και δεν ειναι κακο να ζηταμε και καμια φορα βοηθεια απο τους δικους μας. αν μπορουν βεβαια να βοηθησουν, εμενα μονο και το ψωμι και το γαλα να παει να μου φερει ο πατερας μου το πρωι ειναι μεγαλη ευκολια η το να μου μαγειρεψει η μαμα μου.... αυτο και αν το θεωρω ενα βαρος λιγοτερο.αν και δεν γινετε συχνα αυτο γιατι δουλευει.theanw έγραψε:Ενταξει λοιπον τι να πω κ γω δεν πρεπει να μιλα εειμαι μια χαρα ακομα.Μετα τρεχατε ποδαρακια που θα γυρισω στην δουλεια.Αν τωρα δεν προλαβαινω μετα βεγγος θα γινω.Οπως λεει και η ανναμαρια Τους ευατους μας ποτε?Το μονο καλα ειναι οτι τα κιλα τιος εγκυμοσυνης τα χασα απο το πολυ τρεξιμο τα αλλα στην μοιρα τους.
Αχ αυτες οι μανουλες, γυναικες, νοικοκυρες και απο οτι ειπατε πολλαααααααααααααααααααααα αλλα ακομα
Γεωργια μου αν ειχα κοντα τους γονεις μου δεν θα ειχα ππροβλημα.Δυστυχως ειναι σε αλλη πολη.Η περθερα μου νε μεν μενει κοντα μου και εχουμε αριστες σχεσεις ειναι πολυ καλη δυστυχως δεν εχω την βοηθεια που θα ηθελα.Αλλα να σου πω και κατι δεν θελω να υποχρεωνομαι κιολας.Αν ηταν η μαμα μου θα ηταν αλλιως τα πραγματα, θα μπορουσα να της μιλησω αλλιως.