Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
255 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 255 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 5]

101Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #116 - Σελίδα 5 Empty ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Παρ Μάης 31, 2013 8:18 am

XIONATH

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ !!!!!
ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ..
ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΠΟΝΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ,ΕΧΩ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΜΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΔΙΑΘΕΤΩ..ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΩ ΣΕΡΒΙΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΛΕΩ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΕ((ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ))..ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΗΣΜΕΝΟ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΘΥΛΗ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ,ΕΠΙΣΗΣ ΕΓΩ ΑΔΙΑΘΕΤΩ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ..ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ???ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΜΟΥ???ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΤΕΣΤ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ..ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΚΑΜΙΑ????ΕΝΤΟΜΕΤΑΞΥ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΒΑΛΑ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΕΙΧΑ 37...ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΡΑΣ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΤΑΣΙΑ ΠΡΩΙ ΑΛΛΑ ΕΝΙΩΘΑ ΛΙΓΟ ΖΕΣΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΙΩΘΩ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΩ..ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣΣΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑ..

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
XIONATH έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ !!!!!
ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΠΟΝΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ,ΕΧΩ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΜΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΔΙΑΘΕΤΩ..ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΩ ΣΕΡΒΙΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΛΕΩ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΕ((ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ))..ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΗΣΜΕΝΟ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΘΥΛΗ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ,ΕΠΙΣΗΣ ΕΓΩ ΑΔΙΑΘΕΤΩ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ..ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ???ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΜΟΥ???ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΤΕΣΤ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ..ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΚΑΜΙΑ????ΕΝΤΟΜΕΤΑΞΥ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΒΑΛΑ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΕΙΧΑ 37...ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΡΑΣ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΤΑΣΙΑ ΠΡΩΙ ΑΛΛΑ ΕΝΙΩΘΑ ΛΙΓΟ ΖΕΣΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΙΩΘΩ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΩ..ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣΣΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑ..

καλησπερα χιονατη!λοιπον γνωμη μου:ασε τα θερμομετρα κ τα χαζα,χαλαρωσε μπας κ σφυγγεσαι κ δεν σου ερχεται κ αν δεν σου ερθει μεχρι δευτερα κανεις ενα τεστακι δευτερα το πρωι!!!σου ευχομαι να εισαι εγγυουλα!!!!!!!!

XIONATH

Alexandra23 έγραψε:

καλησπερα χιονατη!λοιπον γνωμη μου:ασε τα θερμομετρα κ τα χαζα,χαλαρωσε μπας κ σφυγγεσαι κ δεν σου ερχεται κ αν δεν σου ερθει μεχρι δευτερα κανεις ενα τεστακι δευτερα το πρωι!!!σου ευχομαι να εισαι εγγυουλα!!!!!!!!

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ????ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ Rolling Eyes ..ΘΑ ΣΚΑΣΩ.. ΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΓΕΙ..

darsel

darsel
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
viki1988 έγραψε:
irene-_- έγραψε:
μπραβο κοριτσακι μου καλα εκανες....φανταζομαι οτι θα ηταν πεντανοστιμα.... Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
χαααααααααααλια Very Happy κοκο ρυζιου δεν αφησα..χαχαχα εσεις φαγατε?
ναι κοριτσακι μου φαγαμε και τωρα εχω ξαπλωσει λιγακι και χαζευω...... Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
το darselaki που ειναι τωρα που καιγομαστε για καινουργιο θεμα..... Smile Smile Smile Smile Smile Smile [/quote]

ετοιμαζομαι κυρια!!!!! προσπαθω να διαβασω τις 20 σελιδες που ανοιξατε σημερα γαλιαντρες!!!!

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
darsel έγραψε:
ετοιμαζομαι κυρια!!!!! προσπαθω να διαβασω τις 20 σελιδες που ανοιξατε σημερα γαλιαντρες!!!!
αντε κοριτσακι μας,γουρλου μας που απο τη στιγμη που ανοιξε το θεματακι ολο χαρες εχουμε...ανοιξε το επομενο γιατι οπως βλεπεις δεν κρατιομαστε....... Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #116 - Σελίδα 5 536304 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #116 - Σελίδα 5 536304 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #116 - Σελίδα 5 536304 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #116 - Σελίδα 5 536304 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #116 - Σελίδα 5 536304 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #116 - Σελίδα 5 536304 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #116 - Σελίδα 5 536304 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #116 - Σελίδα 5 536304 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #116 - Σελίδα 5 536304 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #116 - Σελίδα 5 536304

darsel

darsel
viki1988 έγραψε:
darsel έγραψε:
αντε κοριτσακι μας,γουρλου μας που απο τη στιγμη που ανοιξε το θεματακι ολο χαρες εχουμε...ανοιξε το επομενο γιατι οπως βλεπεις δεν κρατιομαστε....... Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #116 - Σελίδα 5 536304 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #116 - Σελίδα 5 536304 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #116 - Σελίδα 5 536304 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #116 - Σελίδα 5 536304 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #116 - Σελίδα 5 536304 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #116 - Σελίδα 5 536304 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #116 - Σελίδα 5 536304 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #116 - Σελίδα 5 536304 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #116 - Σελίδα 5 536304 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #116 - Σελίδα 5 536304

Ειμαστε ετοιμες!!!! Μετακομιζουμε στο 117!!!!

Σ'ευχαριστουμε 116 περασαμε καλα κι ακουσαμε πολλα καλα νεακια!!!!

valgreg

valgreg
darsel έγραψε:=

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΟΥ!!!ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΓΩ 8 ΕΙΧΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΞΑ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΝΕΑ ΕΓΚΥΟΥΛΑ!!!

valgreg

valgreg
XIONATH έγραψε:
Alexandra23 έγραψε:

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ????ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ Rolling Eyes ..ΘΑ ΣΚΑΣΩ.. ΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΓΕΙ..

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ.ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΑΛΕΞ ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΒΑΣΕΙ ΣΕ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΥΟ ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΣΥ.ΑΝ ΘΕΣ ΕΛΑ ΣΤΟ #117 ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
XIONATH έγραψε:
Alexandra23 έγραψε:

τωρα αν σου πω να σκασεις θα με παρεξηγησεις ετσι? Laughing Laughing βρε ασε λιγες μερουλες ωστε οταν το κανεις να δειξει το σιγουρο αποτελεσμα μη βιαζεσαι!!!

stellisa

stellisa
κοριτσακια μου νομιζω οτι εχω καλα νεα...εχω μερες καθυστερηση......και δεν ενιωσα νβα εχω καθολου αγχοσ...γιατι ειχα αρκετα τρεξιματα...αλλα οταν σηκωνα την ανηψουλα μου αγκαλια ενιωθα πονο χαμηλα...να κανω τετσακι...?? Very Happy Very Happy

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stellisa έγραψε:κοριτσακια μου νομιζω οτι εχω καλα νεα...εχω μερες καθυστερηση......και δεν ενιωσα νβα εχω καθολου αγχοσ...γιατι ειχα αρκετα τρεξιματα...αλλα οταν σηκωνα την ανηψουλα μου αγκαλια ενιωθα πονο χαμηλα...να κανω τετσακι...?? Very Happy Very Happy
καλησπερα στελλιτσα.. στο #117 ειμαστε τωρα..ελα εκει να τα πουμε..ποσες μερες εχεις καθυστερηση?

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφία83 έγραψε:Κοριτσάκια μου ήρθε η ώρα να σχολάσω!Σας χαιρετώ και σας φιλώ όλες!!!!
Εύχομαι στην Χρυσοβαλάντη (αν και δεν έχω μιλήσει μαζί της) να είναι όλα τέλεια και να έχει μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!
Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #116 - Σελίδα 5 531909 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #116 - Σελίδα 5 531909 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #116 - Σελίδα 5 531909

Σοφάκι μου γλυκό τι κάνεις?Χαθήκαμε!!Βάλε με για 16/6 όποτε μπορέσεις και μένα! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #116 - Σελίδα 5 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #116 - Σελίδα 5 215994

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 5]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις