151 Απ: Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 4 Τετ Ιουν 05, 2013 11:04 pm
asteraki1989
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερααααααααααααα καλε που ειστε ολες????για να ξυπναμε υπναρουδες,κερναω πολλα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
bini έγραψε:καλημερα!
αστερακι εγω ημουνα στο γιατρο τωρα γυρισα ολα τελεια!και η μαιμου εχει γιατρο σημερα.
η σοφια και η παραμυθενια β επιπεδου.
εγω ευτυχως παω τελεια!δοξα το θεο!ο τραχηλος ειναι πιο καλος και απο τον κανονικο και αν συνεχισω την ξαπλα δεν θα εχω θεμα!επισης καποια στιγμη θα μειωθει αλλα τοτε δεν θα μας νοιαζει!
εσυ αστερακι πως πας?
ΕΙΧΕΣ ΕΜΕΤΟΥΣ???ioazon έγραψε:Καλημερούδια!
Κι εγώ πήρα 400 γραμμάρια μετά από 3 εβδομάδες.
Τώρα είμαι -1,5 κιλό από αυτά που ζυγίστηκα τη μέρα που έκανα το τεστ εγκυμοσύνης (22 Μάρτη).
Μόνο εγώ δεν έχω όρεξη για γουρούνιασμα;
Popisofia έγραψε:ΕΙΧΕΣ ΕΜΕΤΟΥΣ???ioazon έγραψε:Καλημερούδια!
Κι εγώ πήρα 400 γραμμάρια μετά από 3 εβδομάδες.
Τώρα είμαι -1,5 κιλό από αυτά που ζυγίστηκα τη μέρα που έκανα το τεστ εγκυμοσύνης (22 Μάρτη).
Μόνο εγώ δεν έχω όρεξη για γουρούνιασμα;
tsiritri έγραψε: Ioazon καλά εσύ δεν υπάρχεις παιδί μου!
Αδυνάτισμα στην εγκυμοσύνη???
Only youuuuuu!!!!!!
Σοκ δε θα πάθεις με τα παλιά σου μαγιό απλά δεν παίζει να σου κάνει το πάνω....εκτός αν έχεις σκοπό για τόπλες φέτος
bini έγραψε:το μαρακι 200 η ιοαζον 300 μας δουλευετε ρε κοριτσια εμεις τι θα κανουμε?ευτυχως εγω δεν κανει να παω για μπανιο αλλιως αν επρεπε να δοκιμασω και μαγιο........σοκ σοκ σοκ!
Κι όμως λένε πως οι έγκυες μαυρίζουν πολύ λόγω ορμονών!Popisofia έγραψε:ΤΣΙΡΙΤΡΙ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
ΒΙΝΑΚΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΧΑΛΙΑ ΤΑ ΟΛΟΣΩΜΑ ΕΞΑΛΛΟΥ ΠΟΣΑ ΜΠΑΝΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ??? ΑΠΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΕΓΩ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Κ ΠΟΛΥ ΗΛΙΟ Κ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ. ΑΣΠΡΟΥΛΑ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΦΕΤΟΣ....
evini7 έγραψε:bini έγραψε:το μαρακι 200 η ιοαζον 300 μας δουλευετε ρε κοριτσια εμεις τι θα κανουμε?ευτυχως εγω δεν κανει να παω για μπανιο αλλιως αν επρεπε να δοκιμασω και μαγιο........σοκ σοκ σοκ!
χαχαχα! Πες τα βρε Bini! Μας δουλεύουν?? Ποιος ασχολείται με γραμμάρια! θεέ μου!
Popisofia & Klaramaria που είστε? Βοηθήστε μας!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης