Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
662 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 662 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 40]

Popisofia

Popisofia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΤΑ ΠΕΤΡΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΑΣ. ΜΑΙΜΟΥΔΙΤΣΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ ΑΥΡΙΟ!
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ.

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα!πηρα τον γιατρο του εξηγησα τι νιώθω,ποτε,κ που κ μου είπε οτι ετσι οπως του τα λέω ειναι τα εμβρυα που πιέζουν!Τι θέλουν κι αυτα κ πιέζουν,μια χαρα δεν περνάνε ;

tsiritri

tsiritri
Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

Τι όμορφη Παρασκευή!
Χάλια καιρός αλλά εγώ είμαι ακόμη μέσα στην τρελή χαρά από χτες!

Ποπάκι μου η πιο υπέροχη αίσθηση!!
Αφού χτες το βράδυ σκεφτόμουν, δεν είμαι μόνη μου πλέον, είμαστε 2! (γιατί λείπει ο αντρούλης μου τις καθημερινές και νιώθω λίγη μοναξιά),

Εβινάκι μου μπράβο κοριτσάκι μου πολύ χαίρομαι που σου τα είπε όλα καλά η γιατρός!
Κοίτα να περάσεις σούπερ στην εκδρομούλα σου, να το ευχαριστηθείς και να ξεκουραστείς όσο μπορείς!
Δεν είναι κακή η ξεκούραση!

Μαιμουδάκι όλα καλά εεε οι μικρές σου κάνουν τζαναμπέτια!!!! Very Happy
Για πες, έμεινε καθόλου παγωτό?

Όσο για το καρπούζι πωωωωωωωωω μου έφερε χτες ένα ο μπαμπάς μου και το τσάκισα!!!
όχι όλο αλλά το 1/3 το έφαγα!
Σήμερα πήρα και στη δουλειά το υπόλοιπο 1/3. Μπορεί και παραπάνω Very Happy Υπέροχο, δροσιστικό, ότι πρέπει για το καλοκαιράκι!

Επίσης να σας πω ότι παγωτό έχω να φάω από την προηγούμενη Τρίτη, μπορεί να ήταν και Δευτέρα 12-13 μέρες! Κ ας είναι η κατάψυξη μου γεμάτη! Κατόρθωμα!

asteraki1989

asteraki1989
καλημερα κοριτσαρες τι κανετε?μαιμου σου κανουν ναζακια ε?ευτυχως ειναι ολα καλα.
εβινι να προσεχεις κοπελα μου και πολυ ξεκουραση,εμεις εχτες το βραδυ φαγαμε καλαμποκι και τρελαθηκαμε στο χορο Shockedμαλλον του αρεσε πολυ,Laughingκαι τωρα με κλωτσαει τι τελειο που ειναι

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα Τσιριτρι κ Αστερακι!
Τσιριτρι μπράβο που αντιστεκεσαι!παγωτο δεν εφαγα,να σου πω την αλήθεια δεν ηταν παραγγελεια δική μου να το φτιάξουμε οπότε ακόμη δεν μου ήρθε η επιθυμία,επισης στην καταψηξη έχω κορμό κ το παγωτο του Παρλιαρου που ήθελα να φάω.Αν δεν έχω όρεξη για γλυκό κ ολόκληρο το ζαχαροπλαστείο να μου φέρουν δεν τρώω!
Αστερακι καλαμπόκι εε;μυρισε καλοκαίρι!

asteraki1989

asteraki1989
Maimou2009 έγραψε:Καλημέρα Τσιριτρι κ Αστερακι!
Τσιριτρι μπράβο που αντιστεκεσαι!παγωτο δεν εφαγα,να σου πω την αλήθεια δεν ηταν παραγγελεια δική μου να το φτιάξουμε οπότε ακόμη δεν μου ήρθε η επιθυμία,επισης στην καταψηξη έχω κορμό κ το παγωτο του Παρλιαρου που ήθελα να φάω.Αν δεν έχω όρεξη για γλυκό κ ολόκληρο το ζαχαροπλαστείο να μου φέρουν δεν τρώω!
ναιιιιι αφου με το που ξεκινησα να το τρωω κλωτσαγε περιπου 1.30 ωρα χααχαχαχαχ φατε καλαμποκι

sophia

sophia
tsiritri έγραψε:Το νιώθετε κάθε μέρα δήλαδη??
Από όταν το πρωτονιώσατε?
Πείτε μου ναι πείτε μου ναι Very Happy

Καλημερα!Μπραβο μπραβο στο νινι!!!!Απο εδω και περα θα το νιωθεις ολο και πιο πολυ αρχικα μονο οταν εισαι ξαπλωμενη χαλαρη και σιγα σιγα ολο και πιο πολυ καθε μερα και συνεχεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 4 - Σελίδα 35 669659

asteraki1989

asteraki1989
μαιμου φουσκωσες κιαλλο?εγω νιωθω σαν μπετονιερα που λεω και στον αντρα μου,τις τελευταιες μερες νιωθω πολυ βαρια

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μέρα με τη μέρα φουσκωνω κι αλλο.παιρνουν βαρος τα καμαρια μας!

ifi

ifi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλήμέρα κ απο μένα κορίτσια!!!

Εβινακι μπράβο πολυ χάρηκα με τα νέα.

Tsiritri αρχίζω να ζηλεύω, θα σκάσω τώρα, μα πόσο τεμπέλα είναι η δικιά μου?

Μαιμού είναι παιχνιδιάρες, απόλαυσε την αίσθηση..!!!

Με ξεσηκώσατε με το καρπούζι αλλά ο αντρας μου δε μου παίρνει, είναι νωρίς λεει ακομη. Συμβιβάστηκα με ροδάκινα για την ώρα.

asteraki1989

asteraki1989
Maimou2009 έγραψε:Μέρα με τη μέρα φουσκωνω κι αλλο.παιρνουν βαρος τα καμαρια μας!
πφφφφφφφφ που θα φτασουμε μεχρι τον 9ο??????νιωθω οτι τεντωνει η κοιλια μου και σαν ειμαι ετοιμη να πεσω ετσι στο κρεβατι μουΦθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 4 - Σελίδα 35 585182Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 4 - Σελίδα 35 585182

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πιστεύω οτι τον αλλο μηνα θα είμαι σαν ετοιμογεννη αν αναλογιστεις οτι κουβαλαω το διπλάσιο βαρος απο εσάς!

asteraki1989

asteraki1989
Maimou2009 έγραψε:Πιστεύω οτι τον αλλο μηνα θα είμαι σαν ετοιμογεννη αν αναλογιστεις οτι κουβαλαω το διπλάσιο βαρος απο εσάς!
χαχχαχααχχααχαχα

tsiritri

tsiritri
Maimou2009 έγραψε:Καλημέρα Τσιριτρι κ Αστερακι!

Κι εγώ έτσι είμαι να σου πω την αλήθεια...αν δεν έχω όρεξη να φάω γλυκό δε με νοιάζει ότι κ αν έχω μπροστά μου! Σε αντίθεση με το αν έχω όρεξη που δε με κρατάει τίποτα και κανένας!!!

Ifi μου υπομονή είμαστε ακριβώς στα ίδια με την εγκυμοσύνη, 19 νταν σήμερα οπότε όπου να ναι θα το νιώσεις κ εσύ δε μπορεί!
Πάει και η 19η βδομάδα Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 4 - Σελίδα 35 654316μπήκαμε αισίως στην 20η! Την άλλη βδομάδα φτάνουμε στα μισά!!! Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 4 - Σελίδα 35 893968

Για το καλαμπόκι που λέτε, κάτι που μου έμαθε η κουμπάρα μου και ενθουσιάστηκα!
Αν πάρουμε καλαμποκάκι ολόκληρο από το σούπερ μάρκετ και το βάλουμε σε κατσαρόλα να βράσει με νερό και αλατάκι γίνεται σούπερ!!!!!!!!
Εμένα μου αρέσει πολύ περισσότερο από το ψητό από εξώ.
Είναι πιο ζουμερό!
Αργεί λιγάκι να βράσει αλλά αξίζει!

Σοφάκι μου φαντάσου χτες που το ένιωσα ήμουν στη δουλειά καθιστή και ίσα που είχα ακουμπήσει λιγάκι πιο χαλαρά την πλάτη μου πίσω!
Ανυπομονώ να δω σήμερα θα μου κάνει εμφάνιση ή θα με αφήσει σε αγωνία? Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 4 - Σελίδα 35 669659

Popisofia

Popisofia
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.
ΜΑΙΜΟΥΔΑΚΙ ΜΠΡΑΒΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΝΑ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΠΙΕΖΕΙ ΜΕΣΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΥΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ...
ΜΑΙΜΟΥΔΙΤΣΑ ΟΧΙ Κ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΒΑΡΟΣ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ...

ΙΦΙ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΝΙΩΣΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ.

klaramaria

klaramaria
ioazon έγραψε:
Maimou2009 έγραψε:Λοιπόν ειναι για τρία λίτρα παγωτό 
1 λίτρο γάλα
1 λίτρο φυτική κρέμα γάλακτος
1 λίτρο πραλινα
Χτυπάμε την κρέμα να γίνει σαντυγη ,ρίχνουμε το γάλα κ χτυπάμε,ρίχνουμε την πραλινα κ χτυπάμε .επιδη δεν παίρνει χρωμα απο την πραλινα ρίχνουμε κακαο όσο θελουμε για το χρωμα .
Μετα αν θέλουμε ρίχνουμε κουβερτουρα λιωμενη να γίνει σαν παρφε

Είσαι αμαρτωglήηηηηηηηη!
klaramaria
Πώληση τι τέλεια που θα ειναι με τις διδύμουλες!! Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 4 - Σελίδα 35 669659

Klaramaria,
έχει ένα site που λέγεται damn you autocorrect
χαχαχαχα
Τι τραβάς κι εσύ!!!!

ωχ τώρα το είδα!!!! Τι τραβας δε λες τίποτα!!! Χαχαχαχα χα!! Ακου πώληση!! Πω πω είχα γράψει!! Smile και τι κανεις με αυτο το σάιτ; Βγάζεις την αυτο διόρθωση; Δε φαντάζεστε πόσες φορές τα κοιτάζω συνήθως πριν τα στείλω.. Ολο κατι άσχετες λέξεις μου βγάζει!!!

klaramaria

klaramaria
Καλημέρα καλημέρα!! Τι μου κάνετε; Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 4 - Σελίδα 35 228222catcatcatflowerflowerflowerflower

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κλαραμαρια !ωχ τι αρκουδάκι ειναι αυτο;Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 4 - Σελίδα 35 228222
Εχει και 

Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 4 - Σελίδα 35 361490Αχαχα.
Κ μενα μου τι σπάει το auto correct οτι να ναι γράφει!

klaramaria

klaramaria
Μαιμουδακι  κι εγώ οπότε ξαπλωσω , νιώθω την κοιλια μου να γινεται μπάλα. Το είπα στο γιατρο και μου είπε ότι ειναι το μωρο. Δε ξέρω γιατι εγώ νομίζω ειναι συστάσεις. Πάντως απ ότι διάβασα ειναι φυσιολογικο να εχουμε!! Τώρα τι να πω; Εγώ έχω αρκετό καιρο τώρα..
Εβινακι καλα να περάσετε στην Κρήτη και προσοχη μη κουράζεσαι Smile 
Άσχετο.. Κορίτσια κι εγώ το καρπούζι απο την προηγούμενη βδομάδα το έχω ρημάξει!! Ειναι πολυ γλυκό και απ ότι είδα στο Ίντερνετ, ειναι της εποχής. Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 4 - Σελίδα 35 654316Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 4 - Σελίδα 35 90233

klaramaria

klaramaria
Α με πήραν απο τη speedex oti mou ήρθε κατι.. Ελπίζω να ειναι κανένα δειγματακι Smile

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τι να πουν κι αυτοί οι γιατροί,μες τις κοιλιές μας ειναι;κ δεν με εχει πιάσει μια φορα οταν πηγαίνω για εξεταση να του το δείξω!
Παρεμπιπτόντως εκεί που γράφουμε το μήνυμα εχει γίνει πολυ σπαστικο,γράφω απο ταμπλετ κ ολο χαζευει,ασε που δεν μπορω να κάνω quote γιατι γράφει μεσα στο μήνυμα που θέλω να σχολιάσω,τι ήθελαν κ το πειραξαν;;

bini

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΓΙΑΤΡΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ!ΤΟ ΠΕΤΥΧΑ ΕΧΩ ΠΟΙΚΙΛΟΧΡΟΥΣ ΠΙΤΥΡΙΑΣΗ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΜΙΚΡΗ ΚΗΛΙΔΑ. ΠΗΓΑ ΣΕ ΔΥΟ ΓΙΑΤΡΟΥΣ!ΒΑΣΙΚΑ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ Ο ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑ ΠΑΝΤΑ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΗΓΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΣΧΕΤΗ ΤΕΛΕΙΩΣ!ΕΝΩ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΙ ΕΧΩ ΜΕ ΑΓΧΩΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΩ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΕΙ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ. ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ.Μ Ε ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΔΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΙ ΛΕΩ ΤΙ ΧΑΖΗ?ΜΠΑΙΝΩ ΜΕΣΑ ΜΕ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΓΕΝΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΟΣΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ. ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ Α ΤΡΙΜΗΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ 6 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΣ ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΤΑ ΒΑΖΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΑΠΙΑ. ΑΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΑΦΗΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΑ ΠΑΝΤΟΥ!ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΠΑΘΩ?ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ!

ΜΑΙΜΟΥΔΙΤΣΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΚΕΙ ΣΕ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΝΑ ΧΩΡΕΣΟΥΝ 2 ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΡΙΜΟΧΝΩΝΤΑΙ!

ΚΛΑΡΑΜΑΡΙΑ SPEEDEX ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ MUSTELA ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΜΗ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βινακι περαστικα σου!να περνανε που λες κι εσυ!Μπραβο για την διαγνωση θηριο εισαι,εγω ουτε που το ειχα ακουσει ποτε!

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Maimou2009 έγραψε:Τι να πουν κι αυτοί οι γιατροί,μες τις κοιλιές μας ειναι;κ δεν με εχει πιάσει μια φορα οταν πηγαίνω για εξεταση να του το δείξω!
Παρεμπιπτόντως εκεί που γράφουμε το μήνυμα εχει γίνει πολυ σπαστικο,γράφω απο ταμπλετ κ ολο χαζευει,ασε που δεν μπορω να κάνω quote γιατι γράφει μεσα στο μήνυμα που θέλω να σχολιάσω,τι ήθελαν κ το πειραξαν;;
Θα σε σώσω!
Το τελευταίο κουμπί, κάτω δεξιά λέει "εναλλαγή μορφής" αν το πατήσεις, θα σου βγάζει τον παλιό τρόπο εμφάνισης

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioazon έγραψε:
Maimou2009 έγραψε:Τι να πουν κι αυτοί οι γιατροί,μες τις κοιλιές μας ειναι;κ δεν με εχει πιάσει μια φορα οταν πηγαίνω για εξεταση να του το δείξω!
Θα σε σώσω!
Το τελευταίο κουμπί, κάτω δεξιά λέει "εναλλαγή μορφής" αν το πατήσεις, θα σου βγάζει τον παλιό τρόπο εμφάνισης

Respect Respect Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 4 - Σελίδα 35 315810

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις