1 τι αποψη εχετε; Παρ Ιουν 07, 2013 11:16 am
annamaria_i
Η ψυχή της παρέας!
Αν και περιπου περιμενω ποιες θα ειναι οι απαντησεις, Θελω να εκθεσω εναν προβληματισμο μου. Λοιπον Οπως εχω ξαναπει δεν εχω κανενα θεμα να αφηνω την κορη μου με τους γονεις μου η με την πεθερα μου ακομη και λιγες μερες. Το εχω κανει και δεν προεκυψε κανενα θεμα. Εχω ομως τον εξης προβληματισμο: Φετος θα ερθουμε στην Ελλαδα εγω και η κορη μου γυρω στις 15 Ιουνιου για 15 μερες και θα κανουμε και την βαφτιση. Ο αντρας μου θα ερθει μονο το ΣΚ της βαφτισης γιατι εχει δουλεια, απλα εγω πρεπει να ειμαι νωριτερα για να κανονισω κλπ. Μετα ομως απ τη βαφτιση πρεπει να γυρισω Λονδινο γιατι εχω πολυ δουλεια ολο τον Ιουλιο, και διακοπες ξανα Ελλαδα θα μπορεσω να κανω απο τον Αυγουστο (ελπιζω και ο αντρας μου)
Το θεμα μου ειναι το εξης να αφησω την μικρη μου τον Ιουλιο στους γονεις μου που θα ειναι στο εξοχικο τους, διπλα στη θαλασσα και με αλλα παιδακι να παιζει, η να την κρατισω εδω κλεισμενη σε ενα σπιτι στο Λονδινο, γιατι οι ρυθμοι μου τον Ιουλιο θα ειναι απιστευτοι δεν προβλεπεται να εχω χρονο ουτε τα ΣΚ, και ο αντρας μου θα ειναι ολο το μηνα σε επαγγελματικο ταξιδι..
Να πω οτι τους γονεις μου τους εμπιστευομαι απολυτα.
Το θεμα μου ειναι το εξης να αφησω την μικρη μου τον Ιουλιο στους γονεις μου που θα ειναι στο εξοχικο τους, διπλα στη θαλασσα και με αλλα παιδακι να παιζει, η να την κρατισω εδω κλεισμενη σε ενα σπιτι στο Λονδινο, γιατι οι ρυθμοι μου τον Ιουλιο θα ειναι απιστευτοι δεν προβλεπεται να εχω χρονο ουτε τα ΣΚ, και ο αντρας μου θα ειναι ολο το μηνα σε επαγγελματικο ταξιδι..
Να πω οτι τους γονεις μου τους εμπιστευομαι απολυτα.