Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
728 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 728 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

26τι αποψη εχετε; - Σελίδα 2 Empty Απ: τι αποψη εχετε; Κυρ Ιουν 09, 2013 5:39 am

annamaria_i

annamaria_i
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
EBENOS έγραψε:
annamaria_i έγραψε:
EBENOS έγραψε:
annamaria_i έγραψε:Αν και περιπου περιμενω ποιες θα ειναι οι απαντησεις, Θελω να εκθεσω εναν προβληματισμο μου. Λοιπον Οπως εχω ξαναπει δεν εχω κανενα θεμα να αφηνω την κορη μου με τους γονεις μου η με την πεθερα μου ακομη και λιγες μερες. Το εχω κανει και δεν προεκυψε κανενα θεμα. Εχω ομως τον εξης προβληματισμο: Φετος θα ερθουμε στην Ελλαδα εγω και η κορη μου γυρω στις 15 Ιουνιου για 15 μερες και θα κανουμε και την βαφτιση. Ο αντρας μου θα ερθει μονο το ΣΚ της βαφτισης γιατι εχει δουλεια, απλα εγω πρεπει να ειμαι νωριτερα για να κανονισω κλπ. Μετα ομως απ τη βαφτιση πρεπει να γυρισω Λονδινο γιατι εχω πολυ δουλεια ολο τον Ιουλιο, και διακοπες ξανα Ελλαδα θα μπορεσω να κανω απο τον Αυγουστο (ελπιζω και ο αντρας μου)
Το θεμα μου ειναι το εξης να αφησω την μικρη μου τον Ιουλιο στους γονεις μου που θα ειναι στο εξοχικο τους, διπλα στη θαλασσα και με αλλα παιδακι να παιζει, η να την κρατισω εδω κλεισμενη σε ενα σπιτι στο Λονδινο, γιατι οι ρυθμοι μου τον Ιουλιο θα ειναι απιστευτοι δεν προβλεπεται να εχω χρονο ουτε τα ΣΚ, και ο αντρας μου θα ειναι ολο το μηνα σε επαγγελματικο ταξιδι..
Να πω οτι τους γονεις μου τους εμπιστευομαι απολυτα.

Οι γονείς σου δεν είναι το parking του παιδιού σου.
Εσείς το κάνατε, εσείς να αναλάβετε και την ευθύνη των όσων κάνατε,τα παιδάκια θέλουν τους γονείς τους και όχι τους γονείς σας.
Και τι πάει να πει ότι εμπιστεύεσαι απόλυτα τους γονείς σου ; Αν -έξω απο εδώ- το παιδί σου πάθει κάτι ,από ένα απλό χτύπημα μέχρι νοσοκομείο ,ίωση, ασθένεια γενικώς ,είμαι σίγουρη ότι το ανάθεμα θα το ρίξεις στους άλλους ακόμα και χωρίς να το πεις ,στο πίσω μέρος του μυαλού σου.Ο άντρας σου τι θα πει ;
Αν έχετε εσείς τον καρπό του έρωτα σας τότε οι υπεύθυνοι για όλα θα είστε εσείς και κανένας άλλος για ότι πάθει το παιδί και για ότι δεν πάθει.
Εγώ έτσι το βλέπω ,αν άλλες το βλέπουν διαφορετικά πρόβλημα τους.Και να σου πω και κάτι για να στη πω δηλαδή....μωρό παιδί μετά τη βάπτιση του και να το παρκάρεις στους γονείς σου είναι ντροπή και να μας ρωτάς δηλαδή.

ολα καλα, αλλα αυτο με την βαφτιση στο τελος δεν το καταλαβα. μυ το εξηγεις;;

υ.γ. εχω αναφερει στα προυγουμενα σχολια την κατασταση και για πιο λογο θα "παρκαρω" το παιδι μου στους γονεις μου οπως λες. εαν εσυ εχεις να προτεινεις αλλη λυση δεκτη.

Τι δεν κατάλαβες ή κάνεις ότι δεν κατάλαβες ; Είναι ντροπή και να μας ρωτάς, στο ξαναλέω αν δεν το κατάλαβες.
Να το πάρεις μαζί σου ,να θυσιάσεις χρόνο ή και χρήμα ,οι γονείς θυσιάζονται για τα παιδιά τους και να αναλάβετε τις ευθύνες σας.Ακόμα και για ένα μήνα ,ακόμα και αν έχετε δουλειές το παιδί είναι παιδί και μάλιστα όταν είναι μωρό.
Να το πάρεις μαζί σου και να βρεις μια babysitter να στο κρατάει.
Τι δουλειά έχουν οι γονείς σου να το κρατάνε ; Γι αυτό το φέρνεις στην Ελλάδα για τη βάπτιση ;Για να πάρετε τα δώρα ή για να κάνετε βάπτιση στην γραφική Ελλάδα ; Βάπτισε το στην ελληνορθόδοξη εκκλησία στο Λονδίνο ,αν θέλεις να σου πω και που πρέπει να απευθυνθείς,είναι πολύ κοντά στο lancaster gate τα γραφεία προς Kessinghton.
Την άποψη μας ήθελες να σου πούμε,μπήκα στην είπα και τέλος τα σχόλια και οι λοιπές ερωτήσεις.Αυτή είναι η άποψη μου και τέλος.Αν θέλεις να σου πω διεύθυνση πες μου.

Δεν θελω να μου πεις καμια διευθυνση dear. Ζω χρονια εδω και το γνωριζω. Δεκτη η αποψη σου, αλλα εντελως ακυρη ειδικα στο θεμα της βαφτισης! καλο υπολοιπο Κυριακης να εχεις. Αντιο.

27τι αποψη εχετε; - Σελίδα 2 Empty Απ: τι αποψη εχετε; Κυρ Ιουν 09, 2013 5:46 am

EBENOS

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Και εγώ ζω και στο Λονδίνο και στην Αθήνα.
Καλό υπόλοιπο Κυριακής και για σένα και καλή απόφαση στο θέμα σου.Έχω πολλούς φίλους με παιδάκια όπως έχω και εγώ που τα παιδάκια μας τα έχουμε πάντα μαζί μας.Γι αυτό και η απόλυτη άποψη που έχω.Η μόνη εξαίρεση για μένα είναι κάποιο σοβαρό ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ και μόνο αυτό για να αφήσεις όχι ένα παιδάκι αλλά το παιδάκι σου σε άλλους.
Συγνώμη για την άποψη μου ή για το αν δεν σου αρέσει αλλά εσύ ζήτησες να σου πούμε απόψεις και όλες είναι σεβαστές όπως σεβαστή είναι και η απόφαση σας για το θέμα που έθεσες.ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΩΝ είναι μια καθαρά υποκειμένικη άποψη.

28τι αποψη εχετε; - Σελίδα 2 Empty Απ: τι αποψη εχετε; Κυρ Ιουν 09, 2013 5:48 am

annamaria_i

annamaria_i
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
EBENOS έγραψε:Και εγώ ζω και στο Λονδίνο και στην Αθήνα.
Καλό υπόλοιπο Κυριακής και για σένα και καλή απόφαση στο θέμα σου.Έχω πολλούς φίλους με παιδάκια όπως έχω και εγώ που τα παιδάκια μας τα έχουμε πάντα μαζί μας.Γι αυτό και η απόλυτη άποψη που έχω.Η μόνη εξαίρεση για μένα είναι κάποιο σοβαρό ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ και μόνο αυτό για να αφήσεις όχι ένα παιδάκι αλλά το παιδάκι σου σε άλλους.
Συγνώμη για την άποψη μου ή για το αν δεν σου αρέσει αλλά εσύ ζήτησες να σου πούμε απόψεις και όλες είναι σεβαστές όπως σεβαστή είναι και η απόφαση σας για το θέμα που έθεσες.ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΩΝ είναι μια καθαρά υποκειμένικη άποψη.

Γλυκια μου την δεχτηκα την αποψη σου don't worry!

29τι αποψη εχετε; - Σελίδα 2 Empty Απ: τι αποψη εχετε; Κυρ Ιουν 09, 2013 5:58 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ασχετο αλλά η Λιλικα που είναι? Laughing

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ede στις Κυρ Ιουν 09, 2013 5:59 am, 1 φορά

30τι αποψη εχετε; - Σελίδα 2 Empty Απ: τι αποψη εχετε; Κυρ Ιουν 09, 2013 5:59 am

ifi

ifi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΒΕΝΟS υπάρχει διαφορά στο να λέω την άποψη μου και στο να κατακρίνω τις απόψεις και τα ερωτήματα των άλλων και μάλιστα με όχι ωραιο τρόπο.
Η ευγένεια είναι ένας ωραίος τρόπος για να λες την άποψη σου!!!

31τι αποψη εχετε; - Σελίδα 2 Empty Απ: τι αποψη εχετε; Κυρ Ιουν 09, 2013 6:02 am

annamaria_i

annamaria_i
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ede έγραψε:Ασχετο αλλά η Λιλικα που είναι? Laughing

μεταξυ Λονδινου και Αθηνας καπου ξεμεινε! Very Happy Very Happy

32τι αποψη εχετε; - Σελίδα 2 Empty Απ: τι αποψη εχετε; Κυρ Ιουν 09, 2013 6:13 am

nanakaboubou

nanakaboubou
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
δηλαδη τι αλλο θα ακουσουμε??? προτιμας να αφησεις το μωρο σου σε ενα ΞΕΝΟ ΑΓΝΩΣΤΟ απο τους γονεις σου?? προανεφερες για ιωσεις και αρρωστιες δλδ με τον ξενο μεσ το σπιτι υπαρχει το ξυλο οπως βλεπαμε παλια στις ειδησεις η απαγωγη και πολλα αλλα. τι τροπος λογικης ειναι αυτος?? και δε καταλαβα δηλαδη επειδη καποιες θελουν να αφιερωσουν χρονο στη δουλεια τους στον ανδρα τους σε οτιδηποτε δεν μπορουν επειδη εχουν παιδι? οι γονεις μας ειναι για να μας βοηθανε. ειλικρινα ειναι τελειως παραλογο ολο αυτο που διαβασα...δηλαδη εσυ μου λες αν εχεις παιδια δεν ξερω οτι εισαι 24ωρες το 24ωρο μαζι τους?? και αυτο γιατι για να μην εισαι ανευθυνη?? τι αναληψη ευθυνων και βλακειες τι ειπε η κοπελα δηλαδη?? ααα τι εχει πεχτει και απο χθεσ βλεπω βλεπω και εχουν πονεσει τα ματακια μου...

εντε το ωραιοτατο θεμα σου που πηγε?? Very Happy Very Happy

33τι αποψη εχετε; - Σελίδα 2 Empty Απ: τι αποψη εχετε; Κυρ Ιουν 09, 2013 6:23 am

annamaria_i

annamaria_i
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
nanakaboubou έγραψε:δηλαδη τι αλλο θα ακουσουμε??? προτιμας να αφησεις το μωρο σου σε ενα ΞΕΝΟ ΑΓΝΩΣΤΟ απο τους γονεις σου?? προανεφερες για ιωσεις και αρρωστιες δλδ με τον ξενο μεσ το σπιτι υπαρχει το ξυλο οπως βλεπαμε παλια στις ειδησεις η απαγωγη και πολλα αλλα. τι τροπος λογικης ειναι αυτος?? και δε καταλαβα δηλαδη επειδη καποιες θελουν να αφιερωσουν χρονο στη δουλεια τους στον ανδρα τους σε οτιδηποτε δεν μπορουν επειδη εχουν παιδι? οι γονεις μας ειναι για να μας βοηθανε. ειλικρινα ειναι τελειως παραλογο ολο αυτο που διαβασα...δηλαδη εσυ μου λες αν εχεις παιδια δεν ξερω οτι εισαι 24ωρες το 24ωρο μαζι τους?? και αυτο γιατι για να μην εισαι ανευθυνη?? τι αναληψη ευθυνων και βλακειες τι ειπε η κοπελα δηλαδη?? ααα τι εχει πεχτει και απο χθεσ βλεπω βλεπω και εχουν πονεσει τα ματακια μου...

Νανακα αστο! Μην προσπαθεις να απαντησεις λογικα!

34τι αποψη εχετε; - Σελίδα 2 Empty Απ: τι αποψη εχετε; Κυρ Ιουν 09, 2013 6:28 am

nanakaboubou

nanakaboubou
annamaria_i έγραψε:
nanakaboubou έγραψε:δηλαδη τι αλλο θα ακουσουμε??? προτιμας να αφησεις το μωρο σου σε ενα ΞΕΝΟ ΑΓΝΩΣΤΟ απο τους γονεις σου?? προανεφερες για ιωσεις και αρρωστιες δλδ με τον ξενο μεσ το σπιτι υπαρχει το ξυλο οπως βλεπαμε παλια στις ειδησεις η απαγωγη και πολλα αλλα. τι τροπος λογικης ειναι αυτος?? και δε καταλαβα δηλαδη επειδη καποιες θελουν να αφιερωσουν χρονο στη δουλεια τους στον ανδρα τους σε οτιδηποτε δεν μπορουν επειδη εχουν παιδι? οι γονεις μας ειναι για να μας βοηθανε. ειλικρινα ειναι τελειως παραλογο ολο αυτο που διαβασα...δηλαδη εσυ μου λες αν εχεις παιδια δεν ξερω οτι εισαι 24ωρες το 24ωρο μαζι τους?? και αυτο γιατι για να μην εισαι ανευθυνη?? τι αναληψη ευθυνων και βλακειες τι ειπε η κοπελα δηλαδη?? ααα τι εχει πεχτει και απο χθεσ βλεπω βλεπω και εχουν πονεσει τα ματακια μου...

μαααα θα τρελαθουμε δηλαδη.. δεν ξερω ειμαι παραλογη? ειναι δυνατον να προτιμας να αφησεις το παιδι σου σε ενα ξενο με οσα πτυχια και να εχει παρα να το αφησεις να περασει καλα με τουσ παππουδες??? και οπως μπορει να αρρωστησει στη μαμα ετσι και στη γιαγια.. και ηταν και ασχημα τα λογια της τι παει να παει παρκαρεις το παιδι μονο που χρησιμοποιειτε τετοια εκφραση καταλαβαινω.. ακου παρκαρει... ελεος θα πηδηχτω απ'το παραθυρο

35τι αποψη εχετε; - Σελίδα 2 Empty Απ: τι αποψη εχετε; Κυρ Ιουν 09, 2013 6:31 am

annamaria_i

annamaria_i
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
nanakaboubou έγραψε:
annamaria_i έγραψε:

μαααα θα τρελαθουμε δηλαδη.. δεν ξερω ειμαι παραλογη? ειναι δυνατον να προτιμας να αφησεις το παιδι σου σε ενα ξενο με οσα πτυχια και να εχει παρα να το αφησεις να περασει καλα με τουσ παππουδες??? και οπως μπορει να αρρωστησει στη μαμα ετσι και στη γιαγια.. και ηταν και ασχημα τα λογια της τι παει να παει παρκαρεις το παιδι μονο που χρησιμοποιειτε τετοια εκφραση καταλαβαινω.. ακου παρκαρει... ελεος θα πηδηχτω απ'το παραθυρο

καλα εμενα αυτο το "παρκαρει" ελαχιστα με αγγιζει.. ειδικα απο ατομα που μπηκαν μονο και μονο για να μου την πουνε.

36τι αποψη εχετε; - Σελίδα 2 Empty Απ: τι αποψη εχετε; Κυρ Ιουν 09, 2013 6:36 am

nanakaboubou

nanakaboubou
annamaria_i έγραψε:
nanakaboubou έγραψε:
annamaria_i έγραψε:

καλα εμενα αυτο το "παρκαρει" ελαχιστα με αγγιζει.. ειδικα απο ατομα που μπηκαν μονο και μονο για να μου την πουνε.

αααααα τετοιο θεμα παιζει... λεω και γω πως μιλαει ετσι στα καλα καθουμενα.. ππφφφφφ ελεος ομως πια.. τι αποψη εχετε; - Σελίδα 2 679259

37τι αποψη εχετε; - Σελίδα 2 Empty Απ: τι αποψη εχετε; Κυρ Ιουν 09, 2013 6:40 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μου το έσβησαν Νανά μου Crying or Very sad Laughing Laughing λογκρισία τι να πεις Razz και της λιλικας έσβησαν που έψαχνε μια κοπελα. Laughing τσσσσσσσσσσσ

38τι αποψη εχετε; - Σελίδα 2 Empty Απ: τι αποψη εχετε; Κυρ Ιουν 09, 2013 6:41 am

annamaria_i

annamaria_i
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ede έγραψε:Μου το έσβησαν Νανά μου Crying or Very sad Laughing Laughing λογκρισία τι να πεις Razz

απαππαπα!!!

39τι αποψη εχετε; - Σελίδα 2 Empty Απ: τι αποψη εχετε; Κυρ Ιουν 09, 2013 6:42 am

snoopy

snoopy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Και γω ειμαι της αποψης να την αφησεις εδω απο τη στιγμη που δεν εχει εκεινη προβλημα αλλα και εσυ γιατι σιγουρα θα σου λειψει...ειναι το μονο σιγουρο.Απο την αλλη και εκεινη πιστευω θα ευχαριστηθει αλλα και εσυ λιγο θα χαλαρωσεις αν ξερεις οτι περναει καλα!

40τι αποψη εχετε; - Σελίδα 2 Empty Απ: τι αποψη εχετε; Κυρ Ιουν 09, 2013 6:45 am

annamaria_i

annamaria_i
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
snoopy έγραψε:Και γω ειμαι της αποψης να την αφησεις εδω απο τη στιγμη που δεν εχει εκεινη προβλημα αλλα και εσυ γιατι σιγουρα θα σου λειψει...ειναι το μονο σιγουρο.Απο την αλλη και εκεινη πιστευω θα ευχαριστηθει αλλα και εσυ λιγο θα χαλαρωσεις αν ξερεις οτι περναει καλα!

καλα οτι θα μου λειψει, θα μου λειψει σιγουρα. τι αποψη εχετε; - Σελίδα 2 534787

41τι αποψη εχετε; - Σελίδα 2 Empty Απ: τι αποψη εχετε; Κυρ Ιουν 09, 2013 6:46 am

Tinkerbell10

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Πιθανότατα να είμαι υπερβολική, αλλά θα πω κι εγώ τη γνώμη μου, η οποία διαφέρει από τις υπόλοιπες! Καταρχάς δεν αμφισβητώ το πόσο καλά θα περάσει με τους γονείς σου ή το πόσο θα την προσέξουν. Ωστόσο εγώ θα το κρατούσα το παιδί μαζί μου (ειδικά αφού θα ξαναέρθεις Ελλάδα) κάνοντας ό,τι καλύτερο μπορώ σε σχέση με τα ωράριά μου. Ακόμη και το βράδυ που θα γυρίζετε στο σπίτι θα σας βλέπει το παιδάκι σας. Καθημερινά! Εξάλλου είστε κοντά (με ένα αεροπλανάκι), αλλά εντάξει...δεν είναι και τόσο απλό. Επίσης βεβαιώσου για το πώς θα ερμήνευε το παιδί μια τέτοια κίνησή σου. Μη νομίζει ότι το αφήνεις για να περάσεις εσύ καλύτερα...
Η απόφαση είναι δική σου. Πάντως πιστεύω θέλει πολύ θάρρος για να το αφήσεις ένα μήνα (εγώ όπως καταλαβαίνεις δεν το έχω). Εύχομαι να επιλέξεις το καλύτερο... Very Happy Very Happy Very Happy

42τι αποψη εχετε; - Σελίδα 2 Empty Απ: τι αποψη εχετε; Κυρ Ιουν 09, 2013 6:49 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
annamaria_i έγραψε:
ede έγραψε:Μου το έσβησαν Νανά μου Crying or Very sad Laughing Laughing λογκρισία τι να πεις Razz

απαππαπα!!!
παπια Razz και εσβησαν και το ωραιο θέμα με τον ναυτικό Laughing Razz

43τι αποψη εχετε; - Σελίδα 2 Empty Απ: τι αποψη εχετε; Κυρ Ιουν 09, 2013 6:56 am

ifi

ifi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Είναι σίγουρο οτι το παιδί θα σου λείψει, το θέμα είναι όμως να άλλαξει κ η καθημερινότητα του παιδιού για λίγο. Γιατί να μένει με κάποιους ξένους στο σπίτι, (οσο καλές κ να είναι οι κοπέλες στη δουλειά τους, δεν θα μπορέσουν ποτέ να δώσουν αυτό που θα δωσουν οι δικοί σου), και να μην αισθανθεί κ η μικρή το καλοκαίρι κ οτι πήγε διακοπές?
Τις καλύτερες αναμνήσεις τις έχω απο τα καλοκαίρια που με άφηναν οι δικοί μου στους παππούδες, μέχρι να καταφέρουν να πάρουν κ αυτοί άδεια διακοπών.

44τι αποψη εχετε; - Σελίδα 2 Empty Απ: τι αποψη εχετε; Κυρ Ιουν 09, 2013 6:57 am

annamaria_i

annamaria_i
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Tinkerbell10 έγραψε:Πιθανότατα να είμαι υπερβολική, αλλά θα πω κι εγώ τη γνώμη μου, η οποία διαφέρει από τις υπόλοιπες! Καταρχάς δεν αμφισβητώ το πόσο καλά θα περάσει με τους γονείς σου ή το πόσο θα την προσέξουν. Ωστόσο εγώ θα το κρατούσα το παιδί μαζί μου (ειδικά αφού θα ξαναέρθεις Ελλάδα) κάνοντας ό,τι καλύτερο μπορώ σε σχέση με τα ωράριά μου. Ακόμη και το βράδυ που θα γυρίζετε στο σπίτι θα σας βλέπει το παιδάκι σας. Καθημερινά! Εξάλλου είστε κοντά (με ένα αεροπλανάκι), αλλά εντάξει...δεν είναι και τόσο απλό. Επίσης βεβαιώσου για το πώς θα ερμήνευε το παιδί μια τέτοια κίνησή σου. Μη νομίζει ότι το αφήνεις για να περάσεις εσύ καλύτερα...
Η απόφαση είναι δική σου. Πάντως πιστεύω θέλει πολύ θάρρος για να το αφήσεις ένα μήνα (εγώ όπως καταλαβαίνεις δεν το έχω). Εύχομαι να επιλέξεις το καλύτερο... Very Happy Very Happy Very Happy

Δεν ε θεωρω υπερβολικη καταρχας! Αλλα οπως ειπα δεν γινεται να κανω κατι με το ωραριο μου αυτον τον μηνα, αρα η μικρη θα με βλεπει μονο το πρωι που θα ξυπναει πριν φυγω για το γραφειο, τα βραδυα οταν εχω πολυ δουλεια γυρναω αφου εχει κοιμηθει αναγκαστικα, δεν συμβαινει συχνα αυτο αλλα αυτος ο μηνας θα ειναι ετσι καθε μερα λογω του οτι δεν προκειται να βγει η δουλεια αλλιως με τιποτα. Ο αντρας μου οπως ειπα θα λειπει σε επαγγελματικο ταξιδι ολο το μηνα σχεδον. Εχω σκεφτει και εγω οτι μπορει να νομιζει πως την αφησα για να περασω εγω καλυτερα, αλλα πραγματικα δεν ξερω..

45τι αποψη εχετε; - Σελίδα 2 Empty Απ: τι αποψη εχετε; Κυρ Ιουν 09, 2013 6:59 am

annamaria_i

annamaria_i
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ifi έγραψε:Είναι σίγουρο οτι το παιδί θα σου λείψει, το θέμα είναι όμως να άλλαξει κ η καθημερινότητα του παιδιού για λίγο. Γιατί να μένει με κάποιους ξένους στο σπίτι, (οσο καλές κ να είναι οι κοπέλες στη δουλειά τους, δεν θα μπορέσουν ποτέ να δώσουν αυτό που θα δωσουν οι δικοί σου), και να μην αισθανθεί κ η μικρή το καλοκαίρι κ οτι πήγε διακοπές?
Τις καλύτερες αναμνήσεις τις έχω απο τα καλοκαίρια που με άφηναν οι δικοί μου στους παππούδες, μέχρι να καταφέρουν να πάρουν κ αυτοί άδεια διακοπών.

και εμενα με αφηναν! απλα οχι και ενα μηνα σερι..
απο την αλλη αν ειχα τον Ιουλιο την κοπελα που την προσεχει εδω και πανε βολτες και παιζουν και της μαθαινει πραγματα θα ηταν διαφορετικα, αλλα να την αφησω ενα μηνα σπιτι με ελαχιστες βολτες γιατι κανεις δεν θα μπορει να την παει (και εγω πρωτη απο ολους) ενω θα μπορουσε να ειναι σε ενα περιβαλλον καλυτερο μου φαινεται και αυτο ασχημο.

46τι αποψη εχετε; - Σελίδα 2 Empty Απ: τι αποψη εχετε; Κυρ Ιουν 09, 2013 7:00 am

annamaria_i

annamaria_i
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ede έγραψε:
annamaria_i έγραψε:

απαππαπα!!!

αυτο με τον ναυτικο με στεναχωρησε πολυ!! Πως θα μαθουμε την συνεχεια;;

47τι αποψη εχετε; - Σελίδα 2 Empty Απ: τι αποψη εχετε; Κυρ Ιουν 09, 2013 7:05 am

nanakaboubou

nanakaboubou
ede έγραψε:
annamaria_i έγραψε:

απαππαπα!!!

xaxaxaxaxa θεα!!! μα γιατι?? εφαγα ολα μου τα νυχια χθες απο το να διαβαζω.. και γιατι στο σβησαν? για ενα στουρναρι χρυσης αυγης... Shocked

48τι αποψη εχετε; - Σελίδα 2 Empty Απ: τι αποψη εχετε; Κυρ Ιουν 09, 2013 7:06 am

nanakaboubou

nanakaboubou
Tinkerbell10 έγραψε:Πιθανότατα να είμαι υπερβολική, αλλά θα πω κι εγώ τη γνώμη μου, η οποία διαφέρει από τις υπόλοιπες! Καταρχάς δεν αμφισβητώ το πόσο καλά θα περάσει με τους γονείς σου ή το πόσο θα την προσέξουν. Ωστόσο εγώ θα το κρατούσα το παιδί μαζί μου (ειδικά αφού θα ξαναέρθεις Ελλάδα) κάνοντας ό,τι καλύτερο μπορώ σε σχέση με τα ωράριά μου. Ακόμη και το βράδυ που θα γυρίζετε στο σπίτι θα σας βλέπει το παιδάκι σας. Καθημερινά! Εξάλλου είστε κοντά (με ένα αεροπλανάκι), αλλά εντάξει...δεν είναι και τόσο απλό. Επίσης βεβαιώσου για το πώς θα ερμήνευε το παιδί μια τέτοια κίνησή σου. Μη νομίζει ότι το αφήνεις για να περάσεις εσύ καλύτερα...

αυτο ειναι μια πολυ καλη και λογικη απαντηση... ετσι μπορεις να σκεφτεις ρε παιδι μου και την αλλη πλευρα. αλλα η κοπελ η αλλη ελεγε οτι να ναι... αμα ο ανθρωπος ξερει να μιλησει ετσι ειναι... αμα δε ξερει τα κανει μπαχαλο

49τι αποψη εχετε; - Σελίδα 2 Empty Απ: τι αποψη εχετε; Κυρ Ιουν 09, 2013 7:17 am

annamaria_i

annamaria_i
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
nanakaboubou έγραψε:

αυτο ειναι μια πολυ καλη και λογικη απαντηση... ετσι μπορεις να σκεφτεις ρε παιδι μου και την αλλη πλευρα. αλλα η κοπελ η αλλη ελεγε οτι να ναι... αμα ο ανθρωπος ξερει να μιλησει ετσι ειναι... αμα δε ξερει τα κανει μπαχαλο

μα φυσικα δεν ανοιξα το θεμα για να μην ακουσω την αντιθετη αποψη, ισα ισα γι αυτο το ανοιξα γιατι μπορει να ακουσω κατι που δεν το εχω σκεφτει και να επεξεργαστω διαφορετικα τα πραγματα. αμα ηταν να μου πειτε μονο ναι δεν θα ειχε και κανενα νοημα ολο αυτο!!

50τι αποψη εχετε; - Σελίδα 2 Empty Απ: τι αποψη εχετε; Κυρ Ιουν 09, 2013 7:19 am

nanakaboubou

nanakaboubou
εσυ ξερεις καλυερα και το μπεμπακι σου και τον ευατο σου!! πραξε αναλογα και οτι αισθανεσαι καλυτερο κανε... σας αφηνω παω βολτα την μπεμπινα μου.. καλη συνεχεια!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις