26 Απ: τι αποψη εχετε; Κυρ Ιουν 09, 2013 5:39 am
annamaria_i
Η ψυχή της παρέας!
EBENOS έγραψε:annamaria_i έγραψε:EBENOS έγραψε:annamaria_i έγραψε:Αν και περιπου περιμενω ποιες θα ειναι οι απαντησεις, Θελω να εκθεσω εναν προβληματισμο μου. Λοιπον Οπως εχω ξαναπει δεν εχω κανενα θεμα να αφηνω την κορη μου με τους γονεις μου η με την πεθερα μου ακομη και λιγες μερες. Το εχω κανει και δεν προεκυψε κανενα θεμα. Εχω ομως τον εξης προβληματισμο: Φετος θα ερθουμε στην Ελλαδα εγω και η κορη μου γυρω στις 15 Ιουνιου για 15 μερες και θα κανουμε και την βαφτιση. Ο αντρας μου θα ερθει μονο το ΣΚ της βαφτισης γιατι εχει δουλεια, απλα εγω πρεπει να ειμαι νωριτερα για να κανονισω κλπ. Μετα ομως απ τη βαφτιση πρεπει να γυρισω Λονδινο γιατι εχω πολυ δουλεια ολο τον Ιουλιο, και διακοπες ξανα Ελλαδα θα μπορεσω να κανω απο τον Αυγουστο (ελπιζω και ο αντρας μου)
Το θεμα μου ειναι το εξης να αφησω την μικρη μου τον Ιουλιο στους γονεις μου που θα ειναι στο εξοχικο τους, διπλα στη θαλασσα και με αλλα παιδακι να παιζει, η να την κρατισω εδω κλεισμενη σε ενα σπιτι στο Λονδινο, γιατι οι ρυθμοι μου τον Ιουλιο θα ειναι απιστευτοι δεν προβλεπεται να εχω χρονο ουτε τα ΣΚ, και ο αντρας μου θα ειναι ολο το μηνα σε επαγγελματικο ταξιδι..
Να πω οτι τους γονεις μου τους εμπιστευομαι απολυτα.
Οι γονείς σου δεν είναι το parking του παιδιού σου.
Εσείς το κάνατε, εσείς να αναλάβετε και την ευθύνη των όσων κάνατε,τα παιδάκια θέλουν τους γονείς τους και όχι τους γονείς σας.
Και τι πάει να πει ότι εμπιστεύεσαι απόλυτα τους γονείς σου ; Αν -έξω απο εδώ- το παιδί σου πάθει κάτι ,από ένα απλό χτύπημα μέχρι νοσοκομείο ,ίωση, ασθένεια γενικώς ,είμαι σίγουρη ότι το ανάθεμα θα το ρίξεις στους άλλους ακόμα και χωρίς να το πεις ,στο πίσω μέρος του μυαλού σου.Ο άντρας σου τι θα πει ;
Αν έχετε εσείς τον καρπό του έρωτα σας τότε οι υπεύθυνοι για όλα θα είστε εσείς και κανένας άλλος για ότι πάθει το παιδί και για ότι δεν πάθει.
Εγώ έτσι το βλέπω ,αν άλλες το βλέπουν διαφορετικά πρόβλημα τους.Και να σου πω και κάτι για να στη πω δηλαδή....μωρό παιδί μετά τη βάπτιση του και να το παρκάρεις στους γονείς σου είναι ντροπή και να μας ρωτάς δηλαδή.
ολα καλα, αλλα αυτο με την βαφτιση στο τελος δεν το καταλαβα. μυ το εξηγεις;;
υ.γ. εχω αναφερει στα προυγουμενα σχολια την κατασταση και για πιο λογο θα "παρκαρω" το παιδι μου στους γονεις μου οπως λες. εαν εσυ εχεις να προτεινεις αλλη λυση δεκτη.
Τι δεν κατάλαβες ή κάνεις ότι δεν κατάλαβες ; Είναι ντροπή και να μας ρωτάς, στο ξαναλέω αν δεν το κατάλαβες.
Να το πάρεις μαζί σου ,να θυσιάσεις χρόνο ή και χρήμα ,οι γονείς θυσιάζονται για τα παιδιά τους και να αναλάβετε τις ευθύνες σας.Ακόμα και για ένα μήνα ,ακόμα και αν έχετε δουλειές το παιδί είναι παιδί και μάλιστα όταν είναι μωρό.
Να το πάρεις μαζί σου και να βρεις μια babysitter να στο κρατάει.
Τι δουλειά έχουν οι γονείς σου να το κρατάνε ; Γι αυτό το φέρνεις στην Ελλάδα για τη βάπτιση ;Για να πάρετε τα δώρα ή για να κάνετε βάπτιση στην γραφική Ελλάδα ; Βάπτισε το στην ελληνορθόδοξη εκκλησία στο Λονδίνο ,αν θέλεις να σου πω και που πρέπει να απευθυνθείς,είναι πολύ κοντά στο lancaster gate τα γραφεία προς Kessinghton.
Την άποψη μας ήθελες να σου πούμε,μπήκα στην είπα και τέλος τα σχόλια και οι λοιπές ερωτήσεις.Αυτή είναι η άποψη μου και τέλος.Αν θέλεις να σου πω διεύθυνση πες μου.
Δεν θελω να μου πεις καμια διευθυνση dear. Ζω χρονια εδω και το γνωριζω. Δεκτη η αποψη σου, αλλα εντελως ακυρη ειδικα στο θεμα της βαφτισης! καλο υπολοιπο Κυριακης να εχεις. Αντιο.