151 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #118 Κυρ Ιουν 09, 2013 7:32 am
Alexandra23
Πρωταγωνιστής!!
καλα εκανες χρυσοβαλαντω μου!οχι δεν χρειαζεται να αλλαξεις αφρολουτρο κοριτσι μου!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Alexandra23 έγραψε:καλα εκανες χρυσοβαλαντω μου!οχι δεν χρειαζεται να αλλαξεις αφρολουτρο κοριτσι μου!
Alexandra23 έγραψε:αχ ναιιιιιι!!!με το καλο να τον υποδεχτεις κοριτσακι μου ποσο καιρο θα κατσει?
valgreg έγραψε:5 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ!!!!!!!!!
popialex έγραψε:vasoula1 έγραψε:popialex έγραψε:vasoula1 έγραψε:
Καλήσπέρα κουκλίτσα μου ναι μπουκωμένη το λες νυστάζω όλη την ώρα και έχω ένα άλλο μεγάλο προβληματάκι για μένα..Έχω τρομερό θέμα με την δυσκοιλιότητα
Καλησπέρα Βασούλα αν θες να σου πω κάτι να δοκιμάσεις γτ εγω είμαι αρκετα δυσκοίλια...
Εννοείται για πες!
http://www.pharmshop.gr/gr/ProductView.aspx?Prod_Id=261&cat=20
Aυτό παίρνω βέβαια το έχω σταματήσει γτ πλέον πάω μόνη μου χιχιχιχιχι αλλά με βοήθησε πολύ!!!
valgreg έγραψε:Alexandra23 έγραψε:αχ ναιιιιιι!!!με το καλο να τον υποδεχτεις κοριτσακι μου ποσο καιρο θα κατσει?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΛΕΞΑΚΙ ΜΟΥ!!!ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΙΣ 14 ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ 26!!!
Alexandra23 έγραψε:ωραια κοριτσακι μου!!!θα δειτε κ το νινακι σας μαζι κ θα ακουσετε την καρδουλα του
vasoula1 έγραψε:
Με το καλό να τον υποδεχτείς κουκλίτσα μου!!
valgreg έγραψε:Alexandra23 έγραψε:ωραια κοριτσακι μου!!!θα δειτε κ το νινακι σας μαζι κ θα ακουσετε την καρδουλα του
ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ!!!!ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΜΑΖΙ!!!ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ ΣΤΟΥΣ 4 ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΖΗΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΓΝΟΡΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ!!!ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.ΑΧ, 8 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ !!!!!
vasoula1 έγραψε:
Μια χαρά θα δείτε και το μωράκι σας!!
vasoula1 έγραψε:
Είμαι πολύ χαρούμενη για σένα κοριτσάκι μου!!
Alexandra23 έγραψε:καλως την βασουλα μας τι κανεις συνδραμινια μου?
valgreg έγραψε:vasoula1 έγραψε:
Μια χαρά θα δείτε και το μωράκι σας!!
ΝΑΙ ΝΑΙ!!!ΑΝΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ
valgreg έγραψε:vasoula1 έγραψε:
Είμαι πολύ χαρούμενη για σένα κοριτσάκι μου!!
ΑΓΑΠΩ ΒΑΣΟΥΛΑ
vasoula1 έγραψε:Alexandra23 έγραψε:καλως την βασουλα μας τι κανεις συνδραμινια μου?
Καλύτερα είμαι πουλάκι μου μου περνάει σιγά σιγά και το κρύωμα!Κοίτούσα τις φωτογραφίες από Ρώμη και μελαγχόλησα..Εσύ τι κάνεις?
Alexandra23 έγραψε:vasoula1 έγραψε:Alexandra23 έγραψε:καλως την βασουλα μας τι κανεις συνδραμινια μου?
Καλύτερα είμαι πουλάκι μου μου περνάει σιγά σιγά και το κρύωμα!Κοίτούσα τις φωτογραφίες από Ρώμη και μελαγχόλησα..Εσύ τι κάνεις?
χαιρομαι που εισαι καλυτερα!αχου μωρεεε...συγκινηθηκες ε?θα πατε κ αλλα ταξιδακια!!!ο αντρας σου φαινεται σε εχει στα ωπα ωπα!!
vasoula1 έγραψε:
Παράπονο Αλεξάνδρα μου δεν έχω θα πέσει όχι το ταβάνι ο ουρανός ολόκληρος να με πλακώσει!!Χτες για πρώτη φορά μου είπε πόσο πολύ θέλει να κάνουμε ένα παιδάκι!Εντάξει άλλο να το φαντάζεται μία γυναίκα και άλλο να της το λέει ο άντρας της με τόσο όμορφα λογάκια!
Alexandra23 έγραψε:βασουλα μου την βαση την εχετε.μια σχεση αληθινη με αγαπη.θα ερθει κ το κερασακι στην τουρτα που ειναι ενα μωρακι κ θα εισαι πραγματικα η πιο ευτυχισμενη γυναικα στον κοσμο!!ετσι κ εγω
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #118
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης