176 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #118 Κυρ Ιουν 09, 2013 9:22 am
Alexandra23
Πρωταγωνιστής!!
δεν σου εδωσε ακομη ε?νομιζω απο τη μερα που ακουμε καρδουλα δινει!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Alexandra23 έγραψε:δεν σου εδωσε ακομη ε?νομιζω απο τη μερα που ακουμε καρδουλα δινει!!
valgreg έγραψε:Alexandra23 έγραψε:δεν σου εδωσε ακομη ε?νομιζω απο τη μερα που ακουμε καρδουλα δινει!!
ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ.ΠΩ ΠΩ ΑΣΕ ΕΚΑΝΑ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΣΑΚΙΣΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ,ΔΑΚΡΥΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΟΥΞΙΜΟ.
viki1988 έγραψε:κοριτσακια μου γλυκα τι μου κανετε;;;;;πριν λιγο γυρισαμε και μπηκα να δω τα νεα σας.....
προχωρατε με γρηγορους ρυθμους...μπραβο σας κοριτσια μου.....
μου λειψατε πολυ πολυ.....
μια χαρα ειμαι αλεξανδρα μου....εσυ τι κανεις κοριτσακι μου;;;η αποστολια σου;;;;;ειχαμε παει στην Αθηνα στην αδερφη του αντρα μου και γυρισαμε πριν λιγο...και τωρα εχω σιδερωμα.... και βαριεμαι αστα να πανε κουκλι....Alexandra23 έγραψε:βικακυ μου τι κανεις κοειτσακι μου?ολα καλα?κ εμας μας ελειψες!!!!
Alexandra23 έγραψε:
αχ ψυχη μου δεν τις μπορω καθολου τις ενεσεις ποσες εχεις να κανεις ακομη?
γεια σου γλυκια μου ναι πριν λιγο γυρισαμε....περασαμε πολυ ωραια και ξεχαστηκα αρκετα.....ερχομαι..... τωρα μονο γαλα και κανα χυμουλακο πινουμε...χαχαχαχαχα.....valgreg έγραψε:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΒΙΚΑΚΙ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΣΥ??ΕΙΧΑΤΕ ΠΑΕΙ ΑΘΗΝΑ Ε?ΝΑΙ ΝΑΙ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΝΕΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΓΟΡΓΑ!!!!ΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ?ΕΓΩ ΕΔΩ ΚΑΛΑ,ΕΛΑ ΚΕΡΝΑΩ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕΣ!!!
viki1988 έγραψε:
γεια σου γλυκια μου ναι πριν λιγο γυρισαμε....περασαμε πολυ ωραια και ξεχαστηκα αρκετα.....ερχομαι..... τωρα μονο γαλα και κανα χυμουλακο πινουμε...χαχαχαχαχα.....
popialex έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε?
Εγω έτσι κ ετσι ποναω σήμερα οχι συνέχεια αραια κ που αλλα δυνατα....
Alexandra23 έγραψε:βασουλα μου την βαση την εχετε.μια σχεση αληθινη με αγαπη.θα ερθει κ το κερασακι στην τουρτα που ειναι ενα μωρακι κ θα εισαι πραγματικα η πιο ευτυχισμενη γυναικα στον κοσμο!!ετσι κ εγω
valgreg έγραψε:popialex έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε?
Εγω έτσι κ ετσι ποναω σήμερα οχι συνέχεια αραια κ που αλλα δυνατα....
καλησπέρα Ποπάκι μου,προσπάθησε να ηρεμήσεις και να ξαπλώσεις,εύχομαι να είναι όλα περαστικά.Πάω για νάνι γιατί ξυπνάω στις 6.Καληνύχτα
Lillybell έγραψε:Κοριτσιαααα!! τι κανετε;;
μπηκα για πολυ λιγο να δω τα νεα ολων και βγαινω αμεσα γιατι πρεπει να κοιμηθω! τσαγκαροδευτερα αυριο και η δουλεια...περιμενει!!
Καληνυχτα και ονειρα γλυκα σε ολες!!
viki1988 έγραψε:γεια σου γλυκια μου ναι πριν λιγο γυρισαμε....περασαμε πολυ ωραια και ξεχαστηκα αρκετα.....ερχομαι..... τωρα μονο γαλα και κανα χυμουλακο πινουμε...χαχαχαχαχα.....valgreg έγραψε:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΒΙΚΑΚΙ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΣΥ??ΕΙΧΑΤΕ ΠΑΕΙ ΑΘΗΝΑ Ε?ΝΑΙ ΝΑΙ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΝΕΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΓΟΡΓΑ!!!!ΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ?ΕΓΩ ΕΔΩ ΚΑΛΑ,ΕΛΑ ΚΕΡΝΑΩ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕΣ!!!
bourboulithra έγραψε:γεια σας κοριτσια! τελικα αδιαθετησα εγω σημερα,δεν πειραζει,παμε για αλλο μηνα!!!!
poppaki έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ!!!
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;
ΕΓΩ ΕΧΩ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΔΕΝ ΜΕ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΕΧΤΕΣ....ANYWAY.
ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΤΑ ΤΟ ΜΕΝΟΥ. ΕΣΕΙΣ;;;
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #118
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης