201 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #118 Κυρ Ιουν 09, 2013 11:12 pm
vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
kallia24 έγραψε:καλημερα ομορφα κοριτσακια μου τι κανετε?
Καλημερούδια Κάλλια μου!!Καλούτσικα εσύ?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
kallia24 έγραψε:καλημερα ομορφα κοριτσακια μου τι κανετε?
καλημερα βασουλα μου και εγω δν ειμαι πολυ καλα σημερα κοιμηθηκα με νευραξυπνησα με νευρα κ απο τι φαινεται ετσι θα παει ολη μερα...vasoula1 έγραψε:kallia24 έγραψε:καλημερα ομορφα κοριτσακια μου τι κανετε?
kallia24 έγραψε:καλημερα βασουλα μου και εγω δν ειμαι πολυ καλα σημερα κοιμηθηκα με νευραξυπνησα με νευρα κ απο τι φαινεται ετσι θα παει ολη μερα...vasoula1 έγραψε:kallia24 έγραψε:καλημερα ομορφα κοριτσακια μου τι κανετε?
οοουυυυυ ναι τελεια...vasoula1 έγραψε:kallia24 έγραψε:καλημερα βασουλα μου και εγω δν ειμαι πολυ καλα σημερα κοιμηθηκα με νευραξυπνησα με νευρα κ απο τι φαινεται ετσι θα παει ολη μερα...vasoula1 έγραψε:kallia24 έγραψε:καλημερα ομορφα κοριτσακια μου τι κανετε?
Καλά είμαστε όλες!!
kallia24 έγραψε:οοουυυυυ ναι τελεια...vasoula1 έγραψε:kallia24 έγραψε:καλημερα βασουλα μου και εγω δν ειμαι πολυ καλα σημερα κοιμηθηκα με νευραξυπνησα με νευρα κ απο τι φαινεται ετσι θα παει ολη μερα...vasoula1 έγραψε:kallia24 έγραψε:καλημερα ομορφα κοριτσακια μου τι κανετε?
Καλά είμαστε όλες!!
poppaki έγραψε:ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ;;;
ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΟΛΕΣ;;;ΕΧΟΥΝ ΤΠΤ Τ' ΑΣΤΡΑ;;;!!!
ΠΑΜΕ Ν'ΑΝΕΒΟΥΜΕ....ΕΓΩ ΒΑΖΩ ΜΟΥΣΙΚΟΥΛΑ!!!
kallia24 έγραψε:καλημερα ποπακι μου γλυκο χρονια πολλα και για προχθες να χαιρεσαι το ονοματακι σου..σε μενα παντως βασουλα φταιει ο καλος μου,η δουλεια κ αλλα πολλα....
popialex έγραψε:
Καλημερα κοριτσια πως ειστε?
Εγω ετσι κ ετσι δεν κοιμηθηκα ολο το βραδυ πρεπει να πηγα κ 3 φορες τουαλετα πονουσα που που....εντωμεταξυ εβλεπα στο ονειρο μου οτι πονουσε πολυ η κοιλια μου κ ελεγα αντε να αδιαθετησω κ ξυπναω κ δεν μπορουσα να καταλαβω αν ποναω τοσο κ στην πραγματικοτητα...τλκ οχι μετα απο λιγο το συνηδητοποιησα....τωρα εχω ερθει για δουλεια κ δεν την παλευω!!!
τπτ απλα δν καταλαβαινει κ μου σπαει τα νευρα με ειρωνευεται κ απο πανω οταν τ λεω κτ που με πειραζει ε κ δν αντεχω η γυναικα ολα εχουν και καποιο οριο..αμαννν....vasoula1 έγραψε:kallia24 έγραψε:καλημερα ποπακι μου γλυκο χρονια πολλα και για προχθες να χαιρεσαι το ονοματακι σου..σε μενα παντως βασουλα φταιει ο καλος μου,η δουλεια κ αλλα πολλα....
Τι έγινε πουλάκι μου?Αν θες μου λες!
kallia24 έγραψε:τπτ απλα δν καταλαβαινει κ μου σπαει τα νευρα με ειρωνευεται κ απο πανω οταν τ λεω κτ που με πειραζει ε κ δν αντεχω η γυναικα ολα εχουν και καποιο οριο..αμαννν....vasoula1 έγραψε:kallia24 έγραψε:καλημερα ποπακι μου γλυκο χρονια πολλα και για προχθες να χαιρεσαι το ονοματακι σου..σε μενα παντως βασουλα φταιει ο καλος μου,η δουλεια κ αλλα πολλα....
οχι βεβαια ισα ισα που εγω περναω χοντρο ζορι μεσα στο σπιτι τωρα εχουμε ενα πολυ σοβαρο θεμα και θα επρεπε να με στηριζει και οχι να με εκνευριζει περισσοτερο...vasoula1 έγραψε:kallia24 έγραψε:τπτ απλα δν καταλαβαινει κ μου σπαει τα νευρα με ειρωνευεται κ απο πανω οταν τ λεω κτ που με πειραζει ε κ δν αντεχω η γυναικα ολα εχουν και καποιο οριο..αμαννν....vasoula1 έγραψε:kallia24 έγραψε:καλημερα ποπακι μου γλυκο χρονια πολλα και για προχθες να χαιρεσαι το ονοματακι σου..σε μενα παντως βασουλα φταιει ο καλος μου,η δουλεια κ αλλα πολλα....
Γιατί έτσι?Περνάει κάποια φάση?
kallia24 έγραψε:οχι βεβαια ισα ισα που εγω περναω χοντρο ζορι μεσα στο σπιτι τωρα εχουμε ενα πολυ σοβαρο θεμα και θα επρεπε να με στηριζει και οχι να με εκνευριζει περισσοτερο...vasoula1 έγραψε:kallia24 έγραψε:τπτ απλα δν καταλαβαινει κ μου σπαει τα νευρα με ειρωνευεται κ απο πανω οταν τ λεω κτ που με πειραζει ε κ δν αντεχω η γυναικα ολα εχουν και καποιο οριο..αμαννν....vasoula1 έγραψε:kallia24 έγραψε:καλημερα ποπακι μου γλυκο χρονια πολλα και για προχθες να χαιρεσαι το ονοματακι σου..σε μενα παντως βασουλα φταιει ο καλος μου,η δουλεια κ αλλα πολλα....
σε ευχαριστω πολυ βασουλα μου το ξερω οτι ειστε εδω ολες κ με ακουτε!σας ευχαριστω ολες παρα μα παρα πολυ...vasoula1 έγραψε:kallia24 έγραψε:οχι βεβαια ισα ισα που εγω περναω χοντρο ζορι μεσα στο σπιτι τωρα εχουμε ενα πολυ σοβαρο θεμα και θα επρεπε να με στηριζει και οχι να με εκνευριζει περισσοτερο...vasoula1 έγραψε:kallia24 έγραψε:τπτ απλα δν καταλαβαινει κ μου σπαει τα νευρα με ειρωνευεται κ απο πανω οταν τ λεω κτ που με πειραζει ε κ δν αντεχω η γυναικα ολα εχουν και καποιο οριο..αμαννν....vasoula1 έγραψε:kallia24 έγραψε:καλημερα ποπακι μου γλυκο χρονια πολλα και για προχθες να χαιρεσαι το ονοματακι σου..σε μενα παντως βασουλα φταιει ο καλος μου,η δουλεια κ αλλα πολλα....
Δίκιο έχεις..Μακάρι να αλλάξει η κατάσταση και τα πράγματα να γίνουν καλύτερα πουλάκι μου!!Σε ότι θες να συζητήσεις είμαι εδώ!
kallia24 έγραψε:σε ευχαριστω πολυ βασουλα μου το ξερω οτι ειστε εδω ολες κ με ακουτε!σας ευχαριστω ολες παρα μα παρα πολυ...vasoula1 έγραψε:kallia24 έγραψε:οχι βεβαια ισα ισα που εγω περναω χοντρο ζορι μεσα στο σπιτι τωρα εχουμε ενα πολυ σοβαρο θεμα και θα επρεπε να με στηριζει και οχι να με εκνευριζει περισσοτερο...vasoula1 έγραψε:kallia24 έγραψε:τπτ απλα δν καταλαβαινει κ μου σπαει τα νευρα με ειρωνευεται κ απο πανω οταν τ λεω κτ που με πειραζει ε κ δν αντεχω η γυναικα ολα εχουν και καποιο οριο..αμαννν....vasoula1 έγραψε:kallia24 έγραψε:καλημερα ποπακι μου γλυκο χρονια πολλα και για προχθες να χαιρεσαι το ονοματακι σου..σε μενα παντως βασουλα φταιει ο καλος μου,η δουλεια κ αλλα πολλα....
Δίκιο έχεις..Μακάρι να αλλάξει η κατάσταση και τα πράγματα να γίνουν καλύτερα πουλάκι μου!!Σε ότι θες να συζητήσεις είμαι εδώ!
vasoula1 έγραψε:kallia24 έγραψε:σε ευχαριστω πολυ βασουλα μου το ξερω οτι ειστε εδω ολες κ με ακουτε!σας ευχαριστω ολες παρα μα παρα πολυ...vasoula1 έγραψε:kallia24 έγραψε:οχι βεβαια ισα ισα που εγω περναω χοντρο ζορι μεσα στο σπιτι τωρα εχουμε ενα πολυ σοβαρο θεμα και θα επρεπε να με στηριζει και οχι να με εκνευριζει περισσοτερο...vasoula1 έγραψε:kallia24 έγραψε:τπτ απλα δν καταλαβαινει κ μου σπαει τα νευρα με ειρωνευεται κ απο πανω οταν τ λεω κτ που με πειραζει ε κ δν αντεχω η γυναικα ολα εχουν και καποιο οριο..αμαννν....vasoula1 έγραψε:kallia24 έγραψε:καλημερα ποπακι μου γλυκο χρονια πολλα και για προχθες να χαιρεσαι το ονοματακι σου..σε μενα παντως βασουλα φταιει ο καλος μου,η δουλεια κ αλλα πολλα....
Τίποτε βρε τι ευχαριστείς!!
vasoula1 έγραψε:bourboulithra έγραψε:γεια σας κοριτσια! τελικα αδιαθετησα εγω σημερα,δεν πειραζει,παμε για αλλο μηνα!!!!
Καλημέρα κοριτσάκι μου πάμε γερά για τον επόμενο!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #118
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης