301 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #118 Τρι Ιουν 11, 2013 3:52 am
viki1988
Πρωταγωνιστής!!
εννοειται κοριτσι θα γινει χαμος λεμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!vasoula1 έγραψε:
Πάρτι λέμε μετά διαδικτιακό θα κάνουμε!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
εννοειται κοριτσι θα γινει χαμος λεμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!vasoula1 έγραψε:
Πάρτι λέμε μετά διαδικτιακό θα κάνουμε!!
poppaki έγραψε:viki1988 έγραψε:δεν την ξερεις ποπακι την εκφραση "το τηλεφωνο δεν χτυπαει ποτε για καλο";;;;;;poppaki έγραψε:
10ΩΡΟ;;;!!!ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!
ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΗΜΕΡΑ!!!ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΤΗΛ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ!!!
ΗΜΑΡΤΟΝ ΛΕΜΕ!!!
ΕΧΕΙ ΤΠΤ ΑΝΑΔΡΟΜΟ;;;ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΜΗ;;ΚΑΤΙ;;;
ΝΑΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ, ΟΛΟ ΑΝΑΠΟΔΙΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΣΥΝΕΝΟΗΣΙΕΣ!!
kallia24 έγραψε:κοριτσαρες ομορφες τι μου κανετε?εγω ειμαι λιγο πολυ λιγο καλυτερα!!!
βασουλα μου τι κανεις?καλα μην φανταστεις κ τρελα πραγματα...vasoula1 έγραψε:kallia24 έγραψε:κοριτσαρες ομορφες τι μου κανετε?εγω ειμαι λιγο πολυ λιγο καλυτερα!!!
Μπράβο κορίτσι μου έτσι να ανεβαίνουμεεεεεεεεε
γεια σου καλλια μου γλυκομ μου κοριτσακι τι κανεις;;;;; παντα καλα να εισαι...διαβασα τα νεα σου...μην σε παιρνει απο κατω για τπτ και γαι κανεναν......kallia24 έγραψε:κοριτσαρες ομορφες τι μου κανετε?εγω ειμαι λιγο πολυ λιγο καλυτερα!!!
kallia24 έγραψε:βασουλα μου τι κανεις?καλα μην φανταστεις κ τρελα πραγματα...vasoula1 έγραψε:kallia24 έγραψε:κοριτσαρες ομορφες τι μου κανετε?εγω ειμαι λιγο πολυ λιγο καλυτερα!!!
βικακυ μου γλυκεια μου εγκυουλα τι κανεις?το σπορακι μας?βικακυ μου νι να μην σκας για κανεναν αλλα οταν αγαπας εναν ανθρωπο και αυτος το μονο που κανει ειναι να σου σπαει τα νευρα και να σε ριχνει ψυχολογικα εε δν ειναι κ οτι καλυτερο...viki1988 έγραψε:γεια σου καλλια μου γλυκομ μου κοριτσακι τι κανεις;;;;; παντα καλα να εισαι...διαβασα τα νεα σου...μην σε παιρνει απο κατω για τπτ και γαι κανεναν......kallia24 έγραψε:κοριτσαρες ομορφες τι μου κανετε?εγω ειμαι λιγο πολυ λιγο καλυτερα!!!
ωραια βασουλα μου!!τι καλο θα φατε σημερα?vasoula1 έγραψε:kallia24 έγραψε:βασουλα μου τι κανεις?καλα μην φανταστεις κ τρελα πραγματα...vasoula1 έγραψε:kallia24 έγραψε:κοριτσαρες ομορφες τι μου κανετε?εγω ειμαι λιγο πολυ λιγο καλυτερα!!!
Δεν πειράζει δειλά δειλά θα ανέβεις πουλάκι μου..Καλά είμαι περιμένω σε καμια ωρίτσα τον αντρούλη μου να φάμε!
μια χαρα ειμαι κουκλα μου....σημερα εχω ρατεβου με το γιατρο και το βραδακι θα σας πω τα νεα μου.....kallia24 έγραψε:
βικακυ μου γλυκεια μου εγκυουλα τι κανεις?το σπορακι μας?βικακυ μου νι να μην σκας για κανεναν αλλα οταν αγαπας εναν ανθρωπο και αυτος το μονο που κανει ειναι να σου σπαει τα νευρα και να σε ριχνει ψυχολογικα εε δν ειναι κ οτι καλυτερο...
viki1988 έγραψε:τι καλο μαγειρεψες βασουλα μου;;;;;;
kallia24 έγραψε:ωραια βασουλα μου!!τι καλο θα φατε σημερα?vasoula1 έγραψε:kallia24 έγραψε:βασουλα μου τι κανεις?καλα μην φανταστεις κ τρελα πραγματα...vasoula1 έγραψε:kallia24 έγραψε:κοριτσαρες ομορφες τι μου κανετε?εγω ειμαι λιγο πολυ λιγο καλυτερα!!!
Δεν πειράζει δειλά δειλά θα ανέβεις πουλάκι μου..Καλά είμαι περιμένω σε καμια ωρίτσα τον αντρούλη μου να φάμε!
viki1988 έγραψε:μια χαρα ειμαι κουκλα μου....σημερα εχω ρατεβου με το γιατρο και το βραδακι θα σας πω τα νεα μου.....kallia24 έγραψε:
βικακυ μου γλυκεια μου εγκυουλα τι κανεις?το σπορακι μας?βικακυ μου νι να μην σκας για κανεναν αλλα οταν αγαπας εναν ανθρωπο και αυτος το μονο που κανει ειναι να σου σπαει τα νευρα και να σε ριχνει ψυχολογικα εε δν ειναι κ οτι καλυτερο...
το ξερω κοριτσακι μου και σε καταλαβαινω απολυτα πιστεψε με.....αν λες για τον καλο σου οτι σου σπαει τα νευρα ειναι ισως επειδη δεν εχετε το χρονο που ειχατε ο ενας για τον αλλο....ηρεμησε και μην πεφτεις.....οι αντρες δεν θελουν να τους δειχνουμε τοι χαλιομαστε γι'αυτους....γιατι παιρνουν αερα.....
ωραιες και οι φακες......και εχω πολυ καιρο να φτιαξω.....vasoula1 έγραψε:
Φακούλες νιαμ νιαμ!!
vasoula1 έγραψε:
Έτσι ακριβώς Βικάκι μου!!Παραπαίρνουν μπορώ να πω!!
viki1988 έγραψε:ωραιες και οι φακες......και εχω πολυ καιρο να φτιαξω.....vasoula1 έγραψε:
Φακούλες νιαμ νιαμ!!
πως τις φτιαχνεις ποπακι σαλατα;;;;γιατι εγω μονο την κλασσικη συνταγη ξερω......poppaki έγραψε:
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΚΑΙ ΣΑΛΑΤΑ ΟΙ ΦΑΚΟΥΛΕΣ. ΤΙΣ ΦΤΙΑΧΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ!
παιζει να ειναι και αυτο κουκλι......συζητησε το κοριτσακι μου μαζι μην τσακωνεσαι και χαλας τη διαθεση σου χωρις λογο....ετσι λυνονται τα προβληματα....kallia24 έγραψε:ναι βικακυ μου για τον καλο μου λεω,ναι ισως να ναι κ αυτο που λες το οτι δν εχει χρονο αλλα εγω που φταιω και βρισκω παντα τον μπελα μου???βασουλα ωραιες οι φακουλες αρκει να συνοδευονται με φετουλα κ οχι σκετες!!!
ναι βικακυ μου εαν το συζητησω για αλλη μια φορα τοτε ειναι που θα τσακωθουμε για τα καλα....viki1988 έγραψε:παιζει να ειναι και αυτο κουκλι......συζητησε το κοριτσακι μου μαζι μην τσακωνεσαι και χαλας τη διαθεση σου χωρις λογο....ετσι λυνονται τα προβληματα....kallia24 έγραψε:ναι βικακυ μου για τον καλο μου λεω,ναι ισως να ναι κ αυτο που λες το οτι δν εχει χρονο αλλα εγω που φταιω και βρισκω παντα τον μπελα μου???βασουλα ωραιες οι φακουλες αρκει να συνοδευονται με φετουλα κ οχι σκετες!!!
οσο για τις φακες συμφωνω απολυτα μαζι σου.......
poppaki έγραψε:viki1988 έγραψε:ωραιες και οι φακες......και εχω πολυ καιρο να φτιαξω.....vasoula1 έγραψε:
Φακούλες νιαμ νιαμ!!
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΚΑΙ ΣΑΛΑΤΑ ΟΙ ΦΑΚΟΥΛΕΣ. ΤΙΣ ΦΤΙΑΧΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ!
γιατι ρε καλλια μου ομως;;;;;τοσα νευρα εχει πια;;;;;δουλευει πολλες ωρες αραγε και του σπανε τα νευρα;;;δεν γινεται κατι φταιει....kallia24 έγραψε:
ναι βικακυ μου εαν το συζητησω για αλλη μια φορα τοτε ειναι που θα τσακωθουμε για τα καλα....
σωστο κ αυτο μου το χε πει κ μενα ο παθολογος οταν επαιρνα τα συμπληρωματα σιδηρου..kallia24 έγραψε:ναι βικακυ μου για τον καλο μου λεω,ναι ισως να ναι κ αυτο που λες το οτι δν εχει χρονο αλλα εγω που φταιω και βρισκω παντα τον μπελα μου???βασουλα ωραιες οι φακουλες αρκει να συνοδευονται με φετουλα κ οχι σκετες!!![/quo
Πάντα!!Αλλά πρόσφατα έμαθα ότι με τυρί η ότι έχει ασβέστειο δεν γίνεται καλύτερη η απορρόφηση του σιδήρου
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #118
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης