626 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #118 Πεμ Ιουν 13, 2013 3:12 am
poppaki
Πρωταγωνιστής!!
ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΣΑΣ ΕΦΗΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ Ν' ΕΤΟΙΜΑΣΤΩ.
ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!
ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Παρούσαααααααααααα!!Μόλις μπήκα σπίτι φορτωμένη σαν το γαιδούρι,πήγα λαική!!Τι κάνεις κοριτσάρα μουυυυυυυυυ???valgreg έγραψε:ναι ναι το περιμένω πως και πως να ξεφύγω λίγο!!!τι καλά που θα πας δουλίτσα σήμερα,μπράβο κοριτσάρα μου!!!εγώ τώρα πάω να φρεσκάρω λίγο το πουκάμισο του αντρούλη μου για τον γάμο.τι ώρα θα πας δουλειά?ρε παιδιά η Βασούλα μας που είναι σήμερα????
ουυουουυυυυυυυυυυ εδώ είμαι!!!!!Πόσο χαίρομαι που θα πας για δουλίτσα τι καλά!!irene-_- έγραψε:valgreg έγραψε:ναι ναι το περιμένω πως και πως να ξεφύγω λίγο!!!τι καλά που θα πας δουλίτσα σήμερα,μπράβο κοριτσάρα μου!!!εγώ τώρα πάω να φρεσκάρω λίγο το πουκάμισο του αντρούλη μου για τον γάμο.τι ώρα θα πας δουλειά?ρε παιδιά η Βασούλα μας που είναι σήμερα????
3 θα παω και το ποσο χαρηκα που με πηραν τηλ δε λεγεται!!!μακαρι να μου κανουν και τη συμβαση που ειπαν για ιουλιο-αυγουστο να περασει πιο γρηγορα η μοναξια..ναι βρε που ειναι η βασουλα οεο????βασουλα που εισαι?????
Ποππάκι μου γλυκό με το μούρλια σου το φαγάκι!Πήγα λαική πήγα και για ένα καφεδάκι τον πήρα τον αέρα μου παράπονο δεν έχω!!poppaki έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΛΙΣ ΕΦΑΓΑ. ΤΟ ΦΑΓΑΚΙ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΟΥΡΛΙΑ!!!
ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΟΥΛΑ ΣΗΜΕΡΑ!;;
Καλό μάθημα πουλάκι μου τα λέμε μετά!!poppaki έγραψε:ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΣΑΣ ΕΦΗΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ Ν' ΕΤΟΙΜΑΣΤΩ.
ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!
Κοριτάκι μου όμορφο τι κάνεις?Έτοιμο το δωμάτιο??Τι καλά!!Alexandra23 έγραψε:popialex έγραψε:Εγω να σας πω ηδη πανηγυριζω γτ οπως ειχα ενστικτο οτι ειμαι τωρα εχω το ιδιο οτι ολα καλα θα πάνε απλά δεν το έχω συνηδητοποιησει ακόμα μου φαινεται περιεργο.....
μπραβο ποππακη μου!!!επιτελους κοπελα με αισιοδοξια!!!νομιζα ειμαι ufo εγω με τοση αισιοδοξια κ χαρα που κουβαλαω!!!!!κ πολυ καλα κανεις κοριτσακι μου ετσι!!!ολα καλα θα πανε εννοειταιιιιιιιι!!!!!!
vasoula1 έγραψε:
Παρούσαααααααααααα!!Μόλις μπήκα σπίτι φορτωμένη σαν το γαιδούρι,πήγα λαική!!Τι κάνεις κοριτσάρα μουυυυυυυυυ???
Μια χαρά σήμερα είμαι καλύτερα ψυχολογικά!Έκανα πατάτες με μανιταράκια στο φούρνο!Αα είπα δεν θα σκάσω ότι είναι να γίνει θα γίνει.Σήμερα πάντως αν και είναι σχετικά νωρίς δεν έχω τίποταvalgreg έγραψε:vasoula1 έγραψε:
Παρούσαααααααααααα!!Μόλις μπήκα σπίτι φορτωμένη σαν το γαιδούρι,πήγα λαική!!Τι κάνεις κοριτσάρα μουυυυυυυυυ???
έλα ρε παιδάκι μου και ανησυχήσαμε!!!!όλα καλά?καλά έκανες και πήγες και για καφεδάκι!!!!εγώ μόλις έφαγα.εσύ τι καλό έχεις σήμερα ζουζούνα μου?
vasoula1 έγραψε:
Μια χαρά σήμερα είμαι καλύτερα ψυχολογικά!Έκανα πατάτες με μανιταράκια στο φούρνο!Αα είπα δεν θα σκάσω ότι είναι να γίνει θα γίνει.Σήμερα πάντως αν και είναι σχετικά νωρίς δεν έχω τίποτα
ξου ξου δεν λες τιποτα!valgreg έγραψε:vasoula1 έγραψε:
Μια χαρά σήμερα είμαι καλύτερα ψυχολογικά!Έκανα πατάτες με μανιταράκια στο φούρνο!Αα είπα δεν θα σκάσω ότι είναι να γίνει θα γίνει.Σήμερα πάντως αν και είναι σχετικά νωρίς δεν έχω τίποτα
έτσι σε θέλω!!!!!ναι ναι ναι ακόμα τίποτα ξου ξου σιχαμένη
Από μεθαύριο εδώ λέει ότι θα ανεβεί 36:shock:valgreg έγραψε:πωπω ο καιρός εδώ χάλια πάλι άρχισε το ψιλόβροχο.και έχω και έναν πονοκέφαλο άλλο πράγμα!
κοριτσακι μου πολλα...ευχομαι να πανε ολα καλα και σε λιγους μηνες να κρατησεις το μωρακι σου στην αγκαλιτσα σου!!!!!!!!!popialex έγραψε:Κοριτσια καλησπερα..εγω ειχα παει στο νοσοκομειο γτ πονουσα πολυ μου ειπαν δεν εχω τπτ ...με βρηκαν εγκυο μς χοριακη 59 κ ουρολοιμωξη..με αγχωσαν βεβαια γτ δεν φαινοταν κατι στη μητρα κ στην αρχη μου ειπαν οτι μου κατεβαινει περιοδος...θα ξανα κανω την παρασκςυη χοριακη...αυτα
Πηρα την γιατρο μου μετα κ μου ειπε ολα καλα κ οτι ειναι νωρις...
vasoula1 έγραψε:
Από μεθαύριο εδώ λέει ότι θα ανεβεί 36:shock:
γεια σου αλεξανδρα μου......τι ωραια που ετοιμαζετε το δωματιο της μπουμπους...θα μας βαλεις μια photo ε;;;;;;;μια χαρα ειμαι το μονο μου προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να φαω...ολα με αηδιαζουν και κυριως το κρεας....τρωω λιγες ποσοτητες γιατι πρεπει αλλα το κρεας δεν μπορω να το βαλω στο στομα μου............Alexandra23 έγραψε:κοριτσια μου εδω ειμαι κ εγω!μου φτιαχνουν τα επιπλα μεσα κ εγω αραζω κ περιμενω με ανυπομονησιαεσεις τι κανετε?βικακυ μου πως εισαι εγκυουλα μας?
viki1988 έγραψε:κοριτσακια μου γεια σας τι μου κανετε;;;;;;
βασουλα μου......
χρυσοβαλαντω τι καλα που ερχεται ο αντρουλης σου......πολυ χαιρομαι.............
αλεξανδρουκο μου γλυκο με την ομορφη αποστολια σου.....τι κανετε κοριτσια μου;;;;;;ετοιμο το δωματιακι της κουκλας;;;τι τελεια;;;;
ποπακι μου δεν σε προλαβα.....
viki1988 έγραψε:α κοριτσια μου ξεχασα να σας πω αυριο εχω και ραντεβου με τον αιματολογο......
με στριγμωξε μου ειπε αν και δεν ειχε ραντεβου.....
θα παμε να δουμε μηπως πρεπει να ριξω και ενεσακια για να βοηθησουμε το μικρο μου σπορακι!!!!!!!!!
μπραβο κοριτσακι μου.....θα αγκαλιασεις τον αντρουλη σου και θα αισθανθεις υπεροχα.....καλα ειμαι χρυσοβαλαντω μου......εσυ εχεις αναγουλες;;;;;;;;;;;;;valgreg έγραψε:
καλως την!!ναι ερχεται επιτελους!!εσυ τι κανεις?
δεν εχω ιδεα χρυσοβαλαντω...εγω να σου πω θα ηθελα να μου εχει δωσει ηδη τις ενεσεις για να το βοηθησω οσο πιο συντομα γινεται.....αλλα αυτη ηθελε να παω οπωσδηποτε σε αιματολογο....τι να πω;;;;;;;;;valgreg έγραψε:
εγω παλι κανω τις ενεσεις αλλα δεν με εστειλε σε αιματολογο.θα έπρεπε??
Μπράβο πουλάκι μου άραξε εσύ και γίνεται πραγματικότητα το δωματίο!!Alexandra23 έγραψε:κοριτσια μου εδω ειμαι κ εγω!μου φτιαχνουν τα επιπλα μεσα κ εγω αραζω κ περιμενω με ανυπομονησιαεσεις τι κανετε?βικακυ μου πως εισαι εγκυουλα μας?
Βικάκι μου γλυκό να τρως ότι σε ευχαριστεί!!viki1988 έγραψε:Alexandra23 έγραψε:κοριτσια μου εδω ειμαι κ εγω!μου φτιαχνουν τα επιπλα μεσα κ εγω αραζω κ περιμενω με ανυπομονησιαεσεις τι κανετε?βικακυ μου πως εισαι εγκυουλα μας?
γεια σου αλεξανδρα μου......τι ωραια που ετοιμαζετε το δωματιο της μπουμπους...θα μας βαλεις μια photo ε;;;;;;;μια χαρα ειμαι το μονο μου προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να φαω...ολα με αηδιαζουν και κυριως το κρεας....τρωω λιγες ποσοτητες γιατι πρεπει αλλα το κρεας δεν μπορω να το βαλω στο στομα μου............
Τι ενεσάκια?Ρωτάω η άσχετη!viki1988 έγραψε:α κοριτσια μου ξεχασα να σας πω αυριο εχω και ραντεβου με τον αιματολογο......
με στριγμωξε μου ειπε αν και δεν ειχε ραντεβου.....
θα παμε να δουμε μηπως πρεπει να ριξω και ενεσακια για να βοηθησουμε το μικρο μου σπορακι!!!!!!!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #118
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης