εννοειται σταματησα να δαιβαζω καπου στη σελιδα 2,γιατι μετα αρχισαν τα ξεκατινιασματα(παλι).
καταρχην κ συμφωνω κ διαφωνω με την αννα μαρια:
ναι το να ψαχνεις στο ιντερνετ πληροφοριες ιατρικης φυσης,ειναι πολυυυ επικινδυνο κ ναι δεν εχουν ολοι τη στοιχειωδη αντιληψη να συμβουλευτουν γιατρο,αυτο δε το βλεπετε κ στους γυρω σας,στην πραγματικη ζωη;;εγω για παραδειγμα εχω φιλη 30 χρονων μουλαρα που δεν εχει κανει τεστ παπ ποτε κ ο,τι εχει το ψαχνει μεσω νετ,τη λες νοημων ανθρωπο αυτη;;;μη μου πειτε οτι ποτεεε δεν εχετε συναντησει τετοιον ανθρωπο;
δευτερον,υπαρχουν πολλοι που το παιζουν γιατροι κ ειδημονες κ σκιζουν κ τα πτυχια τους οτι εχουν δικιο.μη μου πειτε λοιπον πως ουτε απ αυτους εχετε συναντησει εδω μεσα ή εξω;;(να μην αναφερθω στον τρισμεγιστο μ@λ@κ@ αντωνη,που της αλλης το παιδι πεθενε κ αυτος ηταν σιιιιγουρος οτι επαθε υπογλυκαιμια μονο,ας μην ξεφυγω ομως)
.
τελος,να αναφερω κ τη δικη μου εμπειρια για να πω γιατι διαφωνω εν μερει,με την αννα μαρια.
στην 1η μου εγκυμοσυνη,γυρω στην 8η εβδομαδα ειχα αιμορραγια.αρκετη,πηρα το γιατρο,με εξετασε,μου εδωσε υποθετα κ μου ειπε να μην ανησυχω καθολου,ουτε καν να ειμαι ξαπλα.ζητησα κ 2η γνωμη κ μου ειπε τα ιδια.εγω ομως ημουν αγχωμενη,δεν ηξερα,οποτε σκεφτηκα να ρωτησω αν ειναι συνηθες κ σε αλλες κοπελες.πολλες μου ειπαν οτι το ειχαν παθει κ ολα καλα τελικα.δλδ εγω ανακουφιστηκα εκεινη την ωρα.
ΑΝ ομως μου ελεγαν πως η εγκυμοσυνη τους ειχε ασχημη καταληξη,ε θα επεφτα να πεθανω!οποτε μαλλον θα ηταν καλυτερο να ακουγα μονο το γιατρο μου.
οσον αφορα τις πληροφοριες που δινουμε τωρα..αν εγω πω οτι θα παω με το παιδι μου το καλοκαιρι στην αμερικη,το εκθετω;;;το θετω σε κινδυνο;;
πως ακριβως;θα ερθει καποιος να με βρει σε ολη την ηπειρο;ε μην ειμαστε υπερβολικη ελλειψει επιχειρηματων!!
αλλο να πεις θα παω στα κυθηρα,στο σπιτι μου που ειναι στο ταδε χωριο κ θα ειμαι μονη γιατι ο νατρας μου ειναι στρατιωτικος κ αλλο να πεις θα παω στην ελλαδα γενικως!
-πιο επικινδυνο ειναι να βαζεις φατσα φορα τη φωτο του παιδιου σου(χωρις να εχει αντιληψη κα να το θελει αυτο)
-πιο επικινδυνο ειναι να λες πως εισαι γυναικα στρατιωτικου,σε ποια περιοχη μενεις κ ποσα βραδια μενεις μονη.
-πιο επικινδυνο ειναι να βαζεις τη φωτο σου κ να λες πως εχεις κ προβληματα με τον αντρα σου
-πιο επικινδυνο ειναι να βασιζεσαι στην αποψη 10 αγνωστων που μπορει να ειναι καλοπροαιρετοι,μπορει ομως κ να ειναι κακοβουλοι
-πιο επικινδυνο ειναι να δινεις συμβουλες γιατι κ σενα σου ετυχε να εχεις κατι παρομοιο.ναι κ εγω ειχα βηχα για ενα μηνα κ ηταν αλλεργικος,ειχε ομως κ ενας θειος μου κ πεθανε γιατι ηταν καρκινος.
αααα κ πραγματικα,τοσες αγαπουλιτσες ουτε κ εγω τις αντεχω!οχι γιατι στην πραγματικη μου ζωη δεν τα κανω,αλλα γιατι συμπαθουμε ΜΟΝΟ οσους μας προσφωνουν κοριτσακι μου,γλυκουλα,αχ ποσο σε καταλαβαινω,μην ανησυχεις δεν εινατι τιιιιποτα.
ναιαιαι,ειναι πολυ κακια η πεθερα σου,ναιαι το παιδι σου ετσι οπως τ ακουω ειναι το κα-λυ-τε-ρο,οι αλλες μαναδες ειναι ηλιθιες κ τα παιδια τους κακομαθημενα.
ναιαι ο αντρας σου σ αγαπαει βρε κουτο κ ας σου κατεβαζει καθε μερα καντηλια,σε κερατωνει ε κ αντρας ειναι θα ριξει κ ενα χερακι ξυλο.
αν ομως πει καποια,ξερεις εχεις αδικο,το παιδι σου,ο αντρας σου,η πεθερα σου..ειναι αλλιως απ ο,τι ναμιζεις,ε τοτε μπαινει κατευθειαν στην black list.
πωωωπω σεντοναρα εγραψα κ παλι!
εν κατακλειδι,ο καθενας ας κανει ο,τι θελει,προσωπικα χεστηκα!εδω μπαινω για να χαλαρωσω,να συζητησω πολιτισμενα,να χαζολογησω,αυτααα!τωρα πως θα κρινει ο καθενας τις πληροφοριες που θα παρει απο δω,ειναι δικο του θεμα.
σας φιλω