Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
572 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 572 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 27 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 41]

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Teleia ta nea sou popph mou!!!ola pane roloi!!!ante na ksekinhseis k perpathma!!!giwta mou na parakalas na mh gennhseis prin thn 36h evdomada gia to kalo tou mwrou sou!

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
παρακαλαω πως δεν παρακαλαω εσυ ξερεις καλητερα τι εχω περαση και τι ανχος το τελευτεο καιρο αλλα πραγματικα νοιωθω οτι τα ορια εχουν στενεψει πραγματικα............ααααααααααα εχω και την κουνια του μωρου στο δωματιο διπλα μου χιχιχιχχιχι

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ποπη μου,πολυ ωραια νεα!!! μπραβο κοριτσαρα μου!!! κ τα κιλα τελεια κ ολα!! ειδες που ειχες αγχωθει τσαμπα για τα κιλα του μωρο...επειδη δεν επαιρνες εσυ???ολα τελεια!!!!!
Γιωτα μου ας περασει κ η 36 κ μετα..θα ειναι καλυτερα!!!!
Αλεξανδρα, Ελενα, Αφρουλα, Ολινα, Χαρα, Inka.... Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #3 - Σελίδα 13 315810
πως ειστε σημερα κοριτσρες????

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kala eimai sputidoula mou!!ekana to mpanaki mou k twra xalarwnw!exw giatro to prwi!tha ta kanoume ola ektos apo uperhxo!mou arkei pou tha akousw thn kardoula ths:-)esu ti kaneis?

elenamagio

elenamagio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
freskia mama έγραψε:παρακαλαω πως δεν παρακαλαω εσυ ξερεις καλητερα τι εχω περαση και τι ανχος το τελευτεο καιρο αλλα πραγματικα νοιωθω οτι τα ορια εχουν στενεψει πραγματικα............ααααααααααα εχω και την κουνια του μωρου στο δωματιο διπλα μου χιχιχιχχιχι

Γιώτα μου ξέρεις μιλούσα με την Μαία μου πριν 2 βδομάδες που φοβόντουσαν και για μένα πρόωρο τοκετό...και μου έλεγε ότι εμείς οι μαμάδες μπορούμε να επηρεάσουμε το μωρό μας όσο είναι στην κοιλιά... Οπότε πίστεψε το ότι θα γεννήσεις μετά την 36η εβδομαδα και θα συμβεί!!! 

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τι να κάνω;;εδω Σπιτι..λίγο βαρετα.. Το πρωι είδα το σεμινάριο μαζι με τα κορίτσια κ απο την ώρα εκείνη ειμαι ξαπλωμενη με τον ανεμιστήρα αγκαλια!! Ζαλιζομαι νιώθω αδύναμη...ισως ειναι απο την ζέστη!!
Ωραία θα δεις αυριο την μικρούλα σου!!!! Τέλεια!!! Εμείς αργουμε λίγο..στις 25 έχουμε ραντεβου..

elenamagio

elenamagio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σπυριδούλα μου κι εγώ καλά είμαι αν εξαιρέσεις ότι ζεσταίνομαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ !!! Γύρισα πριν λίγο από το super market πήρα τις τελευταίες προμήθειες γιατί δεν θα ξανά πάω μέχρι να γεννήσω...και παραλίγο να μπω μέσα στα ψυγεία από την ζέστη που ένιωθα! Εσύ είσαι καλά;

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αστρα Ελενα!! Κ εγω τα ίδια..ωρες ωρες δυσκολευομαι κ να αναπνευω!!! Κ που να μπει ο Ιούλιος...

LindakiS

LindakiS
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γυρίσαμε κ εμείς από τη γιατρό κ κάναμε κ καρδιογράφημα 20 λεπτά!! το μωρό μου περνάει καλά στο περιβάλλον που του έφτιαξα!! Είμαστε 2.550 γρ 44 εκ. δε πιστεύω να περάσει τα 2800 μέχρι να γεννήσω γτ μου την έβγαλε ακριβώς Γ 22/7 σήμερα... το χω μια έννοια αλλά αφου δε μπορώ να κάνω αλλιώς σκέφτομαι ότι όλα θα πάνε καλά γτ δε θέλω να επηρεαζομαι αρνητικά! το ότι τα πνευμονια της λειτουργούν καλά μου το θυμίζει κάθε μέρα με το λοξυγκα της κ μου είπε η γιατρός ότι αυτό ειναι παααααρα πολύ καλό! αυτά τα ολίγα! Smile κάναμε κ μια εκτενή συζήτηση πάλι Γ τον τοκετό κ μου έδειξε ότι με καταλαβαίνει που δεν με στηρίζει κανείς Γ την επιθυμία μου...κ προσπάθησε να με στηρίξει Γ να μην στεναχωριέμαι...άλλωστε δε θα με ξεγεννησει η ίδια...

Οπότε πλησιάζουμε προς το τέλος σιγά σιγά...

Ποπακι μου πολύ χαίρομαι Γ σένα!! το νινι σου είναι καλά κι αυτο είναι το καλύτερο!!

http://www.sailormoon82@blogspot.com

elenamagio

elenamagio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ολίνα μου 2800 είναι μια χαρά! Τόσο γεννήθηκα κι εγώ πριν παααααααρα πολλα χρόνια και τώρα είμαι 1,73 ύψος!!! Οσο για τους πνεύμονες της θα είναι μια χαρά εφόσον θα έχεις κλείσει και τον όγδοο και μην ξεχνάς ότι είναι και κορίτσι οπότε είναι ακόμα πιο δυνατή!!! Μην αγχώνεσαι καθόλου λοιπόν!!! Όλα καλά θα πάνε!

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσια εμενα ο μικρος μου ξδσαλωνη με σπρώχνει και πονανε τα ραματα πολυ πριζετε και η κοιλια μου στον αφολο λιγο παραπανω αλλα οι πονοι ειναι υποφερτή και προστοπαρων ειμαι ηρεμη

LindakiS

LindakiS
elenamagio έγραψε:Ολίνα μου 2800 είναι μια χαρά! Τόσο γεννήθηκα κι εγώ πριν παααααααρα πολλα χρόνια και τώρα είμαι 1,73 ύψος!!! Οσο για τους πνεύμονες της θα είναι μια χαρά εφόσον θα έχεις κλείσει και τον όγδοο και μην ξεχνάς ότι είναι και κορίτσι οπότε είναι ακόμα πιο δυνατή!!! Μην αγχώνεσαι καθόλου λοιπόν!!! Όλα καλά θα πάνε!

Ελενακι μου ούτε τα 2800 δε θα φτάσει πιστεύω εδώ σε 1 μήνα τα μωρά παίρνουν μόνο 1 κιλό. Σε 3 βδομάδες η δικιά.μου πήρε 500γρ σε 2 θα πάρει 300?? δε βγαίνει... με ΤΠ δεν το νομίζω κ δε λέω ότι δε μπορεί να επιβιώσει μπορεί αλλά το βγάζουν βίαια από τη μήτρα της μαμάς του..... ίσως έπαιρνε κι άλλο... ίσως του έκανε καλό να.μείνει λίγο ακόμα αυτό λέω..

http://www.sailormoon82@blogspot.com

elenamagio

elenamagio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
LindakiS έγραψε:
elenamagio έγραψε:Ολίνα μου 2800 είναι μια χαρά! Τόσο γεννήθηκα κι εγώ πριν παααααααρα πολλα χρόνια και τώρα είμαι 1,73 ύψος!!! Οσο για τους πνεύμονες της θα είναι μια χαρά εφόσον θα έχεις κλείσει και τον όγδοο και μην ξεχνάς ότι είναι και κορίτσι οπότε είναι ακόμα πιο δυνατή!!! Μην αγχώνεσαι καθόλου λοιπόν!!! Όλα καλά θα πάνε!

Ελενακι μου ούτε τα 2800 δε θα φτάσει πιστεύω εδώ σε 1 μήνα τα μωρά παίρνουν μόνο 1 κιλό. Σε 3 βδομάδες η δικιά.μου πήρε 500γρ σε 2 θα πάρει 300?? δε βγαίνει... με ΤΠ δεν το νομίζω κ δε λέω ότι δε μπορεί να επιβιώσει μπορεί αλλά το βγάζουν βίαια από τη μήτρα της μαμάς του..... ίσως έπαιρνε κι άλλο... ίσως του έκανε καλό να.μείνει λίγο ακόμα αυτό λέω..

Ολινάκι μου η αλήθεια είναι ότι το καλύτερο θα ήταν να έχεις κλείσει τις 38 εβδομάδες, να γεννήσεις δηλαδή γύρω στις 10 Ιουλίου. Δεν μπορείς να τους πείσεις να την κρατήσεις άλλη μια εβδομάδα;;; Εμένα πάντως ο γιος μου γεννήθηκε 3350 στις 38 εβδομάδες και 3 μέρες και στις μετρήσεις κατα την διάρκεια της κύησης ήταν κανονικό μωρό όχι μεγάλο! Μην ξεχνάς ότι τα μωρά μετά την 35η φουλάρουν από βαρος οπότε σίγουρα θα πάρει 500 γραμμάρια σε 2 βδομάδες! Πάντως προσπάθησε να τους πείσεις να κερδίσεις άλλη μια βδομάδα...για να ηρεμήσεις εσύ όχι τίποτα άλλο! Την Δευτέρα που θα γεννήσω θα σου πω ακριβώς πόσο είναι ο δικός μου (που και αυτός είναι ψηλό αλλά αδύνατο μωρό όπως φαίνεται μέχρι τώρα!) και ελπίζω να νιώσεις καλύτερα!  

elenamagio

elenamagio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια καλημερααααααααα!!!! Έχω να σας πω κάτι πολύ πρωτότυπο!!! Σήμερα αποφάσισα να μην πάω δουλειά! Θα μείνω σπίτι!!!! Αντε ντε! Ξυπνηστε να μιλήσουμε!!!

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα κοριτσιααααααααα!!!εγω ελενα μου ηρθα για δουλεια!!!δεν τελειωνει αυτη η δουλεια ποτε!!!!

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερααααααααααααααα στις μελουσες μανουλες

elenamagio

elenamagio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
POPIKALYMN έγραψε:καλημέρα κοριτσιααααααααα!!!εγω ελενα μου ηρθα για δουλεια!!!δεν τελειωνει αυτη η δουλεια ποτε!!!!

Το ξέρω ότι δεν τελειώνει ποτε! Παρόλα αυτά λόγω ζέστης εγώ δεν το κουνάω! Είμαι κάτω από το air condition και θα μείνω εδώ όλη μέρα! Πήγα τον γιο μου στις 9 το πρωι στο camp και έγινα μούσκεμα! Φαντάσου τι θα γινεται το μεσημέρι! Εσείς απο ζέστη εκει πως πάτε; 

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια μου πολυ ζεστη και εδω στην φρανκφουρτ δεν παλεβετε ολοι λενε οτι ειναι προτακουστο για την γερμανια δεν κοιμηθηκα ολο το βραδυ

inka

inka
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια!βλέπω πολύ πρωινή κίνηση! Εγω μόλις ξύπνησα....οχι δεν ειμαι χουζουρου, απλα ψες αργα εδεησα να πιω κοκακολα κ η μπέμπα με ταραξε στο κλοτσιδι μεχρι τις 6 πρωι!Είναι κ μικρη η κοιλίτσα μου, γαϊδουρίτσα αυτή, τα μαυρισε τα πλευρα μου! 
elenamagio επιτελους εβαλες μυαλό ή απλα σε δεσανε με καμια τριχιά στο  σπίτι???LaughingLaughing

inka

inka
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα φρεσκια μαμα! Φρανκφουρτ ε?? και μαλιστα ζεστή?? Τι να πω κ εγω για την λάρισα που έχει ως γνωστόν τα ινία της πρωτιάς στο θέμα ..λιβακωμάρα??!! (ενας (α)δοκιμος λαρισαϊκος όρος)

elenamagio

elenamagio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
inka έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!βλέπω πολύ πρωινή κίνηση! Εγω μόλις ξύπνησα....οχι δεν ειμαι χουζουρου, απλα ψες αργα εδεησα να πιω κοκακολα κ η μπέμπα με ταραξε στο κλοτσιδι μεχρι τις 6 πρωι!Είναι κ μικρη η κοιλίτσα μου, γαϊδουρίτσα αυτή, τα μαυρισε τα πλευρα μου! 
elenamagio επιτελους εβαλες μυαλό ή απλα σε δεσανε με καμια τριχιά στο  σπίτι???LaughingLaughing

Εμένα και να με δέσουνε;;;; Μπααααα!!! Οποιος με ξέρει καλά ξέρει ότι ούτε αυτό δεν πιάνει! Αφού ο άντρας μου καμία φορά που του λένε ε, να τώρα που η Ελενα θα είναι λεχώνα και θα είναι όλη μέρα σπίτι για 40 μέρες...απαντάει: πόσες; Θα μείνει 4 μέρες στο νοσοκομείο ! Φτανουν! Την Πέμπτη θα παει στο γραφείο και το βράδυ για ποτό!!!! Χαχαχα Απλά σήμερα δεν έχω κάτι επείγον και δεν υπάρχει λόγος να πάω! Γι αυτό τόσο καιρό βρε κορίτσια σας έλεγα ότι ΠΡΕΠΕΙ να πάω! Έπρεπε να τακτοποιήσω τις τελευταίες εκκρεμότητες! Τώρα αν προκύψουν κι άλλες...βλέπουμε! 

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αστα κοπελα μου πολυ χαλια ειχα τους πονους μου ειχα την καουρα ειχα και την ζεστη καταφερα να κοιμηθω λιγο στον καναπε για το κρεβατι ουτε συζητηση μαρτιρικο βραδυ  μιλαμε

elenamagio

elenamagio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Υπάρχει μια coca cola χωρίς καφεΐνη και χωρίς ζάχαρη ! Είναι μαύρη απέξω όχι κόκκινη! Την έχει και το super market αν είναι βέβαια μεγάλο! Εγω την έχω ταράξει 8 μήνες τώρα και το μωρό δεν επηρεάζεται καθόλου!

inka

inka
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elenamagio τι γραφειο διατηρεις αν επιτρέπεται? Η αλήθεια είναι ότι το μεγαλύτερο ζόρι στην εγκυμοσυνη το τραβανε οι εγκυούλες που εχουν δική τους δουλεια!οι υπόλοιπες βολευονται με αδειουλες!

freskia mama σε καταλαβαίνω!Η ντουζιερα ας είναι καλα!...κ εχεις δρομο μπροστα σου οπως βλέπω μέχρι να φερεις τον νεαρό λεοντα στον κόσμο!

elenamagio

elenamagio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
inka έγραψε:elenamagio τι γραφειο διατηρεις αν επιτρέπεται? Η αλήθεια είναι ότι το μεγαλύτερο ζόρι στην εγκυμοσυνη το τραβανε οι εγκυούλες που εχουν δική τους δουλεια!οι υπόλοιπες βολευονται με αδειουλες!

freskia mama σε καταλαβαίνω!Η ντουζιερα ας είναι καλα!...κ εχεις
δρομο μπροστα σου οπως βλέπω μέχρι να φερεις τον νεαρό λεοντα στον κόσμο!

Συμβολαιογραφείο διατηρώ. Είμαι Συμβολαιογράφος. Και όντως το ελεύθερο επάγγελμα είναι πολύ μανίκι και όταν είσαι έγκυος και ακόμα χειρότερα όταν έχεις μωρό!!! Το πραγματικό σου όνομα inka ποιο είναι;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 27 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις