Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
576 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 576 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 41]

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Se euxaristw zouzouna mou!!k esu me to kalo me ena ninaki sthn koilitsa:-)

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημεραααααα!σημερ κοιμήθηκα επιτελους!!πήρα το βραδυ ενα aerius.Στης  5 θα παω για υπέρηχο.
έκανα ενα φραπεδάκι τωρα και χαλαρώνω στη βεράντα μου.
Αλεξάνδρα μου πολύ ωραίο το δωματιάκι της κορούλας σου!!!αλλα τι δωματιακι?δωματιάρα!!!!!!Very Happy:D:D:D
στον τοιχο πίσω απο το κρεββατακι δεν βλεπω καλά τι ειναι?ζωγραφιά?

elenamagio

elenamagio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
POPIKALYMN έγραψε:καλημεραααααα!σημερ κοιμήθηκα επιτελους!!πήρα το βραδυ ενα aerius.Στης  5 θα παω για υπέρηχο.
έκανα ενα φραπεδάκι τωρα και χαλαρώνω στη βεράντα μου.
Αλεξάνδρα μου πολύ ωραίο το δωματιάκι της κορούλας σου!!!αλλα τι δωματιακι?δωματιάρα!!!!!!Very Happy:D:D:D
στον τοιχο πίσω απο το κρεββατακι δεν βλεπω καλά τι ειναι?ζωγραφιά?

Καλημερα Πόπη μου!!! Αν το aerius σε βοήθησε στάνταρ είναι αλλεργικό αυτό που έχεις γιατί το aerius είναι αντισταμινικό! Πρέπει οπωσδήποτε να το συζητήσεις με το γιατρό σου! Εγώ ξύπνησα στις 8 σήμερα, πήγα στις 9 τον γιο μου σε ένα sport camp καλοκαιρινό που αρχίζει σήμερα, και τώρα ετοιμάζομαι να πάω γραφείο αλλά στις 2 θα είμαι πίσω. Δεν έχω πολλή δουλειά σήμερα αλλά θέλω να τακτοποιήσω λογαριασμούς και τέτοια...γιατί τέλος του μήνα ΣΤΑΝΤΑΡ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ! Σήμερα το πρωι ξύπνησα και συνειδητοποίησα ότι σε μια εβδομαδα το αργότερο θα έχω το μωρό μου αγκαλιά...και αρχικά με έπιασαν τα κλάματα από τη χαρά μου...και στη συνέχεια ΠΑΝΙΚΟΣ!!! Νομίζω ότι αποκλείεται ο Νικόλας αποκλείεται να επιχειρήσει να βγει νωρίτερα...γιατί σίγουρα νιώθει κι αυτός τον πανικό μου!!! Κατά τα άλλα είμαι άνετη!!!! Λέτε εσείς τώρα!!!! Smile 

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα έλενα μου.γιατι πανικός?εσυ εχεις και μια σχετικη εμπειρία.κανονικα εμας τις πρωτοτοκες επρεπε να μας καραταει πανικος που ειναι ολα αγνωστα !!!το εχω δει πολύ χαλαρα το θεμα.βαλιτσα εφτιαξες ή ακομα?εγω δεν πηγα δουλεια σημερα,εχω ιντερνετικο σεμιναριο και θελω να το παρακολουθησω.θα παω το απογευμα μετα τον υπέρηχο.
εχεις παρει καθισματακι αυτοκινητου?εμενα ειπε μια ξαδερφη μου οτι θα μου παρει το καλαθακι που απο οτι καταλαβα δενεται και στο αμαξι και το μεταφερεις οπου θες και αναρωτιεμαι μηπως να το αλλαξω και να παρω κανονικο καθισματακι αφου για το σπιτι εχω ρηλαξ?

elenamagio

elenamagio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
POPIKALYMN έγραψε:καλημέρα έλενα μου.γιατι πανικός?εσυ εχεις και μια σχετικη εμπειρία.κανονικα εμας τις πρωτοτοκες επρεπε να μας καραταει πανικος που ειναι ολα αγνωστα !!!το εχω δει πολύ χαλαρα το θεμα.βαλιτσα εφτιαξες ή ακομα?εγω δεν πηγα δουλεια σημερα,εχω ιντερνετικο σεμιναριο και θελω να το παρακολουθησω.θα παω το απογευμα μετα τον υπέρηχο.
εχεις παρει καθισματακι αυτοκινητου?εμενα ειπε μια ξαδερφη μου οτι θα μου παρει το καλαθακι που απο οτι καταλαβα δενεται και στο αμαξι και το μεταφερεις οπου θες και αναρωτιεμαι μηπως να το αλλαξω και να παρω κανονικο καθισματακι αφου για το σπιτι εχω ρηλαξ?

πανικός γιατί...έχω άλλο γιατρό άλλο νοσοκομείο και δεν ξέρω αν τα πράγματα θα είναι όπως την άλλη φορά... Πανικός γιατί ξαφνικά φοβάμαι την επισκληρίδιο παρόλο που την έχω ήδη κάνει και εκτός του ότι πόνεσα πολύ την ώρα που την έκαναν δεν είχα απολύτως καμία παρενεργεια! Πανικός γιατί στο προηγούμενο μωρό ήμουν κατά 9 χρόνια μικρότερη...και όσο μικρότερη είσαι τόσο πιο εύκολος ο τοκετος! Αστο σου λέω... Την βαλίτσα δεν την έφτιαξα αλλά έχω συγκεντρώσει και σκεφτεί ακριβώς τι θα πάρω οπότε δεν θα μου πάρει πάνω απο 5 λεπτά να τα βάλω μέσα! Είπαμε είμαι προληπτική!!!!Smile Κυριακή βράδυ θα τα βάλω μέσα! Καθισματακι αυτοκινήτου έχω απο τον προηγούμενο γιο και όντως πιστεύω ότι πρέπει να το αλλάξεις αν και δεν το έχω δει αυτο που έχεις...αλλά σίγουρα το ειδικό καθίσματα κι ει

elenamagio

elenamagio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Είναι πιο ασφαλές γιατι είναι πολύ σκληρό απέξω οπότε αν ο μη γενοιτο συμβει κάτι το μωρό μένει ανέπαφο!

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα μανουλες τι μου κανετε εγω παντος καθολου πανικος για την γεννα περασα το πρωτω σοκ και περιμενω πως και πως να τον κρατισω αγκαλιτσα την αλη τριτη εχω ραντεβου με την γιατρο μου

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γιώτα μου καλημέρα!!!βγηκες απο το νοσοκομείο?εισαι σπίτι?

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι απο χτες ειμαι σπιτι

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μπραβο γιωτα μου ολα καλα λοιπον!!!!

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι τωρα περιμενουμε απλα να κρατισουμε τον μικρουλι μας αγκαλιτσα

elenamagio

elenamagio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μπράβο Γιώτα που τα κατάφερες να περάσεις την πρώτη και ευχομαι τελευταία δυσκολία! Υπομονή και πλησιάζουν οι μέρες...μετα τις 4 Ιουλίου μπορείς να γεννήσεις κανονικά έτσι δεν είναι;

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσιαααααααα!!!!
τι μου κανετε??? α ρε Ελενα τρελα με την δουλεια...μπραβο κοριτσαρα μου που εχεις κουραγια ακομη κ πας!!!!
Αλεξανδρα μου τελειο το δωματιο σας!!! με το καλο να ερθει η μπεμπουλα σου να ολοκληρωθει η χαρα σας!!!!
Ποπη μου κ εγω γι'αυτο ξυπνησα για το σεμιναριο...χαχαχαχαχαχαχαχα
οσο για το aerius που σε "χαλαρωσε" κ κοιμηθηκες,στανταρ ειναι αλλεργικο με την φαγουρα το βραδυ!!! μιλα κ με τον γιατρο σου για το θεμα αυτο!!!
Γιωτακι μου απολαυσε το σπιτακι σου κ την γαληνη του!!!!δεν συγκρινεται με του νοσοκομειου!!ποτε σου εδωσαν ημερ/νια οτι μπορεις να γεννησεις αφοβα??? απο ποτε κ μετα???

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα σπυριδουλα μου.μωλις συνδεθηκα κα με το σεμιναριο και περιμενω.για να δουμε !!οτι μαθουμε καλό ειναι!

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
απο τις 36 εβδομαδες αλλα και 34 να ερθει καλα θα ειναι κοριτσια τι ζεστη ειναι αυτη

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κ εγω εχω συνδεθει!! ξεκινησεεεεεεεεε!!!!
Γιωτα μου κ εδω εχει καυσωνα!!!

xara_84

xara_84
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Κορίτσια καλησπέρα!

Τι κάνουν οι κοιλίτσες σήμερα?
Εμείς στη δουλειά κλασικά, με αρκετή δουλίτσα.

Γιώτα δεν έτυχε να μιλήσουμε αλλά έμαθα για σένα από το ενδιαφέρον των κοριτσιών που ζητούσαν τα νέα σου. Με το καλό να έρθει το ζουζουνάκι σου!!!

Αλεξάνδρα πολύ ωραίο το δωμάτιό σας! Που να μην περνάς τάχα μου τυχαία από κει να το χαζεύεις...χεχε!

Έλενα, σε μία εβδομάδα ε? Σαν δευτερομανούλα κι εγώ ξέρω πως η αγωνία δεν είναι μικρότερη από την πρώτη φορά. Ίσα ίσα θα έλεγα πως τώρα έχω μεγαλύτερη αγωνία γιατί "ξέρω τι με περιμένει"...χαχαχα...έλα μην τρομάζετε οι πρωτομανούλες. Απλά στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα πάει τόσο μα τόσο χαλαρή και άνετη να γεννήσω λες και πήγαινα για καφεδάκι στην παραλία.

Ολίνα μου, άντε δεν έμεινε και πολύς καιρός...πλησιάζει η μέρα που θα γίνεις κι εσύ μανούλα. Αν σου δώσουν την επιλογή θα έλεγα κι εγώ για επισκληρίδιο έναντι ολικής. Μία ερώτηση, μιας και πας προγραμματισμένα θα πληρώσεις τον γιατρό λογικά. Για τι ποσό μιλάμε? Βρήκα μια φίλη μου μαία που δουλεύει στο Παπαγεωργίου (βέβαια τώρα είναι σε άδεια λόγω κύησης) η οποία μου έλεισε αρκετές απορίες, αλλά για το πόσα παίρνουν οι γιατροί εκεί δεν ήξερε να μου πει.

Σπυριδούλα και Πόπη, κρατήστε καμία σημείωση να μας πείτε κι εμάς μετά τα SOS από τα σεμινάρια. Πόπη, όταν λες φαγούρα εννοείς σε όλο το σώμα?

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα εγκυουλες μου γλυκες!!!τι κανετε?ποππη μου ναι ζωγραφια ειναι!το ζωγραφισαμε με στενσιλ κ το καναμε σαν δεντρακι!!αν καταφερνα να τις εβαζα μεγαλυτερες θα το εβλεπες καθαρα..αλλα δεν μπορεσα η χαζηηη!!!σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια για το δωματιακι μας!!οταν μπει κ η κουκλαρα μου μεσα θα ειναι τελειο Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #3 - Σελίδα 12 669659
κοριτσια παντως κ εγω το εχω ακουσει οτι οι δευτερομανουλες αγχωνονται πιο πολυ απο τις πρωταρες!εμεις οντως παμε χαλαρα λες κ παμε για καφε.χθες μιλουσα με μια φιλη για τη βαλιτσα τι πρεπει να παρουμε κ καναμε λες κ παμε ταξιδι του μελιτοςLaughing αλλα κοριτσια πραγματικα σας το λεω προτιμω να παω ετσι παρα με αγχος τουλαχιστον απο τωρα γιατι εκεινη την ημερα θα εχω τρελο αγχος κ φοβο!οποτε το διασκεδαζω μεχρι τοτεVery Happy απο σημερα φτιαχνω βαλιτσα κ θα παω τωρα να αγορασω μερικα πραγματακια!

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ηταν πολυ καλό το σεμιναριο.μαθαινεις αρκετα πραγματα.
χαρα οταν λεω φαγουρα εννοω σε ολο το σωμα και συνηθως το βραδυ επιδυνονεται η κατασταση.

LindakiS

LindakiS
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπερα σας συνεγκυουλες μου!! Για λιγο ακομη ....σιγα σιγα μια μια θα παιρνει σειρα! SmileΥπεροχοοοοο

Αλεξανρδα μου υπερλουξ το κοβω το δωματιακη σας θα το στολισεις υπεροχα!! Θα γινει φανταστικο!Μπραβο!

Το ειδα και εγω το σεμηναριο σημερα, πολυ βοηθητικη η επιδηξη πως να κανεις μπανακι το νινι!! SmileΞελιγωθηκα η μελλουσα μανα!  Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #3 - Σελίδα 12 669659 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #3 - Σελίδα 12 669659 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #3 - Σελίδα 12 669659

Σημερα ειμαι σπιτιιιιι!!! Επιτελους!!! Εκατσα μια φορα σπιτι μου, παρηγγειλα τα δειγματακια μου απο τις σελιδες που μας εβαλε η Σπυριδουλα!! Εξαιρετικα βοηθητικο ποστ! Φοραω το ανετο φορεματακι μου και σε λιγο θα βαψω νυχακι γτ μου χαλασαν (για λιγο αυτα ακομα γτ στην καισαρικη δεν αφηνουν βαμμενα νυχια!! Γκρρρρρρ!!!) και το απογευμα θα παω να δω το μωρο μου στον υπερηχο! Τι τελειο να εισαι εγκυουλα τελικααααααααα!!! Smile Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #3 - Σελίδα 12 990599 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #3 - Σελίδα 12 990599 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #3 - Σελίδα 12 990599 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #3 - Σελίδα 12 990599 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #3 - Σελίδα 12 990599 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #3 - Σελίδα 12 2963 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #3 - Σελίδα 12 2963 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #3 - Σελίδα 12 2963 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #3 - Σελίδα 12 2963

Συμφωνω με Ελενα μας το τονισαν και στο σεμηναριο το καθησματακι ειναι το πιο ασφαλες! Ουτε καλαθουνες, ουτε πορτ μπεμπε (εκτος αν εχει isofix βαση) ουτε αγκαλια! Μονο καθησματακι και βουρ για το σπιτι!

Γιωτακι τι ωραια που γυρισες σπιτι! Smile

Χαρα μου, οχι δεν πληρωνεις τπτ γτ αν και προγραμματισμενα οταν σε παρακολουθουν απο τα εξωτερικα σε προγραμματιζουν σε εφημερεια.. που σημαινει σε εφημερια δεν πληρωνεις ποτε τπτ σε οποιοδηποτε νοσοκομειο. Αν σου ρθει και γεννησεις σε εφημερια ΠΑΛΙ αλλα με τον δικο σου γιατρο τοτε ναι..θα τον πληρωσεις. Εγω δεν εχω δικο μου γιατρο απ εξω...οποιος βρισκεται τοτε σε εφημερια αυτος θα με ξεγεννησει, δεν εχω ιδεα ποιος θα ειναι! Αλλα δεν αγχωνομαι οποιος και να ειναι το μωρο μου να μου δωσουνε στα χερια και τπτ αλλο δε θελω!

http://www.sailormoon82@blogspot.com

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσακια μου ηρθα να σας πω τα νεα μου.πηγαμε στο γιατρο!!!!ειμαστε 2277 kg,ολα πανε καλα!!!δεν εχει γυρισει ακομα αλλα μου ειπε να μην ανησυχω.μωλις μπει ο ιουλιος θα αρχισουμε σιγα σιγα περπατημα,θα σταματησω τα yotopar,salospir,μαγνησιο.
ο τραχηλος δεν εχει διαστολη ειναι 3,9 εκ
ειμαστε ΚΟΥΚΛΕΣ Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #3 - Σελίδα 12 669659 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #3 - Σελίδα 12 669659 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #3 - Σελίδα 12 669659 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #3 - Σελίδα 12 669659 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #3 - Σελίδα 12 669659 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #3 - Σελίδα 12 669659 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #3 - Σελίδα 12 669659 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #3 - Σελίδα 12 669659

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ τι ωραιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
χερομαι κουκλιτσα μου

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ευχαριστω Γιωτα μου

elenamagio

elenamagio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
POPIKALYMN έγραψε:κοριτσακια μου ηρθα να σας πω τα νεα μου.πηγαμε στο γιατρο!!!!ειμαστε 2277 kg,ολα πανε καλα!!!δεν εχει γυρισει ακομα αλλα μου ειπε να μην ανησυχω.μωλις μπει ο ιουλιος θα αρχισουμε σιγα σιγα περπατημα,θα σταματησω τα yotopar,salospir,μαγνησιο.
ο τραχηλος δεν εχει διαστολη ειναι 3,9 εκ
ειμαστε ΚΟΥΚΛΕΣ Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #3 - Σελίδα 12 669659 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #3 - Σελίδα 12 669659 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #3 - Σελίδα 12 669659 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #3 - Σελίδα 12 669659 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #3 - Σελίδα 12 669659 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #3 - Σελίδα 12 669659 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #3 - Σελίδα 12 669659 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #3 - Σελίδα 12 669659

ΜΠΡΑΒΟ Πόπη μου! Τέτοια να ακούμε! Φαντάζομαι ότι ο τράχηλος έχει μήκος 3,9 σωστά; Αντε να μπεις στον ένατο να αρχίσεις και το περπάτημα να πάρει θεση κι η μικρή σιγα σιγά...

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ ετσι κοριτσια μου αν ακουμε ευχαριστα εγω δεν ξερω αλλα εχω ενα προεσθημα οτι το πολυ σε 1 με 2 εβδομαδες θα γεννησω δεν ξερω γιατι αλλα ετσι νοιωθω εχω ραντεβου την τριτη με την γιατρο μου και νοιωθω οτι θα με ξαναστηλη στο νοσοκομειο και αυτη την φορα θα ειμαι για γεννα την ημερα που εχω ραντεβου θα ειμαι 34+2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις