276 Απ: Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #3 Κυρ Ιουν 16, 2013 12:18 pm
Alexandra23
Πρωταγωνιστής!!
Se euxaristw zouzouna mou!!k esu me to kalo me ena ninaki sthn koilitsa:-)
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
POPIKALYMN έγραψε:καλημεραααααα!σημερ κοιμήθηκα επιτελους!!πήρα το βραδυ ενα aerius.Στης 5 θα παω για υπέρηχο.
έκανα ενα φραπεδάκι τωρα και χαλαρώνω στη βεράντα μου.
Αλεξάνδρα μου πολύ ωραίο το δωματιάκι της κορούλας σου!!!αλλα τι δωματιακι?δωματιάρα!!!!!!:D:D:D
στον τοιχο πίσω απο το κρεββατακι δεν βλεπω καλά τι ειναι?ζωγραφιά?
Καλημερα Πόπη μου!!! Αν το aerius σε βοήθησε στάνταρ είναι αλλεργικό αυτό που έχεις γιατί το aerius είναι αντισταμινικό! Πρέπει οπωσδήποτε να το συζητήσεις με το γιατρό σου! Εγώ ξύπνησα στις 8 σήμερα, πήγα στις 9 τον γιο μου σε ένα sport camp καλοκαιρινό που αρχίζει σήμερα, και τώρα ετοιμάζομαι να πάω γραφείο αλλά στις 2 θα είμαι πίσω. Δεν έχω πολλή δουλειά σήμερα αλλά θέλω να τακτοποιήσω λογαριασμούς και τέτοια...γιατί τέλος του μήνα ΣΤΑΝΤΑΡ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ! Σήμερα το πρωι ξύπνησα και συνειδητοποίησα ότι σε μια εβδομαδα το αργότερο θα έχω το μωρό μου αγκαλιά...και αρχικά με έπιασαν τα κλάματα από τη χαρά μου...και στη συνέχεια ΠΑΝΙΚΟΣ!!! Νομίζω ότι αποκλείεται ο Νικόλας αποκλείεται να επιχειρήσει να βγει νωρίτερα...γιατί σίγουρα νιώθει κι αυτός τον πανικό μου!!! Κατά τα άλλα είμαι άνετη!!!! Λέτε εσείς τώρα!!!!
POPIKALYMN έγραψε:καλημέρα έλενα μου.γιατι πανικός?εσυ εχεις και μια σχετικη εμπειρία.κανονικα εμας τις πρωτοτοκες επρεπε να μας καραταει πανικος που ειναι ολα αγνωστα !!!το εχω δει πολύ χαλαρα το θεμα.βαλιτσα εφτιαξες ή ακομα?εγω δεν πηγα δουλεια σημερα,εχω ιντερνετικο σεμιναριο και θελω να το παρακολουθησω.θα παω το απογευμα μετα τον υπέρηχο.
εχεις παρει καθισματακι αυτοκινητου?εμενα ειπε μια ξαδερφη μου οτι θα μου παρει το καλαθακι που απο οτι καταλαβα δενεται και στο αμαξι και το μεταφερεις οπου θες και αναρωτιεμαι μηπως να το αλλαξω και να παρω κανονικο καθισματακι αφου για το σπιτι εχω ρηλαξ?
πανικός γιατί...έχω άλλο γιατρό άλλο νοσοκομείο και δεν ξέρω αν τα πράγματα θα είναι όπως την άλλη φορά... Πανικός γιατί ξαφνικά φοβάμαι την επισκληρίδιο παρόλο που την έχω ήδη κάνει και εκτός του ότι πόνεσα πολύ την ώρα που την έκαναν δεν είχα απολύτως καμία παρενεργεια! Πανικός γιατί στο προηγούμενο μωρό ήμουν κατά 9 χρόνια μικρότερη...και όσο μικρότερη είσαι τόσο πιο εύκολος ο τοκετος! Αστο σου λέω... Την βαλίτσα δεν την έφτιαξα αλλά έχω συγκεντρώσει και σκεφτεί ακριβώς τι θα πάρω οπότε δεν θα μου πάρει πάνω απο 5 λεπτά να τα βάλω μέσα! Είπαμε είμαι προληπτική!!!! Κυριακή βράδυ θα τα βάλω μέσα! Καθισματακι αυτοκινήτου έχω απο τον προηγούμενο γιο και όντως πιστεύω ότι πρέπει να το αλλάξεις αν και δεν το έχω δει αυτο που έχεις...αλλά σίγουρα το ειδικό καθίσματα κι ει
POPIKALYMN έγραψε:κοριτσακια μου ηρθα να σας πω τα νεα μου.πηγαμε στο γιατρο!!!!ειμαστε 2277 kg,ολα πανε καλα!!!δεν εχει γυρισει ακομα αλλα μου ειπε να μην ανησυχω.μωλις μπει ο ιουλιος θα αρχισουμε σιγα σιγα περπατημα,θα σταματησω τα yotopar,salospir,μαγνησιο.
ο τραχηλος δεν εχει διαστολη ειναι 3,9 εκ
ειμαστε ΚΟΥΚΛΕΣ
ΜΠΡΑΒΟ Πόπη μου! Τέτοια να ακούμε! Φαντάζομαι ότι ο τράχηλος έχει μήκος 3,9 σωστά; Αντε να μπεις στον ένατο να αρχίσεις και το περπάτημα να πάρει θεση κι η μικρή σιγα σιγά...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης