51 Απ: Σας χαιρετω! Τρι Ιουν 11, 2013 1:26 pm
evianna80
Η ψυχή της παρέας!
ΒΡΕ ΣΟΦΙΑ ΒΡΕ ΣΟΦΙΑ,ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ...ΤΟ ΝΟΗΜΑ Κ Η ΕΝΝΟΙΑ Κ ΤΟ ΥΦΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΝΑΜΑΡΙΑ.ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΔΛΔ!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
ede μου ανκαταλαβα σωστα τι θες να πεειςνομιζω πως η ιδια η αννα μαρια εχει προβλημα διαφορετικοτητας με εμας οπως δηλωσε παραπανω με αλλα λογια βεβαια...ede έγραψε:Εγω μια ερώτηση χαζή θελω να κάνω. το θέμα στην αννα μαρία έιναι οι διαφορετικές απόψεις της ή ο διαφορετικός τρόπος ζωής που λέει οτι έχει. Γιατί αν είναι αυτό εγω προσωπικά χ@στηκα για το τι υποστηρίζει η καθε μια. Αν εγώ ζούσα με πισίνα και νταντα αλλά δεν το έλεγα εκεί το προφίλ μου δεν θα ήταν ψεύτικο. Απλα θα ήμουν ΄΄ταπεινή'' . Αν ειναι το αντιθετο ειναι τρελη ή φαντασμένη. και αν είανι αλήθεια με ενοχλεί γιατι έιναι διαφορετική? Δεν μπορώ να το καταλάβω. Εγω οσο πεισμα εβλεπα απο την αννα μαραι να υπερασπιστει την αποψη της τοσο πεισμα εβλεπα και απο τις υπολοιπες. (Δεν βγαζω τον εαυτο μου εξω)
eniana mou oute ego eipa oti eipes kati kako apla epeidi thiktike ena thema eipa tin apopsi mou pano se aytoevianna80 έγραψε:ΒΡΕ ΣΟΦΙΑ ΒΡΕ ΣΟΦΙΑ,ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ...ΤΟ ΝΟΗΜΑ Κ Η ΕΝΝΟΙΑ Κ ΤΟ ΥΦΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΝΑΜΑΡΙΑ.ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΔΛΔ!!!!!
Μην κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλο μας. Αυτό πλανιόταν στον αέρα βρε Ντεμάκι μου. Στην πραγματικότητα οι περισσότερες απο εδω δεν την θεωρούσαμε (ας βαλω και εμενα μεσα μην παρεξηγηθω) τρολ αλλα οτι ελεγε ψεμματα για τον τροπο που ζουσε. και ξαναρωταω και να ελεγε εμενα τι με κοβει? Φιλη ή κουμπαρα θα την κάνω? Αν ηταν το αντιθετο οπως ανεφερα δεν θα ειχε ανοίξει ρουθουνι. Εγω εβλεπα ενα α΄τοπο που σαφώς είχε μια μορφωση (αρα δεν ελεγε ψεμματα σε αυτό) και με τις αποψείς τις (πολλες απο αυτές) συμφωνούσα. Τώρα αν ζει με νταντα , αν κάνει γιογκα και αν εχει κοτερο τι με νοιαζει? θα με πάει βόλτα? Πως ξέρω οτι λες αλήθεια ε΄συ ή πως ξέρετε αν λέω αλήθεια έγω?demaki88 έγραψε:ede μου ανκαταλαβα σωστα τι θες να πεειςνομιζω πως η ιδια η αννα μαρια εχει προβλημα διαφορετικοτητας με εμας οπως δηλωσε παραπανω με αλλα λογια βεβαια...ede έγραψε:Εγω μια ερώτηση χαζή θελω να κάνω. το θέμα στην αννα μαρία έιναι οι διαφορετικές απόψεις της ή ο διαφορετικός τρόπος ζωής που λέει οτι έχει. Γιατί αν είναι αυτό εγω προσωπικά χ@στηκα για το τι υποστηρίζει η καθε μια. Αν εγώ ζούσα με πισίνα και νταντα αλλά δεν το έλεγα εκεί το προφίλ μου δεν θα ήταν ψεύτικο. Απλα θα ήμουν ΄΄ταπεινή'' . Αν ειναι το αντιθετο ειναι τρελη ή φαντασμένη. και αν είανι αλήθεια με ενοχλεί γιατι έιναι διαφορετική? Δεν μπορώ να το καταλάβω. Εγω οσο πεισμα εβλεπα απο την αννα μαραι να υπερασπιστει την αποψη της τοσο πεισμα εβλεπα και απο τις υπολοιπες. (Δεν βγαζω τον εαυτο μου εξω)
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης