51 Απ: Με ποιο τραγούδι ερωτευτηκατε σαν ζευγάρι??? Πεμ Ιουν 27, 2013 12:45 am
bourboulithra
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
freskia mama έγραψε:οχι...............νοικιαζα μια γκαρσονιερα σε μια πολυκατικια ενα βραδυ και ενω μετακομιζα τον ειδα να βγαινει απο το ανσασερ ηταν τοσο ομορφος τοσο γλυκος και μου προτηνε να παρω το ανσασερ αλλα εγω προτιμισα τις σκαλες μετα απο μια εβδομαδα που ειχα τακτοποιηθη στο σπιτι μου μου χτυπαει η πορτα ηταν η σποιτονικοκιρα μου και με ρωταει αν εχω μια λαμπα και τις λεω οχι βγαινω εξω και τον βλεπω μεσα στο σπιτι του ακριβος την διπλα νη πορτα και μαζεβε τα γιαλια απο την λαμπα του σπιτιου του μυ ειχε σκασει ακι του λεω οτι δεν εχω λαμπα αλλα ενα μικρο πορτατιφ του το δινω ακι τον προσκαλεσα να πιουμε καφε και ενω πιναμε καφε μου ελεγε την ιστορια του ηρθρ κοντα μου και με φιλισε ετρεμε ολοκληρος δεν θα το ξεχασω οσο ζω το πως ετρεμε.......την επομενη μερα με πιανη η σποιτονοικοκυρα μου ακι μου λεει τι εγινε με τον ρουντιν ολα καλα λεε τι καλα πεςμου οτι τα βρικατε ειναι καλο παιδι και μοναχο του μετα απο κανενα μηνα μου λεει εσενα θα σε παντρεφτο και εγω του λεω θα γινω εληκοπτερο και μετα μετακομισα στην γκαρσονιερα του και σε 6 μηνες παντρεφτικαμε και ηρθαμε στην γερμνια και τωρα περιμενουμε τον γιο μας ..........και καθε μερα τον αγαπω πιο πολυ και εκεινος το ειδιο και φροντιζει να μου το διχνει ..........αυτη ειναι η ιστορια μας
Α ΡΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΕΜΟΥΛΟ!!!!!!!!!!! ΤΑΧΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΤΑΗΔΕΣ!!! ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΤΡΕΜΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕ!!!!
πολυ γρηγορα γινανε ολα,μπραβο γλυκια φρεσκια μαμα!!!! με το καλο να ερθει το νινακι σου!!!