226 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 Τετ Ιουν 26, 2013 1:16 am
to fasolaki mou
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΠΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Καθόλου!to fasolaki mou έγραψε:ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΠΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ?
Ε θα είσαι κάπου στην 22η τότε, έτσι δεν είναι; Μια χαρά λοιπόν!to fasolaki mou έγραψε:ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 17η ΕΒΔΟΜΑΔΑ...
ΕΜΕΝΑ ΤΩΤΑ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΣΤΗΚΑΝ..ioazon έγραψε:Καθόλου!to fasolaki mou έγραψε:ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΠΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ?
ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΕ...ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ?ΟΣΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ...Paramythenia έγραψε:Ε θα είσαι κάπου στην 22η τότε, έτσι δεν είναι; Μια χαρά λοιπόν!to fasolaki mou έγραψε:ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 17η ΕΒΔΟΜΑΔΑ...
Όσο για το πρήξιμο, εγώ δεν έχω.
Αυτά τα ολίγα και φεύγω από την ομαδούλα σας γιατί θα με πάρετε με τις κλωτσιές!
Πάρε τηλέφωνο τον γιατρό σου.to fasolaki mou έγραψε:ΕΜΕΝΑ ΤΩΤΑ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΣΤΗΚΑΝ..ioazon έγραψε:Καθόλου!to fasolaki mou έγραψε:ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΠΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ?
ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ...ΠΡΟΣΠΑΘΩ...ΑΛΛΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΜΕΝΟΥ..ioazon έγραψε:Πάρε τηλέφωνο τον γιατρό σου.to fasolaki mou έγραψε:ΕΜΕΝΑ ΤΩΤΑ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΣΤΗΚΑΝ..ioazon έγραψε:Καθόλου!to fasolaki mou έγραψε:ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΠΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ?
Μπορεί να σου πει να κόψεις το αλάτι
Ταπεράκι από το σπίτι.to fasolaki mou έγραψε:ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ...ΠΡΟΣΠΑΘΩ...ΑΛΛΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΜΕΝΟΥ..ioazon έγραψε:Πάρε τηλέφωνο τον γιατρό σου.to fasolaki mou έγραψε:ΕΜΕΝΑ ΤΩΤΑ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΣΤΗΚΑΝ..ioazon έγραψε:Καθόλου!to fasolaki mou έγραψε:ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΠΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ?
Μπορεί να σου πει να κόψεις το αλάτι
maraki_iraklio έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια!Όλες καλά??
Λοιπόν πήγαμε χτες στον γιατρό...η μπέμπα είναι μια χαρά και 330 γρ.!!ΑΛΛΑ....μου έκανε την ψυχολογία ένα με το πάτωμα και πιο κάτω μην πω αφού μου είπε ότι έχω πολύ χαμηλό πλακούντα επιχείλιο συγκεκριμένα και πως αφού δεν έχει ανέβει ως τώρα δύσκολο να ανέβει....μου είπε ότι μπορεί να έχω αιμορραγία...σχεδόν μου απέκλεισε τον φυσ. τοκετό.Ακόμα μου είπε να πάρω ελάχιστο βάρος να μην σκύβω και να σηκώνω βάρη,ξάπλα και ξεκούραση!!!ααα!!!και μην ξεχάσω μπορεί να προκύψει και αιμορραγία κατά την καισαρική!!!
Είμαι να σκάσω....να δω τι άλλο θα μου τύχει!!!!
maraki_iraklio έγραψε:Τι να πω βρε κορίτσια...έτσι και αλλιώς δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο από το να προσέχω...
Το είχε δει από την προηγούμενη φορά ότι ήταν χαμηλός αλλά πίστευε ότι ήταν νωρίς και ότι θα ανέβει.Χτες μου έδωσε να καταλάβω ότι δύσκολο να ανέβει από δω και στο εξής...
Πάντως και μένα της μπέμπας δεν πρέπει να της αρέσει ο υπέρηχος!Χτες μόλις μου έβαλε το κρύο τζελ μου έδωσε μια γερή κλωτσιά!!!Το τρομάξαμε το κορίτσι μου!!
Και γιατί να τους αρέσει;;;;sophia έγραψε:maraki_iraklio έγραψε:Τι να πω βρε κορίτσια...έτσι και αλλιώς δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο από το να προσέχω...
Το είχε δει από την προηγούμενη φορά ότι ήταν χαμηλός αλλά πίστευε ότι ήταν νωρίς και ότι θα ανέβει.Χτες μου έδωσε να καταλάβω ότι δύσκολο να ανέβει από δω και στο εξής...
Πάντως και μένα της μπέμπας δεν πρέπει να της αρέσει ο υπέρηχος!Χτες μόλις μου έβαλε το κρύο τζελ μου έδωσε μια γερή κλωτσιά!!!Το τρομάξαμε το κορίτσι μου!!
Χαχαχαχαχαχα στα περισσοτερα μπεμπε δεν αρεσει
Το κάνατε το σετάκι κι εσείς! (κοριτσάκι-αγοράκι)Siliaki έγραψε:Να' μαστε και εμείς! Είχαμε γιατρό σήμερα! Όλα καλά με το μωράκι μας! Ήρθε και η Σίλια πρώτη φορά να δει το αδερφάκι της μιας και είχαμε παιδικό πάρτυ μετά αλλά δεν έδειχνε να καταλαβαίνει και πολλά! Πιο πολύ την άγχωναν αυτά που μου έκανε η γιατρός! Δεν τους γουστάρει αυτούς με τις άσπρες ποδιές! Μπέμπης τελικά! Δεν άλλαξε! Και με μεγάλα προσόντα... μας λέει η γιατρός! Χιχιχιχι!! Καμάρι ο άντρας μου...!!! ;)322 γραμμάρια πια! Ολόκληρο αντράκι! Ο αιματοκρίτης μου κλασσικά πήρε την κάτω βόλτα! 32,2!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης