201 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 Τετ Ιουν 26, 2013 12:12 am
ioazon
Πρωταγωνιστής!!
18/6;μαρακι27 έγραψε:
Την άλλη Τετάρτη έχω τον καθορισμένο έλεγχο!Εμείς που κάνουμε β' επιπέδου 18/6 μπαίνουμε στην λίστα???
Την έκανες ήδη, ω ρε;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
18/6;μαρακι27 έγραψε:
Την άλλη Τετάρτη έχω τον καθορισμένο έλεγχο!Εμείς που κάνουμε β' επιπέδου 18/6 μπαίνουμε στην λίστα???
Εσύ πότε γεννάς; Πώς και δεν σε έχω φακελώσει;to fasolaki mou έγραψε:Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ 7/8
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ioazon στις Τετ Ιουν 26, 2013 12:34 am, 1 φορά
ioazon έγραψε:18/6;μαρακι27 έγραψε:
Την έκανες ήδη, ω ρε;
Της οργάνωσης!to fasolaki mou έγραψε:Π.Η.Τ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ...ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΜΑΝΟΥΛΑ?
μαρακι27 έγραψε:ioazon έγραψε:18/6;μαρακι27 έγραψε:
Την έκανες ήδη, ω ρε;
Ω ναι!!!!&ήταν ΤΕΛΕΙΑ!!!!!
Καμια μανούλα tip για τις κράμπες????
Γίνεται μεταξύ 20ης και 24ης εβδομάδας.to fasolaki mou έγραψε:ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΕΙ ΤΟΣΟ Η ΔΙΚΗ ΜΟΤ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ?
Συγγνώμη που πετάγομαι σαν... αλλά υπάρχει και η άποψη ότι γίνεται μεταξύ 18ης και 22ης. Μετά τη δική μου περιπέτεια πάντως θα έλεγα όσο πιο νωρίς τόσο καλύτερα.ioazon έγραψε:Γίνεται μεταξύ 20ης και 24ης εβδομάδας.to fasolaki mou έγραψε:ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΕΙ ΤΟΣΟ Η ΔΙΚΗ ΜΟΤ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ?
Δεν αργείς και τόσο πολύ
Paramythenia έγραψε:Συγγνώμη που πετάγομαι σαν... αλλά υπάρχει και η άποψη ότι γίνεται μεταξύ 18ης και 22ης. Μετά τη δική μου περιπέτεια πάντως θα έλεγα όσο πιο νωρίς τόσο καλύτερα.ioazon έγραψε:Γίνεται μεταξύ 20ης και 24ης εβδομάδας.to fasolaki mou έγραψε:ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΕΙ ΤΟΣΟ Η ΔΙΚΗ ΜΟΤ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ?
Δεν αργείς και τόσο πολύ
Μήπως επειδή είναι 23 ετών το φασολάκι δεν τους ανησυχεί η β΄επιπέδου;;;;Paramythenia έγραψε:Συγγνώμη που πετάγομαι σαν... αλλά υπάρχει και η άποψη ότι γίνεται μεταξύ 18ης και 22ης. Μετά τη δική μου περιπέτεια πάντως θα έλεγα όσο πιο νωρίς τόσο καλύτερα.ioazon έγραψε:Γίνεται μεταξύ 20ης και 24ης εβδομάδας.to fasolaki mou έγραψε:ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΕΙ ΤΟΣΟ Η ΔΙΚΗ ΜΟΤ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ?
Δεν αργείς και τόσο πολύ
to fasolaki mou έγραψε:
ΔΗΛΑΔΗ???ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΡΓΩ ΠΟΛΥ?ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ?
Paramythenia έγραψε:to fasolaki mou έγραψε:
ΔΗΛΑΔΗ???ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΡΓΩ ΠΟΛΥ?ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ?
Δεν ξέρω πόσο θα είσαι όταν θα την κάνεις. Οι περισσότερες έγκυες την κάνουν γύρω στην 22η εβδομάδα.
Σβουρίτσα μου ενδεχομένως να παίζει και αυτό που λες για την ηλικία... Πω πω γιαγιά αισθάνομαι!!!
Αν ο γιατρός σου σου είπε να την κάνεις τότε μην αγχώνεσαι!to fasolaki mou έγραψε:ΤΙ ΝΑ ΠΩ...ΔΕ ΞΕΡΩ...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης